×
سیاسی
شناسه خبر : 278441
تاریخ انتشار : شنبه 1404/12/09 ساعت 16:38
عراقچی در تماس با وزرای خارجه کشورهای منطقه: به مسئولیت تاریخی خود علیه اسرائیل عمل کنید

عراقچی در تماس با وزرای خارجه کشورهای منطقه: به مسئولیت تاریخی خود علیه اسرائیل عمل کنید

وزیر خارجه ایران امروز شنبه 9 اسفند در تماس تلفنی با وزرای خارجه برخی کشورهای همسایه گفت: «جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی نه تنها علیه ملت ایران بلکه علیه کل کشورهای منطقه است، بنابراین بر همه ملت‌ها و دولت‌های مسلمان و منطقه است که به مسئولیت تاریخی خود برای مقابله با نقشه شوم رژیم صهیونیستی عمل کنند.»

نورنیوز-گروه سیاسی: متعاقب تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با همتایان از کشورهای عربستان سعودی، امارات، قطر، کویت، بحرین و عراق، ضمن اطلاع رسانی درباره تحولات جاری، این تجاوز نظامی را نقض فاحش اصول بنیادین منشور ملل متحد و جنایتی آشکار علیه صلح و امنیت بین‌المللی دانست.

وزیر خارجه در این تماس‌های تلفنی تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران بر اساس حق ذاتی دفاع مشروع از همه توانمندی دفاعی و نظامی خود برای دفاع از کیان ایران استفاده خواهد کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به عزم ایران برای استمرار سیاست حسن همجواری و دوستی با همه کشورهای منطقه، و با اشاره به اصل بنیادین حقوق بین‌الملل در منع هرگونه مشارکت در عمل تجاوزکارانه علیه یک کشور دیگر، مسئولیت همه کشورهای منطقه را برای جلوگیری از سوء استفاده آمریکا و رژیم صهیونیستی از امکانات و قلمروی آنها جهت اجرای عملیات تجاوزکارانه علیه ایران یادآور شد و تاکید کرد: نیروهای مسلح ایران در اعمال حق ذاتی دفاع از کشورمان وفق حقوق بین‌الملل، مبدا و منبع عملیات‌های تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی و نیز هرگونه اقدام در جهت مقابله با عملیات‌های دفاعی ایران را به عنوان اهدافی مشروع تلقی می‌کند.

عراقچی تصریح کرد: جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی نه تنها علیه ملت ایران بلکه علیه کل کشورهای منطقه است و بنابراین بر همه ملت‌ها و دولت‌های مسلمان و منطقه است که به مسئولیت تاریخی خود برای مقابله با نقشه شوم رژیم صهیونیستی عمل کنند.

تماس تلفنی با وزیر امور خارجه ترکیه؛

وزیر امور خارجه در تماس با همتای ترک خود با اشاره به عزم ایران برای استمرار سیاست حسن همجواری و دوستی با همه کشورهای منطقه، تتکید کرد: جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی نه تنها علیه ملت ایران، بلکه علیه کل کشورهای منطقه و مسلمان است.

در ادامه رایزنی‌های وزارت امور خارجه با کشورهای مختلف متغاقب تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه در تماس تلفنی با «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه، ضمن تشریح جنایات ارتکابی توسط متجاوزین آمریکایی و صهیونیستی از جمله حمله صبح امروز به دبستان دخترانه‌ای در میناب و کشتار دختران معصوم ایرانی، این تجاوز نظامی را نقض فاحش اصول بنیادین منشور ملل متحد و جنایتی آشکار علیه صلح و امنیت بین‌المللی دانست و بر حق ذاتی ایران برای دفاع از کشور با تمام توان تاکید کرد.

وزیر امور خارجه با اشاره به عزم ایران برای استمرار سیاست حسن همجواری و دوستی با همه کشورهای منطقه، تأکید کرد: جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی نه تنها علیه ملت ایران، بلکه علیه کل کشورهای منطقه و مسلمان است و بنابراین بر همه کشورهای مسلمان و منطقه است که به مسئولیت تاریخی خود برای خنثی‌کردن نقشه شوم رژیم صهیونیستی در ناامن‌سازی کشورهای اسلامی عمل کنند.


نظرات

آخرین اخبار
پایان آیین تشییع باشکوه در کربلا و نجف؛ مشهد چشم‌انتظار انتقال پیکر «رهبر شهید»
بارش‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه چقدر افزایش یافت؟
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب پنجشنبه 18 تیر
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب پنجشنبه 18 تیر
پاداش 3 میلیونی برای معرفی ماینرهای غیرمجاز
بدرقه خورشید
تردد قطارهای مسیر تهران-مشهد متوقف شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 +جدول
حضور 4700 مهمان خارجی از 27 کشور در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از مردم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 18 تیر 1405+ جدول
مجوز استفاده از هوش مصنوعی در امتحانات دانشگاه آزاد صادر شد
ترامپ مدعی پیروزی شد: به نسبت 20 به 1 ضربه زدیم
بقائی: اروپا در قبال مشارکت در تجاوز علیه ایران پاسخگو باشد
دبیرکل سازمان ملل: ایران و آمریکا خویشتنداری کنند
تجاوز مجدد آمریکا به مناطق جنوبی کشور؛ پاسخ کوبنده ایران در موج دوم حملات موشکی و پهپادی
چرا جت اختصاصی ترامپ در مسیر بازگشت از ترکیه زمین‌گیر شد؟
میکروب هلیکوباکتر پیلوری علت خطرناک‌ترین سرطان معده
پایان مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در کربلای معلی ؛ مشهد چشم انتظار است
بیانیه سپاه پاسداران درباره حمله به پایگاه‌های آمریکا در کویت و بحرین
کشف اسکلت 2000 ساله با حلقه‌های طلا در تایلند
راز بازسازی طبیعت پس از آتش‌سوزی جنگل‌ها کشف شد
سوءتغذیه خطر زخم بستر را افزایش می‌دهد
مکرون: نشست «ائتلاف مشتاقان» هفته آینده در پاریس برگزار می‌شود
واکنش تند سفیر ایران به موضع صدراعظم آلمان درباره تجاوز آمریکا
غلامرضا ثابت‌ایمانی به سپاهان بازگشت
روش‌های نوین IVF شانس موفقیت را افزایش دادند
رایزنی اردوغان و مکرون؛ تأکید بر نقش یادداشت تفاهم اسلام‌آباد در کاهش تنش‌ها
نامه رسمی ایران به شورای امنیت درباره تجاوزات آمریکا
هشدار روان‌شناس درباره اضطراب امتحان؛ استرس حافظه را مختل می‌کند
هشدار امنیتی چین درباره مدل هوش مصنوعی آنتروپیک
ایران در شورای حقوق بشر خواستار توجه به پیامدهای تحریم‌ها و جنگ شد
پزشکیان از رئیس‌جمهور تاجیکستان قدردانی کرد
سازمان ملل درباره تنش ایران و آمریکا هشدار داد
رسانه انگلیسی: آمریکا در تغییر مواضع ایران ناکام مانده است
حمله آمریکا به جنوب ایران و پاسخ قاطع نیروهای مسلح؛ ترامپ پس از عملیات ایران چه گفت؟
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدا به 4 هزار و 321 نفر رسید
پیام احساسی سرمربی تیم ملی درباره جام جهانی 2026 چه بود؟
بلومبرگ: ذهن ترامپ در اجلاس ناتو بیش از هر چیز درگیر ایران بود
زمان دریافت کارت ورود به جلسه ترمیم و ایجاد سابقه تحصیلی اعلام شد
فرزند ارشد قائد شهید امت اسلام میزبان علما و بزرگان نجف شد
ارتش: حضور مردم در تشییع قائد شهید، پیام وفاداری به انقلاب و ولایت بود
نورنما | با استفاده از یک میلیون لگو یک جام 27 متری ساختن
چین: تشدید تنش در غرب آسیا به نفع هیچ‌کس نیست
نوراینفو | چگونه خستگی مزمن را از خود دور کنیم؟
نخست‌وزیر انگلیس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به آتش‌بس شد
ترامپ: جنگ با ایران دوباره آغاز نخواهد شد
واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست
خرس قهوه‌ای نجات‌یافته در مازندران تلف شد
وزیر خارجه انگلیس خواستار تداوم آتش‌بس و مذاکرات شد