×
سیاسی
شناسه خبر : 278382
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/10 ساعت 15:48
موج هفتم و هشتم  وعده صادق 4/ شلیک 4 موشک به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن

این خبر به روزرسانی می‌شود...

موج هفتم و هشتم وعده صادق 4/ شلیک 4 موشک به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء اعلام کرد: عملیات «وعده صادق 4» ادامه دارد. ترامپ بداند که این بار دیگر پایان جنگ به عهده او نیست. روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز از مورد اصابت قرارگرفتن پایگاه‌های آمریکایی در عربستان سعودی و عراق خبر داد. دقایقی قبل موج هفتم و هشتم عملیات وعده صادق 4 آغاز شد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  ساعتی بعد از حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان پاسخ موشکی و پهپادی ایران آغاز شد و بسیاری از پایگاه های آمریکا در منطقه و همچنین شهرهای مختلف اسرائیل هدف قرار گرفتند. دقایقی پیش نیز تیزپروازان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، پایگاه‌های آمریکا در کشورهای حوزه خلیج فارس و اقلیم کردستان عراق را طی چند مرحله عملیات با موفقیت بمباران کردند.

ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن با 4 موشک ایرانی هدف قرار گرفت 

سپاه از حمله هدفمند چهار موشک بالستیک به ناو آبراهام لینکلن آمریکا خبر داد.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره 7 عملیات وعده صادق 4 بیان کرد: پیرو اقدامات غرور آفرین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و حمله به اهداف دشمنان آمریکایی - صهیونی، ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن ارتش آمریکا با چهار فروند موشک بالستیک مورد حمله قرار گرفت.

ضربات قدرتمندانه نیروهای مسلح ج.ا.ا به پیکر خسته نظامی دشمن، وارد مرحله جدیدی شده است و برّ و بحر بیش از پیش گورستان متجاوزان تروریست خواهد شد.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: ایران هرگز مقابل آمریکا زانو نخواهد زد

 سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا گفت: امروز ما به دشمن می‌گوییم شما یک تن را هدف گرفتید، اما در برابر شما میلیون‌ها نفر ایستاده‌اند. بدانید ایران شاید زخمی شود، اما هرگز زانو نمی‌زند.

 سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری روز یکشنبه ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۴ در پیامی ویدیویی خطاب به ملت ایران گفت: دشمن، آخرین تیر خود را نیز رها کرد. آنان تصور داشتند با حذف رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌توانند روح یک ملت را زخمی کنند، اما نفهمیدند؛ نفهمیدند که خونِ ریخته‌شده، خاک این سرزمین را حاصل‌خیزتر می‌کند و نهال‌های بیشتری از مقاومت در آن خواهد رویید.

وی تاکید کرد: ترور برای آنان نشانه قدرت نبود؛ اعتراف به ضعف بود. آنها دست به ترور زدند، چون دیگر هیچ راهی برای ایستادن در برابر عظمت ایران، تحت رهبری مقتدایمان، نداشتند. دشمن با ترور و خشونت آمد و گمان کرد می‌تواند اراده یک ملت را هدف بگیرد؛ اما آنان که تاریخ ایران را می‌شناسند، باید بدانند با هدف قرار دادن مقتدای ما نمی‌توان آرمان یک ملت را ـ که برخاسته از رهنمودهای اوست ـ هدف قرار داد.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: این ملت بارها از آتش برخاسته، بارها شهید داده و هر بار محکم‌تر ایستاده است. دشمنِ شوم و خبیث درمانده است، زیرا می‌بیند در برابر ایستادگی شما هیچ سلاحی کارگر نیست.

سرهنگ ذوالفقاری تاکید کرد: امروز ما به دشمن می‌گوییم شما یک تن را هدف گرفتید، اما در برابر شما میلیون‌ها نفر ایستاده‌اند. بدانید ایران شاید زخمی شود، اما هرگز زانو نمی‌زند.

وی گفت: دشمنان این ملت، به‌ویژه آمریکای جنایت‌کار و رژیم منحوس صهیونیستی، را با قدرت، صلابت و حمایت مردم شریف پشیمان خواهیم کرد و راه آن رهبر حکیم و مقتدر را تا آخرین قطره خون و تا تسلیم دشمنان ادامه خواهیم داد.

سپاه: موج هفتم و هشتم وعده صادق ۴ دقایقی قبل آغاز شد

 روابط عمومی سپاه اعلام کرد: از لحظاتی قبل موج هفتم و هشتم وعده صادق ۴ علیه دشمن، به صورت گسترده آغاز شده است.

  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ساعتی پیش در بیانیه ای ضمن تسلیت شهادت فرمانده کل سپاه، تاکید کرد: به فضل الهی انتقام خون شهیدان را خواهیم گرفت و از امنیت و منافع ملی و تمامیت سرزمینی کشور صیانت خواهیم کرد.

شلیک انبوه موشک‌های پاتریوت در پایگاه العدید قطر برای مقابله با موشک‌های ایرانی

 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

گزارش شبکه CNN از تخریب ساختمان‌ها در تل‌آویو بر اثر حملات موشکی ایران

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

اطلاعیه شماره 6 سپاه درباره موج ششم عملیات وعده صادق 4

 

 

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره 6 خود اعلام کرد:  موج ششم عملیات وعده صادق 4 با حملات موشکی و پهپادی گسترده سپاه پاسداران به سرزمین های اشغالی و پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه با قدرت انجام شد. 

 

 

 

در این اطلاعیه آمده است: این اطلاعیه افزود: ۲۷ نقطه از پایگاه های آمریکا در منطقه به همراه پایگاه تل نوف، ستاد فرماندهی کل ارتش صهیونی در هاکاریا و مجتمع بزرگ صنایع دفاعی در تل آویو، بخشی از اهداف مورد حمله بودند.

 

 

 

در اطلاعیه سپاه تصریح شده است: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهند داد صدای آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی و پایگاه‌های آمریکایی قطع و با سیلی های پی در پی، و پشیمان کننده گام متفاوت و سختی از انتقام را به اجرا خواهند گذاشت.

 

 

 

انهدام پهپاد فوق پیشرفته MQ۹ توسط رزمندگان پدافند هوافضای سپاه پاسداران

 

 

 

 رزمندگان پدافند هوافضای سپاه پاسداران پهپاد فوق پیشرفته MQ۹ ارتش تروریستی امریکا را مورد هدف قرار داده و متلاشی کردند.

 

 

 

به گزارش ایرنا از سپاه نیوز، رزمندگان پدافندهوافضای سپاه پاسداران پهپاد فوق پیشرفته MQ۹ ارتش تروریستی امریکا را با سامانه های پدافند پیشرفته نوین و تحت کنترل شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور، در منطقه عمومی جنوب کشور مورد هدف قرار داده و متلاشی کردند.
آسمان کشور برای انواع پرنده های دشمن کاملا ناامن است. ام‌کیو-۹، اولین پهپاد ضربتی است که برای تجسس طولانی مدت در ارتفاع بالا طراحی شده است.
پهپاد ام‌کیو-۹ یک هواپیمای بزرگتر، سنگین‌تر و توانمندتر از ام‌کیو-۱ است. می‌توان آن را با همان سیستم‌های زمینی که برای کنترل ام‌کیو-۱ استفاده می‌شود، کنترل کرد. ام‌کیو۹ دارای یک موتور توربوپراپ با قدرت ۹۵۰ اسب‌بخار-شفت (۷۱۲ کیلووات) است (در مقایسه با موتور پیستونی ۱۱۵ اسب بخاری (۸۶ کیلووات) ام‌کیو۱).

 

 

 

شنیده شدن صدای انفجارهایی در تل‌آویو

 

 

 

خبرگزاری فرانسه امروز (یکشنبه) گزارش داد که صدای انفجارهایی بر فراز شهر تل‌آویو در فلسطین اشغالی به گوش رسیده است.

 

 

 

پایگاه خبری واللا پیشتر گزارش داده بود که در حملات موشکی بامداد امروز ایران به تل‌آویو، مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در مرکز این شهر هدف قرار گرفته است.

 

 

 

وضعیت امنیتی در سرزمین‌های اشغالی به شکلی بی‌سابقه متشنج شده و آژیرهای هشدار بدون توقف در مناطق مرکزی و به‌ویژه تل‌آویو به صدا درآمده‌اند.

 

 

 

شدت انفجارها به حدی بوده که ساکنان با شنیدن صدای انفجار به پناهگاه‌ها گریخته‌اند. همزمان منابع صهیونیستی از اصابت موفق و مستقیم چندین موشک ایرانی به نقاط حساس در مرکز فلسطین اشغالی خبر داده‌اند.

 

 

 

در گزارش‌های اولیه نیز فرود یک موشک ایرانی در بنی براک در نزدیکی تل‌آویو تأیید شده است؛ منطقه‌ای که از مهم‌ترین مراکز اقتصادی رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود.

 

 

 

فرودگاه دبی بار دیگر هدف قرار گرفت

 

 

 

 خبرگزاری رویترز امروز یکشنبه اعلام کردند فرودگاه دبی بار دیگر هدف حمله قرار گرفت.

 

 

 

رویترز اشاره ای به میزان خسارت های احتمالی نکرد اما رسانه های عربی اعلام کردند این فرودگاه به وسیله پهپاد هدف قرار گرفته است.

 

 

 

رسانه های منطقه پیش از این از لغو پروازها در فرودگاه بین المللی دبی تا اطلاع ثانوی خبر داده و اعلام کرده بودند که پروازها به مقصد این فرودگاه به فرودگاه های جایگزین منتقل شده است.

 

 

 

جنگنده های ارتش پایگاه های آمریکا را بمباران کردند

 

 

 

ارتش جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه شماره ۴ خود اعلام کرد:دقایقی پیش تیزپروازان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، پایگاه‌های آمریکا در کشورهای حوزه خلیج فارس و اقلیم کردستان عراق را طی چند مرحله عملیات با موفقیت بمباران کردند.

 

 

 

ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرده است: همه مراکز نظامی دشمن در منطقه در دسترس جنگنده‌های نیروی هوایی خواهد بود.

 

 

 

اطلاعیه شماره ۴ روابط عمومی سپاه پاسداران بدین شرح است:

 

 

 

در موج پنجم عملیات وعده صادق ۴ در اقیانوس هند، شناور MSP با ماموریت مهمات‌بر برای شناورهای آمریکایی، در لنگرگاه جبل علی با چهار فروند پهپاد مورد اصابت قرار گرفت و با خسارات و انفجارهای پی در پی به طور کامل از رده خارج شده است.

 

 

 

پایگاه دریایی آمریکایی در منطقه عبدالله مبارک کویت مورد اصابت ۴ فروند موشک بالستیک و ۱۲ فروند پهپاد قرار گرفت و در تمام زیرساخت‌های اصل منهدم و تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی کشته و مجروح شده‌اند.

 

 

 

همچنین ناو پشتیبانی رزمی کلاس MST با ماموریت تانکر سوخت رسان به شناورهای آمریکایی در منطقه اقیانوس هند، با موشک‌های ایرانی قدر ۳۸۰ مورد اصابت قرار گرفت.

 

 

 

پایگاه حریر آمریکا در عراق ( مقر نیروهای ویژه و کماندو) هدف اصابت ویژه قرار گرفت.

 

 

 

پایگاه هوایی شاهزاده سلطان ارتش آمریکا در عربستان هم مورد هدف اصابت موشکها و پهپادهای ایران قرار گرفت.

 

 

 

رزمندگان نیروی دریایی سپاه پاسداران، به امتداد رزمندگان عرصه هوایی، درهای جهنم را به روی یگان‌های دشمن باز نگه خواهند داشت.

 

 

 

روابط عمومی کل سپاه پاسداران اتقلاب اسلامی اعلام کرد: پایگاه هوایی ارتش آمریکا در ریاض مورد اصابت دقیق موشک‌ها و پهپادهای جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

 

 

 

المیادین: صدای چندین انفجار در محل استقرار نیروهای آمریکایی در الفجیرۀ امارات شنیده شد

 

 

 

پایگاه آمریکا در بحرین برای پنجمین بار هدف قرار گرفت

 

 

 

منابع خبری از انفجار دوباره در پایگاه آمریکا در بحرین خبر دادند.

 

 

 

هم اکنون صدای انفجار در قطر

 

 

 

 منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجارهایی در دوحه پایتخت قطر خبر می‌دهند.

 

 

 

فرودگاه شیخ زائد در ابوظبی هدف قرار گرفت

 

 

 

آژیر هشدار در جولان اشغالی

 

 

 

 جبهه داخلی اسرائیل: آژیرهای خطر در چندین شهر مرزی شمال اسرائیل پس از مشاهده نفوذ یک پهپاد به صدا درآمدند.

 

 

 

آتش‌سوزی در بزرگترین بندر امارات

 

 

 

رسانه‌ها از آتش‌سوزی در بندر «جبل علی» در پی اصابت پرتابه‌های ایران خبر دادند.

 

 

 

این بندر یکی از اصلی‌ترین مراکز نقل و انتقال لجستیکی ارتش آمریکا در منطقه به شمار می‌رود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

مشاهده موج جدید موشک‌های ایران در جنوب خلیج فارس به سوی پایگاه‌های آمریکا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

اصابت موفق موشک ایرانی به پایگاه نظامیان آمریکایی در اردن

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

موشک های ایرانی به سمت پایگاه های آمریکایی در دبی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

برخورد پهپاد ایرانی به هتل ۵ ستاره برج العرب در دبی، امارات متحده عربی

 

 

 

 

 

 

نابودی یک محله کامل تل آویو

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

هدف گیری مستقیم پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بحرین

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اصابت موشک‌های ایرانی به شهرک صهیونیستی بیت شیمش

 

 

 

رسانه‌های صهیونیستی از اصابت موشک ایرانی به شهرک بیت شیمش در قدس اشغالی گزارش دادند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: ترامپ بداند که این بار دیگر پایان جنگ به عهده او نیست

 

 

 

سرلشکر عبداللهی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا در پیامی خطاب به مردم ایران، جزئیاتی از تجاوزات صبح نهم اسفند 1404 و اقدامات متقابل نیروهای مسلح را تشریح کرد.

 

 

 

وی گفت: همان‌طور که مردم عزیزمان از رسانه ملی شنیدند، ساعت 9:20 دقیقه نهم اسفند ماه 1404 رژیم صهیونیستی کودک‌کش و رژیم آمریکای جنایتکار حملات نظامی را علیه اهدافی در کشور ما آغاز نمودند.

 

 

 

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) افزود: این اهداف، اهداف نظامی و همچنین مردم بی‌گناه از جمله مورد اصابت قرار دادن یک مدرسه در شهرستان میناب بود که منجر به شهادت تعداد زیادی از دانش‌آموزان بی‌گناه گردید. همچنین در جاهای دیگر نیز مردم بی‌گناه را مورد هدف قرار دادند.

 

 

 

سرلشکر عبداللهی در ادامه با تأکید بر تعهد نیروهای مسلح اظهار داشت: مردم عزیز ما بدانند که نیروهای مسلح عهد بستند با ملت بزرگوار ایران و با فرمانده معظم کل قوا که تا آخرین قطره خون برای امنیت کشور و حفظ تمامیت ارضی و امنیت مردم عزیز ایستادگی کنند.

 

 

 

وی تأکید کرد: این اطمینان را می‌دهیم که تا پای جان ایستاده‌ایم و حتماً دشمن را پشیمان خواهیم کرد.

 

 

 

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص) همچنین درباره پاسخ ایران گفت: بلافاصله بعد از حملات دشمن، اهدافی را در سرزمین‌های اشغالی مورد اصابت و هدف قرار دادیم و همچنین پایگاه‌های آمریکا را در منطقه مورد هدف قرار دادیم که خسارت بسیار سنگینی هم به رژیم صهیونیستی و هم به آمریکایی‌ها وارد شد.

 

 

 

وی در بخش دیگری از این پیام تصریح کرد: ترامپ بداند که این بار دیگر پایان جنگ به عهده او نیست و جمهوری اسلامی است که پایان جنگ را تعریف خواهد کرد. آنها شروع کردند و پایان جنگ را ما حتماً رقم خواهیم زد.

 

 

 

سرلشکر عبداللهی در ادامه با اشاره به سابقه دشمنی‌ها علیه ایران گفت: این جنایتکاران که یک بار دیگر مرتکب جنایت شدند و در 47 سال گذشته ملت بزرگ ایران را در تحریم‌ها و محاصره‌های شدید اقتصادی قرار دادند و سختی‌های فراوانی را به ملت ایران وارد کردند، حتماً این دفعه بایستی جواب دندان‌شکنی را دریافت کنند.

 

 

 

وی ابراز امیدواری کرد: ان‌شاءالله که در این زمینه پیروزی از آن ملت ما و رزمندگان نیروهای مسلح خواهد بود.

 

 

 

اصابت موشک‌ها و پهپادهای ایرانی به پایگاه‌های آمریکایی در عربستان و عراق

 

 

 

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: پایگاه هوایی شاهزاده سلطان در عربستان سعودی پایگاه هوایی ارتش آمریکا مورد اصابت دقیق موشک‌ها و پهپادهای جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

 

 

 

سپاه همچنین از مورد اصابت قرارگرفتن پایگاه حریر در عراق مقر نیروهای ویژه و کماندوهای آمریکایی خبر داد

 

 

 

سرلشکر علی عبداللهی فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص) با اشاره به عملیات وعده صادق ۴ گفت: همانطور که اعلام کرده بودیم، در پاسخ به تجاوز بی شرمانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی، سراسر سرزمین های اشغالی و پایگاه های آمریکای جنایتکار در منطقه، زیر ضربات کوبنده موشک‌های ایرانی قرار گرفت و این عملیات، بی وقفه تا شکست قطعی دشمن، تداوم خواهد یافت.

 

 

 

وی افزود: با توجه به تجاوز ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی، ضمن هدف قرار دادن سرزمین های اشغالی، همه پایگاه ها، منابع و منافع آمریکایی در کل منطقه، برای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هدف مشروع تلقی می گردد.

 

 

 

قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء(ص)  تصریح کرد: ملت قهرمان و شجاع ایران اسلامی آرامش خود را حفظ نمایند. نیروهای مسلح از کشور، ملت و منافع ملی قاطعانه و باصلابت دفاع خواهند کرد.

 

 

 

سنتکام به خسارت‌های وارده به تاسسیات آمریکا در حمله موشکی ایران اذعان کرد

 

 

 

 ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در موضع گیری جدیدی مدعی شد: هیچ آسیبی در میان نیروهای آمریکایی گزارش نشده و هیچ یک از کشتی‌های ما مورد اصابت قرار نگرفته‌اند.

 

 

 

 این ستاد در عین حال به خسارت های وارده به تاسسیات آمریکا در منطقه اذعان کرد ولی برای کم اهمیت جلوه دادن آن مدعی شد که خسارت به تأسیسات این کشور جزئی بوده و هیچ تاثیری بر عملیات نداشته است.

 

 

 

 انفجارهای پیاپی تل‌آویو و هدف قرار گرفتن مقر وزارت جنگ صهیونیستها

 

 

 

در پی تداوم حملات موشکی ایران، منابع خبری از وقوع انفجار در تل‌آویو و شنیده‌ شدن صدای انفجارهای گسترده در بخش‌هایی از کرانه باختری و شمال و مرکز سرزمین‌های اشغالی خبر می‌دهند.

 

 

 

 رسانه‌های فلسطینی و رژیم صهیونیستی گزارش دادند که موج تازه‌ای از حملات موشکی ایران مناطقی در فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.

 

 

 

بر اساس این گزارش‌ها، انفجاری در شهر تل‌آویو رخ داده و هم‌زمان صدای چندین انفجار متوالی در مناطق مختلفی از کرانه باختری و نیز شمال و مرکز سرزمین‌های اشغالی شنیده شده است.

 

 

 

این منابع خبری اعلام کردند که با فعال‌شدن مجدد آژیرهای هشدار در نقاط گوناگون، انفجارهای گسترده‌ای به وقوع پیوسته است.

 

 

 

همچنین تصاویری از لحظه اصابت یکی از موشک‌ها به قلب فلسطین اشغالی منتشر شده که هم‌زمان با واکنش‌ها و تجمعاتی در برخی مناطق همراه بوده است.

 

 

 

بر اساس گزارش‌ها، موشک‌های ایرانی تل‌آویو و دیگر مناطق را هدف قرار داده‌اند.

 

 

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی همچنین از هدف قرار گرفتن ساختمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در منطقه الکریاه تل‌آویو خبر دادند.

 

 

 

تصویری از شب سخت تل‌آویو

 

 

 


2
 

 

 

 

فرمانده آتش نشانی رژیم صهیونی در گفتگو با شبکه 14 اسراییل: شدت خسارات بالاست و نیروهای ما در حال امداد رسانی هستند

 

 

 

 

 

 

تصاویر دیگری از وضعیت تل‌آویو در پی حمله تلافی‌جویانه ایران

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

رادیو ارتش اسرائیل: تقریباً ۳۰ موشک در جدیترین حمله استفاده شده است

 

 

 

این بزرگترین و سازمان یافته ترین حمله از سوی ایران از صبح امروز است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

اصابت موشک ایرانی به تل‌آویو

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مرورگر شما از ویدیو پشتیبانی نمی کند، شما می توانید از طریق این لینک ویدیو را دانلود نمایید.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

پاسخ کوبنده ایران به تجاوزمشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی

 

 

 

در پی آغاز تجاوز مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به برخی از مناطق کشور، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در اولین دور از واکنش به این تجاوزها، موجی از حملات موشکی را به مناطق مختلف رژیم صهیونیستی شروع کرد.

 

 

 

درحالیکه دور جدید مذاکرات غیر مستقیم ایران با آمریکا در حال انجام است، رژیم صهیونیستی با همراهی آمریکا از صبح امروز شنبه مراکز و مناطقی از تهران و برخی دیگر از شهرهای کشور را مورد تجاوز موشکی قرار دادند.در پی این حملات ، موجی از موشکهای ایران در پاسخ به این تجاوزها مناطق مختلفی از سزمین های اشغالی و پایگاهای آمریکایی در منطقه را هدف قرار دادند.

 

 

 

ظرف ساعات اخیر آژیر های هشدار اراضی اشغالی بارها به صدا درآمدند .

 

 

 

در عین حال رسانه های خارجی گزارش دادند انفجارهای مهیب در پایگاههای نظامی امریکا در کشورهای منطقه از جمله امارات ، بحرین، کویت ، اردن  به وقوع پیوسته است.

 

 

 

شورای عالی امنیت ملی بیانیه ای در همین زمینه صادر کرده است.

 

 

 

بیانیه شورای عالی امنیت ملی ایران به شرح زیر است:

 

 

 

اطلاعیه شماره 1 شورای عالی امنیت ملی ایران
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت رشید ایران صبح امروز رژیم سفاک آمریکا به همراهی رژِم فاسد صهیونیستی عملیات هوایی را علیه مراکزی از کشور انجام دادند. این در حالی بود که این بار نیز حین مذاکرات، این عملیات شرورانه صورت پذیرفت و دشمن تصور می کند ملت نستوه ایران با این اقدامات بزدلانه تسلیم خواسته های حقیرانه آنان می شود. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پاسخ کوبنده به اقدامات شرورانه آنان را آغاز کرده اند و مستمراً مردم عزیز را در جریان قرار خواهیم داد. لازم است به این نکات توجه شود:
 با توجه به اطلاعات حاصل شده از این دو رژیم فاسد عملیات آنها در تهران و برخی شهرها ادامه خواهد داشت لذا تا آنجا که ممکن است ضمن حفظ آرامش به مراکز و شهرهای دیگری که برایتان امکان پذیر است سفر نمایید که از گزند شرارت های این دو رژیم در امان بمانید
 دولت جمهوری اسلامی ایران تمام نیازهای جامعه را از قبل تدارک دیده است و جای هیپچ نگرانی از تامین مایحتاج عمومی نیست مردم از ازدحام در مراکز خرید پرهیز نمایند چون ممکن است مخاطراتی برای آنان داشته باشد.
 مدارس و دانشگاه ها تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود.
 بانک‌ها در جهت خدمات خود در خدمت ملت عزیز ایران خواهند بود.
 ادارات دولتی فعلا به صورت 50% فعالیت خواهند داشت.
گزارش های بعدی متعاقبا اعلام خواهد شددبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران

 

 

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز با صدور بیانه ای از آغاز موج جملات موشکی و پهبادی جمهوری اسلامی ایران به سوی سرزمین های اشغالی خبر داد.

 

 

 

 

 

 

 

متن بیانیه شماره یک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

 

 

 

«بسم الله قاصم الجبارین

 

 

 

در پاسخ به تجاوز دشمن متخاصم و جنایتکار به جمهوری اسلامی ایران، اولین موج حملات گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به سوی سرزمین های اشغالی آغاز شد.

 

 

 

اخبار تکمیلی متعاقبا از درگاه های رسمی اعلام می گردد.»

 

 

 

اطلاعیه شماره ۲ سپاه به شرح زیر است: 

 

 

 

مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین مورد هدف موشک‌ها و پهپادهای سپاه قرار گرفت

 

 

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اعلام آغاز عملیات وعده صادق ۴ در پاسخ به تجاوز آمریکایی - صهیونستی به خاک ایران تصریح کرد: موشک‌ها و پهپادهای سپاه پاسداران مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ارتش آمریکا در بحرین و سایر پایگاه های آمریکا در کشورهای قطر و امارات و همچنین مراکز نظامی و امنیتی در قلب سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف سخت قرار دادند.

 

 

 

 در اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی  آغاز عملیات وعده صادق ۴ در پاسخ به تجاوز آمریکایی - صهیونستی آمده است:

 

 

 

«مقابله با تجاوز ارتش جنایتکار آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی به مددالهی با انجام نخستین مرحله از عملیات وعده صادق ۴، با حملات فراگیر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به اهداف منطقه‌ای دشمن متجاوز آغاز گردید.

 

 

 

موشک‌ها و پهپادهای سپاه پاسداران مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی ارتش آمریکا در بحرین و سایر پایگاه های آمریکا در کشورهای قطر و امارات و همچنین مراکز نظامی و امنیتی در قلب سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف سخت قرار دادند.

 

 

 

حملات موشکی و پهپادی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تداوم دارد و اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

 

 

 

و مَا النصر اِلا مِن عنداللهِ العزیزِ الحَکیم»

 

 

 

بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران
 

 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

مردم قهرمان و شریف ایران،

هم میهنان ایرانی،

میهن مقدس و عزیزمان، ایران سربلند و تمدن ساز، بار دیگر مورد تجاوز نظامی جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

آمریکا و رژیم صهیونیستی صبح امروز در آستانه نوروز و در دهمین روز از ماه مبارک رمضان، با نقض فاحش تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران، مجموعه ای از اهداف و زیر ساخت‌های دفاعی و اماکن غیر نظامی در شهرهای مختلف کشورمان را مورد حمله قرار دادند.

تجاوز نظامی مجدد آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در شرایطی ارتکاب می‌یابد که ایران و آمریکا در میانه یک روند دیپلماتیک بودند. ما علیرغم اینکه از نیات آمریکا و رژیم صهیونیستی برای انجام یک تجاوز نظامی دیگر اطلاع داشتیم، برای اتمام حجت با نظام بین‌الملل و همه کشورهای جهان بار دیگر وارد مذاکره شدیم تا حقانیت ملت ایران را اثبات کنیم و عدم مشروعیت هرگونه بهانه‌ای برای تجاوزگری را نشان دهیم.

اکنون مردم ایران، سربلند هستند که برای جلوگیری از جنگ، هر آنچه لازم بود انجام دادند. حال، وقت دفاع از میهن و مقابله با تعرض نظامی دشمن است. ما همان طور که برای مذاکره آماده بودیم برای دفاع از کیان ایران نیز از هر زمانی آماده‌تر هستیم. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با اقتدار پاسخ متجاوزان را خواهند داد.

حملات هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران، نقض بند ۴ ماده ۲ منشور ملل متحد و تجاوز مسلحانه آشکار علیه جمهوری اسلامی ایران است. پاسخ به این تجاوز، حق قانونی و مشروع ایران وفق ماده ۵۱ منشور ملل متحد است و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از همه توان و امکانات خود برای مقابله با این تجاوز جنایتکارانه و دفع شرارت دشمن استفاده خواهند کرد.

جمهوری اسلامی ایران وظیفه خطیر سازمان ملل متحد و شورای امنیت آن سازمان برای اقدام فوری جهت مقابله با نقض صلح و امنیت بین‌المللی به دلیل تجاوز نظامی آشکار آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران را خاطرنشان کرده و از دبیرکل سازمان ملل، رئیس شورای امنیت و اعضای این شورا می‌خواهد در اسرع وقت به وظیفه خود عمل کنند.

از همه دولت‌های عضو سازمان ملل متحد، به ویژه کشورهای منطقه و اسلامی، اعضای جنبش عدم تعهد و کلیه دولت‌هایی که نسبت به صلح و امنیت بین‌المللی احساس مسئولیت می‌کنند، انتظار می‌رود ضمن محکوم کردن قاطع این عمل تجاوزکارانه، اقدام عاجل و دسته جمعی برای مقابله با آن که بی‌تردید صلح و امنیت منطقه و جهان را در معرض تهدیدی بی‌سابقه قرار داده است. انجام دهند.

 اینک در هنگامه‌ای که آزمون بزرگ تاریخ فرارسیده است، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با الهام از میراث سترگ حماسی این سرزمین و با توکل بر خداوند متعال، با ایمان به وعده نصرت الهی و با تکیه بر قدرت ملی، در دفاع جانانه از میهن عزیزمان تردید نخواهند کرد.

تاریخ گواه است که ایرانیان هرگز در برابر تجاوز بیگانگان سر تسلیم فرود نیاورده‌اند؛ این بار نیز پاسخ ملت ایران، قاطع و تعیین کننده خواهد بود و متجاوزان را از عمل مجرمانه خود پشیمان خواهد ساخت.

پاینده ایران
وزارت امور خارجه

 

 

 

وزارت کشور نیز در همین زمینه بیانیه ای صادر کرده است.

 

 

 

متن بیانیه وزارت کشوربه شرح زیر است: 

 

 

 

به استحضار مردم بزرگ ایران اسلامی می رساند، دشمن جنایتکار بار دیگر ضمن نقض تمامی قوانین بین‌المللی و در جریان مذاکرات، بار دیگر وطن عزیزمان را مورد تجاوز قرار داد. وزارت کشور استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای حفظ نظم و آرامش جامعه و خدمت رسانی به مردم را در دستور کار دارد.
در این راستا، وزیر کشور با صدور دستوری به استانداران سراسر کشور ضمن یادآور شدن دستورالعمل‌های ابلاغی قبل، بر دریافت هرچه سریع‌تر گزارش از وضعیت استان‌ها و بسیج تمامی امکانات برای رسیدگی به نیازهای فوری مردم تاکید کرده است.

 

 

 

 

 

 

 

اطلاعیه ستاد خبری وزارت اطلاعات

 

 

 

با توجه به تجاوز آمریکایی صهیونیستی به کشور عزیزمان از ملت غیور و همیشه در صحنه ایران اسلامی تقاضامندیم ضمن حفظ آرامش، درصورت مشاهده هر نوع موارد مشکوک، تردد مشکوک، حمل سلاح و غیره؛ تصاویر، فیلم، پلاک و یا آدرس مورد نظر را به شماره تلفن 113 یا کانال رسمی ستاد خبری وزارت اطلاعات در پیام رسان ایتا، بله، روبیکا به آدرس @admin_vaja113 ارسال فرمایید.

 

 

 

 

 

 

 

اطلاعیه شماره یک فرماندهی امنیت سایبری کشور

 

 

 


بسم الله الرحمن الرحیم

 

 

 

پس از شروع حملات جنایتکارانه به نقاط مختلف میهن عزیزمان، از همان لحظات اولیه عملیات‌های سایبری و شناختی دشمن با هدف ایجاد اختلال در زندگی و امنیت روانی مردم آغاز شد.

 

 

 

باتوجه به تشدید درگیری‌های سایبری و شناختی و مهار اغلب حملات اولیه، تدابیر متعددی بر روی شبکه ارتباطی و خدماتی کشور با هدف پایداری در خدمات عمومی و خنثی‌سازی تهاجم شناختی دشمن صورت گرفته است.

 

 

 

حفاظت از مرزهای سایبری کشور در مقابل تهاجم دشمنان ملت ایران، با اقتدار و انسجام کامل درحال اجراست و به فضل الهی تا سرکوب دشمن جنایتکار ادامه خواهد یافت.
از صبر و حمایت‌های مردم عزیزمان سپاسگزاریم.فرماندهی امنیت سایبری کشور

 

 

 

 

 

 

 

اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت بعد از تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران

 

 

 


اطلاعیه شماره یک شورای اطلاع رسانی دولت:

 

 

 

صبح امروز رژیم صهیونیستی با همدستی دولت آمریکا، به خاک عزیز کشورمان حمله و تجاوز کرد. حمله ای که بار دیگر در حین مذاکرات رخ داد تا نشان دهد هدف آنان خدشه به تمامیت ارضی کشور و یکپارچگی ایران عزیزمان است.

 

 

 

دولت جمهوری اسلامی ایران، تمامی وزارتخانه ها و همه دستگاه های اجرایی و خدمت رسان با قدرت در کنار مردم هستند و امور جاری و روزمره کشور را با تمام توان پیش خواهند برد.

 

 

 

دولت با درک شرایط خطیر کشور از مدت ها قبل، تمامی تمهیدات لازم را اندیشیده و مردم نگران هیچ گونه کمبود و کاستی نباشند. کالاهای اساسی، سوخت و دارو در کشور به وفور وجود دارد.

 

 

 

مراکز درمانی شبانه روزی و داروخانه های شبانه روزی و منتخب به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

 

 

 

بانک ها همچنان به ارائه خدمات خواهند پرداخت. برای رفاه حال مردم، دانشگاه ها و مدارس نیز تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود.

 

 

 

برای عبور و مرور مردم و امکان حضور در سایر شهرها نیز تمهیدات لازم اندیشیده شده و از هموطنان عزیز می خواهیم با آرامش کامل و صبر اقدام نمایند.

 

 

 

ایران عزیز در لحظات تاریخی قرار گرفته است. دشمنان پیام های شوم و عملیات روانی بزرگ راه خواهند انداخت.

 

 

 

امروز برای ایرانیان آزمون مقاومت ملی است و با همه گلایه ها و دلخوری‌ها در مقابل تجاوز بیگانه متحد و هم‌صدا هستیم.

 

 

 

دولت جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه با همه توان و در کنار نیروهای مقتدر نظامی به دفاع از این آب و خاک خواهد پرداخت از مردم کشورمان می خواهد به شایعات توجه نکرده و اخبار را از منابع رسمی دنبال کنند. هر یک از دستگاه های دولتی نیز موظف شده اند با انتشار اطلاعیه هایی منظم نسبت به تبیین نحوه خدمات خود در این شرایط و آگاهی مردم اقدام کنند.

 

 

 

مردم عزیز ایران؛ دولت در کنار شماست و خود را مکلف به حفاظت از ایران و ایرانیان می داند.

 

 

 

 

 

 

 

اطلاعیه شماره ۱ ارتش جمهوری اسلامی ایران: آغاز عملیات آفندی ارتش با شلیک ده‌ها فروند پهپاد هجومی

 

 

 

فرزندان ملت غیور ایران اسلامی در ارتش جمهوری اسلامی ایران با استعانت از خداوند متعال، اولین عملیات آفندی پهپادی گسترده خود را علیه اهداف مشخص در سرزمین‌های اشغالی و کلیه منافع رژیم صهیونیستی انجام دادند و این عملیات تا تنبیه کامل دشمنان متجاوز استمرار خواهد داشت.

 

 

 

سپاه خبر از انهدام کامل یک رادار آمریکا داد

 

 

 

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اندام کامل رادار آمریکایی fp132 با برد ۵ هزار کیلومتر مستقر در قطر خبر داد.

 

 

 

 روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: رادار آمریکایی fp132 با برد ۵ هزار کیلومتر مستقر در قطر، با تجهیزات منحصر به فرد که برای ردیابی موشک های بالستیک فعالیت می‌کرد، به طور کامل منهدم شد.»

 

 

 

سردار جباری: ترامپ بداند که امروز موشک‌های ته انبار را شلیک کردیم، به زودی از سلاح‌هایی رونمایی می‌کنیم که هرگز ندیده‌اید.

 

 

 

 

 

 

 

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: عملیات مقتدرانه نیروهای مسلح، کوبنده‌تر ادامه دارد

 

 

 

سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ع) گفت: عملیات مقتدرانه و با صلابت نیروهای مسلح علیه تجاورز وحشیانه رژیم صهیونیستی کوبنده‌تر و گسترده‌تر از قبل تداوم خواهد یافت.

 

 

 

وی تاکید کرد: نیروهایی مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ قدرتمندانه به این تجاوز وحشیانه با سرعت عمل و دقت بسیار بالا علاوه بر مراکز مهم حیاتی امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی ۱۴ پایگاه مهم نظامی آمریکا در منطقه را با حملات برق آسای خود هدف قرار داده و صدها نفر از نیروهای متجاوز آمریکا و رژیم را به هلاکت رساندند.

 

 

 

 


نظرات

آخرین اخبار
سرلشکر رضایی: در وعده صادق4 به پایگاه‌های آمریکایی- اسرائیلی آسیب بزرگی وارد کردیم
فدراسیون کشتی: آمریکا و اسرائیل پشیمان خواهند شد
لاریجانی: پایگاه‌های نظامی خاک کشورها نیست، خاک آمریکا است
برگزاری نشست فوق‌العاده شورای همکاری خلیج فارس پیرامون تشدید تنش‌ها
پزشکیان: شورای موقت رهبری کار خود را از امروز شروع کرده است
وزیر راه و شهرسازی: قطارهای فوق‌العاده‌ را در این مسیرها افزایش دادیم
بازی بزرگ جنگ
روند تامین کالاهای اساسی در استان‌های مسافرپذیر در جریان است
جنگ با هدف مهندسی ژئوپلیتیک؟
شارژ اسکناس خودپردازها؛ اختلال زیرساختی وجود ندارد
تراژدی دبستان میناب عمق یک جنایت
عربستان سفیر ایران را احضار کرد
آمریکا و اسرائیل عامل نابودی و بی‌ثباتی در منطقه هستند
ترامپ از جنگ دوم با ایران دنبال چیست؟
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: ایران هرگز مقابل آمریکا زانو نخواهد زد
پزشکیان: شهادت عزیزان ایران خللی در عزم دولت ایجاد نمی‌کند
تماس تلفنی وزاری امور خارجه ایران و ترکیه
موج هفتم و هشتم وعده صادق 4/ شلیک 4 موشک به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن
برگزاری مراسم عزاداری شهادت رهبر انقلاب در میادین اصلی تهران
موج خشم و اعتراض کشمیری‌ها پس از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای
ابراز نگرانی عمیق پاپ از حملات تجاوزکارانه به ایران
واکنش ریاض به حملات ایران به عمان
پیام‌های تسلیت شخصیت‌های سیاسی و مذهبی در پی شهادت رهبر معظم انقلاب
سایه سنگین تنش‌های نظامی بر بازار طلا
تبعات حملات ترامپ به ایران برای بازارهای نفت
کره جنوبی خواستار خویشتنداری بین ایران و آمریکا شد
چین ترور رهبر انقلاب اسلامی ایران را به شدت محکوم کرد
تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور فعال هستند
بازی بزرگ جنگ
حراج شمش طلا فردا برگزار نمی‌ شود
برای ایرانم ایران گرامی و جاودانه‌ام
چه کسانی عضو شورای موقت رهبری هستند؟
سقف تراکنش خرید با کارت بانکی افزایش یافت + جزئیات
تامین آرد نانوایی‌ها به طور منظم انجام می شود
عضو فقیه شورای نگهبان در شورای رهبری معرفی شد
فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با تمام قوا قاطعانه عمل می‌کنند
حمله موشکی به تهران امروز 10 اسفند+ عکس
شهادت جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح
تأملی در پاسخ عبرت آموز ایران به تجاوز
وزیر نفت: ذخایر سوخت به اندازه کافی داریم ، مردم نگران نباشند
ترامپ دوباره ایران را تهدید کرد
آغاز رویارویی بزرگ؛ تجاوز گسترده آمریکا و اسرائیل به میهن اسلامی و پاسخ کوبنده ایران+ فیلم
لاریجانی: قلب‌ ملت ایران را سوزاندند، قلب‌شان را می‌سوزانیم
قالیباف: ترامپ و نتانیاهو روی خط قرمز ما پا گذاشتند و تاوان آن را خواهند پرداخت
پیش‌بینی قانون اساسی برای شرایط فقدان رهبر معظم انقلاب اسلامی
بازتاب جهانی شهادت رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های انگلیسی زبان
محدودیت تردد در محور چالوس لغو شد+جزییات
رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به شهادت رسیدند
شهادت چند نفر از اعضای خانواده رهبر معظم انقلاب
دشمنی آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران و ایرانی، دیرینه و ریشه‌دار است