×
بین الملل
شناسه خبر : 277094
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/03 ساعت 16:37
پیام صلح برزیل به آمریکا: جنگ سرد جدید نمی‌خواهیم

پیام صلح برزیل به آمریکا: جنگ سرد جدید نمی‌خواهیم

رئیس‌جمهور برزیل، در آستانه دیدار با دونالد ترامپ در واشنگتن، پیام صلح‌طلبانه‌ای به همتای آمریکا فرستاد و تاکید کرد که کشورش خواهان "جنگ سرد جدید" نیست و از همه کشورها می‌خواهد که با یکدیگر برابر رفتار کنند.

نورنیوز- گروه بین الملل: «لولا داسیلوا» رئیس جمهور برزیل در کنفرانس خبری در دهلی نو در پایان سفر سه روزه خود به هند گفت: می‌خواهم به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بگویم که ما جنگ سرد جدید نمی‌خواهیم. ما نمی‌خواهیم در هیچ کشور دیگری مداخله کنیم، می‌خواهیم با همه کشورها به طور مساوی رفتار شود.

لولا که گفته است انتظار دارد به زودی در اوایل ماه مارس در واشنگتن با ترامپ دیدار کند و درباره مسائلی چون تجارت، مهاجرت، سرمایه‌گذاری و مشارکت بین دانشگاه‌ها مذاکره کنند.

این رهبر چپ‌گرای آمریکای جنوبی در مسائل مختلفی از تعرفه‌های رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه گرفته تا جنگ اسرائیل در غزه، تصرف «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا از سوی آمریکا و شورای صلح ترامپ، با رئیس جمهور آمریکا اختلاف نظر دارد.

به نقل از سایت straitstimes، رئیس جمهور برزیل در بخش بعدی صحبت‌هایش گفت: فکر می‌کنم روابط بین آمریکا و برزیل در موقعیت بهتری قرار خواهد گرفت.  لولای ۸۰ ساله این را گفت و افزود که برزیل فقط می‌خواهد در صلح زندگی کند، شغل ایجاد کند و زندگی مردم خود را بهبود بخشد.

رئیس جمهور برزیل و آمریکا در مسائلی مانند چندجانبه‌گرایی، تجارت بین‌المللی و مبارزه با تغییرات آب و هوایی در دو قطب کاملا متضاد قرار دارند.

با این حال، روابط بین برزیل و ایالات متحده پس از ماه‌ها خصومت بین واشنگتن و برازیلیا، به نظر می‌رسد که در شرایط خوبی قرار دارد. در نتیجه، دولت ترامپ صادرات کلیدی برزیل را از تعرفه‌های ۴۰ درصدی که در سال ۲۰۲۵ بر این کشور آمریکای جنوبی اعمال شده بود، معاف کرده است.

لولا که در ۱۸ فوریه برای شرکت در اجلاس هوش مصنوعی و دیدار دوجانبه با نارندرا مودی نخست‌وزیر هند به این کشور سفر کرده بود گفت: جهان به آشوب بیشتر نیاز ندارد، به صلح نیاز دارد.

لولا گفت که به عنوان دو دموکراسی بزرگ قاره آمریکا، مشتاقانه منتظر یک رابطه مثبت با ایالات متحده است. او درباره این موضوع گفت: من و ترامپ دو مرد ۸۰ ساله هستیم، بنابراین نمی‌توانیم با دموکراسی بازی کنیم. ما باید این موضوع را بسیار جدی بگیریم. ما باید رو در رو، شخص به شخص دست دهیم و درباره آنچه برای آمریکا و برزیل بهترین است بحث کنیم.

لولا همچنین پس از آنکه هند و برزیل توافق کردند همکاری در زمینه مواد معدنی حیاتی و عناصر کمیاب را افزایش دهند از مودی تمجید کرد.

