×
سیاسی
شناسه خبر : 278279
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/08 ساعت 19:42
ماجرای تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» در کمتر از 48 ساعت

ماجرای تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» در کمتر از 48 ساعت

رییس کل دادگستری البرز درباره دستور رییس قوه قضاییه برای تخریب و برداشتن دیوار زندان رجایی‌شهر کرج، گفت: اقدامات برای اجرای این دستور بلافاصله در استان مورد پیگیری قرار گرفت و از امروز عملیات تخریب دیوارهای زندان رجایی‌شهر کرج در کمتر از 48 ساعت پس از دستور رییس قوه قضاییه آغاز شد.

نورنیوز_ گروه سیاسی : رییس کل دادگستری البرز با اشاره به دستور رییس قوه قضاییه برای تخریب و برداشتن دیوار زندان رجایی‌شهر، گفت: اقدامات برای اجرای این دستور بلافاصله در استان مورد پیگیری قرار گرفت و از امروز عملیات تخریب دیوارهای زندان رجایی‌شهر کرج در کمتر از ۴۸ ساعت پس از دستور رییس قوه قضاییه آغاز شد.

 "حسین فاضلی هریکندی" روز جمعه اظهار کرد: یکی از مصوبات سفر پیشین رییس دستگاه قضا به استان البرز در فروردین سال ۱۴۰۲ که در راستای مطالبات مردم و مسوولان استان مطرح شد موضوع تعطیلی زندان رجایی‌شهر بود که مشکلات و آسیب‌های متعددی را برای ساکنان اطراف آن و مدیریت شهری ایجاد کرده بود.

وی اضافه کرد: با توجه به این مطالبه، رییس قوه قضاییه در جریان سفر پیشین صراحتا دستور انتقال و تعطیلی زندان رجایی‌شهر کرج را صادر کرد که در راستای اجرای این دستور با انجام مقدمات و در کمتر از چهار ماه یعنی ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ زندان رجایی‌شهر به صورت کامل از زندانیان تخلیه شد و با توجه به کاربری اراضی زندان، نیاز بود با توجه به طرح تفصیلی شهر، کاربری‌های دیگری تعریف شود که با پیگیری و همکاری استاندار البرز و سازمان زندان‌های کشور موضوع در «کمیسیون ماده پنج» استان و «شورای عالی شهرسازی و معماری» طرح و منجر به تصویب تغییر کاربری زندان شد.

وی با بیان اینکه در جریان سفر استانی دو روز پیش رئیس قوه قضاییه به البرز و در راستای پیگیری اجرای مصوبات سفر پیشین، یکی از موضوعات طرح شده در مسیر اجرای کامل دستورات و مصوبات، بحث تخریب دیوار زندان بود متذکر شد: با توجه به گزارش ارائه شده درباره اینکه به رغم انتقال زندانیان و تعطیلی زندان سابق رجایی‌شهر کرج، با توجه به وجود دیوار تعطیلی آن برای مردم ملموس نیست رئیس قوه قضاییه دستور داد سریعا نسبت به تخریب و برداشتن دیوار اقدام شود.

فاضلی هریکندی گفت: اقدامات برای اجرای این دستور بلافاصله در استان مورد پیگیری قرار گرفت و در جلسه‌ای که بعد از پایان سفر با حضور استاندار و سایر مسوولان استانی در دادگستری کل استان البرز برگزار شد، ضمن رفع موانع، کیفیت اجرای آن مورد بررسی و اتخاذ تصمیم شد و از امروز عملیات تخریب دیوارهای زندان رجایی‌شهر کرج در کمتر از ۴۸ ساعت پس از دستور رئیس قوه قضاییه آغاز شد.

رییس شورای قضایی استان البرز با تاکید بر اینکه با توجه به مساحت اراضی زندان و طول زیاد دیوار و نوع مصالح به کار رفته شده در احداث آن، تخریب دیوارها تا برداشتن کامل آن از پیرامون اراضی زندان پیگیری خواهد شد تصریح کرد: اقدامی که امروز آغاز شد گامی مهم در اجرای کامل یکی از مصوبات سفر رییس قوه قضاییه به استان البرز بود و یکی از مطالبات مردمی که قدمتی چندین دهه‌ای داشت محقق شد.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق کرمان امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
برنامه قطعی برق خوزستان امروز چهارشنبه 4 شهریور+ لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
برنامه قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد+ لینک
تربیت دوقلوها؛ از مهار حسادت تا تقویت استقلال
هشدار یک متخصص ایمپلنت درباره تاثیر سیگار بر شکست درمان
وقتی کودکان قربانی محتوای نامناسب شبکه‌های اجتماعی می‌شوند
استفاده از پله‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید است
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم