×
سیاسی
شناسه خبر : 277345
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/04 ساعت 16:59
غریب‌آبادی: پرچمداران ادعایی حقوق بشر ناقضان اصلی حقوق ملت ایران هستند

غریب‌آبادی: پرچمداران ادعایی حقوق بشر ناقضان اصلی حقوق ملت ایران هستند

معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه گفت: کسانی که خود را پرچمدار حقوق بشر معرفی می‌کنند، اصلی‌ترین ناقضان حقوق ملت بزرگ ایران هستند.

نورنیوز- گروه سیاسی: «کاظم غریب‌آبادی» روز دوشنبه طی سخنانی در اجلاس مقامات عالی رتبه شورای حقوق بشر سازمان ملل اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران کشوری مسئول و پاسخگو در حوزه حقوق بشر است. انقلاب اسلامی ایران، یک انقلاب حقوق بشری برای رهایی از دیکتاتوری و برقراری مردم‌سالاری بود. بعد از ۴٧ سال، دیدید که ده‌ها میلیون ایرانی با آمدن به خیابان‌ها، از انقلاب و استقلال خود به‌صورت گسترده حمایت کردند. اما متأسفانه، برخی فریب‌کاران مرتب از حقوق بشر مردم ایران دم می‌زنند. امروز برای شما روشن می‌کنم که مدعیان حقوق بشر، خود ناقضان اصلی حقوق مردم ایران هستند.

وی افزود: آمریکا، انگلیس و فرانسه به همراه متحدان خود در طول جنگ تحمیلی هشت‌ساله رژیم صدام علیه ایران، از این رژیم تمام‌قد حمایت کردند که در نتیجه آن، بیش از ٨٣٠ هزار نفر شهید و مجروح شدند که ١١٧ هزار نفر از این میان، در اثر کاربرد سلاح‌های غیرانسانی شیمیایی اهدایی به صدام، بویژه توسط آلمان، به شهادت رسیده یا مجروح شدند.

معاون وزیر خارجه عنوان کرد: بیش از ٢۵ هزار نفر از مردم بی‌گناه ایران، ‌شامل زنان و کودکان، توسط گروهک‌های تروریستی که امروزه در بهشت‌های امن کشورهای غربی حضور دارند، ترور و شهید شدند. حقوق بشر میلیون‌ها ایرانی، بویژه حق حیات آنان، در اثر تحریم‌های یک‌جانبة ظالمانه و غیرقانونیِ همین مدعیان حقوق بشر به‌صورت گسترده نقض شده است و آنان مرتکب جنایت علیه بشریت شده‌اند.

غریب آبادی گفت: در جنگ دوازده‌روزه ژوئن ٢٠٢۵ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، بیش از هزار و ۶۰ نفر شهید و حدود ۶ هزار نفر مجروح شدند، درحالی‌که همین مدعیان حقوق بشر از متجاوزان حمایت کردند و حتی اجازه ندادند شورای امنیت و شورای حقوق بشر این تجاوز را محکوم نماید.

وی با بیان این مطلب پرسید: کشورهایی که دم از حقوق بشر مردم ایران می‌زنند، آیا آن زمان درد حقوق بشر این مردم را نداشتند؟! آمریکا، انگلیس و آلمان آن زمان کجا بودند؟! به راستی، مدعیان حقوق بشر در برابر جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه که منجر به شهادت و مجروحیت بیش از ٢۴۴ هزار نفر شد، چه کاری جز حمایت از این رژیم جنایتکار و جلوگیری از هرگونه اقدام علیه آن در مجامع بین‌المللی و حقوق بشری انجام داده‌اند؟!

معاون وزیر امور خارجه هشدار داد: متأسفانه، شورای حقوق بشر به ابزاری در دستان مدعیان دروغین حقوق بشر تبدیل شده است. آن چیزی که برای این کشورها اهمیت ندارد، حقوق بشر است. هنگامی که تمدن‌های مدعیان حقوق بشر هنوز شکل نگرفته بود، ایران مهد تمدن و حقوق بشر بود. حتما شنیده‌اید که اولین منشور حقوق بشر، یعنی منشور حقوق بشر کوروش، بیش از ٢۵ قرن قبل در ایران تدوین شد.

وی بیان داشت: جای تأسف است که مدعیان حقوق بشر به مردم ایران که ۴٧ سال پیش از شر دیکتاتوری پهلوی خلاص شدند، می‌خواهند درس دمکراسی بدهند! شوربختانه آن که برخی جریانات ضد حقوق بشری در خیال خام خود فکر می‌کنند می‌توانند این دمکراسی را از طریق بچه‌نُنُر دیکتاتورِ مخلوع و فراری به ارمغان بیاورند! آیا این خیانت و توهین به دمکراسی نیست؟!

غریب آبادی گفت: مردم ایران آنانی هستند که تحت هر شرایطی از استقلال و یکپارچگی کشورشان حمایت کردند، نه آنانی که خائنانه خواهان بمباران کشور خودشان هستند و میان ایران و ایرانیان منفور هستند. ما به تمامی ایرانیان خارج از کشور که دلشان برای کشورشان می‌تپد، هرچند انتقاداتی هم داشته باشند، افتخار می‌کنیم و از آنان می‌خواهیم که در راه فخر، عظمت و سربلندی ایران تلاش کنند.

وی تصریح کرد: از این تریبون اعلام می‌کنم که ایران و ایرانیان در مقابل هر توطئه‌ای، چه نظامی و سیاسی، علیه میهن خود با اقتدار می‌ایستند. ایرانیان اگرچه اهل تجاوز به سایر کشورها نیستند، اما به خوبی بلدند قاطعانه از سرزمین و عزت خود دفاع کنند. دشمنان ایران شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد. آثار جنگ فقط محدود به دو طرف نخواهد بود، بلکه منطقه را فرا خواهد گرفت. تحریم و جنگ را در رابطه با ایران آزمایش کردید و نتیجه‌ای نگرفتید؛ اکنون زمان آن است که دیپلماسی و احترام را تجربه کنید.

معاون وزیر امور خارجه در ادامه گفت: متأسفانه، دشمنان ایران که در جنگ دوازده‌روزه شکست سخت و دردناکی را متحمل شدند، در صدد برآمدند این‌بار با آشوب و اغتشاش، زمینه را برای یک عملیات نظامی دیگر فراهم کنند. برای همین، اعتراضات مسالمت‌آمیز مردم در واکنش به وضعیت اقتصادی را به آشوب کشاندند.

وی بیان داشت: اغتشاشگران و تروریست‌ها جنایات داعش‌گونه‌ای نظیر سوزاندن افراد در آتش، سر بریدن و کشته‌سازی را در کنار استفاده گسترده از سلاح‌های گرم رقم زدند که منجر به شهادت ٢۴٢٧ نفر از مردم بی‌گناه و حافظان نظم و امنیت، از مجموع ٣١١٧ جان‌باخته این حوادث شد.

غریب آبادی گفت:  متأسفانه، برخی جریانات ضد انسانی با اغراض سیاسی آمارهای ساختگی از جان‌باختگان منتشر می‌کنند، درحالی‌که هیچ کدام تاکنون نتوانستند بطور مستند آمار منتشره رسمی کشور را نقض کنند.

وی خاطر نشان کرد: ما خون‌خواه تمام خون‌های به‌ناحق ریخته‌شده هستیم. مسببان اصلی این حوادث، بویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، که یک بار دیگر از مردم ایران شکست خوردند، و آلت‌دست آنان، بچه‌ِ دیکتاتورِ مخلوع و فراری، باید پاسخگوی این جنایات خود علیه بشریت باشند.


اخبار مرتبط
غریب‌آبادی سفر اخیر خود به ژنو را گزارش داد
سه‌شنبه 1404/12/05 ساعت 23:19
غریب‌آبادی سفر اخیر خود به ژنو را گزارش داد
معاون وزیر خارجه گزارشی از سفر اخیر خود به ژنو و و شرکت در تعدادی از برنامه‌های سازمان ملل در مقر اروپایی این سازمان ارائه کرد.
غریب‌آبادی: ایران تنها درباره مسائل هسته‌ای مذاکره می‌کند
چهارشنبه 1404/11/22 ساعت 12:07
غریب‌آبادی: ایران تنها درباره مسائل هسته‌ای مذاکره می‌کند
معاون وزیر خارجه ایران تأکید کرد مذاکرات تازه آغاز شده و پیشرفت آن مشروط به جدیت، صداقت و احترام متقابل طرف مقابل است و هرگونه رفتار نظامی مانع جدیت در گفتگو خواهد شد.
دیدار غریب‌آبادی با دبیرکل سازمان همکاری شانگهای
جمعه 1404/11/17 ساعت 09:56
دیدار غریب‌آبادی با دبیرکل سازمان همکاری شانگهای
کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه ایران در سفری به چین، با نورلان یرمک‌بایف، دبیرکل سازمان همکاری شانگهای دیدار و درباره نشست شورای سران پاییز 2026، ظرفیت‌های دبیرخانه، همکاری‌های اقتصادی و امنیت منطقه‌ای گفتگو کرد.
دیدار غریب‌آبادی با معاونان سیاسی و حقوقی وزیر خارجه قزاقستان
جمعه 1404/10/26 ساعت 11:46
دیدار غریب‌آبادی با معاونان سیاسی و حقوقی وزیر خارجه قزاقستان
معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با معاونان سیاسی و حقوقی وزارت امور خارجه قزاقستان دیدار کرد.
نظرات

آخرین اخبار
الجزیره انگلیسی: ایران دست بالاتر را در تنگه هرمز دارد
مراسم بزرگداشت امام مجاهد شهید در مصلای تهران سه شنبه 23 تیرماه برگزار می شود
روسیه و چین رزمایش‌های دریایی برگزار می کنند
اوسمار سرمربی یک تیم جدید شد
وضعیت اضطراری در جنوب؛ از انفجار در بندرعباس و بوموسی تا حملات متقابل در کویت و قشم
آتش‌سوزی گسترده در نهالستان اهواز؛ 25 هکتار طعمه حریق شد
دبیرکل سازمان ملل: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند
وزارت صمت ثبت‌نام‌های راکد را حذف می‌کند
رسانه‌های عبری از تعیین زمان انتخابات کنست خبر دادند
ادعای جنجالی پدر مهاجم نروژی؛ انگلیس با کمک داور صعود کرد
بازیکن سابق پرسپولیس به گل‌گهر سیرجان پیوست
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان
البرز زیر آتش گرما؛ اشتهارد گرم‌ترین شهر استان شد
هشدار گرمای شدید هوا در 3 استان در دو روز آینده/ پیش بینی بارش‌های موسمی
اف‌بی‌آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد
حمایت رسمی یمن از ایران در برابر تجاوزات آمریکا
برنامه فیفا درباره افزایش تیم‌های جام جهانی به 64 تیم چیست؟
جهان در حال کاهش وابستگی راهبردی به آمریکاست
هدف جدید واشنگتن مهار ایران در تنگه هرمز است
سی‌ان‌ان گزارش داد: تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز کاهش یافته‌است
حریق جنگل‌های ارمند چهارمحال و بختیاری 20 هکتار را درگیر کرد
ثبت‌نام کنکور ارشد علوم پزشکی از چه زمانی آغاز می شود؟
عراقچی: ایران قاطعانه از لبنان حمایت می‌کند
هشدار شهرداری غزه؛ آوار و زباله‌ها به کانون تکثیر آفات تبدیل شده‌اند
پرچم آمریکا در کاخ سفید به حالت نیمه افراشته درآمد
هشدار نارنجی هواشناسی برای بوشهر؛ موج گرمای شدید در راه است
پاداش و پرچمداری کاروان ایران روی میز هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک
فشارها بر معاون ترامپ به دلیل مذاکرات با ایران
تاکید رئیس جمهور بر تقویت تاب‌آوری ملی و مشارکت عمومی در تداوم اداره کشور
فلای‌دبی پس از 14 سال پرواز به حلب را از سر گرفت
اطلاعیه جدید درباره پرداخت خسارت پرواز اوکراین؛ بازماندگان اقدام کنند
نگرانی پاکستان از تحولات منطقه‌
روایت ترامپ درباره ساعات پیش از مرگ گراهام
نمایش «هری‌پاتر» به کارگردانی شایان بهمنی تمدید شد
بلومبرگ: تنگه هرمز در کنترل ایران است
هزینه بیمه کشتی‌ها در تنگه هرمز بالا رفت
زمان برگزاری یکصد و پنجاهمین حراج شمش طلا اعلام شد+ جزئیات
آتش‌سوزی مرگبار در اسپانیا مهار شد
آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین
پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت امیر پیشین قطر
رسانه‌های ترکیه: سناتور آمریکایی از نزدیک‌ترین حامیان رژیم اسرائیل بود
اکران 4 فیلم جدید و نمایش مسابقات فوتبال در سینماها تصویب شد
ترامپ ادعا کرد: تنگه هرمز باز است!
نوراینفو | کارمندان پشت میز نشین را چه خطراتی تهدید می کند؟
نخست وزیر اوکراین استعفا کرد
هواشناسی یزد هشدار داد؛ وزش باد شدید و گردوغبار در راه استان
نوراینفو | چگونه از آفتاب‌سوختگی در روزهای گرم تابستان پیشگیری کنیم؟
مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟
زمان فروش شرکتی محصولات ایران‌خودرو بدون قرعه کشی اعلام شد+ جدول
راهور تهران از جریمه 699 هزار تخلف حادثه‌ساز خبر داد