×
سیاسی
شناسه خبر : 278617
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/10 ساعت 09:21
لاریجانی: قلب‌ ملت ایران را سوزاندند، قلب‌شان را می‌سوزانیم

لاریجانی: قلب‌ ملت ایران را سوزاندند، قلب‌شان را می‌سوزانیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت که آمریکا و صهیونیست‌ها با این کارشان، شهادت رهبر انقلاب عملا شرایطی را برای ایران ایجاد کردند که باید گفت قلب ملت ایران را سوزاندند و ما هم قلب‌شان را می‌سوزانیم، این طور نیست که بزنند و دربروند. دشمنان تمرکز خود را روی رهبر انقلاب گذاشتند اما ملت ایران هوشیار بود

نورنیوز- گروه سیاسی: علی لاریجانی در سخنانی ضمن عرض تسلیت به ملت ایران گفت: دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور گفت: در مدت چند ماه گذشته روش‌های مختلفی از تحریم و آزار ملت ایران امتحان کردند اما پایداری وجود داشت و ملت با سختی‌ها جنگیدند اما بعد سعی کردند تفرقه ایجاد کنند تا همبستگی را از بین ببرند و طراحی‌شان هم بد نبود اما در عین حال باز ملت بلوغ فکری خودش را نشان داد اما دوباره طراحی برای عملیات نظامی انجام دادند ولی موفق نشدند چون نظامی‌هایشان گفته بودند که این کار هم شدنی نیست. چون یک ستون ایران، ملت هوشیار و نترس است و ستون دیگر برخورداری از رهبری داهیانه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است.

وی با اشاره به اظهارات ویتکاف که گفته بود ترامپ تعجب می‌کند چرا ایرانی‌ها نمی‌ترسند گفت: این وضعیتی بود که آنها درباره ما در سر داشتند، تا وقتی رهبری ایران در دست آیت‌الله خامنه‌ای است وضعیت به همین شکل است، لذا تصمیم گرفتند اول ایشان را بزنند. اما در ذهن نظامی های ایران هم بود که آنها چنین چیزی در سر دارند. 

وی گفت: به خاطر سابقه طولانی مجاهد در مقابل رژیم ستم شاهی که آن دیکتاتوری متصلب را ایجاد کرد ایشان علم دار مبارزه با این رژیم و تبعیدها بود و بعد مجاهدت در زمان جنگ که آن هم از صفحات عجیب و پرتحرک بود و بعد مجاهدت در دوران اداره کشور در زمان ریاست جمهوری و رهبری شان و اینها از ایشان یک شخصیت آبدیده به لحاظ مسائل داخلی و خارجی ساخته بود و شرایط را به خوبی می‌دیدند و با دید نافذشان راهنمایی می‌کردند.

لاریجانی اظهار کرد: ایشان (رهبری) هم اصرار داشتند که زندگی متعارف را داشتند باشند و متفاوت باشند. این حادثه تلخ است و آمریکا و صهیونیست‌ها با این کارشان عملا شرایطی را برای ایران ایجاد کردند که باید گفت قلب ملت ایران را سوزاندند و ما هم قلب‌شان را می سوزانیم و این طور نیست که بزنند و در بروند.

وی ادامه داد: دشمنان مسیر اشتباهی را طی کردند. این کاری را که با روش ستمگرانه نسبت به رهبری انجام دادند، چنان مردم را عصبانی کرده که آنها به خواسته خود نخواهند رسید.آمریکایی‌ها باید بدانند به قلب ملت ایران خنجر زدند و به قلب‌شان خنجر خواهد خورد.آن گروهک‌هایی که فکر تجزیه ایران هستند بدانند ما در این زمینه هیچ مسامحه نخواهیم کرد. نیروهای مسلح ما هم مسلط هستند به این موضوع.

دبیر شورای امنیت ملی در ادامه گفت: خیلی از افراد اختلاف نظراتی با هم دارند، امروز روز تسویه‌حساب نیست. ما در مقابل دشمن سرسختی قرار داریم. باید وحدت داشته باشیم. 

طبق قانون اساسی، به زودی شورای موقت رهبری تشکیل خواهد شد. رئیس‌جمهور، رئیس قوه قضائیه و یکی از فقهای شورای نگهبان به انتخاب مجمع تشخیص مصلحت نظام، این شورا را به سرعت شکل خواهد داد. روز گذشته جلسه‌ای داشتیم و تمهیداتی شکل گرفت و شورای رهبری امروز شکل خواهد گرفت.انشالله دوره روشنایی برای ملت فراهم خواهم شد.


اخبار مرتبط
عضو فقیه شورای نگهبان در شورای رهبری معرفی شد
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 13:24
عضو فقیه شورای نگهبان در شورای رهبری معرفی شد
سخنگوی مجمع تشخیص از معرفی آیت الله اعرافی به عنوان عضو فقیه شورای نگهبان در شورای رهبری خبر داد.
شهادت جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 12:10
شهادت جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح
بنیاد حفظ آثارو نشر ارزش های دفاع مقدس ومقاومت دقایقی قبل در اطلاعیه ای اعلام کرد : روز گذشته جمعی از فرماندهان شجاع و دلاور نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در حمله ددمنشانه شرورترین رژیم ها، جانیان و مفسدان جهان، آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
قالیباف: ترامپ و نتانیاهو روی خط قرمز ما پا گذاشتند و تاوان آن را خواهند پرداخت
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 09:09
قالیباف: ترامپ و نتانیاهو روی خط قرمز ما پا گذاشتند و تاوان آن را خواهند پرداخت
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه «به حساب آمریکا و اسرائیل می‌رسیم»، گفت: با تشکیل شورای رهبری، اقتدار و انسجامی غیرقابل تصور، در مسئولان و قوای دفاعی شکل خواهد گرفت.به خمینی کبیر و رهبر شهید انقلاب تضمین می‌دهیم که اجازه نخواهیم داد، ایران اسلامی توسط دشمن بلعیده شود و امید مستضعفان ناامید شود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به شهادت رسیدند
یکشنبه 1404/12/10 ساعت 05:06
انا لله و انا الیه راجعون
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به شهادت رسیدند
به استحضار مردم شهیدپرور ایران می‌رساند حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در حمله مشترک آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی در صبح روز شنبه نهم اسفند ماه به شهادت رسیدند. این عالم و مجاهد عظیم عمر خود را فدای اعتلای ایران و اسلام کردند و با امام و سالار شهیدان محشورند ان‌شالله.
نظرات

آخرین اخبار
ژاوی سرمربی هلند شد؛ شروعی سخت برابر آلمان
تنش تازه روسیه و ژاپن بر سر جزایر کوریل
ترکیب احتمالی استقلال برای اولین بازی فصل اعلام شد
پشت پرده خروج سخنگوی ترامپ؛ پای یک افشای امنیتی در میان است
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران
14 میلیون مجرد در سن ازدواج؛ چرا جوانان ایرانی ازدواج نمی‌کنند؟
افغانی گران شد
10 تعرض اسرائیل به سوریه در 24 ساعت
بقائی: کشتی فله‌بر خارجی عامل آلودگی نفتی قشم است
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 22 مرداد 1405 / اونس روی 4400 دلار ماند
هوای تهران نمره قبولی گرفت
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
جدول جدید قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 22 مرداد
هشدار سیلاب در مازندران؛ مسافران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
آخریت قیمت یورو امروز پنج شنبه 22 مرداد
2 هزار مفقودی در غزه؛ تراژدی ادامه‌دار جنگ اسرائیل
آخرین خبر از بنزین 87 هزار تومانی؛ اجرای طرح جدید بنزین متوقف شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
تصویب قانون جنجالی عفو عمومی در لبنان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
جوانان فرنگی‌کار ایران مسافر اسلواکی شدند
پاسخ تند عراقچی به فرانسه
شناسایی استرس با حسگرهای پوشیدنی
چرا با نوشیدن آب دچار نفخ می‌شویم؟
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
تنگه هرمز همچنان بسته است