×
اجتماعی
شناسه خبر : 277027
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/03 ساعت 12:34
نسخه اولیه طرح جامع ترافیک تهران توسط شورا رد شد

نسخه اولیه طرح جامع ترافیک تهران توسط شورا رد شد

رییس شورای شهر تهران اعلام کرد نسخه اولیه طرح جامع ترافیک پایتخت رد شده و اصلاحیه آن هنوز به شورا ارائه نشده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مهدی چمران روز یکشنبه در حاشیه جلسه ۳۹۸ شورا در جمع خبرنگاران گفت: اصلاحیه طرح جامع ترافیک هنوز به شورا ارائه نشده و نسخه اولیه آن نیز از سوی شورا رد شده است و استفسار غیررسمی از مرکز حقوقی مجلس نشان می‌دهد تمام طرح‌های جامع باید ابتدا در شورا تصویب شوند.

وی ادامه داد: این موضوع با پلیس نیز مطرح شده و آن‌ها اعلام کرده‌اند برنامه‌هایی برای ساماندهی موتورسیکلت‌ها دارند.

چمران درباره ارائه راهکارهای علمی برای کاهش ترافیک پایان سال اظهار کرد: برای هر مسئله‌ای می‌توان راه‌ حلی علمی یافت؛ البته به شرط آنکه قابلیت اجرا داشته باشد، چراکه راهکاری که فقط در کتاب و قانون باقی بماند، کارآمد نخواهد بود.

وی افزود: هر اندازه شهروندان بیشتر از وسایل حمل‌ و نقل عمومی استفاده کنند، به نفع خودشان خواهد بود و بسیاری از مردم از مترو بهره می‌برند و شرکت مترو نیز برنامه حرکت قطارها را به‌ گونه‌ای تنظیم می‌کند که دسترسی بیشتری به بازار فراهم شود.

رئیس شورای شهر تهران در ادامه درباره واردات واگن‌های مترو گفت: متاسفانه طرف چینی در قرارداد با شهرداری خلف وعده داشته و انتظار نمی‌رود که آن‌ها تحت تاثیر هشدارها یا فشارهای سیاسی قرار بگیرند و باید بر تعهدات خود پایبند باشند چراکه واگن‌ها ساخته شده و مبالغ مالی نیز پرداخت شده است؛ مسئولان شهرداری آن‌ها را تحویل گرفته‌اند و تنها مرحله واردات باقی مانده است. چین به ‌عنوان یک ابرقدرت نباید تحت نفوذ جریان‌های سیاسی جهانی قرار گیرد.

بین ۳۰ تا ۴۰ درصد خودروها فاقد معاینه فنی هستند

وی در خصوص وضعیت معاینه فنی خودروها در تهران نیز اظهار کرد: بین ۳۰ تا ۴۰ درصد خودروها فاقد معاینه فنی هستند و پلیس نباید اجازه تردد به این خودروها دهد.

چمران همچنین با اشاره به جلسه اخیر معاون قوه قضاییه درباره ثبت اسناد در سامانه گفت: شهر مشهد به‌ عنوان پایلوت این طرح را آغاز کرده و هماهنگی‌های لازم میان سازمان ثبت اسناد و شهرداری انجام شده است تا اسناد به ‌صورت برخط بارگذاری شوند. در این زمینه ۱۸ وظیفه تعریف شده و شهرداری تهران نیز اعلام کرده بسترهای لازم برای تسریع در صدور پروانه ساختمانی فراهم شده است. استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی می‌تواند این فرآیند را کوتاه‌تر کند.

بازارچه های ایجاد شده در شهر دائمی نیستند

رئیس شورای شهر تهران درباره بازارچه‌های ایجاد شده در جوار برخی بوستان های شهر هم گفت: این بازارچه‌ها دائمی نیستند و برای رونق کسب‌وکار در روزهای منتهی به عید به صورت موقت برپا می‌شوند.

وی ادامه داد: به شهرداری اعلام کرده ایم که حق اجازه غرفه دایمی به متقاضیان را در بوستان ها و نیز سطح شهر ندارند.

چمران در خصوص ساماندهی بازارچه جنت نیز اظهار کرد: نامه‌ای مفصل در این زمینه به شورا ارسال شده که به کمیسیون فرهنگی و شهرداری ارجاع داده شده است تا اقدامات لازم هرچه سریع‌تر انجام شود. فضای جدید تعیین شده اما کسبه نسبت به آماده‌ سازی آن نگرانی‌هایی دارند؛ همچنین تسهیلاتی برای کسبه به‌ ویژه زنان سرپرست خانوار، در نظر گرفته شده که می‌تواند کمک کوچکی برای آن‌ها باشد. غرفه‌ها به دلیل نداشتن مالکیت، تحت پوشش بیمه قرار نداشتند.


