×
سیاسی
شناسه خبر : 278637
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/10 ساعت 13:16
فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنند

فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنند

فرمانده کل ارتش گفت: اطمینان دارم که نیروهای مسلح کشورمان در اجرای مأموریت‌های خود برای سرکوب دشمن پَست، هیچ کوتاهی نکرده‌اند و نخواهند کرد و با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنیم.

نورنیوز- گروه سیاسی: امیر سرلشکر امیر حاتمی در گفتگوی تلویزیونی درباره آمادگی نیروهای مسلح گفت: لازم می‌دانم به ملت بگویم که فرزندانشان در نیروهای مسلح، ارتش، سپاه و همه قوای مسلح، عزم و اراده‌ای پولادین در حفظ و حراست از ملت، آب و خاک مقدس ایران و منافع آن دارند.

وی افزود: اطمینان دارم که نیروهای مسلح کشورمان در اجرای مأموریت‌های خود برای سرکوب این دشمن پست، هیچ کوتاهی نکرده‌اند و نخواهند کرد و با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنیم.

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: امروز همه نیروهای ارتش، دوشادوش برادران عزیزمان در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در آفند و پدافند مشارکت کامل دارند.

سرلشکر حاتمی با بیان اینکه خلبانان شجاع و غیرتمندمان، پایگاه‌های رژیم جنایتکار را در منطقه کوبیدند، گفت: پهپادهای رزمی ارتش، از سرزمین‌های اشغالی تا همه اهداف منطقه‌ای را مستمر و پرقدرت و به شدت می‌کوبند.

وی با تاکید براینکه قرارگاه پدافند هوایی همه تلاش خود را در دفاع از آسمان کشور به کار می‌گیرد و در ساقط کردن هواگردهای دشمن موفقیت‌های خوبی داشته است، افزود: نیروی دریایی نیز همه تلاش خود را برای صیانت از مرزهای آبی به عمل می‌آورد.

فرمانده کل ارتش گفت: همه این اقدامات برابر طرح‌هایی است که قبلاً تهیه و تمرین شده و امروز این مأموریت‌ها را اجرا می‌کنند. این طرح‌ها برای مراحل مختلف پیش‌بینی شده است تا پاسخ قاطع به دشمن داده شود و آنها را سر جای خود نشانند اجرا خواهد شد.

سرلشکر حاتمی در بخش دیگری از اظهاراتش، اقدامات دشمنان را مورد اشاره قرارداد و تصریح کرد: حقیقت این است که دشمن برای ایجاد تفرقه در صفوف ملت، برنامه‌ریزی مفصلی کرده، بخشی از این برنامه‌ریزی را اجرا کرده و بخش‌های دیگر را امیدوار است که در مراحل بعدی اجرا کند. همه این‌ها برای بلعیدن ایران عزیز ماست. مهم‌ترین برنامه دشمن ایجاد تفرقه است بنابراین صمیمانه به عنوان سرباز فدایی ملت، درخواست می‌کنم که مردم، هوشیاری، وحدت، انسجام و همدلی خود را حفظ کنند و به کوری چشم دشمن، آن را روز افزون، افزایش دهند.

وی با بیان اینکه حوادث، تلخ و سنگین است اما ایران عزیز ما، کشوری بزرگ و ریشه‌دار است، گفت: ما از حوادث سهمگینی در تاریخ پر فراز و نشیب کشورمان عبور کرده‌ایم، به حول قوه الهی و به برکت انسجام ملی، از این تهدید هم می‌توانیم فرصت بزرگی را برای عزت و تعمیق استقلال ملت ایران بسازیم. من معتقدم با انسجام ملت، دشمن رویای به بردگی کشیدن ملت را حتما به گور خواهد برد.

فرمانده کل ارتش با تاکید بر ایستادگی تمام عیار ملت ایران مقابل دشمنان، خاطرنشان کرد: ما ملت امام حسینیم و با اطمینان به حقانیت راه خود و عنایت خداوند متعال، ارتش و سپاه، دست در دست هم، پیشگام در اتحاد و همدلی و مستظهر به پشتیبانی ملت ایران، در مقابل جبهه استکبار، ایستاده‌ایم و این راه حق را تا پیروزی ادامه خواهیم داد.


