×
اجتماعی
شناسه خبر : 276985
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/12/03 ساعت 10:06
ساعت فعالیت مراکز معاینه فنی در ماه رمضان اعلام شد

ساعت فعالیت مراکز معاینه فنی در ماه رمضان اعلام شد

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از فعالیت کلیه مراکز معاینه فنی شهر تهران حداقل به مدت 10 ساعت در روز خبر داد.

نورنیوز-گرو اجتماعی: سید محمد مهدی میرزایی قمی مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در توضیح جزئیات نحوه فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ایام ماه مبارک رمضان که همزمان با روزهای پایانی سال است، گفت: مراکز معاینه فنی شهید آبشناسان، سراج، دماوند و واحد سیار یاس فاطمی از ساعت ۷ صبح لغایت ۲۱ و کلیه مراکز ثابت و واحد های سیار معاینه فنی خودروهای سبک از ساعت ۷ صبح لغایت ۱۷ فعال می باشند.

وی در خصوص فعالیت چهار مرکز تا ساعت ۹ شب افزود: در حال حاضر مراجعه به این مراکز پس از ساعت ۵ بعد از ظهر اندک است ولی به واسطه آغاز ماه مبارک رمضان، جهت رفاه حال روزه داران این چهار مرکز به صورت ویژه پس از افطار نیز فعالیت خود را ادامه خواهند داد. به این موضوع تاکید می شود در صورت افزایش تقاضا و مراجعه شهروندان پس از افطار، تعداد مراکزی که پس از اذان مغرب به فعالیت خود ادامه خواهند داد افزایش می یابد.

وی با اشاره به پیش روبودن ایام تعطیلات نوروز و آغاز سفرهای نوروزی اظهار داشت: با توجه به اهمیت انجام معاینه فنی و کنترل ایمنی و وضعیت فنی خودروها پیش از سفر، این ستاد جهت تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان نسبت به افزایش ساعت کاری و فعالیت مراکز معاینه فنی حتی در روزهای تعطیل رسمی اقدام نموده است. در روزهای جمعه مراکز نیایش، شهید آبشناسان، دماوند، خاوران، امام رضا(ع)، شهدای زمان آباد، فدائیان اسلام و واحدهای سیار معاینه مستقر در شهید کلاهدوز، جیحون، بوتان، یاس فاطمی، بلوار ارتش، گیلان و اتحاد از ساعت ۷ الی ۱۴ آماده خدمت رسانی به شهروندان هستند. ضمنا شهروندان می توانند جهت اطلاع از آخرین وضعیت فعالیت مراکز در روزهای عادی و تعطیل به سایت رسمی ستاد معاینه فنی خودروهای تهران به ادرس inspection.tehran.ir مراجعه کنند.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی با اشاره به فعالیت تعدادی از مراکز در ایام تعطیلات نوروز گفت: در ایام تعطیلات رسمی نوروز تعدادی از مراکز منتخب شهر تهران فعال هستند که متعاقبا در چند روز آینده این مراکز اعلام خواهد شد.از مالکین خودروهای شخصی تولید داخل اسفند ماه ۱۴۰۰و ما قبل و خودروهای وارداتی تولید فوریه سال ۲۰۲۲ و ماقبل که مشمول معاینه فنی هستند و یا خودروهایی که اعتبار گواهی معاینه فنی آنها در بازه زمانی تعطیلات نوروز اتمام می یابد تقاضا می شود با توجه به اینکه در روزهای نزدیک به پایان سال و ماه ابتدایی سال جدید میزان مراجعات افزایش می یابد لذا معاینه فنی خودرو خود را به آن زمان موکول نکرده و هرچه سریعتر نسبت به اخذ معاینه فنی اقدام کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر روزانه به طور متوسط ۴۰۰۰ دستگاه خودرو به مراکز معاینه فنی شهر تهران مراجعه می کنند. با توجه به توسعه خطوط معاینه فنی ، افزایش ساعت کاری مراکز، استمرار خدمت رسانی در مراکز در تمامی ایام و همچنین مدیریت نحوه پذیرش اینترنتی و حضوری خوشبختانه در حال حاضر در هیچ کدام از مراکز صف نداریم و شهروندان در صورت سلامت خودرو می توانند در کمتر از نیم ساعت نسبت به دریافت معاینه فنی خودروی خود اقدام کنند.

براساس گزارش شهر، پذیرش در کلیه مراکز معاینه فنی به صورت حضوری و اینترنتی انجام می گردد. البته توصیه می شود شهروندان حتی‌الامکان از مراجعه اینترنتی استفاده کنند.


نظرات

آخرین اخبار
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی یمن
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از پرونده قتل دانشجوی قزوینی
مبارزه همراه با مذاکره؟ مسئله این است
مکالمه تلفن ثابت رایگان شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405 + رگبار و رعدوبرق در 7 استان کشور
سرلشکر عبداللهی: اقتدار ایران بر ایمان مردم استوار است
امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها غیرحضوری شد
برنی سندرز: مردم آمریکا مخالف افزایش کمک نظامی به اسرائیل هستند
شرط عجیب ترامپ برای مشارکت در بازسازی ایران
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 خرداد؛ریزش قیمت طلا شدت گرفت
6 کشته در حمله هوایی پاکستان به جنوب افغانستان
لیست 14 نفره تیم ملی والیبال ایران مقابل برزیل اعلام شد
مقام اطلاعاتی سابق اسرائیل: بدون رفع تحریم‌ها توافق با ایران ممکن نیست
قیمت جهانی نفت صعود کرد؛ بازگشت برنت و WTI به مدار رشد
جریمه 363 هزار راننده و موتورسوار متخلف در تهران
آتش‌سوزی در مراکز نفتی روسیه پس از حملات اوکراین
مسئولان در صف اول شهادت یا فساد؟
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
مسی بازهم تاریخ ساز شد
حمله آمریکا به هرمزگان و پاسخ قاطع ایران؛ ناوگان پنجم آمریکا و پایگاه الازرق هدف قرار گرفت
گران‌فروشی یا تورم
آخرین وضعیت جاده‌های کشور اعلام شد ؛ ترافیک سنگین در چالوس و هراز
رسانه ملی چگونه مرجعیت خود را از دست می‌دهد؟
قیمت گوشت قرمز امروز 20 خرداد 1405 + جدول
عراقچی: ایران حق پاسخ به تجاوز آمریکا را محفوظ می‌دارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول
اقتصادنگار | بلایی که تورم اردیبهشت بر سر سفره ها آورد
مرحله جدید کالابرگ آغاز شد؛ شارژ اعتبار کدهای ملی 3 تا 6 از امروز
وزارت خارجه: در دفاع از خود برای هدف قرار دادن پایگاه‌های متجاوز درنگ نمی‌کنیم
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 خرداد 1405+ زمان پخش
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود