×
فرهنگی
شناسه خبر : 278094
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/12/07 ساعت 20:36
«سرزمین فرشتگان» فیلم منتخب قوه قضاییه شد

«سرزمین فرشتگان» فیلم منتخب قوه قضاییه شد

جوایز بخش تجلی اراده ملی چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برگزار و فیلم «سرزمین فرشتگان» فیلم منتخب قوه قضاییه شد.

نورنیوز- گروه فرهنگی: روز پنجشنبه هفتم اسفند ماه مراسم اعطای جوایز بخش تجلی اراده ملی با اجرای وحید رونقی و حضور رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی، منوچهر شاهسواری دبیر جشنواره، همایون اسعدیان مدیرعامل خانه سینما، یوسف حاتمی‌کیا، منوچهر هادی و جمعی از سینماگران در تالار سینماتوگراف موزه سینما برگزار شد. 

امسال در کنار چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر، بیست و چهارمین دوره تجلی اراده ملی برگزار می‌شود. آثار در این بخش از سوی نهاد‌های مختلف مورد داوری قرار گرفتند و تحسین شدند.  

مراسم با اعطای جوایز سازمان‌ها و نهاد‌ها ادامه پیدا کرد و بخش‌های مختلف جوایز خود را به دست برگزیدگان سپردند. 

داوران قوه قضاییه شامل جواد محرمی، مهدی رنج‌گری و عارفی جایزه ویژه و دیپلم افتخار را به بابک خواجه پاشا کارگردان «سرزمین فرشته‌ها» اهدا کردند. 

جایزه این بخش از سوی هیئت داوران به سازندگان فیلم «پل» نوشته پدرام کریمی و به کارگردانی محمد عسگری اهدا شد. 

جایزه آستان قدس رضوی به عباس لاجوردی برای فیلم «مولا» اهدا شد. لاجوردی بعد از دریافت جایزه گفت: آقای شاهسواری شما استادی کردید و به سینمای هوش مصنوعی فضا دادید. پیشنهادی دارم اینکه در اسلام و ایران به زنان خیلی توجه شده است. قشری را در سینما داریم که زنان هستند و خیلی زحمت می‌کشند و اگر آنها نباشد شاید فیلم‌ها درست ساخته نشوند؛ آن قشر منشی صحنه است، اگر بشود دیپلم افتخاری به منشی صحنه داده شود و از زحمات آنان قدردانی شود بسیار خوب است. 

هیأت داوران آکادمی هوش مالی، در مجموع بعد از بررسی ۳۰ فیلم شرکت‌کننده رویکرد سود مالی را بررسی کردند. جایزۀ تجلی ارادۀ ملی در این بخش به فیلم «کافه سلطان» تقدیم می‌کند. 

سید وحید نبوی‌زاده نمازی، مهندس مرتضی تهرانی، مهدی بنارش جوایز اندیشکده راهبری زیست و شیمی را به نویسندۀ فیلم «مارون»، مهدی صاحبی، تقدیم کردند. 

هیئت داوران انجمن علمی توانمندسازی خانواده با رویکرد «حمایت در خانواده»، «رضایت در خانواده»، «عشق و محبت»، «دوستی و رفاقت» و «پایداری و آینده‌نگری» و با هدف کشف نشانه‌های زیبایی‌شناختی مقاومت در لایه‌های روزمره زندگی خانوادگی جایزه خود را به سه فیلم «رقص باد» به کارگردانی سید جواد حسینی، «خیابان جمهوری» به کارگردانی منوچهر هادی و «حاشیه» به کارگردانی محمد علیزاده‌فرد اهدا کرد. 

هیأت داوران انجمن مدیران تولید سینمای ایران در بخش تجلی اراده ملی چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر، لوح تقدیر، تندیس و جایزه نقدی خود را به خاطر تلاش تحسین‌برانگیز در فراهم آوردن بستری مناسب، بهره‌گیری از روش‌های استاندارد تولید و ایجاد فضای باورپذیر برای مخاطبان فیلم به مجید کریمی مدیر تولید فیلم سینمایی «سرزمین فرشتگان» اهدا کرد. 

«جایزه دانشگاهیان» ذیل بخش تجلی اراده ملی با هدف ایجاد زمینه‌ای برای توجه جدی‌تر سینما به زیست‌بوم دانشگاهی فیلم «اسکورت» را به دلیل بهره‌مندی از حضور مؤثر و چشمگیر دانشگاهیان در فرآیند تولید و پشت صحنه اثر به عنوان برگزیده انتخاب کرد. 

بخش سلامت روان وزارت بهداشت جایزه فیلم برتر سلامت روان را به دلیل نگاه عمیق، انسانی و درمان‌گرانه، به فیلم «حال خوب زن» تقدیم کرد. 

هیئت داوران سازمان بهزیستی با بررسی آثار راه‌یافته به بخش مسابقه سینمای ایران، فیلم «آرامبخش» به تهیه‌کنندگی مجتبی رشوند را به دلیل پرداختن به موضوع فرزندپذیری در بستری دراماتیک و توجه به جایگاه خانواده به عنوان کانون اصلی حمایت و رشد کودک، شایسته تقدیر می‌داند. 

هیأت داوران بخش تجلی اراده ملی دبیرخانه ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد فیلم سینمایی «خواب» به کارگردانی مانی مقدم و تهیه‌کنندگی امیرحسین حیدری را شایسته دریافت جایزه دانست. 

در بخش شرکت مدیریت منابع آب جایزه به هادی آفریده کارگردان «ارس رود خروشان» اهدا شد. 

جایزه خیر ایران در بخش سینمایی و مستند اهدا شد. 

فیلم سینمایی «سرزمین فرشته‌ها» در بخش سینمایی جایزه دریافت کرد. 

جایزه خیر ایران به بهترین فیلم مستند از نگاه نیکوکاری، به فیلم «آگیرا» اهدا شد. 

مهدی شاه‌محمدی کارگردان فیلم سینمایی «جانشین» جایزه مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران را دریافت کرد. 

جایزه ویژه و دیپلم افتخار به عباس لاجوردی کارگردان فیلم سینمایی «مولا» اهدا شد. 

جایزه معاونت راهبردی ریاست جمهوری به فیلم «کوچ» اهدا می‌کند. 

مؤسسه سینمایی قدرا «جایزه ویژه بهترین فیلم از نگاه اقتدار و امنیت ملی» را ذیل بخش تجلی اراده ملی در چهل‌وچهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، به اثر سینمایی «کارواش» ساخته نعمتی اعطا کرد. 

داوران بخش تجلی ارادۀ ملی، حوزۀ جوانان وزارت ورزش و جوانان سه جایزه را به این ترتیب اهدا کردند. 

مرتضی رزاق‌کریمی تهیه‌کنندۀ فیلم «کافه سلطان»: این اثر با نگاهی واقع‌گرایانه به شکاف نسلی اشاره می‌کند و تفاوت‌های دو نسل را در مواجهه با جنگ دوازده روزه نشان می‌دهد. 

روح‌الله زمانی بابت بازی در فیلم «پل» به کارگردانی محمد عسگری: این فیلم روایتی انسانی از مواجهۀ جوانی به نام موسی با بازی روح‌الله زمانی و نیز دیگر جوانان با جنگ ایران و عراق به‌دست می‌دهد. 

مهدی برزکی، کارگردان فیلم «حال خوب زن»: این اثر به مسایل ارتباطی زوج‌های جوان به‌عنوان مسئله‌ای اجتماعی می‌پردازد که اقدامی نوآورانه است. 

برای پنجمین سال پیاپی، دبیرخانه ستاد نهضت ملی ارتقاء فرهنگ کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضوری منظم و هدفمند در بخش «تجلی اراده ملی» فیلم «جهان مبهم هاتف» به تهیه‌کنندگی امیر مهریزدان و علی شیرمحمدی را به‌عنوان اثر برگزیده این ستاد معرفی کرد. 


نظرات

آخرین اخبار
تحویل 420 واحد مسکن مهستان تا پایان سال؛ میزان آورده متقاضیان کاهش یافت
عارف: بنزین وارداتی گران می‌شود؛ نرخ چهارم نداریم
ماجرای بازگشت ناگهانی جنگنده‌های اف-16 تایوان به آمریکا؛ ردپای چین یا نقص فنی؟
کدام شهرهای چهارمحال و بختیاری سه‌شنبه 17 شهریور برق ندارند؟ بروجن، لردگان، فارسان و...
جدول قطعی برق کرمانشاه سه‌شنبه 17 شهریور +جدول ساعت خاموشی کرمانشاه
برنامه خاموشی برق استان البرز امروز سه‌شنبه 17 شهریور اعلام شد
انتقاد سفیر ایران در آلمان از بی‌قانونی‌های مکرر تروئیکای اروپایی
تنش دیپلماتیک در تل‌آویو؛ وزرای اسرائیلی خواستار اخراج سفیر انگلیس شدند
طرح غذای جدید دانشجویان به تعویق افتاد؛ خبر جدید درباره افزایش وام‌ها
عارف: فیلترشکن‌ها اشراف امنیتی ما را از بین برده‌اند
پاسخ سخت کانادا به ترامپ؛ تعرفه‌های 50 درصدی اجرا شد
قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه 17 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
آخرین خبر از وضعیت رایگان مترو و بی.آر.تی
اعتراف رئیس سابق شاباک: اسرائیل در حال باختن جنگ است
امروز سه‌شنبه 17 شهریور کدام مناطق قزوین خاموش می‌شوند؟ برنامه قطعی برق را ببینید
قیمت خودروهای سایپا امروز17 شهریور 1405؛ از ساینا 1.4 میلیاردی تا چانگان 6.7 میلیاردی
برنامه قطعی برق کرمان برای سه‌شنبه 17 شهریور اعلام شد
سه‌شنبه 17 شهریور برق این نواحی استان اصفهان قطع می‌شود
جاده‌های شمال بارانی و لغزنده شد؛ آخرین وضعیت ترافیک 5 محور اصلی کشور
ضربه سنگین به دولت آلمان؛ 88 درصد آلمانی‌ها از عملکرد مرتس ناراضی‌اند
قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 17 شهریور 1405؛ رشد 485 تومانی بازار ارز!
یک جمله قطری و راز بزرگ تغییر در منطقه
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 17 شهریور 1405؛اختلاف قیمت بازار و کارخانه چقدر است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 17 شهریور1405؛ سورن و دنا گران شدند، پژو 207 عقب نشست+ جدول
جدول خاموشی کهگیلویه و بویراحمد امروز سه‌شنبه 17 شهریور ؛ ساعت خاموشی یاسوج
دفاع میهنی یا جنگ‌طلبی؟
تاکتیک‌های ایران و آمریکا در دوره کنونی
قیمت طلای جهانی امروز سه‌شنبه 17 شهریور 1405؛ طلا صعودی شد ،دلار عقب نشست
جنگ ایران، کابوس اقتصادی ترامپ؛ قیمت گازوئیل در آمریکا رکورد زد
1407؛ سال نوسازی حکمرانی
برنامه مسابقات ورزشی امروز17 شهریور1405/ از رئال تا منچسترسیتی + جدول پخش
همکاری سنت شکنانه هسته‌ای آمریکا با عربستان
علی‌الطاهر؛ تپه‌ای که قرار است شکست جنگ ایران را پنهان کند
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 17 شهریور 1405 / هشدار برای شمال کشور + وضعیت استانها
آخرین اخبار و گزارش ها از سیل مازندران؛ ساری زیر آب رفت، ادارات و بانک ها تعطیل شدند
بعد از یک شب بی‌خوابی، با ورزش قدرت مغز بهتر تقویت می شود
قارچ روده یا ابرقهرمانِ ضد‌تشعشع؟ کشف شگفت‌انگیز دانشمندان چینی
یادآوری خاطرات قدیمی چه تاثیری بر حافظه و سلامت روان سالمندان دارد؟
غذا خوردن جلوی تلویزیون چه بلایی سر روابط خانوادگی می‌آورد؟
بیانیه ادعایی سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
بقائی: بیانیه کانادا در حمایت از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، همدستی در قانون‌شکنی است
پیش‌بینی موج آنفلوانزا در ماه‌های آینده؛ چه کسانی واکسن بزنند؟
دستگیری فرد مرتبط با عناصر ضدانقلاب و سلطنت‌طلب در ارومیه
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی
هشدار ایران در شورای حکام: امروز ایران، فردا ممکن است کشور دیگری هدف قرار گیرد
تحلیلگر لبنانی: ادعای اشغال تپه علی الطاهر جنگ رسانه‌ای اسرائیل است
میزان ارز‌بری خودروهای داخلی اعلام شد
عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند
چرا قیمت بنزین روی نمایشگر جایگاه یک صفر کمتر نشان داده می‌شود؟
حملات عربستان به 4 استان یمن