×
سیاسی
شناسه خبر : 277788
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/12/06 ساعت 15:51
تأکید رئیس‌جمهور بر شنیدن اعتراض دانشجویان

تأکید رئیس‌جمهور بر شنیدن اعتراض دانشجویان

رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم حضور وزرا در دانشگاه‌ها گفت سرنوشت صدها هزار دانشجو نباید تحت تأثیر اقدامات تعداد معدودی قرار گیرد و باید با شنیدن اعتراض‌ها، برای حل مشکلات اقدام شود.

نورنیوز-گروه  سیاسی: یکصد و پنجاه و پنجمین جلسه هیئت دولت صبح امروز چهارشنبه 6 اسفند 1404 به ریاست دکتر مسعود پزشکیان برگزار شد.

در این نشست، علاوه بر طرح و بررسی مسایل و موضوعات اجرایی دستگاه‌های مختلف از سوی وزرای محترم، گزارش‌هایی در حوزه‌های گوناگون سیاسی، اقتصادی، علمی و اجتماعی ارائه شد.

در ابتدای جلسه، وزیر راه و شهرسازی، گزارشی از برگزاری‌شانزدهمین نشست مشترک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان ارائه و با تشریح روند مذاکرات و تعاملات انجام‌شده، بر شکل‌گیری مسیری مثبت و‌رو به جلو در مناسبات دو کشور تأکید کرد.

در ادامه رئیس کل بانک مرکزی، گزارشی از آخرین وضعیت تورم در بهمن‌ماه ارائه کرد و به تشریح روند اجرای اصلاحات اقتصادی عدالت‌محور پرداخت. در این گزارش به ترکیب و میزان مصرف خانوارها با استفاده از کالابرگ اشاره شد.

وزیر امور خارجه نیز گزارشی از آخرین وضعیت و تصمیمات اتخاذشده درباره روند مذاکرات با امریکا ارائه کرد و به تشریح ابعاد مختلف این روند پرداخت.

همچنین وزیر میراث فرهنگی، گردشگردی و صنایع دستی گزارشی از آخرین وضعیت صنعت گردشگری کشور و برخی مشکلات پیش‌آمده در این حوزه ارائه و بر ضرورت اتخاذ تدابیر تکمیلی برای رفع موانع موجود تأکید کرد.

در ادامه جلسه، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گزارشی از اقدامات انجام‌شده در دولت چهاردهم در خصوص فرآیندهای مرتبط با دولت سبز ارائه کرد و به اقدامات تکمیلی پیش‌رو و نیز تجربیات و اقدامات انجام‌شده در سایر کشورها اشاره داشت.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز گزارشی از وضعیت جاری دانشگاه‌های کشور و اتفاقات رخ‌داده در تعداد محدودی از دانشگاه‌ها ارائه داد و به بررسی شرایط آموزشی و فضای عمومی مراکز آموزش عالی پرداخت.

دکتر پزشکیان ناظر به گزارش وزیر علوم پیرامون وضعیت دانشگاه‌ها، شرایط دانشجویان و اقدامات محدود صورت‌گرفته اظهار داشت: سرنوشت کل دانشگاه‌ها و صدها هزار دانشجو نباید تحت تأثیر اقدامات تعداد معدودی قرار گیرد. اکثریت دانشجویان کشور مشغول تحصیل و علم‌آموزی هستند و در عین حال اگر عده‌ای نیز اعتراضی دارند، می‌توانند اعتراض خود را مطرح کنند.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه اعتراض نشانه زنده بودن جامعه است، تصریح کرد: اعتراض به معنای پویایی و حیات اجتماعی است و ما نیز آمادگی داریم در دانشگاه‌ها حضور یافته و مستقیماً با دانشجویان گفت‌وگو کنیم. وزرا نیز باید در دانشگاه‌ها حاضر شوند و فضای گفت‌وگو را تقویت کنند.

دکتر پزشکیان افزود: جامعه‌ای که در آن صدا بلند می‌شود، مطالبات مطرح می‌گردد و نسبت به مسایل حساسیت وجود دارد، جامعه‌ای زنده و برخوردار از حیات اجتماعی فعال است. وظیفه ماست که با شنیدن صداها، برای حل مسایل و مشکلات اقدام کنیم و مسیر گفت‌وگو و تعامل را هموار سازیم.


نظرات

آخرین اخبار
واژگونی قایق در نیجریه؛ 50 نفر جان باختند
زلزله در فیفا؛ پروژه برکناری اینفانتینو کلید خورد
مسن‌ترین فرد جهان 117 ساله شد
جزییات افزایش شیوع آنفلوانزا در کشور/ علایم و استانهای درگیر
اعتصاب کارگری فعالیت فرودگاه اسرائیل را مختل کرد
تصادف یک خرس قهوه‌ای در سوادکوه با قطار
صعود «تات» و «رحمانی» به یک‌چهارم نهایی کشتی آزاد جوانان جهان
برنامه قطعی برق لرستان امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد/ جدول خاموشی شهرستان‌ها
حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان
یادگارهای اکبر عبدی در موزه اردبیل ماندگار شد
هاآرتص: 20هزار کودک در غزه کشته شدند؛روزانه 28کودک
پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی
ترامپ هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
بازگشت «صبح جمعه با شما» به رادیو
وزیر کار زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را اعلام کرد + فیلم
اسرائیل با حمله به فرودگاه ادلب، پیمان مکه را محک زد
مستندسازی جنایت مدرسه میناب در دادگاه‌های بین‌المللی
رقابت برای جانشینی گوترش داغ شد
باند سارقان طلا با 8 سرقت در چند استان متلاشی شد
بیرانوند با مدال آسیایی از سربازی معاف می‌شود؟
دماوند، زیر پای دانش‌آموز شیرازی
چین و امارات رزمایش مشترک «سپر شاهین 2026» برگزار می‌کنند
تهران از امروز خنک تر می شود
رئیس جمهور: هیچ‌گاه مقابل قلدری سر خم نمی‌کنیم
واکنش دولت به شایعه بنزین 80 هزار تومانی
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 30 مرداد
8 تصادف مرگبار در تهران با 10 کشته در یک هفته
مخالفان نتانیاهو در آستانه پیروزی در انتخابات
مخالفت چین با جنگ اقتصادی امریکا علیه ایران
پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد/ بورس صعود می کند؟
«کارآگاه علوی 3» از امشب پخش می‌شود+ فیلم
برکناری‌ مقام های موساد؛ نشانه‌ شکست اسرائیل در جنگ با ایران
هفته طلایی برای سهامداران؛ بورس در مسیر 7 میلیونی شدن
نفیو: فشار اقتصادی بیشتر، ایران را تسلیم نمی‌کند
طارمی به فوتبال آسیا بازمی گردد؟
نواف سلام: نظامیان اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شوند
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز جمعه 30 مرداد
برونو فرناندز، شانس اول بهترین بازیکن لیگ برتر
سرپرست وزارت دفاع: در جنگ رمضان قوی‌تر از جنگ 12 روزه ظاهر شدیم
بدهی آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار عبور کرد
بیت‌کوین آماده جهش دوباره قیمت
ولیعهد عربستان راهی فرانسه می شود
سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات دشمن، کوبنده خواهد بود
مانع تراشی آمریکا برای حضور محمود عباس در سازمان ملل
نتایج اولیه کنکور 1405 اواخر شهریور اعلام می‌شود
قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
جنگ با ایران را متوقف کنید
هشدار سیلاب در مازندران؛ گردشگران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
بنزین 80 هزار تومانی تکذیب شد
سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری در آلاسکا با 8کشته