×
بین الملل
شناسه خبر : 278195
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/08 ساعت 13:24
نخست وزیر پاکستان: ملت پشت ارتش؛ پاسخ قاطع به هر تجاوز

نخست وزیر پاکستان: ملت پشت ارتش؛ پاسخ قاطع به هر تجاوز

نخست‌وزیر پاکستان در پی ادامه درگیری‌ها با طالبان و حملات هوایی به چند شهر افغانستان هشدار داد که نیروهای مسلح اسلام‌آباد متجاوزان را در هم خواهند کوبید. او تأکید کرد ملت شانه به شانه ارتش ایستاده و پاسخ همه‌جانبه و قاطع خواهد بود.

نورنیوز-گروه بین الملل: نخست‌وزیر پاکستان در پی تداوم درگیری‌ها با افغانستان هشدار داد، نیروهای مسلح اسلام‌آباد متجاوزان را در هم خواهند کوبید.

«شهباز شریف»، نخست وزیر پاکستان در پی تداوم درگیری‌ها و تنش‌های مرزی با طالبان و حملات هوایی به چند شهر افغانستان روز جمعه به کابل هشدار داد نیروهای مسلح اسلام‌ آباد متجاوزان را در هم خواهند کوبید.

حساب کاربری دولت پاکستان در شبکه اجتماعی «ایکس» به نقل از نخست‌وزیر پاکستان عنوان کرد: نیروهای مسلح ما از ظرفیت کاملی برای در هم کوبیدن بلندپروازی‌های تجاوزگران برخوردارند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، وی گفته است: کل ملت شانه به شانه نیروهای مسلح پاکستان ایستاده‌اند.

او همچنین افزود: ارتش ما مجهز به تخصص حرفه‌ای، آموزش پیشرفته و استراتژی دفاعی موثر بوده و قادر به مقابله با هر چالش داخلی و خارجی است.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که منابع امنیتی در اسلام‌آباد از آغاز عملیات موسوم به «غضب للحق» (خشم برای حق) خبر دادند. به گفته این منابع، جنگنده‌های پاکستانی بامداد جمعه اهداف نظامی طالبان افغانستان را در سه استان مختلف از جمله کابل، قندهار (محل اقامت رهبر طالبان) و پکتیا مورد اصابت قرار دادند. در این حملات، انبار مهمات اصلی، سه گردان و مقر یک بخش از نیروهای طالبان منهدم شده است.

پیش از اظهارات نخست‌وزیر، خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان، در شبکه اجتماعی ایکس لحنی بسیار تندتر و هشداردهنده‌تری را علیه همسایه غربی به کار برد.

وی با اعلام پایان صبر اسلام‌آباد نوشت: جام صبر ما لبریز شده است. اکنون میان ما و شما جنگ علنی است. ارتش پاکستان از آن سوی دریاها نیامده است. ما همسایگان شما هستیم و از ریز و درشت شما باخبریم.

محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان نیز حملات هوایی را پاسخی «درخور و شایسته» به «تجاوز آشکار» طالبان افغانستان خواند.

هم‌چنین آصف علی زرداری، رئیس‌جمهور پاکستان نیز در پیامی ضمن اشاره به اینکه کشورش در مورد صلح و تمامیت ارضی خود مصالحه نخواهد کرد، هشدار داد: پاسخ نیروهای مسلح ما همه‌جانبه و قاطعانه است. آن‌ها که صلح‌خواهی ما را نشانه ضعف تلقی کنند، پاسخی سخت دریافت خواهند کرد.


اخبار مرتبط
میانجیگری عربستان و ترکیه برای کاهش تنش میان افغانستان و پاکستان
جمعه 1404/12/08 ساعت 14:42
میانجیگری عربستان و ترکیه برای کاهش تنش میان افغانستان و پاکستان
وزارت‌های خارجه عربستان و ترکیه از تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تنش میان افغانستان و پاکستان خبر دادند. وزیر خارجه عربستان در گفت‌وگو با همتای پاکستانی خود بر ضرورت حفظ امنیت و ثبات منطقه تأکید کرد و آنکارا نیز رایزنی‌هایی جداگانه درباره تحولات اخیر انجام داده است.
حامد کرزی : مردم افغانستان با شجاعت در برابر پاکستان ایستادگی می کنند
جمعه 1404/12/08 ساعت 13:45
حامد کرزی : مردم افغانستان با شجاعت در برابر پاکستان ایستادگی می کنند
حامد کرزی، رئیس‌جمهور پیشین افغانستان، در واکنش به بمباران کابل، قندهار و پکتیا توسط پاکستان، تأکید کرد که مردم افغانستان با اتحاد و شجاعت از میهن خود دفاع خواهند کرد و خشونت و بمباران پاکستان نمی‌تواند مشکلات خود این کشور را حل کند؛ او خواستار تغییر سیاست‌ها و روابط مسالمت‌آمیز شد.
وزیر دفاع پاکستان: وارد «جنگ آشکار» با افغانستان شده‌ایم
جمعه 1404/12/08 ساعت 11:32
وزیر دفاع پاکستان: وارد «جنگ آشکار» با افغانستان شده‌ایم
خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان، اعلام کرد کشورش وارد «جنگی آشکار» با افغانستان شده است. او طالبان را نیروی نیابتی هند خواند و گفت پس از 50 سال میزبانی افغان‌ها و تلاش‌های دیپلماتیک، صبر پاکستان به پایان رسیده و ارتش این کشور آماده اقدام قاطع است.
سازمان ملل خواستار حل دیپلماتیک اختلافات مرزی افغانستان و پاکستان شد
جمعه 1404/12/08 ساعت 11:12
سازمان ملل خواستار حل دیپلماتیک اختلافات مرزی افغانستان و پاکستان شد
دبیرکل سازمان ملل، آنتونیو گوترش، از افغانستان و پاکستان خواست اختلافات مرزی خود را از طریق کانال‌های دیپلماتیک حل کنند و بر پایبندی به قوانین بین‌المللی و تضمین حمایت از غیرنظامیان تأکید کرد. سازمان ملل نسبت به گزارش‌های درگیری‌های مرزی بسیار نگران است.
نظرات

آخرین اخبار
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای برگزاری مراسم تحویل سال
اسرائیل مسئول اصلی بحران منطقه است
حضور 138 هزار نیروی پلیس در طرح نوروزی 1405
شنبه اول فروردین 1405 عید فطر است
ترور وزیر اطلاعات نشانه استیصال دشمنان انقلاب است
پیشنهاد صلح یا مهندسی تنفس برای متجاوز
زخمی شدن حدود 4000 صهیونیست از زمان آغاز جنگ علیه ایران
فرود اضطراری جنگنده اف -35 آمریکا پس از عبور از آسمان ایران
موج 65 عملیات وعده صادق 4 آغاز شد/ به کارگیری سامانه های نوین جنگی
سرنگونی یک پهپاد شناسایی–رزمی در همدان
توزیع بدون اختلال سوخت در کشور
تأکید قطر و مصر بر جلوگیری از گسترش جنگ
ترکیب نهایی تیم ملی کشتی فرنگی برای قهرمانی آسیا
فتنه پهپادی آمریکا؛ لوکاس با نقاب شاهد به همسایگان حمله می کند
تشدید نظارت‌های بهداشتی در آستانه نوروز
اعلام جزئیات مراسم تشییع پیکر وزیر اطلاعات در قم
حمایت از مدافعان «جنگ رمضان» در دستور کار مجلس
لوکاشنکو به فرستاده ترامپ: جنگ با ایران اشتباه بود
حمله به ایران بازار انرژی را بی‌ثبات می‌کند
افزایش 49 درصدی مراجعه برای اهدای خون
اختصاص بسته حمایتی برای کسب وکارهای آسیب دیده از جنگ
تداوم حمل کالا از بنادر مازندران در شرایط جنگی
خدمات درمانی در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر از سر گرفته شد
حمله به ایران ناجوانمردانه بود
17 پایگاه مدیریت بحران در جنگ خسارت دیدند
هیچ خویشتن‌داری در برابر تکرار حملات به زیرساخت‌های ایران نخواهیم داشت
برای تنگه هرمز رژیم جدیدی تعریف می کنیم
سرلشکر سلیمانی نماد ایثار، تواضع و صلابت در میدان عمل بود
پیکر وزیر شهید اطلاعات جمعه در تهران تشییع می‌شود
پارس جنوبی، نقطه آغاز یا پایان بحران؟
بازداشت افرادی که موقعیت ایست های بازرسی را لو می دادند
اخراج 2500 دانش‌آموز ایرانی از امارات
انفجارهای میناب کنترل‌شده است/ مردم نگران نباشند
سکوت در برابر حملات به ایران پذیرفتنی نیست
ایران مقاومت و ایستادگی خود را حفظ کرده است
ایران بیانیه شورای سازمان دریانوردی را مخدوش و یک‌جانبه خواند
بازگشت 346 ایرانی در راه‌مانده امارات از مسیر افغانستان به مشهد
شهادت 5 فلسطینی در غزه
تعطیلی نیمی از پروازهای فرودگاه بن‌گوریون
خطیب، نماد جهاد صادقانه برای امنیت ایران بود
کی‌روش و رؤیای تمام‌نشدنی جام جهانی
ایران، خانه امن بانوان ورزشکار میهن‌دوست است
نکاتی درباره تنگه هرمز که هر ایرانی باید بداند
فرانسه خواستار توقف چند روزه جنگ با هدف مذاکره شد
خبر خوش دولت برای شرکت‌های دانش بنیان
درخواست عمان از شورای امنیت برای توقف جنگ
موج‌ سفرهای نوروزی و ترافیک سنگین در جاده چالوس
تلاش کانادا برای تنش‌زدایی و جلوگیری از گسترش جنگ
بن بست کنگره درمقابل درخواست 200 میلیاردی پنتاگون برای جنگ با ایران
بازگشت مردان جنگ؛ نسل آتش و خون دوباره لباس رزم به تن کرد