×
بین الملل
شناسه خبر : 277471
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/12/05 ساعت 11:12
حماس: محکومیت طرح الحاق کرانه باختری گامی مهم است

حماس: محکومیت طرح الحاق کرانه باختری گامی مهم است

جنبش حماس از محکومیت بین‌المللی طرح الحاق کرانه باختری توسط اسرائیل استقبال و خواستار اقدام عملی برای تحریم این رژیم شد.

نورنیوز-گروه بین الملل:این جنبش این موضع‌گیری را گامی در مسیر درست در مقابله با طرح‌های توسعه‌ طلبانه اشغالگران دانست که نقض آشکار قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مرتبط سازمان ملل متحد به شمار می‌رود.

حماس در این بیانیه‌ از این کشورها و همچنین تمامی کشورهای جهان خواست تا مفاد این بیانیه را به اقدامات عملی و ملموس تبدیل کنند؛ از جمله اعمال تحریم‌های بازدارنده و اعمال فشار بر رژیم اشغالگر برای توقف سیاست‌های الحاق، شهرک‌سازی و کوچاندن اجباری و پایان دادن به تجاوز همه‌جانبه و سازمان یافته علیه ملت فلسطین در کرانه باختری و نوار غزه.

بیست کشور عربی، اسلامی و اروپایی با انتشار بیانیه‌ای مشترک، تصمیم‌های اخیر رژیم صهیونیستی برای گسترش کنترل غیرقانونی بر کرانه باختری را به شدت محکوم کردند.

 فلسطین الیوم، این کشورها در این بیانیه تاکید کردند که شهرک‌سازی‌های اسرائیلی و تقویت آنها نقض آشکار قوانین بین‌المللی است و هدف از این اقدامات، پیشبرد الحاق عملی و غیرقابل قبول کرانه باختری است.

در این بیانیه آمده است که این تصمیم‌ها صلح در منطقه و طرح غزه را تضعیف می‌کند و از رژیم صهیونیستی خواسته شده است تا فورا از این تصمیم‌ها عقب‌نشینی کرده، به خشونت شهرک‌نشینان پایان دهد و عاملان نقض قوانین را پاسخگو کند.

رسانه‌های فلسطینی روز دوشنبه از موافقت رژیم صهیونیستی با مصادره بخش‌ جدیدی از اراضی کرانه باختری در راستای اجرای طرح الحاق اراضی این منطقه خبر دادند.

رژیم صهیونیستی در ادامه اجرای طرح‌های توسعه شهرک‌سازی و الحاق کرانه باختری به این رژیم، با مصادره و سیطره بر حدود ۲۰۰۰ دونم (هر دونم تقریبا ۱۰۰۰ متر مربع – یک جریب است) از اراضی سبسطیه و برقه واقع در شمال نابلس موافقت کرد.

کابینه رژیم صهیونیستی در ادامه سیاست‌های تثبیت اشغال و گسترش سیطره بر کرانه باختری، یکشنبه گذشته نیز در نشست هفتگی خود طرحی را تصویب کرد که بر اساس آن، بخش‌هایی از کرانه باختری را به تملک خود در آورد؛ طرحی که مستقیم زمینه مالکیت رژیم صهیونیستی را بر این اراضی و در نهایت تسریع پروژه الحاق این منطقه را فراهم می‌کند.

این تصمیم بر خلاف قوانین بین‌المللی، بخش‌های وسیعی از اراضی کرانه باختری را به اشغال و مالکیت رژیم صهیونیستی منتقل می‌کند با این حال مقامات صهیونیستی تلاش می‌کنند تا این اقدام را یک حرکت قانونی توصیف کرده و ابعاد اشغالگرایانه آن را پنهان کنند.

آنها اعلام کرده‌اند که این روند به‌صورت تدریجی، محتاطانه و پس از تکمیل بررسی‌های حقوقی انجام خواهد شد.

در همین ارتباط بیش از ۸۰ کشور جهان در بیانیه مشترکی، طرح جدید رژیم اسرائیل علیه کرانه باختری را محکوم کردند و هدف از آن را، غصب و مصادره اراضی فلسطینیان در این منطقه دانستند.


نظرات

آخرین اخبار
پژوهشگران: اتکا به هوش مصنوعی بر توانایی فکر کردن تاثیر منفی می گذارد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه نهادهای مرتبط با ایران
عراقچی از چین برگشت ولی به اسلام‌آباد نرفت
هشدار درباره تهدیدهای امنیتی تروریستی در مرز عراق -سوریه
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان
دما در خراسان رضوی کاهش می یابد
نورنما | کاروان خودرویی حامیان جمهوری اسلامی در تورنتو کانادا
عضویت 3 نماینده پارلمان بحرین لغو شد
تقویت امید دموکرات‌ها برای کسب اکثریت آرا در سنا
گفت‌وگوی وزیر خارجه آمریکا و پاپ درباره تحولات خاورمیانه
اظهارات مداخله‌جویانه وزیر خارجه فرانسه درباره تنگه هرمز
آتش‌سوزی پارکینگ در پاداد اهواز مهار شد
تحلیل مرشایمر از بحران ایران و عملکرد ترامپ
تأکید لاوروف بر بازگشت مسائل منطقه به مسیر دیپلماسی
وزارت نیرو برای جبران برق صنایع آسیب دیده جنگ اعلام آمادگی کرد
حمله پهپادی حزب‌الله لبنان علیه ارتش اشغالگر
استقبال روسیه از بی‌توجهی چین به تحریم‌های جدید ضدایرانی
فعالیت ادارات تهران با حضور کامل نیروها از شنبه
تدوین دو سناریو برای امتحانات پایان سال در شرایط جنگی
هشدار رگبار، باد شدید و کاهش محسوس دما در تهران
درخواست کرملین از تداوم نقش آمریکا در تسهیل مذاکرات اوکراین
آخرین مهلت ثبت‌نام حراج شمش طلا مرکز مبادله ایران اعلام شد
اسکان خانواده‌های جنگ‌زده در 50 هتل
از چاپ پول تا بحران انرژی؛ چرا تورم آمریکا مهار نمی‌شود؟
دو وزیر دفاع سابق چین به اعدام محکوم شدند
آغاز غربال نهایی برای انتخاب مسافران جام جهانی
ترافیک سنگین در مسیرهای پرتردد کرج و قزوین
تظاهرات حامیان فلسطین علیه نمایشگاه املاک اسرائیل در نیویورک
راز موفقیت پاری سن ژرمن از زبان ستاره‌های این تیم
اطلاعیه ارتش درباره انفجار کنترل‌شده در شیراز
قطر از پیشرفت تلاش‌های دیپلماتیک میان تهران و واشنگتن خبر داد
واکنش حماس به شهادت فرزند خلیل الحیه در حمله رژیم صهیونیستی
آغاز آواربرداری و ایمن‌سازی پل B1 کرج
هشدار مسکو به سفارتخانه های اروپایی در اوکراین
اجرای 17 عملیات علیه اهداف نظامی اسرائیل در جنوب لبنان
بارش‌های پراکنده و رعد و برق در گیلان تا پایان هفته
حضور سرزده پزشکیان در نشست اصناف و روایت او از دیدار با رهبر انقلاب
راز یادداشت محرمانه خودکشی اپستین فاش شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 17 اردیبهشت؛ طلا صعودی شد + جدول
قیمت دلار امروز پنجشنبه 17 اردیبهشت ؛ افزایش 2 هزار تومانی دلار
انتشار استراتژی جدید آمریکا برای مقابله با تروریسم
ممنوعیت تردد در مسیر شمال به جنوب جاده چالوس
اموال 20 مزدور آمریکایی -صهیونی در مازندران توقیف شد
اعتراض ایرلند به حضور اسرائیل در لیگ ملت‌های اروپا
شکایت یک بازیگر از جیمز کامرون به دلیل استفاده غیرمجاز از تصویر او در «آواتار»
شهادت چهارمین پسر «خلیل الحیه» در حمله هوایی اسرائیل
تشدید نارضایتی آلمانی ها از عملکرد اقتصادی مرتس
امارات از اتحادیه عرب هم خارج می شود
هشدار درباره کمبود و گرانی کود همزمان با فصل زراعت
تأکید بانک مرکزی بر کنترل تورم در کنار بازسازی زنجیره تولید