×
بین الملل
شناسه خبر : 278662
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/10 ساعت 16:33
آمریکا و اسرائیل عامل نابودی و بی‌ثباتی در منطقه هستند

یک تحلیلگر انگلیسی تاکید کرد:

آمریکا و اسرائیل عامل نابودی و بی‌ثباتی در منطقه هستند

خبرنگار و تحلیلگر انگلیسی گفت: به نظر می‌رسد تنها کاری که آمریکا و اسرائیل می‌توانند در این منطقه انجام دهند ارتکاب کشتار دسته‌جمعی، جنگ‌های تجاوزکارانه و بی‌ثباتی است.

نورنیوز- گروه بین الملل: تحلیلگر انگلیسی رسانه «راشا تودی» در تحلیلی در واکنش به حملات تجاوزکارانه مجدد آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران که به شهادت رهبر معظم انقلاب در روز شنبه منجر شد آنها را متهم به گسترش نابودی و بی ثباتی کرد.

در اقدامی که ناقض تمام اصول حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد بود، ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی بامداد روز شنبه ۹ اسفند یک جنگ تمام‌عیار را علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کردند. این تجاوز جنایتکارانه و تروریستی که به شهادت رهبر انقلاب و چند عضو خانواده ایشان و تنی چند از فرماندهان و مسئولان ارشد نظامی و امنیتی کشور منجر شد، در شرایطی رخ داد که به گفته ناظران و مقام‌های منطقه‌ای، مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو به پیشرفت‌های قابل توجهی دست یافته و ۲ طرف در آستانه یک توافق تاریخی برای حل و فصل مسائل هسته‌ای بودند.

«افشین رتنسی»، نویسنده، تحلیلگر و خبرنگار انگلیسی رسانه «راشا تودی» در واکنش به این تجاوزگری تصریح داشت:‌ «به نظر می‌رسد تنها کاری که آمریکا و اسرائیل می‌توانند در این منطقه انجام دهند ارتکاب کشتار دسته‌جمعی، جنگ‌های تجاوزکارانه و بی‌ثباتی است.»

رتنسی در ادامه خاطر نشان می‌کند در نتیجه این تجاوزگری و جنایت‌پیشگی، ایران پایگاه‌های نظامی ایالات متحده را در کشورهای حوزه خلیج فارس با پهپاد و موشک هدف قرار داد، در حالی که در نتیجه ادامه حملات محور آمریکایی-صهیونی علیه ایران صدها تن به شهادت رسیدند.

یکی از دلخراش‌ترین ابعاد این حملات، اصابت موشک‌های متجاوزان به مدرسه دخترانه «شجره طیبه» در شهر میناب در استان هرمزگان بود که بر اساس اعلام منابع و تایید سازمان‌های بین‌المللی از جمله نیویورک ‌تایمز و بی‌بی‌سی، این فاجعه منجر به شهادت ده‌ها دختر دانش‌آموز شد. تصاویر و ویدئوهای تأیید شده از محل حادثه، کیف‌های خونین و خالی دانش‌آموزان را در میان آوارها نشان می‌دهد که گواهی بر عمق این فاجعه انسانی است.

رتِنسی در تحلیل خود این جنایت را به رسوایی اخلاقی مقام‌های آمریکایی در پرونده جنایات جنسی جفری اپستین، سرمایه‌دار کودک آزار در آمریکا پیوند می‌زند و می‌گوید: «در داخل مرزهای آمریکا، شاهد رسوایی باند اپستین هستیم که به آزار سیستماتیک دختران در مراسم‌های منحرفانه می‌پرداختند و اکنون همان طبقه حاکم در واشنگتن، با بمباران یک مدرسه، دختران ایرانی را به شهادت می‌رسانند. این یک زنجیره از جنایت علیه زنان و کودکان است».

وی تأکید می‌کند که رسانه‌های جریان اصلی غرب با سانسور تصاویر این جنایت، در پوشاندن چهره واقعی متجاوزان نقش دارند.

در واکنش به این تجاوز آشکار، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای از آغاز عملیات گسترده «وعده صادق ۴» خبر داد. بر اساس این بیانیه، پایگاه‌های نظامی آمریکا در سراسر منطقه از جمله مقر ناوگان پنجم در بحرین، پایگاه هوایی العدید در قطر و پایگاه‌هایی در کویت و امارات متحده عربی هدف ده‌ها موشک بالستیک و پهپاد انتقام‌جویانه ایران قرار گرفتند.

گزارش‌ها حاکی از اصابت موشک‌ها به مناطق حساسی همچون فرودگاه بین‌المللی کویت و اطراف پروژه «پالم جمیرا» در دبی است. ایران همچنین با بستن تنگه هرمز به روی کشتیرانی، امنیت انرژی جهان را به متجاوزان گوشزد کرد.

رتنسی با اشاره به ناکامی آمریکا در حفظ هژمونی خود می‌گوید: «واشنگتن جز بمب و ویرانی، ابزار دیگری برای دفاع از سلطه خود در اختیار ندارد و اکنون شتابان به سمت پرتگاهی می‌رود که خود حفر کرده است».

او همچنین خاطر نشان کرد رژیم صهیونیستی هیچگاه اجازه به صلح در منطقه نمی‌دهد، در حالی که همواره شرکت‌های مجتمع نظامی-صنعتی ایالات متحده و نظام فاجعه‌بار سرمایه‌داری آمریکایی به دنبال دزدی منابع و سودجویی هر چه بیشتر با پیگیری جنگ‌طلبی در این منطقه و دیگر مناطق جهان هستند.

به گفته این تحلیلگر انگلیسی، دونالد ترامپ با تصمیماتش ثابت کرده همه ادعاهایش و لفاظی‌هایش درباره مخالفتش با جنگ و تغییر حکومت در کشورها صرفا دروغ هایی برای گرفتن رای آمریکایی‌های ناراضی هستند.

رتنسی بیان می‌دارد: «روزهای جولان جریان نومحافظه‌کاری که میراث دولت جورج دبلیو. بوش است بازگشته‌اند. و آنها در حالی که برای واشنگتن چیزی به جز بمب‌هایش برای دفاع از هژمونی خود باقی نمانده و با به راه انداختن دور جدیدی از کشتار در منطقه انزجار اکثریت کشورهای جهان را برانگیخته، خطرناک‌تر از همیشه جولان می‌دهند.»

در پایان، افشین رتنسی با نگاهی به آینده این بحران می‌گوید: «مردم ایران، کشورهای خلیج فارس و کل منطقه تنها می‌توانند امیدوار باشند که این جنون امپریالیستی به سرعت پایان یابد تا جان‌های بیشتری به طرز غم‌انگیزی از دست نرود و مردم از زندگی در ترس دائمی موشک‌ها و بمب‌ها رهایی یابند.»

رتنسی در حالی با انتشار این تحلیل نقاب از چهره جنایتکارانه و فریبکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی برداشته که همچنین با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس به همراه تصویری از جمعیت انبوه مردم سوگوار اصفهان که در راستای محکومیت جنایت رخ داده علیه رهبر معظم انقلاب در میدان نقش جهان این شهر گردهم آمده‌اند تاکید کرده‌ است اینها صحنه‌های تجمع انبوه مردم ایران بعد از اعلام شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به منظور سوگواری برای او هستند.

او خاطر نشان می‌کند: «آمریکا و اسرائیل تصور می‌کردند ترور آیت الله خامنه‌ای به معنی این است که میلیون ها نفر به خیابان‌های ایران می‌ریزند تا حکومتشان را سرنگون کنند. اما به جایش میلیون‌ها نفر به مراسمات سوگواری رهسپار شدند تا حول پرچک ایران متحد شوند.»


اخبار مرتبط
باوجود وعده‌های ترامپ، اسرائیل به کشورهای عربی حمله خواهد کرد
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 19:57
شورای راهبردی روابط خارجی:
باوجود وعده‌های ترامپ، اسرائیل به کشورهای عربی حمله خواهد کرد
شورای راهبردی روابط خارجی بیان کرد: کشورهای منطقه بدانند که دیر یا زود رژیم متجاوز صهیونیستی سراغ آنها نیز خواهد آمد و به رغم وعده‌های ترامپ، تجاوز به کشورهای عربی منطقه را آغاز خواهد کرد.
گزارش سنتکام درباره میزان تلفات نیروهای آمریکایی
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 19:45
گزارش سنتکام درباره میزان تلفات نیروهای آمریکایی
فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) اعلام کرد سه سرباز در جریان حمله به ایران کشته و پنج نفر دیگر به شدت زخمی شده‌اند.
تظاهرات ضد آمریکایی در پایتخت پاکستان 4 کشته برجای گذاشت
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 18:56
تظاهرات ضد آمریکایی در پایتخت پاکستان 4 کشته برجای گذاشت
منابع خبری پاکستان اعلام کردند که تشدید درگیری‌ها پس از برپایی تظاهرات بزرگ ضدآمریکایی در اسلام‌آباد در محکومیت جنایت ترور رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران، جان چهار نفر از معترضین را گرفت و تعدادی دیگر زخمی شدند.
برگزاری نشست فوق‌العاده شورای همکاری خلیج فارس پیرامون تشدید تنش‌ها
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 17:18
برگزاری نشست فوق‌العاده شورای همکاری خلیج فارس پیرامون تشدید تنش‌ها
شبکه الجزیره به نقل از این منبع مطلع گزارش داد: «قرار است یک جلسه فوق‌العاده وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج فارس امروز به شکل ویدیو کنفرانس برگزار شود.»
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: ایران هرگز مقابل آمریکا زانو نخواهد زد
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 16:20
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: ایران هرگز مقابل آمریکا زانو نخواهد زد
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا گفت: امروز ما به دشمن می‌گوییم شما یک تن را هدف گرفتید، اما در برابر شما میلیون‌ها نفر ایستاده‌اند. بدانید ایران شاید زخمی شود، اما هرگز زانو نمی‌زند.
نظرات

آخرین اخبار
افتخارآفرینی نخبگان ایرانی در المپیاد جهانی کامپیوتر 2026
خواب‌آلودگی راننده پژو 405 حادثه مرگباری رقم زد
چرا قاهره از توافق سه جانبه ریاض، استانبول و اسلام آباد جا ماند؟
رایزنی ایران و افغانستان برای تسهیل صادرات و توسعه تجارت دوجانبه
قیمت لیر ترکیه امروز جمعه 23 مرداد چقدر شد؟
جشن روز استقلال پاکستان در تهران با حضور سفیر پاکستان برگزار شد
آخرین قیمت طلا و سکه امروز جمعه 23 مرداد 1405 / سکه 189 میلیون تومان شد
سریال «دختر امپراتور» از امشب روی آنتن می‌رود
جزئیات ضربه اطلاعات سپاه به تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
مذاکرات لبنان و اسرائیل در آستانه بن‌بست؛ بیروت خواستار توقف حملات شد
افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی شد
مهسا بهشتی ستاره وزنه‌برداری جوانان آسیا شد؛ 6 مدال طلا برای دختر ایرانی
نحوه پرداخت اینترنتی حق‌بیمه رانندگان در سامانه تأمین اجتماعی اعلام شد+ لینک
پهلوان آواز ایران با حضور چهره‌های موسیقی بدرقه شد؛ روایت هنرمندان از ایرج خواجه‌امیری
ورود 363 هزار خودرو به گیلان؛ ترافیک سنگین در آزادراه رشت - قزوین
قاتل 3 جوان لرستانی در کوهدشت دستگیر شد + جزئیات جنایت
جنگ ایران به روایت رسانه‌های اسرائیلی؛ توان موشکی ایران پابرجاست
جزئیات برنامه احیای تالاب انزلی؛ پایش زیست‌بوم و تقویت محیط‌بانی
رکورد تاریخی اسقاط خودرو در ایران شکست ؛ 20 میلیون وسیله نقلیه فرسوده در جاده‌ها
رشد 205 درصدی تردد واگن‌های قطار در مرز رازی
آمریکا در تله زمان؛ ایران چرا نباید به توافق نجات‌بخش ترامپ تن دهد؟
هشدار درباره ایمنی هتل‌ها؛ از 217 هتل فقط 4 هتل تأییدیه آتش‌نشانی دارند
ریاست فیفا چرخشی خواهد شد؟ فشار سه کنفدراسیون بزرگ بر اینفانتینو
تنگه هرمز زیر فشار تنش ایران و آمریکا؛ تردد کشتی‌ها کاهش یافت
رکورد 16 ساله اعدام در آمریکا شکسته شد؛ اجرای همزمان حکم مرگ در 3 ایالت
فراخوان پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه علامه طباطبائی + مهلت ثبت‌نام
فشار تازه دموکرات‌ها بر ترامپ و هگست؛ اعتراض به نحوه ثبت تلفات جنگ ایران
تصادف مرگبار BMW در بزرگراه همت /2 دختر و یک پسر جوان جان باختند + فیلم تصادف
آخرین اخبار استقلال امروز جمعه 23 مرداد
زمان قطعی برق کهگیلویه و بویر احمد امروز جمعه 23 مردادماه اعلام شد+ جدول
جزئیات جدید احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد / زمان شارژ کالابرگ مرداد
8 میلیارد تومان برای حفاظت از یوزپلنگ آسیایی؛ طرح «یوزبان» در خراسان جنوبی
ائتلاف دفاعی دریایی عربستان با مشارکت 39 کشور؛ پاکستان معاون ریاض شد
وام 450 میلیونی دندانپزشکی برای هنرمندان؛ جزئیات تسهیلات صندوق اعتباری هنر
تورم پای ترامپ دوباره جنجالی شد؛ پزشکان خواستار شفاف‌سازی شد
بحران در ناو آبراهام لینکلن؛ دموکرات‌ها خواستار برکناری وزیر دفاع آمریکا شدند
راز باشگاه اتم؛ چه کسی پشت درهای بسته ایستاده است؟
شهادت رئیس پلیس غزه در حمله هوایی اسرائیل ؛ حماس: آتش‌بس در خطر است
پاسخ قاطع ایران به اتهامات آمریکا در شورای امنیت درباره یمن
وعده وزیر خزانه‌داری آمریکا برای تشدید فشارهای اقتصادی بر ایران
بحران در ناو آبراهام لینکلن: خودکشی ملوانان و فشار روانی شدید
حادثه رانندگی در محورهای هرمزگان؛ اعزام 7 آمبولانس و اتوبوس اورژانس
پیش‌بینی وضعیت جوی هرمزگان: از تندباد تا مواج شدن دریای عمان
علت بالا رفتن کلسترول برخی افراد با رژیم کم‌کربوهیدرات مشخص شد
پیش‌بینی بازار خودرو در هفته چهارم مرداد 1405؛ قیمت‌ها تا پایان پاییز چقدر افزایش دارند؟
قیمت دلار آمریکا امروز جمعه 23 مرداد چقدر شد؟
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 23 مرداد؛ ریزش طلا پس از اوج 10 هفته‌ای
چرا اجرای طرح بنزین 87 هزار تومانی متوقف شد؟+ جزییات کامل
برنامه مسابقات لیگ برتر فوتبال امروز جمعه 23 مرداد + ساعت پخش
رایزنی بن‌سلمان و فرمانده سنتکام درباره امنیت منطقه و کاهش تنش‌ها