×
اجتماعی
شناسه خبر : 277313
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/04 ساعت 15:34
آموزش و پرورش:  22 دانش‌آموز در حوادث دی ماه شهید شده‌اند

آموزش و پرورش: 22 دانش‌آموز در حوادث دی ماه شهید شده‌اند

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش گفت لیست دانش‌آموزان جانباخته حوادث دی ماه در دست تهیه است و تاکنون فقط 22 مورد تأیید شده است؛ آمار 200 کشته مسجل نیست.

نورنیوز-گروه اجتماعی: «حسین صادقی» ​رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در خصوص آمار جانباختگان دانش آموز نیز گفت: هنوز اطلاعی از آمار جانباختگان دانش آموز ندارم و این لیست در دست تهیه است. در حال منطبق کردن این اطلاعات با سامانه سیدا هستیم. با توجه به اینکه کد ملی‌ها کامل نبوده، کار دشواری است و در حال چک کردن چهار رقم آخر کدها هستیم تا تعداد جانباختگان مشخص شود و غیر از آن مواردی هم از مدارس اعلام شود دریافت می‌کنیم. به محض اینکه این آمار تکمیل شود، ما هم آمار دقیق دانش آموزان جانباخته را اعلام خواهیم کرد.

 «حسین صادقی» ​رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: آمار اعلامی دانش‌آموزان جان‌باخته از سوی کانون صنفی و سازمان معلمان برای ما مسجل نیست. آمار ما مبتنی بر همان آماری است که با کد ملی دقیقاً در لیست دولت منتشر شد و بنیاد شهید و اداره کل ایثار و شهادت آموزش و پرورش نیز این موارد را تأیید کرده است.

«حسین صادقی» رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به اینکه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان مدعی جان باختن ۲۰۰ دانش‌آموز شده، اما آموزش و پرورش فقط تعداد دانش‌آموزان شهید را (۲۲ نفر) اعلام کرده است، گفت: آمار اعلام‌شده ۲۲ نفر مربوط به دانش‌آموزان شهید بوده است. من اعلام کردم از میان جان‌باختگانی که اعلام شده و دولت نیز لیست آن را منتشر کرده است، ۲۲ دانش‌آموز و ۵ معلم شهید شده‌اند و هیچ مغایرتی در این مورد وجود ندارد.وی افزود: این موارد نیز در همان لیست دولت موجود است. اما آمار کانون صنفی و سازمان معلمان برای ما مسجل نیست. آمار ما مبتنی بر همان آماری است که با کد ملی دقیقاً در لیست دولت منتشر شد و بنیاد شهید و اداره کل ایثار و شهادت آموزش و پرورش نیز این موارد را تأیید کرده است.

صادقی در خصوص آمار جانباختگان دانش آموز نیز گفت: هنوز اطلاعی از آمار جانباختگان دانش آموز ندارم و این لیست در دست تهیه است. در حال منطبق کردن این اطلاعات با سامانه سیدا هستیم. با توجه به اینکه کد ملی‌ها کامل نبوده، کار دشواری است و در حال چک کردن چهار رقم آخر کدها هستیم تا تعداد جانباختگان مشخص شود و غیر از آن مواردی هم از مدارس اعلام شود دریافت می‌کنیم. به محض اینکه این آمار تکمیل شود، ما هم آمار دقیق دانش آموزان جانباخته را اعلام خواهیم کرد.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره تفاوت میان دانش آموزان شهید و جان‌باخته در حوادث دی ماه گفت: از نگاه شما کسی که کشته می‌شود با کسی که شهید می‌شود، تفاوتی ندارد!

وی اضافه کرد: من آدم سیاسی نیستم که بخواهم درباره این مسائل صحبت کنم، اما از جهت اینکه شهید و شهادت در فرهنگ ما جایگاه ویژه‌ای دارد و برای من هم این موضوع اهمیت دارد، لذا از این نظر اسامی دانش آموزان شهید را اعلام کردم.


نظرات

آخرین اخبار
جدایی عجیب دستیار اول قلعه‌نویی از تیم‌ملی
داوود عباسی قشلاقی آزاد شد
غریب‌آبادی: پرچمداران ادعایی حقوق بشر ناقضان اصلی حقوق ملت ایران هستند
زاخارووا: روسیه از متحدان خود از جمله ایران حمایت می‌کند
عربستان به دنبال دستیابی به غنی‌سازی اورانیوم
علی باباچاهی درگذشت
ورود سامانه بارشی به کشور از دو روز دیگر/ احتمال اختلال در تامین حامل‌های انرژی
هند حملات هوایی پاکستان به افغانستان را محکوم کرد
المالکی تاکید کرد: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم
هواشناسی مازندران هشدار زرد صادر کرد؛ سامانه بارشی در مسیر استان
کشف 15 قبضه کلت جنگی از چمدان مسافران اتوبوس در فارس
واکنش هگست به پیش‌بینی عملیات نظامی با سفارش پیتزا
نورنما | ربات های چینی برروی صحنه نمایش
صدور ویزای حج 1405 برای ایرانی‌ها آغاز شد + زمان اعزام
ریزش قیمت تخم‌مرغ در بازار؛ هر شانه 240 هزار تومان
لحظه هدف‌گیری بالگرد آمریکایی در آسمان یمن منتشر شد
خرید کالابرگ بدون کارت بانکی هم ممکن شد
در تجمعات امروز دانشگاه‌ها چه گذشت
آموزش و پرورش: 22 دانش‌آموز در حوادث دی ماه شهید شده‌اند
آیا لبنان بار دیگر قربانی فشارها خواهد شد؟
افت 50 درصدی فروش زولبیا و بامیه به دلیل افزایش قیمت
پیامک ممنوع‌الورودی برای برخی دانشجویان صنعتی شریف
قیمت نقره امروز دوشنبه 4 اسفند 1404+ عقب‌نشینی بازار داخلی نقره+ جدول
تاکید کشورهای حاشیه خلیج فارس بر راهکار دیپلماتیک تنش مرزی عراق و کویت
بازداشت عامل جنایت خانوادگی در بروجرد
دیدار سپاهان و استقلال خوزستان باتماشاگر برگزار می شود
معاون فرهنگی دانشگاه تهران:حضور افراد ناشناس را رد نمی‌کنم
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت مادر سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان
زمان برگزاری نمایشگاه «ایران اکسپو 1405» اعلام شد
افزایش 40 درصدی نرخ قالی‌شویی در تهران + جدول نرخ
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 4 اسفند 1404
دعوت از ساپینتو برای حضور در جشن قهرمانی استقلال
پوتین: ما برای آینده، استقلال، حقیقت و عدالت می‌جنگیم
قطار از ریل خارج شده در ایستگاه پیشوا به ریل بازگشت
آغاز احداث بازار موقت جنت در منطقه 5 تهران
بورس کالا محدودیت جدید گواهی سپرده نقره را اعلام کرد
اعلام جزئیات جدید از 3 ماهواره در حال ساخت ایران
رگبار و رعد و برق در برخی نقاط تهران
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 4 اسفند 1404+ جدول
اطلاعیه رسمی درباره صدای انفجار در خرم‌آباد
دیدار وزیر راه و شهرسازی ایران با رئیس‌جمهور آذربایجان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 4 اسفند 1404+ عقب نشینی خفیف دلار
ابلاغیه فسادستیزی و مبارزه‌ همه‌جانبه با فساد، توسط رئیس قوه قضاییه صادر شد
اسلواکی صادرات برق به اوکراین را متوقف می‌کند
ناترازی ادامه دار برق در سال آینده
رد صلاحیت‌ها؛ شلیک به انتظار مردم برای اصلاح حکمرانی
طالبان: حملات پاکستان بدون پاسخ نخواهد ماند
کاخ سفید نقش آمریکا در عملیات نظامی مکزیک را تایید کرد
شایعه خروج سیدمحمد خاتمی از کشور تکذیب شد
تلاش‌ برای یافتن دو کوهنورد مدفون شده زیر 10 متر برف