×
بین الملل
شناسه خبر : 277131
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/03 ساعت 20:34
نتانیاهو: درحال کار روی یک محور ضد شیعه هستیم!

نتانیاهو: درحال کار روی یک محور ضد شیعه هستیم!

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با توجه به سفر آتی مودی به اراضی اشغالی مدعی شد: «در حال کار روی ایجاد یک محور جدید ضد محور شیعه هستیم.»

نورنیوز- گروه بین الملل: «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: محور جدیدی که در حال کار روی آن هستیم، شامل هند، برخی کشورهای عربی، آفریقایی و مدیترانه‌ای از جمله قبرس و یونان است.

بنیامین نتانیاهو در اظهارات متوهمانه خود افزود: «ما در خاورمیانه برای تشکیل یک محور جدید علیه محور شیعه و محور سنی در حال ظهور تلاش می‌کنیم.»

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد: هدف ما ایجاد یک محور از کشورهایی است که در مواجهه با محورهای «افراطی»، واقعیت و چالش‌ها را از دیدگاهی واحد می‌بینند.

توسعه سامانه‌های پدافندی ضد بالستیک، محور سفر مودی به تل‌آویو

رسانه‌های هندی امروز یکشنبه نوشتند یکی از دلایل اصلی سفر «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند به اراضی اشغالی در واقع رسیدن به توافقی با اسرائیل در زمینه توسعه مشترک سامانه‌های پدافندی ضد موشک‌های بالستیک است.

قرار است مودی روزهای ۲۵ و ۲۶ فوریه جاری(چهارشنبه و پنج‌شنبه این هفته) سفر رسمی به اراضی اشغالی داشته باشد.

این در حالی است که انتظار می‌رود رژیم صهیونیستی از یک اقدام نظامی که سال‌ها است انجام نداده یعنی به اشتراک گذاشتن آخرین فناوری‌های پیشرفته دفاعی خود با یک شریک خارجی خبر دهد.

بر اساس گزارش روزنامه «هندوستان تایمز»، هند به دنبال گسترش روابط راهبردی و همکاری‌های امنیتی خود با رژیم صهیونیستی در چارچوب مشارکتی شامل توسعه مشترک سامانه‌های پدافندی ضد موشک‌های بالستیک، سلاح‌های لیزری پیشرفته، موشک‌های دوربرد و پهپادها است.

به نوشته روزنامه عبری «معاریو»، انتظار می‌رود در این سفر بدون اینکه در این مرحله یک توافق دفاعی جامع حاصل شود، یک یادداشت تفاهم درباره همکاری‌های امنیتی ۲ طرف به امضا برسد.

به گزارش وبگاه «صدی البلد»، با وجود اینکه ۲ طرف درباره جزئیات این سفر سکوت در پیش گرفته‌اند، اما بر اساس گزارش معاریو، رژیم صهیونیستی موافقت کرده جدیدترین فناوری‌های دفاعی خود از جمله سامانه‌های پیشرفته پدافند لیزری و دیگر سامانه‌های مهم را با هند به اشتراک بگذارد.

نکته جالب توجه این است که احتمال دارد رژیم صهیونیستی تمامی فناوری‌های دفاعی خود را با هند به اشتراک بگذارد، اتفاقی که در سال‌های گذشته رخ نداده و این نشان‌دهنده سطح بی‌سابقه اعتماد استراتژیک میان ۲ طرف است.

پایه‌های این همکاری امنیتی گسترده در جریان سفر «راجنات سینگ» وزیر دفاع هند به اراضی اشغالی در نوامبر گذشته نهاده شد، طی آن سفر یک یادداشت تفاهم اولیه در مورد ترسیم همکاری دفاعی جدید به امضا رسید.

در حال حاضر هند دومین شریک بزرگ تجاری رژیم صهیونیستی در قاره آسیا است که مجموع کل تجارت ۲جانبه آنها در سال ۲۰۲۵ به حدود پنج میلیارد دلار رسید.


نظرات

آخرین اخبار
فینالیست‌های اروپایی شناخته شدند
عملیات ترکیبی نیروی دریایی سپاه در پی تجاوز دشمن
انفجارهای پی در پی در آبهای جنوب کشور و احتمالات پیش رو
احتمال برگزاری حضوری امتحانات پایه‌های هفتم تا دهم
جعل هویت نفتکش اماراتی در تنگه هرمز ناکام ماند
بقایی: ایران هنوز پاسخی به پیشنهاد آمریکا نداده است
جزئیات درگیری‌های امشب تنگه هرمز از زبان سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا
پیروزی بزرگ النصر با درخشش ستاره پرتغالی
فاکس نیوز: حمله به قشم و بندرعباس کار آمریکا بوده است
محبوبیت ترامپ کماکان در خط نزولی
واکنش فرمانده کل ارتش به ماجراجویی‌ها در خلیج‌فارس
کاخ سفید میزبان دیدار رؤسای جمهور آمریکا و برزیل
تأکید عزیزی بر اقدام «خردمندانه» کره جنوبی در تنگه هرمز
اظهار نظر عجیب ترامپ درباره دیدار افتتاحیه جام جهانی
گزارش واشنگتن‌پست از توان و قابلیت‌های موشکی ایران
مقام آمریکایی: ازسرگیری «پروژه آزادی» در تنگه هرمز صحت ندارد
ادعای حزب‌الله درباره انهدام گنبد آهنین
بیش از 6 میلیون بازدید از روایت دیدار رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب
ممنوعیت استفاده آمریکا از حریم هوایی عربستان و کویت لغو شد
هشدار گروسی درباره خطرات نظامی در اطراف نیروگاه زاپوریژیا
آیا امارات مرتکب خطای راهبردی شده؟ / ردپای تحرکات مشکوک در قشم
کسب دو مدال نقره و برنز در وزنه‌برداری جوانان جهان+جدول
اردوغان: سیاست‌های اسرائیل تهدید اصلی امنیت منطقه است
سیدنی میزبان فیلم جدید شهرام مکری می‌شود
اتحادیه اروپا به‌دنبال راه گفت‌وگو با روسیه است
روسیه سفیر ارمنستان را احضار کرد
مسدود شدن خیابان‌های قدس اشغالی در اعتراض حریدی‌ها
فاش شدن رابطه مشکوک مقامات سابق با سرویس اطلاعاتی هنگ‌کنگ
هشدار رئیس اتحادیه علمای مقاومت درباره مذاکرات با تل‌آویو
به صدا درآمدن زنگ خطر تازه‌ برای اقتصاد انگلیس
ارتش اسرائیل تجمعات در شمال فلسطین اشغالی را لغو کرد
نورنما | جوری که آمریکا تنگه هرمز رو محاصره کرده
گفت‌وگوی قلعه‌نویی با فیفا درباره رؤیای بزرگ فوتبال ایران
سفر ترامپ به پکن احتمالاً بدون نتیجه خواهد بود
سه درس مهم جنگ با ایران برای آمریکا
کاهش چشمگیر تردد در تنگه هرمز
اسامی 4 زن و 4 مرد جان باخته در آتش سوزی مجتمع ارغوان اندیشه اعلام شد
قمار دوباره واشنگتن/ از شکست قطعنامه بحرینی تا تلاش برای «اجماع اضطراری» علیه تهران
سیا ادعای ترامپ درباره محاصره دریایی ایران را زیر سؤال برد
پیام تسلیت وزیر خارجه ایران به عضو شورای رهبری حماس
شورش بی‌سابقه «پولیتزر روزنامه‌نگاری» علیه ترامپ
برنامه‌ریزی مجلس برای توسعه تجارت زمینی و دریایی
مسکو در حال آماده‌سازی سفر قریب‌الوقوع پوتین به چین
بیمه سلامت از بیماران صعب‌العلاج با خدمات گسترده حمایت می‌کند
ممنوعیت صیادی در سد زاینده‌رود
بقایی: ایران در حال بررسی پیام‌ها با میانجیگری پاکستان است
عربستان و کویت مانع اجرای «پروژه آزادی» شدند
زخمی شدن 10 نظامی اسرائیلی در حمله پهپادی حزب‌الله
پایان یک پرونده قصاص پس از 5 سال با صلح و سازش
تشدید نظارت بر بازار اجاره مسکن