×
بین الملل
شناسه خبر : 276650
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/01 ساعت 22:11
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند

نبرد بودجه‌ای واشنگتن دوباره بالا گرفت؛

ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند

در حالی‌که دولت آمریکا بار دیگر با تعطیلی بخشی از نهادهای فدرال روبه‌روست، دونالد ترامپ با حمله به دموکرات‌ها، آنان را عامل توقف فعالیت‌های دولتی و کاهش رشد اقتصادی دانست.

نورنیوز_ گروه بین الملل: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا، دموکرات ها را متهم کرد.

ترامپ روز جمعه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: تعطیلی دولت به دست دموکرات‌ها حداقل دو درصد از رشد اقتصادی آمریکا را از بین برد. به همین دلیل است که حالا دوباره، البته در مقیاس کوچک، چنین کاری را انجام می‌دهند.
رئیس جمهوری آمریکا تصریح کرد: هیچ تعطیلی‌ای نباید رخ دهد! همچنین باید نرخ بهره کاهش پیدا کند.
قانون‌گذاران آمریکایی و کاخ سفید تاکنون به مصالحه در نبرد خود بر سر نظارت بر ماموران اداره مهاجرت دست نیافته اند؛ نبردی که به توقف تامین بودجه وزارت امنیت داخلی منجر شده است.
 با ادامه اختلافات تعطیلی جزیی دولت دونالد ترامپ از روز شنبه آغاز شد چرا که دموکرات‌های کنگره و تیم رئیس‌جمهوری آمریکا نتوانستند بر سر لایحه‌ای برای تامین بودجه این وزارتخانه تا ماه سپتامبر به توافق برسند.
دموکرات‌ها خواستار تغییراتی در نحوه انجام عملیات مهاجرتی هستند؛ درخواست هایی که پس از تیراندازی‌های مرگبار ماه گذشته در مینیاپولیس که طی آن دو شهروند آمریکایی به نام الکس پریتی و رنه گود توسط ماموران اداره مهاجرت کشته شدند، مطرح شده اند.
کنگره آمریکا تا ۲۳ فوریه در تعطیلات است و به نظر می‌رسد هر دو طرف بر مواضع خود پافشاری می‌کنند. این بن‌بست بر نهادهایی مانند اداره امنیت حمل‌ونقل (TSA)، آژانس مدیریت بحران فدرال (FEMA)، گارد ساحلی آمریکا، سرویس مخفی، اداره مهاجرت و گمرک آمریکا (ICE) و گمرک و حفاظت مرزی آمریکا (CBP) تاثیر می‌گذارد.
ترامپ اجرای قوانین مهاجرتی کشور را محور اصلی کارزار انتخاباتی ۲۰۲۴ خود قرار داد و وعده داد در بازداشت و اخراج افرادی که بدون مجوز قانونی در آمریکا زندگی می‌کنند، رویکردی تهاجمی اتخاذ کند.
وزارت امنیت داخلی گزارش داده است که از زمان بازگشت ترامپ به قدرت در سال گذشته بیش از ۶۷۵ هزار مهاجر را اخراج کرده و ادعا می‌کند حدود ۲.۲ میلیون نفر دیگر «داوطلبانه از آمریکا خارج شده اند.»
دولت آمریکا در اول اکتبر ۲۰۲۵ در نتیجه عدم اقدام کنگره در تصویب قانون تخصیص بودجه برای سال مالی ۲۰۲۶ که از آن روز آغاز شده بود، تعطیلی خود را آغاز کرد.
این اولین تعطیلی دولت فدرال در ایالات متحده از زمان تعطیلی ۲۰۱۸–۲۰۱۹ بود که طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ ایالات متحده به‌شمار می‌رفت و ۴۳ روز ادامه داشت.
این تعطیلی ناشی از اختلافات حزبی بر سر سطح هزینه‌های فدرال، لغو کمک‌های خارجی و یارانه‌های بیمه درمانی بود.


اخبار مرتبط
جنگ بی فرجام؛ تله مشترک نتانیاهو و دموکراتها برای ترامپ
شنبه 1404/12/02 ساعت 08:39
جنگ بی فرجام؛ تله مشترک نتانیاهو و دموکراتها برای ترامپ
سکوت دموکراتها مقابل جنگ طلبی ترامپ بی مسئولیتی نیست ؛ هدف : خالی کردن پایگاه رأی او و شکست جمهوری خواهان در کنگره است. نتانیاهو با بالا بردن مطالبات در مذاکرات جاری ترامپ را به لبه جنگ با ایران هل میدهد. ترامپ ابزار است؛ تله کامل شده.
چرا دموکرات‌ها دوست دارند جنگ با ایران به نام ترامپ تمام شود؟
شنبه 1404/12/02 ساعت 08:27
نورنیوز دلایل عدم مخالفت دموکراتها با رفتار جنگ افروزانه ترامپ علیه ایران را بررسی می کند؛
چرا دموکرات‌ها دوست دارند جنگ با ایران به نام ترامپ تمام شود؟
سکوت دموکرات‌ها در برابر احتمال جنگ با ایران، نه از سر بی‌تفاوتی بلکه حاصل یک محاسبه سرد سیاسی است. آن‌ها این مسیر را تله‌ای می‌دانند که ترامپ خود ساخته و ترجیح می‌دهند به‌جای خنثی‌سازی، اجازه دهند هزینه‌های آن سرمایه سیاسی او را بسوزاند.
سرمایه گذاری پسر ترامپ در تولید پهپادهای اسرائیلی
جمعه 1404/12/01 ساعت 18:43
سرمایه گذاری پسر ترامپ در تولید پهپادهای اسرائیلی
اریک ترامپ؛ پسر رئیس جمهور فعلی آمریکا قصد سرمایه گذاری در بخش هواپیماهای بدون سرنشین در یک شرکت اسرائیلی را دارد.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران
14 میلیون مجرد در سن ازدواج؛ چرا جوانان ایرانی ازدواج نمی‌کنند؟
افغانی گران شد
10 تعرض اسرائیل به سوریه در 24 ساعت
بقائی: کشتی فله‌بر خارجی عامل آلودگی نفتی قشم است
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 22 مرداد 1405 / اونس روی 4400 دلار ماند
هوای تهران نمره قبولی گرفت
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
جدول جدید قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 22 مرداد
هشدار سیلاب در مازندران؛ مسافران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
آخریت قیمت یورو امروز پنج شنبه 22 مرداد
2 هزار مفقودی در غزه؛ تراژدی ادامه‌دار جنگ اسرائیل
آخرین خبر از بنزین 87 هزار تومانی؛ اجرای طرح جدید بنزین متوقف شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
تصویب قانون جنجالی عفو عمومی در لبنان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
جوانان فرنگی‌کار ایران مسافر اسلواکی شدند
پاسخ تند عراقچی به فرانسه
شناسایی استرس با حسگرهای پوشیدنی
چرا با نوشیدن آب دچار نفخ می‌شویم؟
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق