×
سیاسی
شناسه خبر : 278637
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/10 ساعت 13:16
فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنند

فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنند

فرمانده کل ارتش گفت: اطمینان دارم که نیروهای مسلح کشورمان در اجرای مأموریت‌های خود برای سرکوب دشمن پَست، هیچ کوتاهی نکرده‌اند و نخواهند کرد و با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنیم.

نورنیوز- گروه سیاسی: امیر سرلشکر امیر حاتمی در گفتگوی تلویزیونی درباره آمادگی نیروهای مسلح گفت: لازم می‌دانم به ملت بگویم که فرزندانشان در نیروهای مسلح، ارتش، سپاه و همه قوای مسلح، عزم و اراده‌ای پولادین در حفظ و حراست از ملت، آب و خاک مقدس ایران و منافع آن دارند.

وی افزود: اطمینان دارم که نیروهای مسلح کشورمان در اجرای مأموریت‌های خود برای سرکوب این دشمن پست، هیچ کوتاهی نکرده‌اند و نخواهند کرد و با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنیم.

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: امروز همه نیروهای ارتش، دوشادوش برادران عزیزمان در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در آفند و پدافند مشارکت کامل دارند.

سرلشکر حاتمی با بیان اینکه خلبانان شجاع و غیرتمندمان، پایگاه‌های رژیم جنایتکار را در منطقه کوبیدند، گفت: پهپادهای رزمی ارتش، از سرزمین‌های اشغالی تا همه اهداف منطقه‌ای را مستمر و پرقدرت و به شدت می‌کوبند.

وی با تاکید براینکه قرارگاه پدافند هوایی همه تلاش خود را در دفاع از آسمان کشور به کار می‌گیرد و در ساقط کردن هواگردهای دشمن موفقیت‌های خوبی داشته است، افزود: نیروی دریایی نیز همه تلاش خود را برای صیانت از مرزهای آبی به عمل می‌آورد.

فرمانده کل ارتش گفت: همه این اقدامات برابر طرح‌هایی است که قبلاً تهیه و تمرین شده و امروز این مأموریت‌ها را اجرا می‌کنند. این طرح‌ها برای مراحل مختلف پیش‌بینی شده است تا پاسخ قاطع به دشمن داده شود و آنها را سر جای خود نشانند اجرا خواهد شد.

سرلشکر حاتمی در بخش دیگری از اظهاراتش، اقدامات دشمنان را مورد اشاره قرارداد و تصریح کرد: حقیقت این است که دشمن برای ایجاد تفرقه در صفوف ملت، برنامه‌ریزی مفصلی کرده، بخشی از این برنامه‌ریزی را اجرا کرده و بخش‌های دیگر را امیدوار است که در مراحل بعدی اجرا کند. همه این‌ها برای بلعیدن ایران عزیز ماست. مهم‌ترین برنامه دشمن ایجاد تفرقه است بنابراین صمیمانه به عنوان سرباز فدایی ملت، درخواست می‌کنم که مردم، هوشیاری، وحدت، انسجام و همدلی خود را حفظ کنند و به کوری چشم دشمن، آن را روز افزون، افزایش دهند.

وی با بیان اینکه حوادث، تلخ و سنگین است اما ایران عزیز ما، کشوری بزرگ و ریشه‌دار است، گفت: ما از حوادث سهمگینی در تاریخ پر فراز و نشیب کشورمان عبور کرده‌ایم، به حول قوه الهی و به برکت انسجام ملی، از این تهدید هم می‌توانیم فرصت بزرگی را برای عزت و تعمیق استقلال ملت ایران بسازیم. من معتقدم با انسجام ملت، دشمن رویای به بردگی کشیدن ملت را حتما به گور خواهد برد.

فرمانده کل ارتش با تاکید بر ایستادگی تمام عیار ملت ایران مقابل دشمنان، خاطرنشان کرد: ما ملت امام حسینیم و با اطمینان به حقانیت راه خود و عنایت خداوند متعال، ارتش و سپاه، دست در دست هم، پیشگام در اتحاد و همدلی و مستظهر به پشتیبانی ملت ایران، در مقابل جبهه استکبار، ایستاده‌ایم و این راه حق را تا پیروزی ادامه خواهیم داد.


اخبار مرتبط
نماینده مجلس : برای هر فرمانده تا 4 جانشین انتخاب شده است
سه‌شنبه 1404/12/12 ساعت 20:50
نماینده مجلس : برای هر فرمانده تا 4 جانشین انتخاب شده است
رهبر معظم بعد از جنگ قبل، برای هر فرمانده 4 جانشین انتخاب و آن‌هارا فراخواند و به آنها دستورالعمل لازم را اعلام کردند.
شهادت جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 12:10
شهادت جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح
بنیاد حفظ آثارو نشر ارزش های دفاع مقدس ومقاومت دقایقی قبل در اطلاعیه ای اعلام کرد : روز گذشته جمعی از فرماندهان شجاع و دلاور نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در حمله ددمنشانه شرورترین رژیم ها، جانیان و مفسدان جهان، آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
بازتاب جهانی شهادت رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های انگلیسی زبان
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 08:24
بازتاب جهانی شهادت رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های انگلیسی زبان
رسانه‌های انگلیسی زبان روز یکشنبه خبر شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب را به طور بسیار گسترده‌ای پوشش دادند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به شهادت رسیدند
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 05:06
انا لله و انا الیه راجعون
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به شهادت رسیدند
به استحضار مردم شهیدپرور ایران می‌رساند حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در حمله مشترک آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی در صبح روز شنبه نهم اسفند ماه به شهادت رسیدند. این عالم و مجاهد عظیم عمر خود را فدای اعتلای ایران و اسلام کردند و با امام و سالار شهیدان محشورند ان‌شالله.
نظرات

آخرین اخبار
معاون رئیس‌جمهور: پیوند امروز بین میدان، خیابان و دیپلماسی، تاریخی است
عارف: قالیباف امروز نماینده «ملت» و «نظام» است
فراخوان منفعلانه ربع پهلوی
پیام دبیرکل حزب الله به مناسبت اربعین شهادت امام خامنه‌ای
تغییر سیاست نتانیاهو در حملات به لبنان بعد از گفت گو با ترامپ
ایران اسلامی در یکی از حساس‌ترین مقاطع تاریخ قرار دارد
حمله پهپادی مقاومت سوریه به شمال اراضی اشغالی
ایروانی: ترور شهید خرازی بیانگر الگوی عامدانه اسرائیل با هدف تضعیف مسیر دیپلماسی است
فرمانده سابق سنتکام: ایران می‌تواند از این جنگ به لحاظ استراتژیک با قدرت بیشتر خارج شود
بحران سوخت در ایرلند موجب تعطیلی 250 پمپ بنزین شد
تعطیلی دو هفته‌ای دروس حوزه‌های علمیه در سراسر کشور
حزب‌الله برای دومین بار نهاریا را موشک‌باران کرد
واکنش روسیه به مذاکرات اسلام آباد:ضرورت توقف فوری بمباران لبنان
نحوه فعالیت ادارات و بانک‌ها و مدارس استان‌ها از روز شنبه
سرنوشت ادامه لیگ برتر یک‌شنبه مشخص می‌شود
افزایش تلفات لبنان در 3 روز؛ 357 شهید در حملات اسرائیل
بیانیه وزارت امور خارجه در پی شهادت سید کمال خرازی
عشق و احسان
مرشایمر: ایران تقریبا تمامی برگ برنده‌ها را دراختیار دارد
سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم
اردوغان: رژیم اسرائیل با کشتار غیرنظامیان هیچ قاعده یا اصلی را به رسمیت نمی‌شناسد
تن دادن صهیونیست‌ها و آمریکا به شرط ایران درباره لبنان
دو نظامی اسرائیلی در حمله پهپادی حزب‌الله زخمی شدند
انتقاد ممدانی از ترامپ: همیشه برای جنگ پول داریم اما برای سیر کردن فقرا نه
شهباز شریف: هیئت‌های ایرانی و آمریکایی شنبه در اسلام آباد خواهند بود
تأکید سران پاکستان و انگلیس بر تداوم آتش‌بس
تورم آمریکا در میانه جنگ علیه ایران افزایش یافت
لغو محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال / ترافیک نیمه سنگین در هراز
سی‌ان‌ان: صادرات نفت ایران به 1.7 میلیون بشکه در روز رسید
آلبارس: ناتو هیچ درگیری در این جنگ ندارد
کالاس ارائه کمک‌های بیشتر به کشورهای خلیج فارس را رد کرد
ممنوعیت صادرات گوجه خوزستان به عراق
کاهش شدید تردد در هرمز؛ فقط 15 کشتی در 4 روز عبور کردند
حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند
بحران انرژی در ژاپن؛ برداشت از ذخایر نفتی به‌دلیل تنگه هرمز
بازدید فرستاده دبیرکل سازمان ملل از مناطق آسیب‌دیده ایران
اعتراف رسانه آمریکایی به تداوم قدرت نظامی ایران
نوروزپور: تروردکترخرازی حمله به سنت فکری دیپلماسی بود
روایت الجزیره از آرزوی کوچک اما دشوار پاکستان در مذاکرات ایران-آمریکا
حضرتی: ایران در میدان سیاست و دیپلماسی از حق خود عقب نخواهد نشست
تاکید اروپا بر لزوم احترام گذاشتن به آتش‌بس ایران و توقف درگیری‌ها در لبنان
دعوت پاپ به گفت‌وگو برای پایان تنش‌های منطقه
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت دکتر خرازی
زیرساخت‌های کویت قربانی جنگ آمریکا علیه ایران
شهادت 277 دانش‌آموز در حملات جنایتکارانه رژیم صهیونی به کشورمان
جنگ ایران می‌تواند «لحظه سوئز» آمریکا باشد
تأکید سفیر ایران بر هوشیاری در مذاکرات اسلام‌آباد
گزارش رویترز از احتمال خروج نظامیان آمریکا از اروپا
احتمال تمدید معافیت تحریمی نفت روسیه توسط ترامپ
گزارش پالتیکو از تنش لفظی ترامپ با دبیرکل ناتو