رئیس جمهور برزیل در ادامه برای دیدار با «لی جه میونگ»، رئیس‌جمهور کره جنوبی و شرکت در یک  نشست  تجاری به این کشور سفر خواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
عراقچی خطاب به ترامپ: تسلیم نمی شویم چون ما ایرانی هستیم
عدم حرکت کشتی‌های تجاری به‌سمت ایران تکذیب شد
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 3 اسفند 1404
آغاز دور جدید تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان
نماینده حزب‌الله: سیاست فعلی دولت لبنان هیچ دستاوردی به‌همراه ندارد
واکنش حماس به اظهارات نتانیاهو درباره تشکیل محور جدید منطقه‌ای
استقلال (1) – مس رفسنجان (0) /صدرنشینی آبی‌پوشان پس از اخراج ساپینتو+ فیلم
آمادگی برخی از گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران
رونالدو به آمریکا نمی‌رود
تحلیل وبگاه عراقی از جایگاه قدرت ایران و استراتژی بلندمدت مذاکره اش
نتانیاهو: درحال کار روی یک محور ضد شیعه هستیم!
تاکر کارلسون: اسرائیل بار بسیار بزرگی برای ایالات متحده است
پزشکیان: افرادی که مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند
نارضایتی 60 درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ
حماس خبر داد: ممانعت رژیم اشغالگر از ورود قرآن به غزه
فرد مسلح پس از ورود به اقامتگاه ترامپ کشته شد
ولایتی: بانیان جنگ‌های خونین چند قرن اخیر اروپای به اصطلاح متمدن بوده است
عراقچی: روز پنجشنبه در ژنو با طرف آمریکایی دیدار می‌کنیم
ثبت اعتراض اعضای ردصلاحیت شده شورای شهر تهران در فرمانداری
شوک ردصلاحیت‌ها در شورای شهر تهران
شلیک نیروهای یمن به بالگرد نظامی آمریکا
تکذیب انتقال تجهیزات میادین «رمیلان» به کردستان عراق از سوی قسد
مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود
این سفر دستاورد است یا دام؟
پیش‌بینی هوای تهران؛ در این روزها منتظر باران باشید
عضو دولت قانون عراق: المالکی تنها نامزد برای نخست‌وزیری است
5 دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند
برگزاری تجمع در چند دانشگاه شهر تهران
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور/ کدام استان‌ها درگیر سامانه می‌شوند؟
جهش شدید قیمت نفت در صورت حمله آمریکا به ایران
تغییر ساعات کار مترو و اتوبوس در تهران تا نوروز+ جزئیات
بازآرایی هرم قدرت در ایران
در تجمعات امروز دانشگاه تهران چه گذشت؟
صدور هشدار سطح نارنجی در بوشهر؛ تردد دریایی ممنوع
بررسی کلیات لایحه بودجه 1405 در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص
اعلام آخرین فرصت برای ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان
پاسداری از امنیت و آزادی دانشگاه، وظیفه‌ای ملی و همگانی
چگونه اعتراف ویتکاف سناریوی ترامپ را سوزاند؟
احضار سفیر آمریکا در فرانسه
بازار ارز به تعادل رسید
نزولی بودن روند مصرف گاز خانگی در بهمن ماه
ممنوعیت دریافت مبلغ اضافی از خریداران کالابرگ/مهلت کالابرگ تا پایان اسفندماه
پادکست | صبح ورزش کنیم یا عصر ؟
سکوت محتاطانه پایگاه «مگا» در برابر گزینه حمله گسترده‌تر به ایران
پیام صلح برزیل به آمریکا: جنگ سرد جدید نمی‌خواهیم
اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور
خرید کالابرگی میوه و تره‌بار از 15 اسفند در میادین تهران آغاز می‌شود
گروسی: آژانس کاملاً بی‌طرف است و در حمله به تاسیسات ایران تبانی نکرده‌ایم
سیدعلی میرطالبی درگذشت
تعیین دبیران کمیسیون ملی بررسی علمی اعتراضات با ابلاغ وزیر علوم