×
حوادث
شناسه خبر : 277617
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/05 ساعت 21:41
وقوع آتش‌سوزی در انبار لوازم الکترونیکی در لاله‌زار + جزئیات و مهار آتش در ساختمان ناایمن

وقوع آتش‌سوزی در انبار لوازم الکترونیکی در لاله‌زار + جزئیات و مهار آتش در ساختمان ناایمن

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک انبار لوازم الکترونیکی در محدوده لاله‌زار خبر داد و اعلام کرد: نیروهای عملیاتی حریق را مهار کردند.

نورنیوز- گروه حوادث: سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با تشریح جزئیات حریق عصر امروز در محدوده لاله‌زار اعلام کرد: این حادثه در ساختمانی بیش از ۸۰ ساله رخ داد که بخش فوقانی آن مملو از لوازم الکترونیکی بوده و به طور کامل شعله‌ور شده بود، اما با اقدام به‌موقع نیروهای عملیاتی، از گسترش آتش به مغازه‌ها جلوگیری شد و خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت.

 ساعت ۱۶:۴۰ امروز وقوع آتش‌سوزی در یک ساختمان قدیمی در خیابان لاله‌زار، به سامانه ۱۲۵ اعلام شد و نیروهای آتش‌نشانی به محل اعزام شدند.

جلال ملکی  در محل حادثه در تشریح جزئیات این حادثه گفت: ساختمان محل حریق قدمتی بیش از ۸۰ سال داشته و در طبقه بالایی آن انبارهایی با سقف‌های چوبی قرار داشته است. بخش فوقانی ساختمان که مملو از اجناس و لوازم الکترونیکی بود، کاملاً دچار حریق شده و شعله‌ها به سقف شیروانی پشت‌بام نیز سرایت کرده بود.

وی افزود: نیروهای عملیاتی از چند جهت عملیات را آغاز کردند و موفق شدند از گسترش آتش به داخل مغازه‌های همجوار جلوگیری کنند. این حادثه هیچ‌گونه مصدوم یا تلفات جانی در پی نداشت.

بنر اخطار ناایمنی و وضعیت ساختمان

ملکی در پاسخ به پرسشی درباره نصب بنر اخطار ناایمنی در ورودی ساختمان اظهار کرد: این بنرها توسط کارگروه ایمنی مناطق برای ساختمان‌هایی که اخطار دریافت کرده اما اقدامی برای رفع نواقص انجام نداده‌اند، نصب می‌شود تا نسبت به ناایمن بودن آن هشدار داده شود.

وی ادامه داد: در محل حادثه یکی از مسئولان ساختمان عنوان کرد که طی مدتی گذشته مراجعات اداری برای پیگیری ایمن‌سازی انجام شده و کارهایی آغاز شده است، اما در بازدید میدانی ما اقدام اجرایی مشخصی مشاهده نشد؛ ممکن است فرآیندهای اداری در حال انجام بوده باشد، اما در محل، عملیات عملیاتی ایمن‌سازی دیده نشد.

هشدار جدی به کسبه در آستانه شب عید

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران با اشاره به از بین رفتن سرمایه‌های مالی مالکان در این حادثه گفت: در آستانه شب عید، حجم زیادی از اجناس و سرمایه کسبه از بین رفت. ایمن‌سازی پیش از وقوع حادثه، با حداقل هزینه می‌تواند از چنین خساراتی جلوگیری کند. خوشبختانه در این حادثه خسارت صرفاً مالی بود؛ چرا که خسارت جانی یا قطع عضو با هیچ هزینه‌ای قابل جبران نیست.

نگرانی از وضعیت ایمنی بازار بزرگ تهران

ملکی در ادامه و در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت ایمنی بازار تهران اخطار داد: وضعیت بازار بزرگ تهران به مراتب پیچیده‌تر و نگران‌کننده‌تر است. در حادثه بازار جنب‌آباد که وسعتی حدود دو هزار متر داشت، از چند جهت امکان دسترسی و عملیات وجود داشت، اما بازار بزرگ تهران وسعتی چند هکتاری دارد و نفوذ به بخش‌های داخلی آن، به‌ویژه در ساعات اوج تردد و میانه روز، بسیار دشوار است.

وی با اشاره به افزایش حجم دپوی کالا در روزهای پایانی سال گفت: در این ایام بسیاری از کسبه چند برابر روزهای عادی کالا وارد می‌کنند؛ اجناس مقابل مغازه‌ها، در راهروها و حتی در سقف‌های کاذب چیده می‌شود و مسیرهای تردد مسدود می‌شود، در حالی که اقدام مؤثری برای ارتقای ایمنی صورت نمی‌گیرد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران تأکید کرد: پیش از افزایش حجم کالا، باید موضوع ایمنی در اولویت قرار گیرد؛ چرا که در صورت وقوع حادثه‌ای گسترده در بازار، عملیات اطفا و امدادرسانی به مراتب دشوارتر خواهد بود


ایسنا
اخبار مرتبط
جزییات آتش‌سوزی گسترده در کارخانه تولید کفش در خاوران
جمعه 1404/12/08 ساعت 19:21
جزییات آتش‌سوزی گسترده در کارخانه تولید کفش در خاوران
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع حریق گسترده در یک کارخانه تولید کفش در جاده خاوران خبر داد که طی آن سه سوله مملو از مواد اولیه به طور کامل دچار حریق شدند. خوشبختانه تاکنون مصدوم یا تلفات جانی گزارش نشده و آتش‌نشانان موفق به کنترل آتش و جلوگیری از سرایت آن به سایر سوله‌ها شده‌اند.
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
جمعه 1404/12/01 ساعت 20:12
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
سازمان آتش‌نشانی اصفهان از نجات جان دو شهروند اصفهانی گرفتار حریق در یک منزل مسکونی در خیابان جامی شرقی خبر داد.
آتش‌سوزی گسترده در بازارچه جنت آباد/علت حادثه آتش سوزی در دست بررسی است + فیلم
سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 20:25
آتش‌سوزی گسترده در بازارچه جنت آباد/علت حادثه آتش سوزی در دست بررسی است + فیلم
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی گسترده در بازارچه واقع در محدوده نیایش تقاطع جنت‌آباد خبر داد و گفت: آتش‌نشانان از چند جهت مشغول مهار حریق هستند. سخنگوی شهرداری تهران هم از بررسی های فنی و تخصصی در رابطه با دلایل وقوع آتش سوزی در بازارچه جنت آباد خبر داد.
ماجرای آتش سوزی و دود گسترده در پرند
شنبه 1404/11/11 ساعت 18:08
ماجرای آتش سوزی و دود گسترده در پرند
فرماندار رباط‌کریم گفت: دود مشاهده‌شده در شهر پرند مربوط به آتش‌سوزی نی‌زارهای خشک اطراف رودخانه شور است که این موضوع هم اکنون تحت کنترل قرار دارد.
نظرات

آخرین اخبار
حمله پهپادی حزب الله به مرکز فرماندهی ارتش اسرائیل
تاریخ‌سازی یوکی ایشیکاوا / سامورایی‌ها در صدر امتیازآوران جهان
گام جدید در شفافیت اقتصادی؛ سامانه «صورا» آغاز به کار کرد
معادل جدید کلمه «هدفون» تصویب شد
احتمال تغییر در برنامه امتحانات نهایی
عکس های منتخب ایران، شنبه 23 خرداد 1405
تصادف زنجیره‌ای در اشرفی اصفهانی تهران چند مصدوم داشت
جدال تاریخی ایران و نیوزیلند برای نخستین‌بار در جام جهانی
ضربه امنیتی به داعش در الانبار؛ حامی مالی داعش دستگیر شد
ادعای ترامپ: فردا با ایران توافق می‌کنیم / تنگه هرمز باز می‌شود
ابرنفتکش از محاصره آمریکا گذشت
اورژانس ایران در لیست 10 کشور برتر جهان
آزادراه شهید شوشتری در تهران پس از 18 سال افتتاح شد
نجات نوزاد یک‌ماهه در زاهدان با راهنمایی تلفنی اورژانس 115
تبانی در کاخ سفید؟ / هدیه ویژه وزارت دادگستری به شرکت‌های ترامپ
بحران انرژی در سایه جنگ منطقه‌ای؛ کشاورزان آمریکا زیر فشار اقتصادی
عملیات گسترده الحشد الشعبی برای تعقیب هسته‌های داعش
نظامیان مست آمریکایی در چنگ پلیس ژاپن/ اوکیناوا علیه واشینگتن برخاست
امتحانات نهایی 1405 چگونه برگزار می‌شود؟
اسلام‌آباد؛ میزبان مراسم امضای توافق ایران و آمریکا از طریق ویدئو کنفرانس
نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد
توقیف تاکسی سمند با 21 میلیون تومان خلافی در خراسان شمالی
بقائی: برنامه‌ای برای سفر به ژنو یا جایی دیگر ظرف یکی دو روز آینده نداریم
ورزشگاه آزادی مسقف خواهد شد
اختلال 4 بانک در مسیر رفع/ برقراری واریز وجوه پذیرندگان تا ساعاتی دیگر
«من زنده‌ام»؛ روایت مردی که از دل آوار برخاست و تا آخرین نفس برای ایران ماند+ عکس و فیلم
پرواز ناتمام در شرق هند؛ 5 پرسنل نظامی در سقوط هواپیما جان باختند
ترامپ پیام «شریف» درباره نزدیک بودن توافق با ایران را بازنشر کرد
طباطبایی: کسی فریب وحدت‌شکنان را نمی‌خورد
پزشکیان:دولت در سخت‌ترین شرایط لحظه‌ای از پیگیری مشکلات مردم غفلت نکرد
سرلشکر عبداللهی: شهید شادمانی نماد ابتکار و اقتدار در مسئولیت‌های نظامی بود
«دیار مادری» در راه شبکه یک/ بازگشت زیبا بروفه پس از غیبتی طولانی
نهایی شدن اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/پرداخت بدهی از سوی دولت
شکاف 45 درصدی قیمت خودرو از کارخانه تا بازار آزاد
وزیر کشور: اقتدار و اتحاد ملی بال‌های پرواز جامعه به سمت ثبات است
خبر خوش برای فرزندان شهدا و جانبازان؛ جزئیات آزمون استخدامی جدید و جذب 12 هزار نفری
رئیس‌جمهور روسیه از پیشروی نظامی در دونباس خبر داد
انیمیشن «رویاشهر» به سینماهای ترکیه رسید
فیفا ستاره‌های مصر را چید/ تغییرات ناگهانی در پیراهن رقیب ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پنجم
تهران غبارآلود می‌شود / خطر وزش باد شدید در مناطق جنوبی و غربی
نورنما | متفاوت ترین هوادار روز اول رقابت های جام 2026
دیپلماسی تلفنی برای صلح؛ عراق و آژانس در مسیر کاهش تنش‌های منطقه‌ای
الجزیره: توافق ایران و آمریکا تا 24 ساعت آینده امضا می‌شود
گروه مرگ بسکتبال با ویلچر ایران در مسابقات جهانی کانادا
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
آنروا با چالش های پیچیده مواجه است
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد