×
فرهنگی
شناسه خبر : 276641
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/01 ساعت 18:35
کدام کشورها در نمایشگاه قرآن شرکت کرده‌اند؟

کدام کشورها در نمایشگاه قرآن شرکت کرده‌اند؟

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی نیشابوری؛ مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از حضور 20 کشور در این دوره از نمایشگاه قرآن خبر داد و گفت: تجلیل از خادمان قرآن کشورها و بزرگداشت هزار و پانصدمین سالروز میلاد پیامبر (ص) از جمله برنامه‌های بخش بین الملل است.

نورنیوز_ گروه فرهنگی: مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با اشاره به حضور ۲۰ کشور در این دوره، گفت: تجلیل از خادمان قرآن کشورها و بزرگداشت هزار و پانصدمین سالروز میلاد پیامبر (ص) از جمله برنامه‌های بخش بین الملل است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی نیشابوری-مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم- دربارۀ زمان آغاز فعالیت این بخش نمایشگاه گفت: افتتاحیه بخش بین‌الملل همزمان با بخش داخلی و از روز اول آغاز به کار نمایشگاه انجام می‌شود و به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی نیشابوری دربارۀ تعداد کشورهای حاضر در این دوره از نمایشگاه بین المللی قرآن، افزود: امسال کشورهای حاضر در سه بخش هنری، علمی و محصولات فرهنگی فعال خواهند بود که در بخش هنری حدود ۱۰ کشور از جمله ترکیه، عمان، مصر و بحرین و در بخش علمی هفت کشور حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: سه کشور هم در بخش محصولات فرهنگی با مضامین قرآنی آثارشان را در نمایشگاه ارائه خواهند کرد و در مجموع ۲۰ کشور در این رویداد حضور خواهند یافت.

مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، گفت: در دعوت از کشورها به نمایشگاه امسال، به مسئله تنوع اهتمام ویژه‌ای داشته‌ایم و از قاره‌های مختلف و از کشورهای  شمال آفریقا، منطقه عربی- اسلامی، کشورهای همسایه، اندونزی، کشورهای آ. سه. آن و شبه قاره در این رویداد حضور خواهند داشت.

حجت‌الاسلام حسینی نیشابوری دربارۀ جزئیات برنامه‌های بخش بین‌الملل گفت: امسال برای نخستین‌بار در بخش بین‌الملل، شاهد رویدادها و ابتکاراتی خواهیم بود و علاوه بر تجلیل از خادمان قرآنی داخلی با همکاری شورای عالی قرآن، دبیرخانه ستاد تجلیل از خادمان قرآن و کمیسیون توسعه فعالیت‌های بین‌المللی قرآنی، چند نفر از چهره‌های شاخص قرآنی خارج از ایران نیز تجلیل خواهند شد.

مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ادامه داد: چهره‌های قرآنی کشورهای مختلف نامزد شده‌اند که دو نفر از آنان انتخاب و تجلیل خواهند شد. همچنین حدود ۲۰ رونمایی و ۲۰ نشست در بخش بین‌الملل برگزار خواهد شد.

او دربارۀ مهم‌ترین ویژگی و وجه تمایز برنامه‌های بخش بین الملل نسبت به سال‌های گذشته گفت: یکی از کارهای جدید این بخش معرفی ظرفیت‌های قرآنی جمهوری اسلامی ایران در قالب کلیپ و بروشور به زبان‌های مختلف برای مهمانان خارجی است.

وی اضافه کرد: همچنین چهارمین نشست قرآنی تهران را برگزار خواهیم کرد که در آن اندیشمندان قرآنی کشورها نظرات خود را با موضوع «قرآن و پیامبر (ص)» به مناسبت بزرگداشت هزار و پانصدمین سالروز ولادت پیامبر (ص) ارائه خواهند داد.

مدیر بخش بین‌الملل سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم گفت: شیخ «ابوجره سلطانی» از اندیشمندان قرآنی الجزایر مهمان ویژه این بخش است که ۲۵ جلد تفسیر قرآن دارد و در کنار او مهمانان دیگری هم خواهیم داشت.

حجت‌الاسلام حسینی نیشابوری همچنین دربارۀ توجه هم زمان به قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در بخش بین الملل، تصریح کرد: فعالیت‌های مرتبط با حوزه عترت مانند نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه مباحثی جدای از قرآن نیستند و نمایشگاه، نمایشگاه قرآن و عترت است، ما فعالانی در خارج از کشور داریم که علاقه‌مند به قرآن و اهل بیت (ع) بوده و مفاهیم مشترکی در این زمینه کار کرده‌اند، افرادی هم هستند که در امتداد تبیین مفاهیم قرآنی از مسیر اهل بیت (ع) فعالیت‌هایی در زمینه نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه داشته‌اند و در این دوره آثار آنان ارائه خواهد شد.

وی افزود: همچنین از آثاری در زمینه یادشده به ویژه آن بخش از مضامینی که جهاد تبیین، روشنگری، مبارزه با دشمن، جنگ نرم، جنگ روایت‌ها و امثال آنها را مورد توجه قرار داده‌ است، رونمایی خواهیم کرد.

سی وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «ایران در پناه قرآن» از سوم اسفندماه با برگزاری آیین افتتاحیه در مصلای امام خمینی تهران آغاز به کار می‌کند. این نمایشگاه تا ۱۵ اسفند، هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۳ پذیرای بازدیدکنندگان است.

 


نظرات

آخرین اخبار
موج گرمای شدید در کشور ماندگار است
آمادگی عراق برای میزبانی زائران اربعین از مهران تا کربلا
راه اندازی اولین قطار هیدروژنی در هند
فوتبال، جدال انگلیس و آرژانتین را تشدید کرد
عملیات مقابله به مثل ادامه دارد؛ انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی
وقتی پیمانکار جنگ برای قربانیان اشک می‌ریزد!
تصاویر مستند از انهدام مرکز اسکان نیروهای آمریکایی در اردن
تیم ملی والیبال نشسته ایران قهرمان جهان شد
پایان ماراتن آزمون کارشناسی ارشد
رقابت 392 تیم روباتیک و هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
تجاوز زمینی اسرائیل به خاک سوریه
حمله موشکی به مقر گروه‌های کُرد مخالف ایران در شمال عراق
وقوع حادثه دریایی برای یک کشتی در جنوب یمن
وقوع حادثه برای یک نفتکش در خلیج فارس
چین اتهام دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرد
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در ندامتگاه
یک قدم تا قهرمانی تنیس ایران
قیمت بلیت اتوبوس‌های اربعین اعلام شد+جزئیات
کشف 13 کیلو قارچ جنگلی در بهشهر؛ باند قاچاق متلاشی شد
«کاسپین»، قهرمان لیگ دراگون‌بوت مردان شد
جاده هراز دو روز بسته می‌شود؛ رانندگان مسیر جایگزین انتخاب کنند
درخواست وزارت نیرو برای کمک به مردم جنوب با مدیریت مصرف برق
مرز تمرچین آماده میزبانی از زائران اربعین می‌شود
یمن: پاسخ به حمله عربستان مستقیم و متقابل خواهد بود
پیشنهادآلمان برای استقرار نیروی اروپایی در لبنان
برنامه حرکت قطارهای بندرعباس تغییر کرد
فشار نظامی آمریکا مواضع ایران را سرسخت‌تر می‌کند
مدیریت تنگه هرمز باید بر پایه حقوق بین‌الملل حل شود
برزیل تسلیم تعرفه‌های آمریکا نمی‌شود
بروزترین قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه 26 تیر اعلام شد + جدول
ترافیک سنگین در آزادراه قزوین-کرج؛ برخی محورهای جنوب مسدود شد
رقابت 322 هزار نفر در دومین روز آزمون کارشناسی ارشد 1405
ترکیب نهایی والیبال ایران مقابل اسلوونی اعلام شد
اینترنت رایگان مسیر نجف تا کربلا برای زائران اربعین
مناطق گرمسیر و جنگ‌زده در اولویت تأمین برق قرار گرفتند
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی سواحل عمان
38 شهید و بیش از 400 مصدوم در حملات تیرماه به ایران
گیشه سینما با اکران سه فیلم جدید جان گرفت
قیمت دلار امروز جمعه 26 تیر اعلام شد + قیمت انواع ارز در بازار آزاد
چین و پاکستان خواستار ازسرگیری مذاکرات تهران و واشنگتن شدند
کشف اسرار سرطان با کمک یک مارمولک!
کنست اسرائیل رسماً منحل شد
هلال‌احمر چابهار در آماده‌باش کامل امدادی قرار گرفت
گشایش نشست مرزبانی سازمان شانگهای در اسلام‌آباد با حضور فرمانده مرزبانی فراجا + فیلم
تردد در محورهای شمالی روان است
بزرگ‌ترین افت 6 هفته اخیر؛ طلا به زیر 4000 دلار سقوط کرد
خسارت18 میلیارد دلاری ناترازی انرژی به صنعت فولاد
هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول قرار گرفت
کاظمی: مشارکت خیران توسعه زیرساخت‌های آموزشی را شتاب داد
نفت برنت به مرز 85 دلار رسید