×
بین الملل
شناسه خبر : 276549
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/01 ساعت 14:43
نظر ماکرون درخصوص آزادی بیان: کاملا مزخرف است!

نظر ماکرون درخصوص آزادی بیان: کاملا مزخرف است!

رئیس جمهور فرانسه استدلال پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی درباره آزادی بیان را «مزخرف کامل» توصیف کرد و خواستار شفاف‌سازی کامل درباره این مساله شد که چطور الگوریتم‌ها، گفتمان آنلاین را شکل می‌دهند.

نورنیوز- گروه بین الملل: «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه همچنین گفت که سوگیری الگوریتمی پیامدهای دموکراتیک «عظیمی» دارد و اظهار داشت که مردم «هیچ سرنخی در مورد چگونگی ساخت الگوریتم، نحوه آزمایش آن، نحوه آموزش آن و اینکه شما را به کجا هدایت خواهد کرد، ندارند.»

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، وی در ادامه خاطرنشان کرد: «بعضی از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی ادعا می‌کنند که طرفدار آزادی بیان هستند. ما طرفدار الگوریتم‌های آزاد و کاملا شفاف هستیم. آزادی بیان کاملا مزخرف است اگر کسی نداند که چگونه شما از طریق این به اصطلاح آزادی بیان هدایت می‌شوید، به خصوص وقتی که از یک نفرت‌پراکنی به نفرت‌پراکنی دیگر هدایت می‌شوید.»

ماکرون بر «مسیر شفاف» و حفظ «نظم عمومی» در رسانه‌های اجتماعی تاکید کرد و اظهار داشت که «می‌خواهم از سخنان نژادپرستانه و نفرت‌پراکنی پرهیز کنم.»

این اظهارات در بحبوحه افزایش تنش‌ها بین اتحادیه اروپا و ایالات متحده مطرح می‌شود، زیرا «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا دفاع از آزادی بیان را سنگ بنای سیاست خارجی خود قرار داده و تلاش‌های بروکسل برای تنظیم مقررات برای پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی که بیشتر آنها در ایالات متحده مستقر هستند را محکوم کرده است.

«جی. دی ونس»، معاون رئیس جمهور ایالات متحده سال گذشته رهبران اروپایی را به سرکوب آزادی بیان متهم کرد و هشدار داد که حمایت آینده آمریکا به این بستگی دارد که آیا متحدان از ارزش‌های اساسی حمایت می‌کنند یا خیر.

اواخر سال گذشته، واشنگتن پنج اروپایی، از جمله «تیری برتون» کمیسر سابق اتحادیه اروپا را به دلیل «اجبار به پلتفرم‌های آمریکایی برای مجازات دیدگاه‌های آمریکایی» تحریم کرد.

استراتژی امنیت ملی ایالات متحده همچنین به اروپا به دلیل «محدودیت‌هایش بر آزادی بیان و «خفقان نظارتی» نوآوری، نسبت به «حذف تمدنی» هشدار می‌دهد و واشنگتن قول داده است که در برابر مسیر این قاره «مقاومت ایجاد کند».

سرکوب رسانه‌های اجتماعی توسط اتحادیه اروپا نیز انتقاد شدید رهبران فناوری را به دنبال داشته است. اوایل این ماه، «پاول دوروف» بنیانگذار تلگرام پس از یورش ماموران به دفتر شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) در پاریس، اعلام کرد که فرانسه «کشوری آزاد» نیست.

او نوشت: «فرانسه تنها کشور در جهان است که تمام شبکه‌های اجتماعی که به مردم درجه‌ای از آزادی می‌دهند را به صورت مجرمانه مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد.»

«ایلان ماسک»، که پلتفرمش در ماه دسامبر توسط اتحادیه اروپا ۱۵۰ میلیون یورو جریمه شد، این بلوک را «هیولای بوروکراتیک» نامیده است که باید از بین برود.


نظرات

آخرین اخبار
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت
ادامه حملات پهپادی حزب‌الله؛ خودروهای لجستیکی ارتش اسرائیل یکی‌یکی شکار می‌شوند
قالیباف: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس، قاطع و میدانی است
اسلامی: ایران در تولید رادیودارو در جمع کشورهای پیشرو جهان قرار دارد
لاوروف: روسیه آماده مذاکره صادقانه با اوکراین است
شهباز شریف: غرب آسیا در آستانه خطر؛ فقط دیپلماسی راه نجات است
هشدار صریح به تل‌آویو و واشنگتن؛ اگر خطا کنید، جهنم در انتظار شماست
حماس: پاسخ ایران و یمن به جنایات اسرائیل در لبنان ارزشمند است
محسن رضایی: آتش‌بس باید در کل لبنان اجرا شود
تأکید قوه قضاییه بر حل اختلاف آرای پرونده رامک‌خودرو
هند: تنش‌های منطقه‌ای فشار منفی بر اقتصاد جهانی و انرژی دارد
عربستان حمله به پایگاه «شاهزاده سلطان» را تکذیب کرد
تغییر مهم در پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام