×
اجتماعی
شناسه خبر : 278142
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/08 ساعت 08:22
هشدار جدید اینستاگرام به والدین

هشدار جدید اینستاگرام به والدین

اینستاگرام اعلام کرد در صورت جستجوی مکرر عبارات مرتبط با خودکشی یا خودآزاری توسط نوجوانان، به والدینی که قابلیت «نظارت والدین» را فعال کرده‌اند هشدار ارسال می‌کند. این اعلان‌ها از طریق پیامک، ایمیل یا واتس‌اپ همراه با منابع حمایتی ارائه می‌شود و ابتدا در چند کشور اجرا خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اینستاگرام در صورتی که نوجوانی بارها و بارها سعی در جستجوی عبارات مرتبط با خودکشی یا خودآزاری در مدت زمان کوتاهی داشته باشد، به والدین او هشدار خواهد داد.

این هشدارها در هفته‌های آینده برای والدینی که در نظارت والدین در اینستاگرام ثبت نام کرده‌اند، منتشر می‌شود.

این پلتفرم شبکه اجتماعی متعلق به شرکت متا می‌گوید که اگرچه کاربران را از جستجوی محتوای خودکشی و خودآزاری منع می‌کند، اما این هشدارهای جدید به گونه‌ای طراحی شده‌اند که والدین از تلاش مکرر نوجوانشان برای جستجوی این محتوا آگاه شوند و بتوانند از نوجوان خود حمایت کنند.

جستجوهایی که ممکن است باعث ایجاد هشدار شوند شامل عباراتی است که خودکشی یا خودآزاری را تشویق می‌کنند؛ عباراتی مانند «خودکشی» یا «خودآزاری» که نشان می‌دهد یک نوجوان ممکن است در معرض خطر آسیب رساندن به خود باشد.

اینستاگرام می‌گوید والدین بر اساس اطلاعات تماسی که ارائه داده‌اند، این هشدار را از طریق ایمیل، پیامک یا واتس‌اپ، همراه با یک اعلان درون برنامه‌ای دریافت خواهند کرد. این اعلان شامل منابعی خواهد بود که برای کمک به والدین در گفتگو با نوجوانشان طراحی شده‌اند.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که متا و دیگر شرکت‌های بزرگ فناوری در حال حاضر با چندین پرونده قضایی مواجه هستند که به دنبال پاسخگو کردن غول‌های شبکه اجتماعی به دلیل آسیب رساندن به نوجوانان هستند.

در جریان شهادت برای یک پرونده قضایی که هفته جاری در دادگاه منطقه‌ای در ناحیه شمالی کالیفرنیا در دست رسیدگی است، آدام موسری، رئیس اینستاگرام، توسط دادستان‌ها در یک پرونده اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی، به دلیل تاخیر در ارائه ویژگی‌های ایمنی اولیه این برنامه، مورد پرسش قرار گرفت.

علاوه بر این، در جریان شهادت در یک پرونده قضایی جداگانه در دادگاه عالی لس‌آنجلس، مشخص شد که یک مطالعه تحقیقاتی داخلی در متا نشان داده است که نظارت و کنترل والدین تاثیر کمی بر استفاده اجباری کودکان از شبکه‌های اجتماعی دارد. این مطالعه همچنین نشان داد کودکانی که با رویدادهای استرس‌زای زندگی روبرو بوده‌اند، بیشتر احتمال دارد که در تنظیم مناسب استفاده از شبکه‌های اجتماعی مشکل داشته باشند.

با توجه به دعاوی حقوقی جاری که این شرکت را به عدم محافظت از نوجوانان در پلتفرم‌های خود متهم می‌کند، زمان‌بندی این هشدارهای جدید چندان تعجب‌آور نیست. این شرکت خاطرنشان کرده که هدفش جلوگیری از ارسال غیرضروری این اعلان‌ها خواهد بود، زیرا استفاده بیش از حد می‌تواند اثربخشی کلی آنها را کاهش دهد.

هشدارها هفته آینده در آمریکا، انگلیس، استرالیا و کانادا منتشر می‌شوند و اواخر امسال در مناطق دیگر نیز در دسترس قرار خواهند گرفت.

بر اساس گزارش تِک کرانچ، در آینده، اینستاگرام قصد دارد این اعلان‌ها را زمانی که یک نوجوان سعی می‌کند هوش مصنوعی برنامه را در گفتگوهایی در مورد خودکشی یا خودآزاری درگیر کند، راه‌اندازی کند.


اخبار مرتبط
لایک‌ها و کامنت‌ها چگونه مغز ما را شرطی می‌کنند؟
پنج‌شنبه 1405/03/07 ساعت 03:02
لایک‌ها و کامنت‌ها چگونه مغز ما را شرطی می‌کنند؟
دوپامین فقط یک ماده شیمیایی در مغز نیست؛ موتور پنهان رفتارهای روزمره ماست. از لذت یک وعده غذا تا شادی یک پیام یا لایک در شبکه‌های اجتماعی، این انتقال‌دهنده عصبی ما را به سمت تکرار تجربه‌های خوشایند سوق می‌دهد—حتی وقتی خودمان متوجه نیستیم.
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
جمعه 1405/02/11 ساعت 09:50
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
اینستاگرام اعلام کرد برای حمایت از سازندگان محتوا، نمایش پست‌های حساب‌های بازنشرکننده را در بخش‌های پیشنهادی برنامه محدود می‌کند. بر اساس این تغییر، محتوای اصلی شامل آثار خلق‌شده یا به‌طور اساسی ویرایش‌شده در اولویت قرار می‌گیرد تا اصالت و خلاقیت در این شبکه اجتماعی تقویت شود.
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 15:27
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، در محاکمه‌ای مرتبط با سلامت روان نوجوانان، شهادت داد که اعمال محدودیت‌های سنی در اینستاگرام «بسیار دشوار» است و کاربران زیر 13 سال با دروغ‌گویی در سن، مانع کنترل کامل می‌شوند. او همچنین نقش نوجوانان در درآمد شرکت را کم‌اهمیت دانست.
نظرات

آخرین اخبار
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم
40 تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید
فولاد خوزستان 1-1 شمس آذر قزوین/ تقسیم امتیازات در هفته دوم لیگ برتر
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان درباره راهکارهای دیپلماتیک
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه موریتانی درباره تحولات منطقه
زلزله 4.2 ریشتری گیلانغرب را لرزاند
پکن: واشنگتن رویکرد خصمانه خود در قبال پیونگ‌یانگ را تغییر دهد
تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست
امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟
مس شهر بابک 1-1 خیبر خرم‌آباد/دشت یک امتیازی خیبر 9 نفره
قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 29 مرداد + جدول
فجرسپاسی 0-0 صنعت نفت آبادان/توازن قدرت در زمین فوتبال
ملوان 2- 1 ذوب‌آهن/ ذوب‌آهن در انزلی غافلگیر شد
نقد تند ایران از عملکرد شورای امنیت
اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست سیاست‌های ترامپ
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه ایران
واکنش اسلام‌آباد به اظهارات سفیر آمریکا؛ احضار کاردار
پرسپولیس 4 - 1 استقلال خوزستان/ سرخپوشان به صدر نشستند
برنز جهانی برای ایران در کشتی فرنگی جوانان
فارن افرز: نظم جدید در خاورمیانه شکل خواهد گرفت
اصفهان، پایتخت آینده بازی‌سازان ایران می‌شود
دیپلماسی قاهره در مسیر تهران
تاکید مقام‌های قطر و حماس بر اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه
نگاه ویژه فدراسیون به آینده فوتبال بانوان
مدرک جدید در پرونده قتل چارلی کرک؛ گلوله‌ای با پیام سیاسی در صحنه جرم
محکومیت تحریم‌های آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی از سوی اسپانیا
پوتین: زیرساخت‌های تجاری روسیه در برابر حملات مقاوم‌اند
دستگیری زن کلاهبردار در مازندران
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 29 مرداد
وزیر صمت: مردم نباید قفسه خالی ببینند
انتخابات نهمین دوره دومای روسیه؛ شمار نامزدها به بیش از 4400 نفر رسید
از اعتیاد تا درام خانوادگی؛ مستند چک وارد رقابت اسکار 2027 شد
نزار آمیدی:تکیه و ایستادگی عراق بر مقاومت خواهد بود
اکثر آمریکایی‌ها ترامپ را متهم به سودجویی کردند
حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید
بحران آب در آلمان؛ 92 درصد منابع در اختیار صنایع!
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
غاصبان فلسطین دچار سرطان اجتماعی شده‌اند
تسریع عملیات پاکسازی سواحل سوزا از آلودگی نفتی
توافق جنایت ذیل توافق چارچوب!
نارضایتی آمریکا از امتیازدهی بیش از حد عمان به ایران
هشدار بانک مرکزی اروپا درباره اصلاح شدید سهام فناوری
تشکیل کارگروه ویژه بررسی بنزین در مجلس
پیروزی نخست ایران در والیبال زیر 17 سال جهان