نظرات

آخرین اخبار
سرخابی‌ها لیگ زنان را طوفانی آغاز کردند
قالیباف: دورانی که اف-35 و اف-15ها هدف قرار می‌گیرند، آغاز شده است
تلگراف: ایران معادلات آمریکا در منطقه را تغییر داد
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا شنبه 28 شهریور
تعیین اعضای جدید شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
تب کریمه کنگو در یزد جان زن جوانی را گرفت؛ ماجرای گوشت غیرمجاز چه بود؟
هشدار نفتی آمریکا؛ واشنگتن برای مهار قیمت‌ها سراغ ذخایر راهبردی می‌رود
تنش در صنعا؛ یمن از خنثی‌سازی اقدام امنیتی خبر داد
آمار جدید گردشگری ایران؛ ورود گردشگران نصف شد، خروج مسافران افزایش یافت
شاهکار دختران شطرنج ایران؛ فرانسه را مات کردند!
پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 28 شهریور 1405 /شروع هفته با افزایش قیمت طلا
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 28 شهریور+ برنامه خاموشی
پایان حضور نظامی آمریکا در عراق نزدیک شد؛ خروج آخرین نیروها تا 30 سپتامبر
تصادف هولناک در اصفهان؛ خودروها پس از برخورد زنجیره‌ای آتش گرفتند
افشای جزئیات محرمانه ریاض در اردن؛ پای موساد و امان در میان است
مشکل سوخت‎‌رسان‌های آمریکایی در فرودگاه‌های صهیونیستی
تور شکارچیان غیرمجاز در گچساران پهن شد؛ توقیف19 قبضه سلاح
بازار نفت عقب نشست؛ کاهش قیمت‌ها با وجود سایه تنش‌های خاورمیانه
پوتین درباره تولید پهپاد وتجهیزات نظامی در روسیه چه گفت؟
تکذیب تعیین محدودیت زمانی برای انحصار سلاح در عراق
صدای پای متجاوزان نزدیکتر می‌شود
انفجار انتحاری در پاکستان 21 کشته برجا گذاشت
به‌روزرسانی فهرست محدودیت سفر مقامات اروپایی به قلمرو مسکو
شوک نفتی در عربستان
نورنما | صدای ماندگار تبریز، مرثیه‌سرای عشق و آیینه
ادعای رسانه سعودی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به تهران
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ زمان پایان جنگ با ایران را اعلام می‌کند
زنگ خطر تب کریمه کنگو در ایران
فرانسه خواستار راه حل دیپلماتیک برای بازگشایی تنگه هرمز شد
یک ایرانی در مسیر صندلی طلایی پارالمپیک آسیا
پیام پزشکیان برای روز شعر و ادب فارسی
آزمون استقامت ایران و آمریکا در نبرد فرسایشی
پرواز استانبول–تهران «هما» متوقف شد
حمله روسیه به قلب لجستیک اوکراین
جاده شمال قفل شد؛ ترافیک 10 کیلومتری در محور رشت–قزوین
تکرار روایت جهت‌دار غرب در گفت‌وگوی کالاس و بن فرحان
کشف محموله 370 میلیارد ریالی دارو و مکمل قاچاق در شیراز
گزارش الجزیره از پیام‌های راهبردی رزمایش «جانم فدای ایران» در تهران
ارتقای پایگاه نظامی چین در نزدیکی باب‌المندب
ادعای فاز عملیاتی ائتلاف دریایی 41 کشور
وزیر آموزش‌وپرورش: ساخت 4700 مدرسه در دو سال گذشته
چین: استفاده ژاپنی‌های راست‌گرا از هوش مصنوعی برای تحریف حقایق تاریخی
فرود مرگبار هواپیمای کوچک در کرواسی
رمزگشایی از شرط تل‌آویو برای امضای توافق امنیتی با دمشق
پیش‌بینی پنج روزه هوای تهران
پاداش 2 میلیارد ریالی خراسان شمالی برای 5 نماینده خود در بازی‌های آسیایی ناگویا
سیطره انصارالله بر کوه‌های الاغبره در پیشروی خیره‌کننده
قاچاقچی «فسیل» به حبس محکوم شد
جبهه جدید تنش میان روسیه و غرب
ایران، چگونه بازطراحی «خاورمیانه جدید» را به شکست کشاند؟