×
اجتماعی
شناسه خبر : 277530
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/05 ساعت 13:32
افزایش 4 درصدی جان‌باختگان تصادفات در 9 ماهه امسال

افزایش 4 درصدی جان‌باختگان تصادفات در 9 ماهه امسال

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا از افزایش 4 درصدی جان‌باختگان تصادفات در 9 ماهه امسال خبر داد و تأکید کرد کاهش جریمه رانندگی در اختیار پلیس نیست.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سردار حسن مومنی در حاشیه جلسه ارتباط مردمی مسئولان فراجا 197 در جمع خبرنگاران با اشاره به بیشترین موضوعات مطرح شده از سوی مراجعان برای امروز اظهار کرد: بخش قابل توجهی از مطالبات مربوط به آموزشگاه‌های رانندگی بود که در چارچوب مقررات، مساعدت‌های لازم برای رفع مشکلات آنان انجام شد.

وی افزود: برخی مراجعان نیز درخواست کاهش جرایم رانندگی داشتند که طبق قانون، کاهش جریمه در اختیار پلیس نیست؛ مگر در مواردی که شهروندان نسبت به جریمه خود اعتراض داشته باشند که در این صورت، روند رسیدگی قانونی انجام می‌شود.

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه موضوع دیگر مراجعات مربوط به شماره‌گذاری خودرو بود، تصریح کرد: قریب به اتفاق این موارد مستقیماً مرتبط با پلیس راهور نبود و بیشتر به استعلام‌های سایر دستگاه‌ها بازمی‌گشت که برای انجام فرآیند تعویض پلاک و شماره‌گذاری ضروری است.

سردار مومنی درباره تمهیدات پلیس برای تعطیلات نوروزی گفت: جلسه کمیته هماهنگی طرح‌های نوروزی با حضور تمامی دستگاه‌های مسئول در ستاد پلیس راهور برگزار خواهد شد و وظایف هر دستگاه به‌ صورت مشخص تفکیک شده است. انتظار می‌رود همه سازمان‌های دخیل در امر ترافیک، وظایف خود را به‌ درستی انجام دهند.

وی با اشاره به وضعیت محورهای برون‌شهری بیان کرد: رفع کامل نقاط حادثه‌خیز نیازمند اعتبارات کلان است، اما آشکارسازی این نقاط با هزینه کمتر امکان‌پذیر بوده و از سازمان راهداری خواسته شده است تا پیش از آغاز سفرهای نوروزی نسبت به آشکارسازی این نقاط اقدام کند؛ اقدامی که می‌تواند در کاهش تصادفات مؤثر باشد.

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با تأکید بر اینکه سلامت سفرهای نوروزی بیش از هر چیز به رفتار رانندگان بستگی دارد، گفت: شعار «نه به تخلف، نه به جریمه» در ایام نوروز مجدداً مورد تأکید است و از مردم درخواست می‌شود با آرامش رانندگی کرده و از ارتکاب تخلفات پرهیز کنند.

وی افزود: متأسفانه در نوروز سال گذشته بیش از هزار نفر از هموطنان جان خود را از دست دادند. مهم‌ترین عوامل بروز تصادفات، عدم توجه به جلو، استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی و خستگی و خواب‌آلودگی است که در سال‌های اخیر روند افزایشی داشته است.

سردار مومنی با اشاره به آمار تصادفات گفت: در ۹ ماهه سال جاری حدود ۴ درصد افزایش در تعداد جان‌باختگان ثبت شد، اما این روند در ۱۰ ماهه به حدود ۱.۸ درصد کاهش یافته است که نشان‌دهنده کاهش شتاب افزایش تلفات در ماه دهم امسال است.

وی ابراز امیدواری کرد با تداوم رعایت قوانین از سوی مردم، سال جاری بدون افزایش آمار جان‌باختگان به پایان برسد.

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا در پایان درباره وضعیت برخی محورها و اقدامات انجام‌ شده برای رفع نقاط حادثه‌خیز خاطرنشان کرد: اگرچه اقداماتی همچون هدفمند کردن گشت‌های پلیس و آشکارسازی نقاط حادثه‌خیز انجام شده، اما هنوز به نتیجه مطلوب در رفع کامل این نقاط نرسیده‌ایم و این موضوع نیازمند پیگیری مستمر و تأمین اعتبارات لازم است.


اخبار مرتبط
تصادف مرگبار در محور سربیشه به نهبندان
پنج‌شنبه 1404/12/14 ساعت 08:53
تصادف مرگبار در محور سربیشه به نهبندان
برخورد خودروی سواری پارس با کامیون در محور سربیشه_ نهبندان 6مصدوم و یک کشته برجای گذاشت.
تصادف مرگبار در آزاد راه اصفهان- نطنز
پنج‌شنبه 1404/12/07 ساعت 17:11
تصادف مرگبار در آزاد راه اصفهان- نطنز
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان از وقوع سانحه رانندگی مرگبار در آزادراه اصفهان - نطنز خبر داد که بر اثر آن 6 نفر جان باختند و یک نفر مصدوم شد.
تصادف خونین تریلی و پژو در جاده قدیم زنجان - ابهر
سه‌شنبه 1404/12/05 ساعت 17:43
تصادف خونین تریلی و پژو در جاده قدیم زنجان - ابهر
مدیرعامل هلال‌ احمر زنجان گفت:بر اثر تصادف تریلی و پژو 206 در جاده قدیم زنجان - ابهر 6 نفر فوت کرده و یک نفر مصدوم شدند.
تعداد جانباختگان تصادفات نوروزی به نزدیک 800 نفر رسید
پنج‌شنبه 1404/01/14 ساعت 12:40
تعداد جانباختگان تصادفات نوروزی به نزدیک 800 نفر رسید
رئیس پلیس راهور فراجا در خصوص آمار تصادفات نوروزی اعلام کرد: از 25 اسفند 1403 تا 13 فروردین 1404، در مجموع 92 هزار و 823 فقره تصادف در سطح کشور به ثبت رسیده است. از این تعداد، 664 فقره تصادف فوتی منجر به جانباختن 796 نفر شده است. همچنین 14 هزار و 370 تصادف جرحی به وقوع پیوسته که در مجموع 18 هزار و 82 نفر مجروح شده‌اند.
افزایش شمار جانباختگان تصادفات نوروز به 747 نفر
چهارشنبه 1404/01/13 ساعت 13:15
افزایش شمار جانباختگان تصادفات نوروز به 747 نفر
رییس پلیس راهور فراجا از افزایش شمار جانباختگان تصادفات نوروز به 747 خبر داد و گفت: در روز طبیعت، تردد کامیون ها ممنوع است.
نظرات

آخرین اخبار
خدمات درمانی ارتش تا پایان بازگشت زائران در مرزها ادامه دارد
قالیباف: آمریکایی‌ها تاوان خواهند داد
اوضاع بنزین در روسیه وخیم شد
عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد
ناسزاگویی ترامپ به مشاورانش در پی ناامیدی از جنگ علیه ایران
سنای آمریکا به طرح توقف جنگ علیه ایران رأی منفی داد
وزیر خزانه داری مامور شد؛ فراهم کردن مقدمات سفر شی جین‌پینگ به آمریکا
سیل شدید در گلستان موجب خسارت به کشاورزی و راه آهن شد
روایت سرلشکر عبداللهی از پایان دوران بزن و دررو در منطقه
قتل هولناک زن جوان در مشهد؛ قاتل پس از آتش زدن جسد به پلیس مراجعه کرد
بقائی: حمله به قشم تداعی‌کننده اقدامات داعش است
خلاصه و نتیجه بازی پرسپولیس و آلانیا
آیا واشنگتن در تله راهبردی ایران گرفتار شده است؟
دادستانی تهران علیه حامیان محکومان شبه کودتای دی ماه 1404 اعلام جرم کرد
آیا تهران از بحران آب عبور کرده است؟
تنش روسیه و اوکراین در دریای خزر؟ واکنش مسکو به حمله پهپادی
رصد کامل پایانه‌های مسافربری اربعین؛ برخورد با گران‌فروشی بلیت در مرزها
آمریکا یک فرد و 5 شرکت مرتبط با ماهان ایر را تحریم کرد
عذرخواهی وزیر خارجه اوکراین از ایران؛ روایت یک منبع آگاه در تهران
عمار حکیم: عراق پل ارتباطی میان کشورهاست نه میدان تسویه‌حساب‌ها
نتانیاهو در فاکس‌نیوز شهردار نیویورک را هدف حمله لفظی قرار داد
چرخش دوباره استقلال به سمت بصره
آژانس بین‌المللی انرژی: فروش خودروهای برقی در جهان 35 درصد رشد داشته است
کودک‌آزاری در خاش؛ ورود فوری پلیس، دادستانی و بهزیستی به پرونده
یوفا، فیفا را تحریم کرد
دور جدید جنگ تجاری آمریکا و چین؛ واشنگتن تعرفه‌های جدید وضع کرد
درگذشت فرهنگ شکوهی؛ پاسدار زبان و میراث شفاهی سمنان
همدستی هند با اسرائیل در کودک کشی
مسکن از دسترس مردم خارج شد؛ جهش تا 8 برابری قیمت در مناطق تهران+جدول قیمت ها
قیمت طلا آب شده امروز پنجشنبه 8 مرداد کاهشی شد؟
تاکید سردار رضایی بر امنیت پایدار مرزهای شلمچه و چذابه
کولیوند: 8500 نیروی هلال احمر و 200 آمبولانس در عراق به زائران خدمت می‌کنند
بقائی: آمریکا و رژیم صهیونیستی مقصران اصلی نابودی حقوق بین الملل در جهان
مدودف: پایان درگیری در اوکراین با پیروزی روسیه رقم خواهد خورد
درآمد گمرکی سیستان و بلوچستان با توسعه کولبری افزایش می‌یابد
کاوه کاویان درگذشت؛ نگاهی به کارنامه بازیگر «مجردها» و «بوتیک»
معاون دادستان کل کشور: برای اجرای احکام تغییر کاربری در شمال ضرب‌الاجل تعیین شد
برنامه نیمه نهایی لیگ ملت های والیبال 2026 اعلام شد
دو سوم آمریکایی‌ها جنگ علیه ایران را بی‌فایده می‌دانند
ادامه ممنوعیت صادرات بنزین، گازوئیل و سوخت کشتی در روسیه
درگیری مسلحانه در شادگان؛ شهادت یک نیروی پلیس
مصوبه جدید دولت برای ساماندهی نیروهای شرکتی/نحوه پرداخت حقوق مشخص شد
طراحی سیستم ضدسرقت چندلایه خودرو در ایران
یک تغییر غافلگیرکننده جدید در پرسپولیس!
نورنما | ویدئویی از شدت زمین لرزه اخیر در ژاپن
تکذیب حمله انصارالله به بندر دمیاط؛ وزارت خارجه یمن ادعای ریاض را رد کرد
تردد زائران اربعین از مرزهای زمینی به 2.8 میلیون نفر رسید
رهبر انصارالله: صهیونیسم خطری برای همه جامعه بشری است، نه فقط امت اسلامی
هشدار محیط زیست تهران درباره آلاینده «ازن»؛ کدام مناطق در وضعیت قرمز هستند؟
عراقچی: پایگاه‌های خارجی در قبرس نباید علیه ایران مورد سوءاستفاده قرار گیرند