×
ورزشی
شناسه خبر : 276571
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/01 ساعت 19:18
پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم

پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم

تیم فوتبال پرسپولیس با شکست تلخ دو بر یک مقابل خیبر شکست خورد.

نورنیوز-گروه ورزشی: در نخستین روز از هفته بیست‌و‌دوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم‌ پرسپولیس از ساعت 19 امروز (جمعه) در ورزشگاه پاس تهران به مصاف خیبر خرم‌آباد رفت که این مسابقه با شکست 2 بر یک سرخپوشان به پایان رسید تا روزهای فاجعه‌بار پرسپولیس در نیم‌فصل دوم همچنان ادامه داشته باشد.

احسان حسینی در دقیقه 12 با یک ضربه سر و اسماعیل بابایی در دقیقه 72 از روی نقطه پنالتی دو گل شاگردان مهدی رحمتی در این مسابقه را به ثمر رساندند تا خیبری‌ها رفت و برگشت پرسپولیس را در فصل جاری شکست دهند. تک گل پرسپولیس را نیز ایگور سرگیف در دقیقه 89 به ثمر رساند.

پرسپولیس که نمایش بسیار ضعیفی مانند چند بازی اخیر خود داشت، با این نتیجه پنجمین باخت خود، در هفت بازی نیم‌فصل دوم لیگ را تجربه کرد که یکی از ضعیف‌ترین نتایج تاریخ این تیم به شمار می‌آید. سرخپوشان با این شکست 34 امتیازی و در رده پنجم جدول باقی ماندند.

برتری یک نیمه‌ای خیبر مقابل پرسپولیس

خیبر خرم آباد در نیمه اول بازی مقابل پرسپولیس با برتری یک بر صفر به رختکن رفت.

شرح گل:

پرسپولیس صفر - خیبر خرم آباد ۱ (احسان حسینی - دقیقه ۱۲): ارسال روی دروازه پرسپولیس روی تیر دوم با ضربه سر احسان حسینی همراه شد و توپ به شکلی عجیب در گوشه دروازه پیام نیازمند قرار گرفت.

پرسپولیس صفر - خیبر خرم آباد 2 (اسماعیل بابایی - دقیقه 72): پس از خطای دنیل گرا و تائید پنالتی در وی ای آر، اسماعیل بابایی پشت توپ ایستاد و شوت خود را به جهت مخالف حرکت نیازمند زد و دروازه را گشود.


 

پرسپولیس 1 - خیبر 2 (ایگور سرگیف - دقیقه 88): روی حرکت محمد عمری و پاس او به امیرحسین محمودی، این بازیکن توپ را به دهانه دروازه ارسال کرد که بعد از دفع ناقص پورحمیدی، ایگور سرگیف توانست دروازه را باز کند.
 

دقایق حساس:

دقیقه ۵: روی ارسال امید عالیشاه و دفع مدافع خیبر، فرزین معامله گری شوت نوک پای خود را به سمت دروازه زد که با واکنش پورحمیدی این موقعیت تبدیل به گل نشد.

دقیقه ۴۳: ارسال مهدی گودرزی از روی یک ضربه ایستگاهی با واکنش مدافعان پرسپولیس برگشت داده شد، اما توپ در پشت محوطه جریمه مقابل فردین یوسفی قرار گرفت. یوسفی بلافاصله دروازه سرخ‌ها را هدف گرفت، ولی شوت او با واکنش پیام نیازمند همراه شد.

دقیقه ۴۵+۵:عبسی مرادی مهاجم تیم خیبر پس از یک حرکت عرضی شوت خود را به سمت دروازه زد که تو با اختلاف کم از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۵۶: شوت اسماعیل بابایی از میانه زمین با اختلاف زیادی از کنار دروازه پیام نیازمند به بیرون رفت.

دقیقه ۵۷: ارسال فرزین معامله‌گری روی دروازه خیبر با عبور از همه بازیکنان در اختیار حسین پورحمیدی قرار گرفت.

دقیقه 61: ارسال زیبای فرزین معامله گری روی دروازه با اشاره علی علیپور به ایگور سرگیف رسید تا او در آستانه باز کردن دروازه حریف باشد اما این توپ به تیرک دروازه خورد و گل نشد.

دقیقه 65: شوت اسماعیل بابایی از روی ضربه ایستگاهی از فاصه دور با واکنش پیام نیازمند همراه شد و این دروازه بان توپ را د فع کرد.

حواشی:

اوسمار ویه‌را و حسین بادامکی پیش از آغاز بازی برخورد گرمی با یکدیگر داشتند.
مهدی رحمتی، سرمربی خیبر، که با دریافت کارت زرد در مسابقه گذشته تیمش دو کارته شده بود، از روی سکوها این مسابقه را دنبال می‌کنند.
مهرداد قنبری، کاپیتان و بهترین گلزن خیبر، در در این بازی در جمع بازیکنان ذخیره حضور دارد و از روی نیمکت بازی را آغاز کرده است.
فرزین معامله‌گری که هفته گذشته از ناحیه صورت مصدوم شده بود، با گارد محافظ صورت وارد مسابقه شده است.

پرسپولیس – خیبر؛ آخرین فرصت اوسمار برای بازگشت به کورس قهرمانی/ترکیب پرسپولیس

دیدار تیم‌های پرسپولیس و خیبر امشب از ساعت 19 در ورزشگاه پاس اکباتان برگزار می‌شود؛ مسابقه‌ای حساس که برای سرخ‌پوشان حکم آخرین فرصت بازگشت به کورس قهرمانی را دارد و برای خیبر، سکوی تثبیت روند صعودی. آمار گل‌های دو تیم نیز احتمال یک بازی تهاجمی را تقویت می‌کند.

مصاف حساس پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد در شرایطی برگزار می‌شود که هر دو تیم نیاز مبرمی به امتیاز دارند. سرخ‌پوشان برای جبران ناکامی‌های هفته‌های اخیر و کاهش فشار هواداران پا به میدان می‌گذارند و خیبرِ متحول‌شده نیز در سودای صعود بیشتر در جدول است.
خیبر پس از دو ماه ناکامی، هفته گذشته با پیروزی برابر ملوان جان تازه‌ای گرفت و تا رتبه نهم جدول بالا آمد. شاگردان مهدی رحمتی حالا حتی نیم‌نگاهی به رتبه ششم دارند و می‌دانند لغزش پرسپولیس می‌تواند بهترین فرصت برای پیشروی باشد.
از نظر آماری نیز این مسابقه ظرفیت گل‌دار شدن را دارد. میانگین گل‌های بازی‌های خیبر در این فصل حدود ۲.۱ و برای پرسپولیس نزدیک به ۱.۹ گل بوده؛ عددی که در لیگ کم‌گل ایران قابل توجه است. هر دو تیم در هفته‌های اخیر در خط دفاعی آسیب‌پذیر نشان داده‌اند و همین موضوع می‌تواند سرنوشت مسابقه را در فاز هجومی رقم بزند.

اکباتان؛ امید بزرگ سرخ‌ها

با وجود نتایج پرنوسان، پرسپولیس در خانه تیمی متفاوت نشان داده است. سرخ‌پوشان در ورزشگاه پاس اکباتان سه بار به میدان رفته‌اند و هر سه بازی را با برد پشت سر گذاشته‌اند. آن‌ها هنوز در دیدارهای خانگی این فصل شکستی را تجربه نکرده‌اند؛ آماری که می‌تواند پشتوانه روحی مهمی برای شاگردان اوسمار ویرا باشد.
البته اوسمار برای این مسابقه با چالش جدی در انتخاب ترکیب مواجه است. مصدومیت چند بازیکن کلیدی دست او را بسته و احتمالاً ترکیبی مشابه هفته‌های گذشته را شاهد خواهیم بود. حال باید دید کادر فنی تا چه اندازه توانسته تیم را از نظر ذهنی برای این مسابقه حساس آماده کند.

فشار جدول و چاشنی انتقام

در جدول لیگ، شرایط برای پرسپولیس پیچیده‌تر شده است. تیم‌های تراکتور، سپاهان و استقلال با یک بازی کمتر، جایگاه بهتری نسبت به سرخ‌ها دارند و همین موضوع حاشیه امنیت را از شاگردان اوسمار گرفته است.
یک لغزش دیگر می‌تواند فاصله را غیرقابل جبران کند و بحران را عمیق‌تر سازد. در مقابل، برد امشب می‌تواند حکم مُسکنی موقت را داشته باشد؛ آن هم با چاشنی انتقام شکست نیم‌فصل اول.
از سوی دیگر، مهدی رحمتی همیشه در تقابل با پرسپولیس انگیزه‌ای مضاعف دارد و این موضوع می‌تواند بر حساسیت‌های بازی بیفزاید. باید دید در نبرد امشب اکباتان، کدام تیم از فشار روانی بهتر عبور می‌کند و سه امتیاز حیاتی را به دست می‌آورد.


نظرات

آخرین اخبار
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید