×
بین الملل
شناسه خبر : 278662
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/10 ساعت 16:33
آمریکا و اسرائیل عامل نابودی و بی‌ثباتی در منطقه هستند

یک تحلیلگر انگلیسی تاکید کرد:

آمریکا و اسرائیل عامل نابودی و بی‌ثباتی در منطقه هستند

خبرنگار و تحلیلگر انگلیسی گفت: به نظر می‌رسد تنها کاری که آمریکا و اسرائیل می‌توانند در این منطقه انجام دهند ارتکاب کشتار دسته‌جمعی، جنگ‌های تجاوزکارانه و بی‌ثباتی است.

نورنیوز- گروه بین الملل: تحلیلگر انگلیسی رسانه «راشا تودی» در تحلیلی در واکنش به حملات تجاوزکارانه مجدد آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران که به شهادت رهبر معظم انقلاب در روز شنبه منجر شد آنها را متهم به گسترش نابودی و بی ثباتی کرد.

در اقدامی که ناقض تمام اصول حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد بود، ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی بامداد روز شنبه ۹ اسفند یک جنگ تمام‌عیار را علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کردند. این تجاوز جنایتکارانه و تروریستی که به شهادت رهبر انقلاب و چند عضو خانواده ایشان و تنی چند از فرماندهان و مسئولان ارشد نظامی و امنیتی کشور منجر شد، در شرایطی رخ داد که به گفته ناظران و مقام‌های منطقه‌ای، مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو به پیشرفت‌های قابل توجهی دست یافته و ۲ طرف در آستانه یک توافق تاریخی برای حل و فصل مسائل هسته‌ای بودند.

«افشین رتنسی»، نویسنده، تحلیلگر و خبرنگار انگلیسی رسانه «راشا تودی» در واکنش به این تجاوزگری تصریح داشت:‌ «به نظر می‌رسد تنها کاری که آمریکا و اسرائیل می‌توانند در این منطقه انجام دهند ارتکاب کشتار دسته‌جمعی، جنگ‌های تجاوزکارانه و بی‌ثباتی است.»

رتنسی در ادامه خاطر نشان می‌کند در نتیجه این تجاوزگری و جنایت‌پیشگی، ایران پایگاه‌های نظامی ایالات متحده را در کشورهای حوزه خلیج فارس با پهپاد و موشک هدف قرار داد، در حالی که در نتیجه ادامه حملات محور آمریکایی-صهیونی علیه ایران صدها تن به شهادت رسیدند.

یکی از دلخراش‌ترین ابعاد این حملات، اصابت موشک‌های متجاوزان به مدرسه دخترانه «شجره طیبه» در شهر میناب در استان هرمزگان بود که بر اساس اعلام منابع و تایید سازمان‌های بین‌المللی از جمله نیویورک ‌تایمز و بی‌بی‌سی، این فاجعه منجر به شهادت ده‌ها دختر دانش‌آموز شد. تصاویر و ویدئوهای تأیید شده از محل حادثه، کیف‌های خونین و خالی دانش‌آموزان را در میان آوارها نشان می‌دهد که گواهی بر عمق این فاجعه انسانی است.

رتِنسی در تحلیل خود این جنایت را به رسوایی اخلاقی مقام‌های آمریکایی در پرونده جنایات جنسی جفری اپستین، سرمایه‌دار کودک آزار در آمریکا پیوند می‌زند و می‌گوید: «در داخل مرزهای آمریکا، شاهد رسوایی باند اپستین هستیم که به آزار سیستماتیک دختران در مراسم‌های منحرفانه می‌پرداختند و اکنون همان طبقه حاکم در واشنگتن، با بمباران یک مدرسه، دختران ایرانی را به شهادت می‌رسانند. این یک زنجیره از جنایت علیه زنان و کودکان است».

وی تأکید می‌کند که رسانه‌های جریان اصلی غرب با سانسور تصاویر این جنایت، در پوشاندن چهره واقعی متجاوزان نقش دارند.

در واکنش به این تجاوز آشکار، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای از آغاز عملیات گسترده «وعده صادق ۴» خبر داد. بر اساس این بیانیه، پایگاه‌های نظامی آمریکا در سراسر منطقه از جمله مقر ناوگان پنجم در بحرین، پایگاه هوایی العدید در قطر و پایگاه‌هایی در کویت و امارات متحده عربی هدف ده‌ها موشک بالستیک و پهپاد انتقام‌جویانه ایران قرار گرفتند.

گزارش‌ها حاکی از اصابت موشک‌ها به مناطق حساسی همچون فرودگاه بین‌المللی کویت و اطراف پروژه «پالم جمیرا» در دبی است. ایران همچنین با بستن تنگه هرمز به روی کشتیرانی، امنیت انرژی جهان را به متجاوزان گوشزد کرد.

رتنسی با اشاره به ناکامی آمریکا در حفظ هژمونی خود می‌گوید: «واشنگتن جز بمب و ویرانی، ابزار دیگری برای دفاع از سلطه خود در اختیار ندارد و اکنون شتابان به سمت پرتگاهی می‌رود که خود حفر کرده است».

او همچنین خاطر نشان کرد رژیم صهیونیستی هیچگاه اجازه به صلح در منطقه نمی‌دهد، در حالی که همواره شرکت‌های مجتمع نظامی-صنعتی ایالات متحده و نظام فاجعه‌بار سرمایه‌داری آمریکایی به دنبال دزدی منابع و سودجویی هر چه بیشتر با پیگیری جنگ‌طلبی در این منطقه و دیگر مناطق جهان هستند.

به گفته این تحلیلگر انگلیسی، دونالد ترامپ با تصمیماتش ثابت کرده همه ادعاهایش و لفاظی‌هایش درباره مخالفتش با جنگ و تغییر حکومت در کشورها صرفا دروغ هایی برای گرفتن رای آمریکایی‌های ناراضی هستند.

رتنسی بیان می‌دارد: «روزهای جولان جریان نومحافظه‌کاری که میراث دولت جورج دبلیو. بوش است بازگشته‌اند. و آنها در حالی که برای واشنگتن چیزی به جز بمب‌هایش برای دفاع از هژمونی خود باقی نمانده و با به راه انداختن دور جدیدی از کشتار در منطقه انزجار اکثریت کشورهای جهان را برانگیخته، خطرناک‌تر از همیشه جولان می‌دهند.»

در پایان، افشین رتنسی با نگاهی به آینده این بحران می‌گوید: «مردم ایران، کشورهای خلیج فارس و کل منطقه تنها می‌توانند امیدوار باشند که این جنون امپریالیستی به سرعت پایان یابد تا جان‌های بیشتری به طرز غم‌انگیزی از دست نرود و مردم از زندگی در ترس دائمی موشک‌ها و بمب‌ها رهایی یابند.»

رتنسی در حالی با انتشار این تحلیل نقاب از چهره جنایتکارانه و فریبکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی برداشته که همچنین با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس به همراه تصویری از جمعیت انبوه مردم سوگوار اصفهان که در راستای محکومیت جنایت رخ داده علیه رهبر معظم انقلاب در میدان نقش جهان این شهر گردهم آمده‌اند تاکید کرده‌ است اینها صحنه‌های تجمع انبوه مردم ایران بعد از اعلام شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به منظور سوگواری برای او هستند.

او خاطر نشان می‌کند: «آمریکا و اسرائیل تصور می‌کردند ترور آیت الله خامنه‌ای به معنی این است که میلیون ها نفر به خیابان‌های ایران می‌ریزند تا حکومتشان را سرنگون کنند. اما به جایش میلیون‌ها نفر به مراسمات سوگواری رهسپار شدند تا حول پرچک ایران متحد شوند.»


اخبار مرتبط
باوجود وعده‌های ترامپ، اسرائیل به کشورهای عربی حمله خواهد کرد
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 19:57
شورای راهبردی روابط خارجی:
باوجود وعده‌های ترامپ، اسرائیل به کشورهای عربی حمله خواهد کرد
شورای راهبردی روابط خارجی بیان کرد: کشورهای منطقه بدانند که دیر یا زود رژیم متجاوز صهیونیستی سراغ آنها نیز خواهد آمد و به رغم وعده‌های ترامپ، تجاوز به کشورهای عربی منطقه را آغاز خواهد کرد.
گزارش سنتکام درباره میزان تلفات نیروهای آمریکایی
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 19:45
گزارش سنتکام درباره میزان تلفات نیروهای آمریکایی
فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) اعلام کرد سه سرباز در جریان حمله به ایران کشته و پنج نفر دیگر به شدت زخمی شده‌اند.
تظاهرات ضد آمریکایی در پایتخت پاکستان 4 کشته برجای گذاشت
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 18:56
تظاهرات ضد آمریکایی در پایتخت پاکستان 4 کشته برجای گذاشت
منابع خبری پاکستان اعلام کردند که تشدید درگیری‌ها پس از برپایی تظاهرات بزرگ ضدآمریکایی در اسلام‌آباد در محکومیت جنایت ترور رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران، جان چهار نفر از معترضین را گرفت و تعدادی دیگر زخمی شدند.
برگزاری نشست فوق‌العاده شورای همکاری خلیج فارس پیرامون تشدید تنش‌ها
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 17:18
برگزاری نشست فوق‌العاده شورای همکاری خلیج فارس پیرامون تشدید تنش‌ها
شبکه الجزیره به نقل از این منبع مطلع گزارش داد: «قرار است یک جلسه فوق‌العاده وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج فارس امروز به شکل ویدیو کنفرانس برگزار شود.»
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: ایران هرگز مقابل آمریکا زانو نخواهد زد
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 16:20
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: ایران هرگز مقابل آمریکا زانو نخواهد زد
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا گفت: امروز ما به دشمن می‌گوییم شما یک تن را هدف گرفتید، اما در برابر شما میلیون‌ها نفر ایستاده‌اند. بدانید ایران شاید زخمی شود، اما هرگز زانو نمی‌زند.
نظرات

