×
اجتماعی
شناسه خبر : 277530
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/05 ساعت 13:32
افزایش 4 درصدی جان‌باختگان تصادفات در 9 ماهه امسال

افزایش 4 درصدی جان‌باختگان تصادفات در 9 ماهه امسال

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا از افزایش 4 درصدی جان‌باختگان تصادفات در 9 ماهه امسال خبر داد و تأکید کرد کاهش جریمه رانندگی در اختیار پلیس نیست.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سردار حسن مومنی در حاشیه جلسه ارتباط مردمی مسئولان فراجا 197 در جمع خبرنگاران با اشاره به بیشترین موضوعات مطرح شده از سوی مراجعان برای امروز اظهار کرد: بخش قابل توجهی از مطالبات مربوط به آموزشگاه‌های رانندگی بود که در چارچوب مقررات، مساعدت‌های لازم برای رفع مشکلات آنان انجام شد.

وی افزود: برخی مراجعان نیز درخواست کاهش جرایم رانندگی داشتند که طبق قانون، کاهش جریمه در اختیار پلیس نیست؛ مگر در مواردی که شهروندان نسبت به جریمه خود اعتراض داشته باشند که در این صورت، روند رسیدگی قانونی انجام می‌شود.

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه موضوع دیگر مراجعات مربوط به شماره‌گذاری خودرو بود، تصریح کرد: قریب به اتفاق این موارد مستقیماً مرتبط با پلیس راهور نبود و بیشتر به استعلام‌های سایر دستگاه‌ها بازمی‌گشت که برای انجام فرآیند تعویض پلاک و شماره‌گذاری ضروری است.

سردار مومنی درباره تمهیدات پلیس برای تعطیلات نوروزی گفت: جلسه کمیته هماهنگی طرح‌های نوروزی با حضور تمامی دستگاه‌های مسئول در ستاد پلیس راهور برگزار خواهد شد و وظایف هر دستگاه به‌ صورت مشخص تفکیک شده است. انتظار می‌رود همه سازمان‌های دخیل در امر ترافیک، وظایف خود را به‌ درستی انجام دهند.

وی با اشاره به وضعیت محورهای برون‌شهری بیان کرد: رفع کامل نقاط حادثه‌خیز نیازمند اعتبارات کلان است، اما آشکارسازی این نقاط با هزینه کمتر امکان‌پذیر بوده و از سازمان راهداری خواسته شده است تا پیش از آغاز سفرهای نوروزی نسبت به آشکارسازی این نقاط اقدام کند؛ اقدامی که می‌تواند در کاهش تصادفات مؤثر باشد.

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با تأکید بر اینکه سلامت سفرهای نوروزی بیش از هر چیز به رفتار رانندگان بستگی دارد، گفت: شعار «نه به تخلف، نه به جریمه» در ایام نوروز مجدداً مورد تأکید است و از مردم درخواست می‌شود با آرامش رانندگی کرده و از ارتکاب تخلفات پرهیز کنند.

وی افزود: متأسفانه در نوروز سال گذشته بیش از هزار نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند. مهم‌ترین عوامل بروز تصادفات، عدم توجه به جلو، استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی و خستگی و خواب‌آلودگی است که در سال‌های اخیر روند افزایشی داشته است.

سردار مومنی با اشاره به آمار تصادفات گفت: در ۹ ماهه سال جاری حدود ۴ درصد افزایش در تعداد جان‌باختگان ثبت شد، اما این روند در ۱۰ ماهه به حدود ۱.۸ درصد کاهش یافته است که نشان‌دهنده کاهش شتاب افزایش تلفات در ماه دهم امسال است.

وی ابراز امیدواری کرد با تداوم رعایت قوانین از سوی مردم، سال جاری بدون افزایش آمار جان‌باختگان به پایان برسد.

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا در پایان درباره وضعیت برخی محورها و اقدامات انجام‌ شده برای رفع نقاط حادثه‌خیز خاطرنشان کرد: اگرچه اقداماتی همچون هدفمند کردن گشت‌های پلیس و آشکارسازی نقاط حادثه‌خیز انجام شده، اما هنوز به نتیجه مطلوب در رفع کامل این نقاط نرسیده‌ایم و این موضوع نیازمند پیگیری مستمر و تأمین اعتبارات لازم است.


اخبار مرتبط
تصادف مرگبار در محور سربیشه به نهبندان
پنج‌شنبه 1404/12/14 ساعت 08:53
تصادف مرگبار در محور سربیشه به نهبندان
برخورد خودروی سواری پارس با کامیون در محور سربیشه_ نهبندان 6مصدوم و یک کشته برجای گذاشت.
تصادف مرگبار در آزاد راه اصفهان- نطنز
پنج‌شنبه 1404/12/07 ساعت 17:11
تصادف مرگبار در آزاد راه اصفهان- نطنز
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان از وقوع سانحه رانندگی مرگبار در آزادراه اصفهان - نطنز خبر داد که بر اثر آن 6 نفر جان باختند و یک نفر مصدوم شد.
تصادف خونین تریلی و پژو در جاده قدیم زنجان - ابهر
سه‌شنبه 1404/12/05 ساعت 17:43
تصادف خونین تریلی و پژو در جاده قدیم زنجان - ابهر
مدیرعامل هلال‌ احمر زنجان گفت:بر اثر تصادف تریلی و پژو 206 در جاده قدیم زنجان - ابهر 6 نفر فوت کرده و یک نفر مصدوم شدند.
تعداد جانباختگان تصادفات نوروزی به نزدیک 800 نفر رسید
پنج‌شنبه 1404/01/14 ساعت 12:40
تعداد جانباختگان تصادفات نوروزی به نزدیک 800 نفر رسید
رئیس پلیس راهور فراجا در خصوص آمار تصادفات نوروزی اعلام کرد: از 25 اسفند 1403 تا 13 فروردین 1404، در مجموع 92 هزار و 823 فقره تصادف در سطح کشور به ثبت رسیده است. از این تعداد، 664 فقره تصادف فوتی منجر به جانباختن 796 نفر شده است. همچنین 14 هزار و 370 تصادف جرحی به وقوع پیوسته که در مجموع 18 هزار و 82 نفر مجروح شده‌اند.
افزایش شمار جانباختگان تصادفات نوروز به 747 نفر
چهارشنبه 1404/01/13 ساعت 13:15
افزایش شمار جانباختگان تصادفات نوروز به 747 نفر
رییس پلیس راهور فراجا از افزایش شمار جانباختگان تصادفات نوروز به 747 خبر داد و گفت: در روز طبیعت، تردد کامیون ها ممنوع است.
نظرات

آخرین اخبار
روسیه به حمله متجاوزان آمریکایی و صهیونیستی به بندر انزلی واکنش نشان داد
حمله به جزیره خارک نوعی خودکشی است
سه تصمیم مهم در حوزه صادرات در شرایط جنگی
خطیب جمعه تهران: ملت مقاوم ایران در حال نگارش تاریخ جدید منطقه و جهان است
چرا حمله به زیر ساختهای انرژی معادلات جنگ را تغییر داد؟
سازمان فضایی: حملات دشمن خللی در برنامه‌های فضایی ایجاد نمی‌کند
حسام‌الدین سراج: جاهلان سفاک قتل‌عام بشریت را حق مسلم خود می‌دانند
تسلیت ستاد کل نیرو‌های مسلح به شهادت سردار نائینی
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
قدردانی از حضور و تاب‌آوری اجتماعی ملت غیور ایران در برابر دشمنان
تخت جمشید، حافظیه و دیگر مکان‌های تاریخی در لحظه تحویل سال تعطیل می باشند
دور جدید حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان رژیم صهیونیستی
اعتراض روسیه به حملات رژیم صهیونیستی علیه رسانه‌ها
کنفرانس خبری نتانیاهو به دلیل شلیک موشک‌های ایران و حزب‌الله قطع شد
بیانیه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پاسخ به اظهارات دانشگاه الازهر مصر
فیفا رژیم صهیونیستی را جریمه کرد
انتقاد شدید سیاسیون پاکستانی از بیانیه یک‌سویه دولت‌های عربی-اسلامی درباره ایران
تاکید چین به تلاش های میانجیگرانه تا بازگشت صلح به غرب آسیا
سازمان ملل: تشدید تنش نظامی در ایران را که موجب رنج غیرنظامیان شده، محکوم می‌کنیم
کاخ سفید کنترل جنگ با ایران را از دست داده است
شهادت چهار نفر در حمله به ساختمان مسکونی در کرج/ جستجو برای نجات کودک هفت ساله ادامه دارد
5 ایرانی در بین نامزدهای بهترین‌های فوتبال ساحلی جهان قرار گرفتند
اینترسپت نوشت: این جنگ هزینه‌های سنگینی به رأی‌دهندگان آمریکایی تحمیل می‌کند
قالیباف: اف-35 مجسمه‌ای از تفرعن ارتش آمریکا بود
پرداخت 26 هزار میلیارد تومان برای تامین تجهیزات پزشکی
معاریو: نتانیاهو عامل فروپاشی روابط اسرائیل با آمریکا است
خاطره علیرضا داودنژاد از علی لاریجانی
عبور تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از 2 هزار مگاوات
اینفانیتنو: تمام تیم‌ها در جام جهانی شرکت می‌کنند
شهادت سردار علی محمد نائینی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
تمدید تعلیق پروازهای کی‌ال‌ام به دوبی، ریاض و دمام
مواضع آمریکا در منطقه هدف قرار گرفته شد
میوه شب عید در بازار تامین شده است
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
هشدار عراقچی به انگلیس در خصوص همکاری‌های این کشور با آمریکا برای حمله به ایران
میادین را خوب اداره نمی‌کنید آقا!
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور درپی شهادت وزیر اطلاعات
بسته شدن تنگه هرمز به کشاورزان آمریکایی ضربه مهلک وارد کرد
شکاف‌ در پایگاه حامیان ترامپ بر سر جنگ با ایران
تشییع پیکر 12 شهید حمله هوایی به مناطق مسکونی دورود
برنامه سرویس‌دهی مترو در ایام نوروز
نشانه‌های فرسایش در ناوگان دریایی آمریکا از نگاه اکونومیست
167 کتاب به یاد دانش‌آموزان میناب در نمایشگاه بین‌المللی مینسک توزیع شد
100 هزار اسناد محرمانه مدیر ارشد موساد افشا شد
برگزاری ویژه برنامه تحویل سال نو در میدان انقلاب
پیشگیری دربرابر آتش‌سوزیهای احتمالی در دوران جنگ
هیچ کمبودی در تامین کالای اساسی وجود ندارد
آینده بازار انرژی در گرو مدت و شدت درگیری در غرب آسیا
تشکیل «ستاد مردمی پشتیبانی از دفاع رمضان»
مروری بر فیلم‌های نوروزی سینما