اخبار مرتبط
نماینده مجلس : برای هر فرمانده تا 4 جانشین انتخاب شده است
سه‌شنبه 1404/12/12 ساعت 20:50
نماینده مجلس : برای هر فرمانده تا 4 جانشین انتخاب شده است
رهبر معظم بعد از جنگ قبل، برای هر فرمانده 4 جانشین انتخاب و آن‌هارا فراخواند و به آنها دستورالعمل لازم را اعلام کردند.
شهادت جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 12:10
شهادت جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح
بنیاد حفظ آثارو نشر ارزش های دفاع مقدس ومقاومت دقایقی قبل در اطلاعیه ای اعلام کرد : روز گذشته جمعی از فرماندهان شجاع و دلاور نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در حمله ددمنشانه شرورترین رژیم ها، جانیان و مفسدان جهان، آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
بازتاب جهانی شهادت رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های انگلیسی زبان
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 08:24
بازتاب جهانی شهادت رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های انگلیسی زبان
رسانه‌های انگلیسی زبان روز یکشنبه خبر شهادت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب را به طور بسیار گسترده‌ای پوشش دادند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به شهادت رسیدند
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 05:06
انا لله و انا الیه راجعون
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به شهادت رسیدند
به استحضار مردم شهیدپرور ایران می‌رساند حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در حمله مشترک آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی در صبح روز شنبه نهم اسفند ماه به شهادت رسیدند. این عالم و مجاهد عظیم عمر خود را فدای اعتلای ایران و اسلام کردند و با امام و سالار شهیدان محشورند ان‌شالله.
نظرات

آخرین اخبار
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
معاون وزیر آموزش و پرورش از جبران افت تحصیلی ابتداییها در بستر مجازی خبر داد
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای
هشدار پکن به واشنگتن درباره مسئله تایوان
این غذاها خطر سرطان روده را کاهش می‌دهند
اختلاف در واشنگتن بر سر قانونی بودن جنگ با ایران
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
واکنش رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به پیشنهاد دست دادن با مقام اسرائیلی + فیلم
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
جهان هر ماه 750 میلیون بشکه نفت را در هرمز از دست می‌دهد
نوراینفو | نکاتی برای بالا بردن امنیت گوشی هوشمند
ایروانی: ادعاهای مطرح‌شده علیه ایران بی‌اساس است
9 نشانه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
چرا ابتلا به سرطان روده بزرگ در جهان افزایش پیدا کرده است؟
آیا بستن چشم‌ها باعث تقویت شنوایی می‌شود؟
اتحادیه اروپا از میزان واقعی ذخایر سوخت بی‌اطلاع است
اکونومیست: نفت ممکن است به 200 دلار برسد
برتری ناتینگهام مقابل استون‌ویلا در جدال تمام‌انگلیسی لیگ اروپا
درخواست اسپانیا از اتحادیه اروپا برای تعلیق توافق شراکت با اسرائیل
درخواست سازمان ملل برای واکنش فوری اروپا به توقیف ناوگان الصمود
واکنش تند ایتالیا به اقدام اسرائیل علیه کشتی‌های بشردوستانه
احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا
لیلاز: سعی کردیم جلوی جنگ را بگیریم و نشد/محاصره دریایی قابل مدیریت است
دیدار و گفت و گو وزیران خارجه عمان و فرانسه درباره آخرین تحولات منطقه
دولت ثبت سفارش کالاهای ضروری را حذف کرد
بیشترین تعداد عملیات‌ حزب‌الله علیه ارتش اشغالگر اسرائیل در پاسخ به نقض آتش‌بس
مکانِ سرنگونی هواگردهای متجاوز آمریکایی-صهیونی در «دشت مهیار» به ثبت ملی رسید
ممنوعیت امارات برای سفر شهروندان خود به ایران، عراق و لبنان
ایران و روسیه درباره همکاری‌های دوجانبه در زمینه هسته‌ای گفت و گو کردند
سنای آمریکا برای ششمین بار قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ را رد کرد
بقایی: تاریخ با افتخار از مقاومت مردم ایران یاد خواهد کرد
سخنگوی سازمان ملل: با همه طرف‌ها درباره تنگه هرمز در حال تماس و گفت وگو هستیم