آخرین اخبار
دیپلماسی تلفنی برای صلح؛ عراق و آژانس در مسیر کاهش تنش‌های منطقه‌ای
الجزیره: توافق ایران و آمریکا تا 24 ساعت آینده امضا می‌شود
گروه مرگ بسکتبال با ویلچر ایران در مسابقات جهانی کانادا
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
آنروا با چالش های پیچیده مواجه است
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد
وزیر جهاد: امنیت غذایی جهان نباید گروگان اقدامات یک‌جانبه شود
جزئیات توافق 12 میلیارد دلاری با قطر؛ از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده تا خط اعتباری جدید
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات
24 خرداد؛ آغاز مهلت رفع نقص دستیاری+ اعلام زمان آزمون
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی درگذشت/ دبیر انجمن مجسمه‌سازان درباره او می گوید
ادعای تلگراف: ترامپ به‌دنبال امضای تفاهم با ایران پیش از نشست گروه هفت است
سخنگوی وزارت خارجه: تفاهم نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
پیام طارمی در آستانه سفر به آمریکا : ورزش را از سیاست جدا کنید
ادعای جنجالی برادرزاده ترامپ درباره وضعیت سلامت ذهنی او
اکران «نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج)
سرمربی سابق پرسپولیس هدایت دهوک عراق را برعهده گرفت
حزب‌الله: توافق احتمالی ایران و آمریکا مسیر لبنان را تغییر می‌دهد
برای اولین بار محکومان به اعدام نیز مشمول عفو رهبری شدند
واکنش ستاد حقوق بشر به تخریب زیرساخت‌های آب در جنوب کشور
تلف شدن آهوهای ایرانی در تجاوز آمریکا به جزیره خارک
دیدار غریب آبادی با سفیران چین و روسیه در تهران
نورنما | جزیره مارو، ناشناخته ای زیبا در هرمزگان!
23 استان درگیر تنش آبی هستند
مجموعه پیراهن‌های جام جهانی با نام کودک شهید فلسطینی رونمایی شد
جزئیات جلسات ویژه برای تسریع اعلام نتایج کنکور و دانشجو-معلم
نخست‌وزیر پاکستان: 24 ساعت آینده توافق تاریخی امضا می‌شود
نبض جهان در نیروگاه‌ها می‌تپد؛ اما قلب انرژی کجاست؟
«هلیا» یوزپلنگ آسیایی وارد استان سمنان شده است
مقامات بصره: خوزستان بهترین شریک اقتصادی ماست
خبر جدید از اردوی ایران؛ چهار ویزای جدید برای سفر به آمریکا صادر شد
نورویدئو | ایران یکسال پس از آن دوازده روز
قیمت نقره امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
«آن‌سوی تیترها»؛ روایت ناگفته ترور دانشمندان هسته‌ای ایران
وزیر نیرو: با صرفه‌جویی مردم، جیره‌بندی آب نخواهیم داشت
مصر و پاکستان به نتایج سازنده مذاکرات ایران و آمریکا امیدوار شدند
مرگ روزانه 53 نفر در تصادفات؛ چه شهرهایی در صدر تلفات جاده‌ای قرار دارند؟
قالیباف: تا پای جان برای پیروزی نهایی ایران ایستاده‌ایم
پیش‌بینی هواشناسی تا پایان تیر؛ گرمای بالاتر از نرمال در راه است
نوراینفو | از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
این روزها ورود کالاهای اساسی به کشور چگونه انجام می‌شود؟
از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
توانیر: برق مشترکان پرمصرف بدون اغماض قطع می‌شود
تغییرات جدید در کنکور؛آزمون جامع جایگزین امتحانات تأثیرگذار می‌شود؟
اطلاعیه سپاه اصفهان درباره انفجار کنترل‌شده در محدوده مبارکه
وزش باد شدید و گردوخاک در تهران تا کی ادامه دارد؟
تابلوی سبز بورس تهران؛ ثبت رکورد جدید در بازار سهام