×
سیاسی
شناسه خبر : 276609
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/01 ساعت 15:33
امیر دریادار ایرانی: امنیت پایدار دریایی با هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق می‌شود

امیر دریادار ایرانی: امنیت پایدار دریایی با هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق می‌شود

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار با همتای خود از هندوستان، گفت: امنیت پایدار دریایی تنها در سایه همکاری و هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق می‌شود و این حضور فعال و مسئولانه، تضمین‌کننده ثبات و امنیت مسیرهای حیاتی انرژی و تجارت است.

نورنیوز- گروه سیاسی: امیر دریادار شهرام ایرانی که به هندوستان سفر کرده است، در حاشیه برگزاری رزمایش بین‌المللی «میلان ۲۰۲۶»، با دریادار دینش کی تریپاتی، فرمانده نیروی دریایی هند دیدار و پیرامون گسترش همکاری‌های آموزشی، تبادل هیأت‌های نظامی، برگزاری دوره‌های تخصصی مشترک و افزایش تعاملات عملیاتی در حوزه‌های امداد و نجات دریایی، مقابله با دزدی دریایی و تأمین امنیت خطوط کشتیرانی بین‌المللی رایزنی کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به جایگاه راهبردی منطقه اقیانوس هند در تجارت جهانی، تأکید کرد: امنیت پایدار دریایی تنها در سایه همکاری و هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق می‌شود و حضور فعال و مسئولانه نیروهای دریایی می‌تواند تضمین‌کننده ثبات و امنیت مسیرهای حیاتی انرژی و تجارت باشد.

وی، رزمایش‌های چندجانبه را فرصتی ارزشمند برای افزایش هماهنگی عملیاتی، ارتقای سطح آمادگی رزمی و تقویت دیپلماسی دفاعی میان کشورها دانست.

امیر دریادار ایرانی با اشاره به سوابق تعاملات دریایی تهران و دهلی‌نو، بر آمادگی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همکاری‌های فنی و آموزشی و نیز انجام رزمایش‌های مشترک در حوزه‌های مورد علاقه دو طرف تأکید کرد و افزود: تبادل تجربیات در زمینه عملیات‌های دوردست و مأموریت‌های اسکورت کشتی‌های تجاری می‌تواند به ارتقای توانمندی‌های متقابل کمک کند.

رزمایش میلان ۲۰۲۶، نمادی از همکاری دریایی میان کشورهای دوست و شریک است

در ادامه این دیدار، فرمانده نیروی دریایی هند نیز با ابراز خرسندی از حضور هیأت ایرانی در رزمایش میلان ۲۰۲۶، این رزمایش را نمادی از همکاری دریایی میان کشورهای دوست و شریک دانست و اظهار کرد: تعامل مستمر و سازنده میان نیروهای دریایی منطقه نقش مهمی در مقابله با تهدیدات مشترک از جمله دزدی دریایی، قاچاق سازمان‌یافته و بلایای طبیعی دریایی دارد.

وی بر اهمیت تبادل دانش فنی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های آموزشی متقابل و توسعه همکاری‌های دریایی در چارچوب منافع مشترک تأکید کرد.

براساس این گزارش، در این دیدار موضوعاتی همچون افزایش تبادل دانشجویان دانشگاه‌های علوم و فنون دریایی، همکاری در حوزه فناوری‌های نوین دریایی، امنیت سایبری دریایی و هماهنگی در مجامع بین‌المللی مرتبط با امنیت دریا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

امیر دریادار ایرانی از صنایع دریایی نیروی دریایی هند بازدید کرد

فرمانده نیروی دریایی ارتش در جریان این سفر رسمی به هندوستان، با حضور در مجتمع صنایع دریایی نیروی دریایی هند از بخش‌های مختلف ساخت، تعمیر و پشتیبانی یگان‌های شناور نیروی دریایی ارتش هند بازدید کرد.

وی در این بازدید، ضمن حضور در خطوط تولید و تعمیرات اساسی ناوها و شناورهای رزمی، در جریان آخرین دستاوردهای فنی و صنعتی هند در حوزه طراحی، ساخت بدنه، سامانه‌های پیشران، تجهیزات الکترونیکی و پشتیبانی فنی قرار گرفت.

امیر دریادار ایرانی در نشست مشترک با فرماندهان و مدیران صنایع دریایی هند، با اشاره به اهمیت دیپلماسی دریایی در توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، اظهار کرد: گسترش تعاملات فنی و صنعتی میان نیروهای دریایی می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای امنیت دریایی و تبادل تجربیات تخصصی ایفا کند.

در جریان این بازدید، مسئولان صنایع دریایی نیروی دریایی هند گزارشی از روند ساخت ناوشکن‌ها، ناوچه‌ها و شناورهای پشتیبانی، همچنین ظرفیت‌های تعمیرات اساسی و نوسازی ناوگان ارائه کردند.

دو طرف همچنین درباره زمینه‌های همکاری در حوزه آموزش‌های تخصصی، انتقال تجربیات فنی و برگزاری رزمایش‌های مشترک گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

این بازدید در حاشیه رزمایش «میلان ۲۰۲۶» و در چارچوب تقویت روابط دوجانبه دفاعی و توسعه همکاری‌های دریایی میان جمهوری اسلامی ایران و هند انجام شد.


نظرات

آخرین اخبار
ترس صهیونیست‌ها از طرح غافلگیری ایران
نتانیاهو در غزه: اینجا می‌مانیم و خط زرد را حفظ می‌کنیم
هشدار بارش و سیلاب در 15 استان؛ هلال‌احمر به حالت آماده‌باش درآمد
هواپیمای جاسوسی ناتو بار دیگر به مرز روسیه نزدیک شد
شبخ لینکلن در تایلند پهلو گرفت
ولعِ «شورون» برای بلعیدن منابع نفتی ونزوئلا
«اسکورت» حاتمی‌کیا؛روایت مردمانی که با جان خود قمار می‌کنند
گزارش تصویری | آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
رتبه نخست ایران در کشف گاز جهان از 2025 تاکنون
اصفهان؛صحنه هماوردی سرخ‌ها و آبی‌ها+ترکیب استقلال و پرسپولیس
عراقچی بر حمایت قاطع ایران از فلسطین تاکید کرد
واکنش «تریتا پارسی» به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
فرش دستباف قسطی می‌شود؛ برنامه جدید برای رونق بازار فرش ایرانی
فایننشال تایمز: ترامپ آخرین میخ را بر تابوت نظم آمریکایی می‌کوبد
تمدید فراخوان حمایت از تولید مودم نوری با تراشه بومی
لیگ برتر والیبال با شیوه‌ای تازه برگزار می‌شود
انتقاد وزیر خارجه فرانسه از اتحادیه اروپا درباره شهرک‌نشینان سرزمین‌های اشغالی
نورنما | صحنه ای مسحور کننده از ماه خونین و یک نهنگ در پاتاگونیای آرژانتین
برنامه خاموشی فارس و شیراز فردا پنجشنبه 12 شهریور+لینک برنامه خاموشی فارس
تهدید تازه آمریکا علیه ایران
آینده جنوب لبنان در هاله‌ای از ابهام
شهادت راننده بیل مکانیکی در حمله آمریکا به جهرم
چرخش نفتی برنهام؛ «توقف نفت» دوباره به خیابان‌های لندن بازگشت
حمایت روسیه از کوبا جدی‌تر شد؛ هشدار به آمریکایی‌ها
آبفا: 5353 روستا از آب پایدار بهره‌مند شدند
برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 12 شهریور+ لینک خاموشی کرمان
سفر رئیس سومالی‌لند به آمریکا برای جلب حمایت واشنگتن
نشست تخصصی ارتش برای بررسی تحولات و ارتقای آمادگی و توان دفاعی ایران
آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ سکه 4 میلیون تومان گران شد
بورس قرمز شد؛ ریزش 80 هزار واحدی شاخص و خروج 5.6 همت پول حقیقی
چرایی بالا زدن رگ قیمتِ سیب‌زمینی
برنامه قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 12 شهریور 1405 + جدول خاموشی مناطق تهران
بیانیه وزارت خارجه درباره دفاع مشروع ایران برابر پایگاه‌های آمریکایی
اردوغان: عضویت ترکیه در شانگهای به معنای پشت کردن به غرب نیست
پاسخ دانمارک به فشار ترامپ؛ نیروهای نظامی در گرینلند مستقر شدند
قالیباف: ایران و جبهه مقاومت در یک مسیر مشترک علیه استکبار قرار دارند
چرا قیمت میوه در بازار نوسان دارد؟
افزایش قیمت محصولات ایران خودرو از فردا 12 شهریور + جدول قیمت های جدید
ایران محور رایزنی گروسی با نماینده جدید آمریکا در آژانس
گوترش رژیم صهیونیستی را تهدید کرد؛ ارجاع پرونده به لاهه
تشکیل 832 پرونده در دادسرای جرایم اقتصادی؛ هشدار دادستان به اجاره‌ دهندگان کارت بازرگانی
قیمت نقره امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405 /جهش قیمت نقره در بازار+جدول قیمت ها
سفارت ایران در آلمان: سکوت غرب در برابر جنایات آمریکا، دفن حقوق بشر و دموکراسی است
میانگین مصرف روزانه بنزین از 148 میلیون لیتر گذشت
قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ دینار در بازار ایران گران شد
پوتین: با تروریست‌ها مذاکره نمی‌کنیم
برنامه خاموشی برق کرمانشاه پنجشنبه 12 شهریور 1405 + لینک جدول قطعی برق
آخرین اخبار دربی 107؛ از حضور هواداران تا حواشی استقلال و پرسپولیس ، چشم‌ها منتظر سوت آغاز
برنامه قطعی برق خوزستان فردا پنجشنبه 12 شهریور 1405؛ جدول خاموشی اهواز
مجلس دوفوریت طرح برخورد با ماینرهای غیرمجاز را تصویب کرد