×
اجتماعی
شناسه خبر : 277313
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/04 ساعت 15:34
آموزش و پرورش:  22 دانش‌آموز در حوادث دی ماه شهید شده‌اند

آموزش و پرورش: 22 دانش‌آموز در حوادث دی ماه شهید شده‌اند

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش گفت لیست دانش‌آموزان جانباخته حوادث دی ماه در دست تهیه است و تاکنون فقط 22 مورد تأیید شده است؛ آمار 200 کشته مسجل نیست.

نورنیوز-گروه اجتماعی: «حسین صادقی» ​رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در خصوص آمار جانباختگان دانش آموز نیز گفت: هنوز اطلاعی از آمار جانباختگان دانش آموز ندارم و این لیست در دست تهیه است. در حال منطبق کردن این اطلاعات با سامانه سیدا هستیم. با توجه به اینکه کد ملی‌ها کامل نبوده، کار دشواری است و در حال چک کردن چهار رقم آخر کدها هستیم تا تعداد جانباختگان مشخص شود و غیر از آن مواردی هم از مدارس اعلام شود دریافت می‌کنیم. به محض اینکه این آمار تکمیل شود، ما هم آمار دقیق دانش آموزان جانباخته را اعلام خواهیم کرد.

 «حسین صادقی» ​رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: آمار اعلامی دانش‌آموزان جان‌باخته از سوی کانون صنفی و سازمان معلمان برای ما مسجل نیست. آمار ما مبتنی بر همان آماری است که با کد ملی دقیقاً در لیست دولت منتشر شد و بنیاد شهید و اداره کل ایثار و شهادت آموزش و پرورش نیز این موارد را تأیید کرده است.

«حسین صادقی» رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به اینکه شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان مدعی جان باختن ۲۰۰ دانش‌آموز شده، اما آموزش و پرورش فقط تعداد دانش‌آموزان شهید را (۲۲ نفر) اعلام کرده است، گفت: آمار اعلام‌شده ۲۲ نفر مربوط به دانش‌آموزان شهید بوده است. من اعلام کردم از میان جان‌باختگانی که اعلام شده و دولت نیز لیست آن را منتشر کرده است، ۲۲ دانش‌آموز و ۵ معلم شهید شده‌اند و هیچ مغایرتی در این مورد وجود ندارد.وی افزود: این موارد نیز در همان لیست دولت موجود است. اما آمار کانون صنفی و سازمان معلمان برای ما مسجل نیست. آمار ما مبتنی بر همان آماری است که با کد ملی دقیقاً در لیست دولت منتشر شد و بنیاد شهید و اداره کل ایثار و شهادت آموزش و پرورش نیز این موارد را تأیید کرده است.

صادقی در خصوص آمار جانباختگان دانش آموز نیز گفت: هنوز اطلاعی از آمار جانباختگان دانش آموز ندارم و این لیست در دست تهیه است. در حال منطبق کردن این اطلاعات با سامانه سیدا هستیم. با توجه به اینکه کد ملی‌ها کامل نبوده، کار دشواری است و در حال چک کردن چهار رقم آخر کدها هستیم تا تعداد جانباختگان مشخص شود و غیر از آن مواردی هم از مدارس اعلام شود دریافت می‌کنیم. به محض اینکه این آمار تکمیل شود، ما هم آمار دقیق دانش آموزان جانباخته را اعلام خواهیم کرد.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره تفاوت میان دانش آموزان شهید و جان‌باخته در حوادث دی ماه گفت: از نگاه شما کسی که کشته می‌شود با کسی که شهید می‌شود، تفاوتی ندارد!

وی اضافه کرد: من آدم سیاسی نیستم که بخواهم درباره این مسائل صحبت کنم، اما از جهت اینکه شهید و شهادت در فرهنگ ما جایگاه ویژه‌ای دارد و برای من هم این موضوع اهمیت دارد، لذا از این نظر اسامی دانش آموزان شهید را اعلام کردم.


نظرات

آخرین اخبار
چطور از خشکی پوست در تمام فصول پیشگیری کنیم؟
نسخه متخصصان برای قلب سالم؛ این عادت‌های غذایی را تغییر دهید
سامانه خورشیدی شناور کانادایی‌ها با حباب هوا یخ را شکست
با این فرمول 90 ثانیه‌ای از حواس‌پرتی نجات پیدا می کنید
ایران (0)- بلژیک (0)/تساوی ارزشمند با درخشش بیرانوند + فیلم
گزارش تصویری| دیدار تیم های فوتبال ایران و بلژیک
هشدار ترکیه درباره احتمال خرابکاری رژیم صهیونیستی در مذاکرات ایران و آمریکا
پیام سردار قاآنی خطاب به سربازان تروریست ارتش رژیم صهیونیستی
وقوع انفجار در دوحه
جولانی درخواست ترامپ را نپذیرفت
سرپرست وزارت دفاع: به دشمن بدعهد اعتماد نداریم
اعتراف ارتش اسرائیل به نقش عملیات شناسایی حزب‌الله در افزایش تلفات
پیروزی هندبال ساحلی ایران برابر آمریکا در دیدار تدارکاتی
بازگشت داور جنجالی به میدان قضاوت جام جهانی
اعلام وضعیت اضطراری در لس‌آنجلس پس از آتش‌سوزی دوباره
بازگشت نساجی به لیگ برتر فوتبال
اهدای پرچم گنبد حرم امام حسین(ع) برای بدرقه رهبر شهید
واکنش تند فدراسیون فوتبال ایران به اظهارات مقام آمریکایی
نماینده روسیه: ایران دارایی‌های مسدودشده خود را بازپس می‌گیرد
وزیر خارجه فرانسه دوشنبه به سوئیس می‌رود
برلین: ترامپ موجب انسداد تنگه هرمز شد
رسانه عبری: اسرائیل در آستانه عقب‌نشینی از جنوب لبنان
اکثریت آمریکایی‌ها خواستار پایان فوری درگیری با ایران هستند
ترامپ: نخست‌وزیر انگلیس کناره گیری می کند
وزیر ارشاد: مذاکره‌کنندگان ایرانی با شجاعت از حقوق ملت دفاع می‌کنند
واقعیت جنگ ایران با روایت پیروزی ترامپ فاصله دارد
حمایت مشاور ترامپ از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
عبور 25 میلیون بشکه نفت از «خط محاصره»
بقایای پیکر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب تشییع می شود+زمان مراسم
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره با تهدید ترامپ+ شروط جدید
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
نتانیاهو: اشغال جنوب لبنان تا اطلاع ثانوی ادامه دارد
طوفان در آتلانتا؛ اسپانیا دروازه عربستان را 4 بار باز کرد
مذاکرات پرسپولیس با اسکوچیچ در ترکیه پایان یافت
استقلال به شایعات نقل‌وانتقالات واکنش نشان داد
شرکت جدید برای بیمه‌گری در تنگه هرمز تشکیل شد
رئیس‌جمهور: وحدت ملی بزرگ‌ترین دستاورد کشور در شرایط کنونی است
زمان پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1406 اعلام شد
حزب‌الله: امیدی به مذاکرات مستقیم لبنان و اسرائیل در واشنگتن نیست
آخرین وضعیت جسمی شاپور رحیمی
چین جنگنده‌هایش را به نزدیکی تایوان اعزام کرد
اعلام نتایج قرعه‌کشی طرح فروش عادی ایران‌خودرو +آدرس
سقوط هواپیمای کوچک نزدیک واشنگتن؛ 3 اسرائیلی جان باختند
دادستان کل کشور: بیش از 200 پرونده ویژه علیه عاملان جنگ با ایران تشکیل شد
نزدیکی ابوظبی به تل‌آویو؛ زنگ خطر انزوای بیشتر امارات در جهان عرب شد
عضو هیئت عالی بانک مرکزی: نظام بانکی به جراحی جدی نیاز دارد
دستگیری 14 متهم پرونده «شکار مزدور» در چالوس؛ وثیقه سنگین صادر شد
نورویدیو | عشقِ حسین ، ادعا نمی خواهد نشانه می خواهد
درخواست وزیر خارجه انگلیس برای استعفای نخست‌وزیر
قالیباف خطاب به آمریکا: مراقب اظهارنظرهایتان باشید