×
بین الملل
شناسه خبر : 277024
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/03 ساعت 12:36
مصاحبه‌کننده با سفیر آمریکا مجبور به عذرخواهی شد

مصاحبه‌کننده با سفیر آمریکا مجبور به عذرخواهی شد

تاکر کارلسون، مجری آمریکایی، پس از اظهارات جنجالی درباره رئیس رژیم صهیونیستی و ارتباطش با جفری اپستین، تحت فشار مجبور به عذرخواهی شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: شبکه خبری ۱۲ رژیم صهیونیستی، تاکر کارلسون، مجری و چهره رسانه‌ای راست‌گرای آمریکا که به دلیل مواضع انتقادی‌اش از اسرائیل شناخته می‌شود، پس از مصاحبه‌ با مایک هاکبی، تحت فشار صهیونیست‌ها مجبور به عذرخواهی شد.

بر اساس گزارش شبکه خبری ۱۲، این عذرخواهی پس از آن صورت گرفت که وی در این مصاحبه از ارتباط اسحاق هرتزوگ، رئیس‌ رژیم صهیونیستی، با جفری اپستین، مجرم جنسی و جنجالی یهودی صحبت کرده بود. کارلسون در این مصاحبه گفته بود که هرتزوگ از جزیره خصوصی اپستین بازدید کرده است؛ اظهاراتی که با واکنش فوری دفتر رئیس‌ رژیم صهیونیستی مواجه شد.

کارلسون بامداد امروز (یکشنبه) در پیامی در شبکه ایکس تحت فشار رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «تلویحاً چیزی را گفته که نمی‌دانسته» و افزود که نامه‌ای طولانی از دفتر هرتزوگ دریافت کرده که در آن تأکید شده وی هیچ‌گونه ارتباطی با اپستین نداشته است.

این حاشیه در حالی شکل گرفت که کارلسون هفته گذشته برای انجام همین مصاحبه با هاکبی به محض ورود به سرزمین‌های اشغالی در فرودگاه بن‌گوریون توسط نیروهای امنیتی بازداشت و بازجویی شده است؛ اما مقامات تل‌آویو آن را «دروغ» خوانده و مدعی شدند که کارلسون در حال امضای مدارک، عکس گرفتن با کارکنان فرودگاه و برخوردی کاملاً عادی بوده است. با این حال، کارلسون تأکید کرد که علاوه بر بازجویی به هنگام ورود، پس از مصاحبه با هاکبی، گذرنامه‌اش ضبط شده و او و تهیه‌کننده‌اش در اتاق بازجویی مورد سؤال قرار گرفته‌اند.

در همین مصاحبه جنجالی، اظهارات مایک هاکبی، سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی، موجی از خشم و محکومیت در جهان اسلام و کشورهای عربی برانگیخت. هاکبی، حامی سرسخت رژیم اسرائیل که سابقه طولانی در بیان مواضع افراطی و صهیونیستی دارد، در پاسخ به پرسشی درباره متنی در تورات که «سرزمین اسرائیل از نیل تا فرات» را توصیف می‌کند، گفت: «خوب است که آنها همه آن را بگیرند.» او بارها وجود فلسطینی‌ها را انکار کرده و پیشنهاد داده که کشور فلسطین باید در جایی خارج از سرزمین تاریخی فلسطین در اردن و یا سینا تأسیس شود.

هاکبی در ادامه مصاحبه، استدلال‌های علمی مبتنی بر دی ان ای (DNA) درباره ریشه‌های مردم فلسطین را رد کرد و گفت تنها «سند مالکیت» معتبر، یافته‌های باستان‌شناسی در کرانه باختری است؛ عبارتی که با جمله مشهور او «سنگ‌ها فریاد می‌زنند» همراه شد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی آشکارا به دنبال تحقق رؤیای «اسرائیل بزرگ» است. نتانیاهو در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۲۵ گفته بود که «به رؤیای اسرائیل بزرگ پایبند است». بتصلئل اسموتریچ، وزیر راست‌گرای افراطی کابینه نیز بارها اعلام کرده که آینده اسرائیل «گسترش به دمشق» و سپس تسلط بر اردن، لبنان، مصر، سوریه، عراق و عربستان سعودی است. در عمل نیز رژیم صهیونیستی با گسترش بی‌سابقه شهرک‌سازی و مصادره زمین در کرانه باختری، روند «الحاق در عمل» را سرعت بخشیده و عملاً مرزهای ۱۹۶۷ را بی‌اعتبار کرده است.

با این حال، در واکنش به سخنان هاکبی، کشور عربی و اسلامی از جمله عربستان سعودی، قطر، مصر، امارات، اردن، ترکیه، پاکستان، اندونزی، سوریه، فلسطین، لبنان و عمان به همراه شورای همکاری خلیج فارس، اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی، بیانیه‌ای مشترک صادر کردند و این اظهارات را «خطرناک، تحریک‌آمیز و نقض آشکار قوانین بین‌المللی» دانستند. این کشورها تأکید کردند که چنین مواضعی با طرح ارائه‌شده از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا برای پایان جنگ غزه نیز در تضاد است و تهدیدی مستقیم برای امنیت منطقه محسوب می‌شود.

در این بیانیه همچنین بر این نکته تأکید شد که رژیم صهیونیستی هیچ حقی برای حاکمیت بر سرزمین‌های اشغالی فلسطین یا دیگر سرزمین‌های عربی ندارد و هرگونه تلاش برای الحاق کرانه باختری، گسترش شهرک‌سازی یا تهدید حاکمیت کشورهای عربی مردود است. کشورهای امضاکننده هشدار دادند که ادامه سیاست‌های توسعه‌طلبانه اسرائیل به خشونت و درگیری بیشتر منجر خواهد شد و بار دیگر بر حق مردم فلسطین برای تعیین سرنوشت و تشکیل کشور مستقل در مرزهای ۱۹۶۷ تأکید کردند.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت نفت برنت و گاز طبیعی رکورد 6 ماهه را شکست
نایب‌رئیس مجلس: اگر ترقه‌ای زده شود، کل انرژی منطقه را هدف قرار می‌دهیم
غول 250 تنی شیلات در آب‌های مازندران متولد شد
جایگاه سومی شیاطین سرخ قطعی شد
ورودی 5 میلیارد تومانی برای حراج بزرگ طلا + اعلام آخرین فرصت ثبت‌نام
نورنما | سالروز نورانی ترین پیوند هستی مبارک باد
معاون وزیر خارجه: حمله به میراث فرهنگی ایران نقض آشکار کنوانسیون 1954 لاهه است
فرصت دوباره سازمان سنجش به جاماندگان آزمون دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی
جام از دست شاگردان عطایی پرید/نقره‌داغ والیبال ایران در جهنم جاکارتا!
گمانه‌زنی‌ها درباره منشأ حملات پهپادی به امارات/ آیا پای عربستان در میان است؟
نگرانی واشنگتن از پهپادهای کوبا در نزدیکی آمریکا
اقتصاد دیجیتال و لجستیک؛ محور توسعه شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)
ماراتن کنکور 1405 استارت خورد + لینک سایت و نحوه ثبت نام
دکتر پزشکیان: ایران خواهان روابط صمیمانه و پایدار با کشورهای اسلامی منطقه است
نورنما | 28 اردیبهشت سالروز بزرگداشت حکیم خیام نیشابوری
جامعه امروز بیش از تبلیغ، به صداقت و پاسخگویی نیاز دارد
استقلال در لبه پرتگاه/ بدهی 2.5 میلیون یورویی و خطر حذف از آسیا!
هوای قم در وضعیت ناسالم قرار گرفت
تله انفجاری در جنوب؛ 4 صهیونیست زخمی شدند
ناپولی پرید؛ یوونتوس باخت!
«عدم درج قیمت» در صدر تخلفات صنفی کشور
ماموریت صلح در تهران/ جبهه متحد ایران و پاکستان علیه ناامنی‌های منطقه‌ای
پیام خاص سفیر کوبا از تالار کاخ سلیمانیه به واشنگتن!
تقویم زمانی ثبت‌نام مصاحبه‌های دکتری دانشگاه آزاد اعلام شد + سایت
اطلاعیه دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید انقلاب در پاسخ به انتساب یک شعر به امام شهید
محاکمه غول‌های فناوری به جرم به خطر انداختن کودکان!
افشای پایگاه‌های مخفی اسرائیل در قلب صحرای عراق!
توقف بی‌سابقه تردد تجاری در تنگه هرمز از صبح یکشنبه
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 27 اردیبهشت 1405
تعرض به میراث فرهنگی ایران پیگیری بین‌المللی می‌شود
تاکید شورای همکاری خلیج فارس بر حفظ امنیت و ثبات منطقه
عارف: تولید گندم امسال به سطح مطلوب رسیده است
وزارت نیرو: تغییر ساعت مصرف برق را کاهش می‌دهد
نیجریه ادعای ترامپ درباره عملیات علیه داعش را رد کرد
فیفا از 3 غایب بزرگ ایران در جام جهانی پرده برداشت
پکن به ترامپ اجازه درشت‌گویی نداد
قتل فجیع زن ایرانی در ترکیه؛ قاتل پس از مثله‌کردن جسد بازداشت شد
دو کشته در حادثه سقوط هلی‌کوپتر در نیوزیلند
محبی در آستانه انتقال به لخ‌پوزنان
ادعای جنجالی لیبرمن درباره توافق نتانیاهو و ترامپ
پیام فرمانده کل سپاه در چهلمین روز شهادت امیر نصیرزاده
50 درصد مبتلایان به فشار خون بالا از بیماری خود بی‌خبرند
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر تعاون با موضوع کالابرگ
ادامه بارش‌ها در مازندران تا پایان هفته جاری
شاهکار علیرضا یوسفی در قهرمانی آسیا ؛ کسب سه مدال با شکستن رکورد جهان
«ده پهلوان»؛ سریال جدید حسن فتحی با موضوع عشق و تاریخ
روایت فرهادی از تجربه ساخت فیلم‌های بین‌المللی
قتل زن 26 ساله در فریدونکنار؛ قاتل در کمتر از چند ساعت دستگیر شد
ادعای آمریکا درباره ارتباط یک عراقی با حمله به کنسولگری در تورنتو
هواشناسی تهران درباره طوفان گرد و خاک هشدار داد