×
بین الملل
شناسه خبر : 278278
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/08 ساعت 20:18
نظر کارلسون درباره حمله محدود آمریکا به ایران

نظر کارلسون درباره حمله محدود آمریکا به ایران

«تاکر کارلسون» مفسر برجسته آمریکایی با هشداری تازه درباره عواقب حمله به ایران نوشت: آمریکا به دلیل کمبود شدید مهمات در صورت اقدام نظامی محدود علیه ایران نیز به مدت 10 سال از آمادگی رزمی برای جنگی واقعی برخوردار نخواهد بود.

نورنیوز_ گروه بین الملل : «تاکر کارلسون» مفسر برجسته آمریکایی هشدار داد که آمریکا به دلیل کمبود شدید مهمات در صورت اقدام نظامی محدود علیه ایران نیز به مدت ۱۰ سال از آمادگی رزمی برای جنگی واقعی برخوردار نخواهد بود.

«تاکر کارلسون» مفسر برجسته محافظه‌کار آمریکایی گفت که حتی یک درگیری نظامی کوتاه اما شدید با ایران می‌تواند ایالات متحده را به مدت حدود ۱۰ سال از آمادگی برای «جنگ واقعی» محروم کند.

خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب گزارش داد که کارلسون در قسمت جدید پادکست خود که روز پنجشنبه منتشر شد، گفت: «برآوردهای فعلی نشان می‌دهد که ایالات متحده در برخی مهمات با کمبود شدیدی مواجه است، به طوری که اگر حتی یک درگیری کوتاه اما شدید با ایران داشته باشیم، ارتش ما تا حدود ۱۰ سال برای جنگ واقعی آماده نخواهد بود.»

این روزنامه‌نگار افزود که ایالات متحده با کمبود انواع خاصی از مهمات مواجه است که بخشی از آن به دلیل استفاده از آن‌ها در ۱۲ ماه گذشته، از جمله در چارچوب پشتیبانی دفاعی از رژیم صهیونیستی در جنگ تحمیلی این رژیم علیه ایران بوده است.

کارلسون گفت که یکی از دلایل احتیاط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا وسعت سرزمینی ایران است و افزود که جمعیت ایران به طور قابل توجهی بیشتر از جمعیت عراق در زمان وقوع جنگ با این کشور غرب آسیا در ۲۰۰۳ است.

کارلسون گفت: «جمعیت ایران حدود ۹۲ میلیون نفر است. در سال ۲۰۰۳، تقریبا ۲۳ سال پیش-زمانی که ما وارد بغداد شدیم- جمعیت عراق ۲۵ میلیون نفر بود. وسعت ایران چند برابر عراق است.»

این چهره برجسته رسانه‌ای با گفتن این که ایران کشوری بزرگ و پیشرفته است، این پرسش را مطرح کرد که آیا ارتش آمریکا برای یک درگیری طولانی‌مدت در این مقیاس آماده است یا خیر.

تهران و واشنگتن با میانجیگری عمان در حال مذاکره برای دستیابی به توافقی برای شیوه محدودسازی برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های آمریکا هستند.

در این میان، تشدید استقرار نظامی آمریکا در غرب آسیا و در نزدیکی ایران همچنین اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ که تهدید کرده در صورت نبود یک توافق دست به اقدام نظامی علیه ایران خواهد زد، به تنش‌ها میان دو کشور دامن زده است.

اشاره کارلسون به جنگ محدود با ایران در پی این مطرح می‌شود که «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته در گفت‌وگو با روزنامه واشنگتن‌پست گفت که نمی‌داند رئیس‌جمهور آمریکا چه تصمیمی در قبال ایران خواهد گرفت.

او مدعی شد که گزینه‌های موجود شامل اقدام نظامی برای «اطمینان یافتن از این که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند» و  حل‌وفصل این مسئله از طریق روش‌های «دیپلماتیک» است.

ونس درباره تحلیل برخی رسانه‌ها مبنی بر احتمال درگیری طولانی‌مدت در خاورمیانه عنوان کرد: «قرار نیست سال‌ها در یک جنگ خاورمیانه‌ای بدون چشم‌انداز پایان درگیری باشیم - امکان ندارد که چنین اتفاقی بیفتد.»

معاون رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه تاکید کرد که همچنان خود را «منتقد مداخلات نظامی خارجی» می‌داند-توصیفی که به باور او همچنان درباره ترامپ نیز صدق می‌کند.

او در ادامه بیان کرد: ««فکر می‌کنم همه ما گزینه دیپلماتیک را ترجیح می‌دهیم اما واقعا بستگی دارد به اینکه ایرانی‌ها چه می‌کنند و چه می‌گویند.»

با این حال، مقامات ایران هشدار داده‌اند دفاع ایران در برابر هرگونه ماجراجویی نظامی قاطعانه، فراگیر و در سطح منطقه خواهد بود.

 


نظرات

آخرین اخبار
چرا مقصد بعدی دیپلماسی ایران، قلب اوراسیا شد؟
گاز برای خودرو‌ها رایگان شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
سلیمی: پاسخ یک ضربه آمریکا باید چند ضربه باشد
ذوق‌زدگی نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان
دستیابی جدید دانشمندان به درمان صرع
بیش از 9300 خدمت درمانی رایگان در اربعین
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد
نیمی از جمعیت جهان نباید در برابر بحران‌های منطقه سکوت کنند
آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز خسروی برای میزبانی از زائران اربعین
معاون وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر کالاها در امن‌ترین وضعیت ممکن است
هلاکت 2 تروریست در درگیری مسلحانه مرزبانان هنگ مرزی
مرسدس‌بنز در آستانه حذف از بازار ایالات متحده
حمایت کرملین از حق هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و عربستان
بیانیه هشدارآمیز حنظله؛ شبکه آب، برق و ترابری آمریکا در خط مقدم حملات بعدی
چرا بزرگترین شرکت هواپیمایی هند بازگشت به اسرائیل را به تعویق انداخت؟
تحرکات دیپلماتیک عمان در دریای سرخ
واکنش وزارت امور خارجه ایران به واگذاری پایگاه نظامی انگلیس به آمریکا
توقف اعزام‌های دولتی عتبات؛ مسیر کربلا در اختیار کاروان‌های خصوصی
الزیدی و پیام ترامپ!
تولد نوزاد 5650 گرمی درهفتمین زایمان مادر کرمانشاهی
تنگه باب‌المندب، کابوس جدید بازارهای جهانی؛ قیمت نفت به 99 دلار رسید
سونامی تعدیل در آلمان؛ خداحافظی با 6 هزار نیروی کار در امپراتوری پورشه
ابلاغ الگوی جدید هم‌ترازی رشته‌های تحصیلی؛ پایان ابهامات آزمون های استخدامی
یورش شهرک‌نشین های صهیونیست به صحن‌های مسجدالاقصی
بازار لوازم خانگی؛ چرا مردم تعمیر را به خرید ترجیح می‌دهند؟
واکنش روبیو به موضع «چشم در برابر چشم» وزیر امور خارجه ایران
نورنما | شادی غم انگیز مردم جنگ زده غزه از پیروزی تیم فوتبال اسپانیا
فینال جام جهانی 2026 تکرار می شود !
پایان ماجراجویی 4 آدم‌ربا پس از ربودن کودک یزدی
پیش بینی وضعیت آب و هوا استان مازندران فردا جمعه 2 مرداد
پایان عمر باتری‌های لیتیومی؛ رونمایی از شاهکار جدید چینی‌ها در قلب انرژی هسته‌ای
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 1 مرداد+ جدول قیمت ها
پیش‌بینی هوای تهران؛ کاهش نسبی دما و رگبار در ارتفاعات
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 1 مرداد 1405
اقدام قاطع مرزبانان در مواجهه با تروریستها
سیدبندی لیگ قهرمانان آسیا اعلام شد + سیدبندی گل‌گهر
تسهیل آتش بس در دستور کار اسلام آباد
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز پنجشنبه 1 مرداد 1405