×
بین الملل
شناسه خبر : 277388
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/04 ساعت 21:13
عمار حکیم: ثبات ایران رکن مهم برای امنیت و ثبات منطقه است

عمار حکیم: ثبات ایران رکن مهم برای امنیت و ثبات منطقه است

رهبر جریان حکمت ملی عراق با تاکید بر لزوم کاهش تنش ها میان ایران و آمریکا از مسیر دیپلماتیک گفت ثبات ایران رکن مهم برای امنیت و ثبات منطقه به شمار می‌آید.

نورنیوز- گروه بین الملل: «سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق، در سالروز رحلت سید عبدالعزیز حکیم با اشاره به جایگاه مرجعیت دینی عراق تصریح کرد مرجعیت عنوانی مقطعی یا ابزاری سیاسی نیست، بلکه ترازوی اخلاقی و قطب‌نمایی است که در تمامی مراحل باید به آن رجوع شود.

وی تأکید کرد که نجف اشرف مدرسه اعتدال و کانون توازن است و مرجعیت، طرف نزاع‌ها نیست بلکه سقفی است که همگان را در بر می‌گیرد.

حکیم در ادامه با اساره به تلاش‌های سید عبدالعزیز حکیم برای خروج عراق از فصل هفتم منشور سازمان ملل، حفظ این دستاورد را وظیفه‌ای ملی دانست و هشدار داد که نباید اجازه داد مسیرهایی که موقعیت بین‌المللی عراق را تضعیف می‌کند، بازتولید شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، بن‌بست سیاسی کنونی عراق را وضعیتی فرساینده برای نهادهای حکومتی و تضعیف‌کننده اعتماد عمومی توصیف کرد و خواستار تسریع در تکمیل تعهدات قانون اساسی و تشکیل دولتی بر پایه برنامه‌ای روشن و افراد شایسته شد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق با تأکید بر اصل «تصمیم عراقی» تصریح کرد: هرگونه تلاش برای تحمیل دیکته‌های خارجی بر تصمیم عراق یا بر انتخاب‌های مؤلفه‌های آن قاطعانه رد می‌شود. عراق کشوری مستقل و دارای حاکمیت است و نیازی به قیمومت ندارد و تصمیم آن باید به طور کامل عراقی و از طریق نهادهای قانون اساسی رقم بخورد.

حکیم با هشدار نسبت به بازگشت فضای ضعف و دودستگی، تأکید کرد عراق بهای سنگینی برای خروج از تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی پرداخت کرده و نباید اجازه داد این مسیر معکوس شود.

در بخش منطقه‌ای سخنان خود، حکیم با اشاره به تنش‌های فزاینده در جهان و منطقه، از جامعه بین‌المللی خواست به منشورها و قوانین بین‌المللی پایبند بماند و هشدار داد که تحمیل اراده‌ها با زور، امنیت و صلح بین‌المللی را در معرض خطر قرار می‌دهد.

وی ضمن حمایت از تداوم گفت‌وگو و مذاکرات سازنده میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا، گفت مسیر گفت‌وگو کوتاه‌ترین راه برای دور نگه داشتن منطقه از بحران‌های بیشتر است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق از دولت آمریکا خواست به دعوت‌های ماجراجویانه و تنش‌آفرین گوش نسپارد، زیرا گزینه تشدید تنش به سود هیچ‌کس نیست.

حکیم تاکید کرد که تشدید تنش تنها به سود تاجران جنگ‌ها و بحران‌ها خواهند بود، در حالی که ملت‌های منطقه بهای آن را از امنیت و ثبات خود می ‌پردازند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان خاطرنشان کرد: ثبات جمهوری اسلامی ایران رکن مهمی در ثبات منطقه به شمار می‌آید و گفت‌وگوی ایران و آمریکا ضرورتی برای دور نگه داشتن همگان از هزینه‌های تشدید تنش است. این موضعی مسوولانه از سوی همه کشورهای منطقه و ملت‌های آنهاست که بارها به دولت آمریکا ضرورت پرهیز از گزینه جنگ و تشدید نظامی را یادآور شده ‌اند. امیدواریم دولت آمریکا به این واقعیت آگاه باشد و آن را جدی بگیرد.


اخبار مرتبط
عمار حکیم: تجاوز به ایران توجیه‌ناپذیر است
شنبه 1405/01/01 ساعت 10:45
عمار حکیم: تجاوز به ایران توجیه‌ناپذیر است
رهبر جریان حکمت ملی عراق در خطبه‌های نماز عید فطر با محکوم کردن تجاوز به ایران، نسبت به کشاندن منطقه به جنگ و بی‌ثباتی هشدار داد و بر حفظ امنیت و ثبات عراق تأکید کرد.
سید عمار حکیم: هیچ حاکمیتی بدون تسلط  بر حریم هوایی خود تکمیل نمی‌شود
چهارشنبه 1404/10/17 ساعت 18:17
سید عمار حکیم: هیچ حاکمیتی بدون تسلط بر حریم هوایی خود تکمیل نمی‌شود
رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت: هیچ حاکمیتی بدون تسلط و کنترل بر حریم هوایی خود تکمیل نمی‌شود. با پیشرفت تهدیدها، از جمله پهپادها، موشک‌های نقطه‌زن و توانایی ایجاد پارازیت، پدافند هوایی به یک پرونده راهبردی تبدیل شده است.
عمار حکیم: عراق در برابر فرصت تاریخی بازسازی و انقلاب علمی قرار دارد
پنج‌شنبه 1404/09/13 ساعت 19:17
عمار حکیم: عراق در برابر فرصت تاریخی بازسازی و انقلاب علمی قرار دارد
سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق، در کنفرانس «جایزه حکیم» تأکید کرد که عراق امروز در نقطه‌ای تاریخی برای بازسازی علمی، اقتصادی و اجتماعی قرار دارد و این جایزه باید سکویی ملی و بین‌المللی برای تولید دانش و سیاست‌گذاری کارآمد باشد.
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
یکشنبه 1404/06/16 ساعت 20:45
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
سیدعمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق با رئیس مجلس دیدار کرد.
نظرات

آخرین اخبار
4 عامل کلیدی که دانشجویان را به تقلب ترغیب می کند
مراسم بزرگداشت قائد شهید امت در حرم امام علی (ع)
پشت پرده یک پرونده امنیتی؛ عراق از بازداشت گروهک خرابکار وابسته به اوکراین خبر داد
هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا؛ تهدید شناورهای ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند
پشت پرده نشست امروز ترامپ با نتانیاهو و زلنسکی؛ ایران محور رایزنی‌های واشنگتن
کاشی سیمانی جایگزین کولر برای کاهش دمای ساختمان
هشدار سازمان ملل درباره گسترش شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری
فدراسیون فوتبال اسپانیا از باشگاه تراکتور تشکر کرد
شهرداری تهران: فعلاً خبری از اجرای عوارض تردد موتورسیکلت نیست
وزیر آموزش و پرورش: 50 هزار کلاس درس هوشمندسازی می‌شود
واکنش روسیه به اقدامات اوکراین علیه ایران
مارک رافالو: نتانیاهو دیوانه‌ای آدم‌کش است
وزیر اقتصاد از تشکیل کارگروه ویژه برای حل مشکلات تولیدکنندگان دارو خبر داد
زور آمریکا به قاچاقچیان مواد مخدر هم نمی‌رسد
وخامت حال اسرای آزاد شده فلسطینی از زندانهای رژیم صهیونیستی
آمار وزیر بهداشت از شهدای تجاوز اخیر دشمن آمریکایی
جزئیات حادثه حریق در هتل استقلال
بقائی: اربعین امسال با یاد رهبر شهید و شهدای ایران معنایی متفاوت یافته است
این وسایل الکترونیکی را با خود به کربلا نبرید
شبکه دور زدن تحریم‌های ایران هدف کارزار فشار واشنگتن
ادعای ترامپ: احتمال دستیابی به توافق وجود دارد
سی‌ان‌ان: جنگ اوکراین به دریای خزر کشیده شد
جنبش الأمة لبنان: هدف قرار دادن مساجد فلسطین ناشی از ترس صهیونیست‌هاست
تلاش اروپا برای مهار آتش‌سوزی‌های گسترده در فرانسه و اسپانیا
اعتراف جدید در تل‌آویو؛ اسرائیل ظرفیت رویارویی طولانی مدت با ایران را ندارد
خوزستان در محاصره گرمای شدید
گزارش تصویری | آتش‌سوزی‌های گسترده در فرانسه و اسپانیا همزمان با اوج‌گیری گرما
نزدیک شدن هواپیماهای جاسوسی ناتو به مرزهای روسیه
نورنما | وقتی هواپیمای اکراینی ،پهباد روسی میزنه
تذکر اداره برق به ادارات و بانک‌های پر مصرف شیراز
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده اسبق مجلس
شکاف در کلاه قرمزها؛ وقتی جیب‌ها فریاد زدند
پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه 6 مرداد
مسیر ایران همچنان محل تردد از تنگه هرمز
رئیس‌جمهور لبنان: ادامه نقض توافق از سوی اسرائیل را نمی‌پذیریم
حمله جنگنده‌های صهیونیستی به منازل مسکونی جنوب لبنان
رومانی یک دیپلمات روس را اخراج کرد
عارف:هوش مصنوعی از الزامات هوشمندسازی صنایع کشور است
کاهش درخواست و مجوز سقط جنین در سال 1404
غریب‌آبادی: ایران در مذاکرات اسلام‌آباد طرح آمریکا را به دلیل درخواست‌های افراطی رد کرد
همتی: ترمز تورم از ماه گذشته کشیده شد
همراه داشتن چه داروهایی در سفر به عراق ممنوع است؟
اطلاعات مشتریان دومین بانک بزرگ هند در دارک‌وب
مدافع سابق فولاد خوزستان در آستانه انتقال به قطر
غافلگیری و هلاکت یک تیم تروریستی در مرز بانه
پوتین: دشمنان روسیه به «روش‌های آشکار تروریستی» روی آورده‌اند
ارتش یمن: با تعدادی پهپاد خطوط انتقال نفت عربستان را هدف قرار دادیم
رکوردشکنی 75 ساله گرما در ترکیه
ادعای جدید عربستان؛ حمله پهپادی از عراق به تأسیسات نفتی در ریاض
نقش لیندسی گراهام در تحریک ترامپ برای حمله به ایران