×
اجتماعی
شناسه خبر : 276513
تاریخ انتشار : جمعه 1404/12/01 ساعت 00:00
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس

توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس

طرح نوسازی ناوگان اورژانس با تحویل 100 دستگاه آمبولانس از مجموع 500 دستگاه خریداری‌شده آغاز شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: طرح ارتقای ناوگان اورژانس با توزیع ۱۰۰ دستگاه آمبولانس جدید از ۵۰۰ دستگاه آمبولانس خریداری شده آغاز شد. نقل از وبدا، آیین ارتقای ظرفیت ناوگان فوریت‌های بیمارستانی و پیش‌بیمارستانی کشور روز گذشته با حضور مهندس طاهر موهبتی - معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، دکتر جعفر میعادفر - رئیس سازمان اورژانس کشور، دکتر علیرضا عسکری - سرپرست مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی و دکتر داود شمسی - مدیرکل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت - برگزار شد.

۵۰۰ دستگاه آمبولانس جدید خریداری شده که در مرحله نخست، ۱۰۰ دستگاه از آن‌ها به منظور تقویت خدمات فوریت‌های پزشکی و بهبود دسترسی مردم به امدادرسانی سریع، میان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور توزیع شد.

این اقدام در جهت برنامه‌های وزارت بهداشت برای نوسازی و توسعه ناوگان حمل‌ونقل اورژانس و افزایش آمادگی مراکز درمانی در شرایط بحران و حوادث اجرا می‌شود.

مهندس طاهر موهبتی -معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت- در این مراسم اظهارکرد: هر میزان که بتوانیم ناوگان اورژانس را تقویت کنیم، به نجات جان انسان‌ها کمک کرده‌ایم و نجات جان یک نفر، معادل نجات بشریت است. امروز توسعه این ناوگان نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت حیاتی برای نظام سلامت کشور است.

وی با بیان اینکه محدودیت‌های متعددی در تمامی مراحل تأمین آمبولانس وجود دارد، تصریح کرد: در حال حاضر ۳۵۰۰ پایگاه اورژانس جاده‌ای در کشور فعال است که بخش قابل توجهی از آنها نیازمند تأمین یا نوسازی آمبولانس هستند همچنین ۶۷۰ بیمارستان در کشور برای انجام مأموریت‌های انتقال بیماران به آمبولانس‌های بیمارستانی نیاز دارند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت ادامه داد: خوشبختانه مجلس شورای اسلامی منابع مناسبی را برای تأمین آمبولانس در نظر گرفته است و امیدواریم با استفاده از سایر منابع و ظرفیت‌ها، حرکت جدی‌تری در مسیر توسعه ناوگان آمبولانس کشور انجام شود.

موهبتی با اشاره به فرآیندهای پیچیده و چندمرحله‌ای تأمین آمبولانس‌ها، از نقش‌آفرینی مؤثر اداره‌ کل امور پشتیبانی و رفاهی وزارت بهداشت تقدیر کرد و گفت: پیگیری‌های مستمر، هماهنگی‌های بین‌بخشی و مدیریت دقیق فرآیندهای تأمین و توزیع آمبولانس‌ها توسط این اداره‌کل، نقش تعیین‌کننده‌ای در به ثمر رسیدن اقدامات امروز داشته است.

در ادامه این مراسم، دکتر جعفر میعادفر - رئیس سازمان اورژانس کشور - با بیان اینکه فرآیند تأمین آمبولانس‌ها حاصل تلاش‌های گسترده پشت صحنه است، بر ضرورت جایگزینی آمبولانس‌های فرسوده و تأمین مستمر ناوگان تأکید کرد و گفت: مهم آن است که در نهایت مشکل بیماران حل شود و نگاه ما باید معطوف به رفاه مردم در حوزه سلامت باشد.

همچنین دکتر علیرضا عسکری - رئیس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی بالینی وزارت بهداشت - با اشاره به نقش خطیر ناوگان فوریت‌های بیمارستانی در انتقال بیماران بین بیمارستان‌ها و استان‌ها، از کمبود ۱۷۰۰ دستگاه آمبولانس بیمارستانی در کشور خبر داد.


نظرات

آخرین اخبار
تنش های خاورمیانه سفرهای هوایی جهان را کاهش داد
میوه ارزان شد یا گران؟ + قیمت
مستاجران بخوانند؛ افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن
زمستان سخت اروپا؛ پیامد تنش‌های داغ خاورمیانه
عربستان مدعی تشکیل ائتلاف دریایی در دریای سرخ شد
گسترش همکاری، محور رایزنی ولیعهد عربستان و الجولانی
بازداشت یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
5 مسافر در آب‌های ساحلی رامسر غرق شدند
دیدار رئیس سازمان الحشد الشعبی با سفیر ایران در بغداد
چه کسانی بیشترین بیت‌کوین جهان را دارند؟
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین
خسارت 7 میلیاردی دانشگاه هرمزگان در جنگ
پرونده پل آق‌ قلا پیگیری قضایی می شود
فیفا: فوتبال، فروشی نیست
طلسم چهار ماهه قیمت طلا شکست
جزییات پیش‌نویس خلع سلاح حماس در غزه
تردد بیش از 2.9 میلیون زائر اربعین در مرزهای کشور
4 کشته در واژگونی پژوپارس در جاده دهلران
محرومیت نوه دیکتاتور خونین اوگاندا در مسابقات بوکس
کامبک تیم ساپینتو در مقدماتی لیگ اروپا
تعداد قربانیان زلزله ژاپن به 34 نفر رسید
ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور
توسعه زنجیره صنعت مس شتاب می گیرد
ابداع پانسمان گیاهی هوشمند برای مقابله با عفونت زخم
پاکستان: مذاکرات میان تهران و واشنگتن ادامه دارد
چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟
فرانکو بارزی زنده است؛ میلان به شایعات درباره اسطوره فوتبال ایتالیا پایان داد
زنجان، پیشگام طرح نهضت ملی مسکن
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 9 مرداد 1405+ وضعیت استانها
تردد روان در محورهای شمالی کشور
دلایل افزایش تلفات نظامیان آمریکا
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 9 مرداد +پخش زنده
پیش‌بینی بورس هفته دوم مرداد 1405؛ بازار سرمایه همچنان صعودی می‌ماند؟
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است
بازهم نسل زِد و آلفا؛ بازهم غافلگیری
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید
اعطای مجوز تولید موشک‌های پاتریوت به اوکراین در هاله ابهام
تلویزیون امروز چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟ معرفی کامل فیلم‌های جمعه
انفجار در اقلیم کردستان عراق؛ بمباران مقر گروه‌های تجزیه‌طلب
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
هجوم هزاران مهاجر از مرز مراکش؛ اسپانیا وضعیت اضطراری اعلام کرد
شورای صلح: حماس با خلع سلاح موافقت کرد
حمله دموکرات‌ها به هگست؛ترامپ آماده جنگ با ایران نبود
اسرائیل به دنبال تشدید اختلافات داخلی لبنان
آخرین آمار از تلفات آمریکا در جنگ با ایران منتشر شد
تشییع باشکوه شهدای حشدالشعبی؛ پیام نجف به منطقه چه بود؟
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ عملیات اسرائیل با 700 تن مواد منفجره
هشدار عراقچی نسبت به عملیات های پرچم دروغین اسرائیل در منطقه
ترامپ: هیأت صلح غزه به توافقی تاریخی دست یافت