×
اجتماعی
شناسه خبر : 277301
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/12/04 ساعت 14:28
افزایش 40 درصدی نرخ قالی‌شویی در تهران + جدول نرخ

افزایش 40 درصدی نرخ قالی‌شویی در تهران + جدول نرخ

رئیس اتحادیه صنف قالی‌شویان تهران از افزایش میانگین 40 درصدی نرخ خدمات قالی‌شویی خبر داد و اعلام کرد هزینه شست‌وشوی فرش ماشینی تا متری 166 هزار تومان تعیین شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس اتحادیه صنف قالی‌شویان تهران گفت: نرخ خدمات قالی‌شویی به‌طور میانگین ۴۰ درصد افزایش یافت.

حجت محمدی، رئیس اتحادیه صنف قالی‌شویان تهران ضمن اعلام نرخ‌های مصوب شست‌وشوی هر مترمربع فرش گفت: شهروندان می‌توانند از طریق سایت رسمی اتحادیه مجوز واحد مربوطه را استعلام و قالی‌شویی مجاز را انتخاب کنند.

در آستانه نوروز و هم‌زمان با آغاز خانه‌تکانی‌های پایان سال، بازار خدمات قالی‌شویی طبق روال هر سال با رشد تقاضا مواجه می‌شود؛ رشدی که بسیاری از واحد‌های صنفی آن را پرکارترین مقطع سال عنوان می‌کنند.

افزایش حجم سفارش‌ها در هفته‌های پایانی اسفند، علاوه بر ایجاد صف‌های انتظار برای تحویل فرش، در برخی موارد زمینه بروز اختلافات قیمتی میان مشتریان و برخی واحد‌های خدماتی را نیز فراهم می‌کند.بررسی‌ها نشان می‌دهد با بالا رفتن تقاضا، بخشی از شهروندان برای تحویل سریع‌تر فرش‌های خود ناچار به تماس با چندین قالی‌شویی می‌شوند و همین شتاب در ثبت سفارش، گاهی باعث می‌شود بدون بررسی دقیق نرخ‌های مصوب یا وضعیت مجوز واحد مربوطه اقدام کنند.

این شرایط در برخی موارد موجب شده تفاوت میان قیمت‌های اعلامی اولیه و مبلغ نهایی دریافتی به یکی از چالش‌های تکرارشونده روز‌های پایانی سال تبدیل شود.

در همین زمینه، حجت محمدی، رئیس اتحادیه صنف قالی‌شویان تهران با اشاره به وضعیت بازار قالی‌شویی‌ها اظهار کرد: امسال به‌دلیل هم‌زمانی بخشی از روز‌های پایانی سال با ماه مبارک رمضان تاکنون تغییر محسوسی در حجم سفارش‌ها نسبت به سال گذشته مشاهده نشده است.

وی افزود: با وجود اینکه طی یک سال گذشته بسیاری از کالا‌ها و خدمات افزایش قیمت بالای ۱۰۰ درصد داشته‌اند، نرخ خدمات قالی‌شویی به‌طور میانگین حدود ۴۰ درصد افزایش یافته و نسبت به تورم عمومی عقب‌تر بوده است.

رئیس اتحادیه صنف قالی‌شویان تهران درباره نرخ‌های مصوب سال جاری اظهار کرد: هزینه شست‌وشوی فرش ماشینی به همراه کاور، بین متری ۱۰۱ تا ۱۶۶ هزار تومان و شست‌وشوی فرش دستباف از متری ۱۶۶ تا ۳۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

در تماس با برخی واحد‌های فعال در سطح شهر، آخرین وضعیت قیمت‌ها را جویا شد که بررسی‌ها نشان داد در برخی موارد، نرخ‌های اعلامی اولیه پایین‌تر از تعرفه‌های مصوب اعلام می‌شود، اما در نهایت مبلغ بیشتری از مشتری دریافت می‌شود.

به‌عنوان نمونه در تماس با یک قالی‌شویی، نرخ شست‌وشوی فرش ماشینی متری ۸۰ هزار تومان و هزینه ایاب‌وذهاب ۱۵۰ هزار تومان اعلام شد، اما اپراتور تاکید داشت که قیمت نهایی پس از مراجعه نماینده به منزل و بررسی وضعیت فرش مشخص می‌شود.

برخی شهروندان نیز عنوان می‌کنند پس از مراجعه نماینده قالی‌شویی به محل، خدماتی با عناوینی همچون اعلاشویی یا شست‌وشوی ویژه پیشنهاد می‌شود که موجب افزایش قابل توجه رقم نهایی نسبت به قیمت اعلامی اولیه می‌شود؛ موضوعی که زمینه بروز اختلاف و نارضایتی را فراهم کرده است.

رئیس اتحادیه صنف قالی‌شویان تهران در این‌باره گفت: شهروندان باید پیش از ثبت سفارش، از طریق سایت رسمی اتحادیه نسبت به استعلام مجوز واحد مربوطه اقدام و صرفاً قالی‌شویی‌های مجاز را انتخاب کنند.

وی بیان کرد: در صورت دریافت وجه خارج از نرخ مصوب یا بروز هرگونه تخلف، امکان ثبت شکایت در اتحادیه وجود دارد و هزینه بر اساس تعرفه رسمی بررسی و محاسبه خواهد شد.

محمدی همچنین تاکید کرد: هنگام تحویل فرش، شهروندان باید پیش از امضای رسید، مبلغ درج‌شده را با نرخ مصوب تطبیق دهند و از امضای برگه‌های فاقد قیمت یا دارای مبلغ نامشخص خودداری کنند تا از بروز اختلافات بعدی جلوگیری شود.


نظرات

آخرین اخبار
توقف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم یک اثر تاریخی در لرستان
شهادت 14 نفر در عملیات پاکسازی مهمات
ترور امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) در سوریه
ترامپ در دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران ناکام مانده است
جسد مرد مفقودی در سد شاه‌قاسم بویراحمد کشف شد
محاصره دریایی آمریکا پرخطر و کم‌دستاورد است
8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور آذرشهر-گنبرف
61 درصد آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی علیه ایران
امارات با خروج از اوپک تنش نفتی با عربستان را آغاز کرد
رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف
چین: تنگه هرمز باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود
5 کشته در سانحه سقوط هواپیما در تگزاس
واردات خودرو ممنوع نیست
موزه هنرهای معاصر تهران میزبان نمایشگاه «هنر و جنگ» می شود
کشف 8000 فشنگ جنگی در شهرستان شوش
دلافوئنته: یامال را برای مراحل حذفی نگه می‌داریم
ناوشکن آمریکایی در اقیانوس آرام آتش گرفت
تحریم سه صرافی ایرانی از سوی آمریکا
معلمان و کارگران ستون فقرات عرصه فرهنگ و اقتصاد هستند
تعرفه واردات خودرو از اتحادیه اروپا 25 درصد شد
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی از پیش طراحی شده
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه
معاون صدراعظم آلمان: به توصیه‌های ترامپ نیازی نداریم
صعود فوتسالیست های دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر
رونمایی چین از جدیدترین ابررایانه خود
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی