×
اقتصادی
شناسه خبر : 276478
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 21:12
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی

استاندار مازندران:

شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی

استاندار مازندران از تخصیص 500 میلیارد تومان برای اجرای 20 کیلومتر نخست آزادراه قائم‌شهر-ساری خبر داد و بر بهره‌گیری از بخش خصوصی برای تسریع پروژه تأکید کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مهدی یونسی رستمی روز پنجشنبه در جریان بازدید میدانی از پروژه ملی آزادراه قائم‌شهر-ساری و تشکیل جلسه‌ای با حضور نمایندگان مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی، مدیران دستگاه‌های اجرایی، ناظران و پیمانکاران، بر عزم جدی دولت برای احیای پروژه‌های مهم بر زمین‌مانده استان تأکید کرد.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه پروژه‌های بر زمین‌مانده یکی پس از دیگری در حال تعیین تکلیف و تکمیل هستند، اظهار کرد: همان‌گونه که بسیاری از پروژه‌های معطل‌مانده استان با پیگیری‌های جدی به سرانجام رسید در تلاش هستیم این پروژه مهم نیز با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش شبانه‌روزی صورت پذیرد.

وی با بیان اینکه مشکل تملک اراضی به دلیل شرایط خاص منطقه پیچیدگی‌های خاص خود را دارد، افزود: تا امروز حدود ۷۰ درصد مسیر آزادسازی شده و با تکمیل فرآیند تملک، جبهه‌های کاری افزایش خواهد یافت. مسیر دسترسی ۲۰ کیلومتری پروژه باید هرچه سریع‌تر آماده شود تا امکان حمل مصالح و تجهیز کارگاه‌ها با سرعت بیشتری فراهم شود.

یونسی رستمی با اشاره به اینکه پروژه‌های بزرگ تنها با اتکا به بودجه دولتی قابل انجام نیست، تصریح کرد: همان‌طور که در موضوع ساماندهی پسماند استان از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شد، در این پروژه نیز باید از توان سرمایه‌گذاران و پیمانکاران بخش خصوصی بهره‌گیری شود تا روند اجرا سرعت گیرد.

استاندار مازندران یکی از چالش‌های اصلی پروژه را تأمین و حمل مصالح دانست و افزود: بدنبال آن هستیم با برنامه‌ریزی انجام‌شده، امکان حمل روزانه حدود چهار هزار تن مصالح از طریق ریل فراهم شود و این موضوع می‌تواند نقش مهمی در تسهیل عملیات اجرایی و کاهش زمان ساخت داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه رفع معارضات ملی و تأمین مالی پروژه با جدیت در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: این آزادراه یکی از پروژه‌های مهم و بر زمین‌مانده استان است و با پیگیری‌های مستمر، تلاش می‌کنیم هرچه سریع‌تر به مرحله بهره‌برداری برسد.

استاندار مازندران یادآور شد: تکمیل این پروژه ملی، نقش مهمی در کاهش بار ترافیکی محورهای مرکزی استان، افزایش ایمنی و توسعه اقتصادی مازندران خواهد داشت و دولت مصمم است این طرح را به سرانجام برساند.

به‌زودی سایت مدرن پسماند قائمشهر افتتاح می‌شود

استاندار مازندران در بازدید میدانی از روند احداث و تجهیز سایت پسماند قائم‌شهر که در کنار سایت‌های پسماند بهشهر، تنکابن و نور از سایت‌های مدرن مدیریت پسماند استان است و در حال تکمیل؛ از پیشرفت مطلوب عملیات اجرایی ابراز رضایت کرد.

وی گفت: این پروژه با سرعت و دقت در حال انجام است و طبق برنامه‌ریزی، تا پایان فروردین ۱۴۰۵ به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار مازندران با اشاره به اهمیت این بخش از پروژه اظهار کرد: کف‌سازی و هوادهی استاندارد باعث می‌شود فرآیند کودسازی که به‌دلیل رطوبت بالای شمال کشور زمان‌بر است، به‌طور چشمگیری کاهش یابد. این روش مدرن هوادهی، مشابه فناوری‌های روز اروپا اجرا می‌شود.

استاندار مازندران همچنین از روند احداث تصفیه‌خانه شیرآبه بازدید کرد. این تصفیه‌خانه با استفاده از تجهیزات مدرن و استانداردهای روز در حال ساخت است و طبق اعلام پیمانکار، تا ۱۰ روز آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

جاده سلامت حریر؛ نشاط اجتماعی و توسعه گردشگری در قائم‌شهر

استاندار مازندران در ادامه سفر شهرستانی به قائمشهر در جاده سلامت حریر واقع در خیابان آیت‌الله صالحی این شهرستان، از روند تکمیل زیرساخت‌ها و آماده‌سازی این محور گردشگری بازدید کرد.

در جریان این بازدید، استاندار با اشاره به اهمیت ایجاد فضاهای عمومی برای ارتقای نشاط اجتماعی، اظهار کرد: یکی از لوازم افزایش نشاط اجتماعی، ایجاد فضاهایی است که شهروندان بتوانند با مراجعه به این مکان‌ها و استفاده از تجهیزات و زیرساخت‌های آن، تحرک جسمی و فعالیت‌ها را تجربه کرده و به سلامتی نزدیک‌تر شوند.

وی با تأکید بر اینکه جاده سلامت حریر یکی از پروژه‌های مهم شهری در قائم‌شهر است، اعلام کرد: این محور طی چند روز آینده افتتاح می‌شود و در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

استاندار مازندران همچنین از تکمیل چندین سوییت گردشگری در این محدوده خبر داد و افزود: این واحدها آماده بهره‌برداری هستند و می‌توانند به افزایش ظرفیت اقامتی و گردشگری شهرستان کمک کنند.


نظرات

آخرین اخبار
زاکانی: ادامه فعالیت انبارهای نفت در شهر تهران صلاح نیست
علت شنیده شدن صدای انفجار در دزفول اعلام شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 7 مرداد 1405+ جدول کامل قیمت ها
بحران پشت آمار؛ میلیون‌ها جوان بیرون از میدان زندگی
مرحله جدید اجرای کالابرگ الکترونیکی آغاز شد+ جزییات
آیا دیپلماسی کارساز خواهد شد؟
قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 7 مرداد اعلام شد
تردد در محورهای اربعینی روان است؛ محور بندرعباس–لار همچنان مسدود
تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به مقرهای مقاومت در عراق ؛ 10 شهید و 6 زخمی
مرگ دلخراش 5 زن در سقوط مرگبار مینی‌بوس در جاده کاشمر
آمریکا در پارادوکس جنگ و مذاکره
پیش‌فروش بلیت قطار در همه مسیرها آغاز شد
لینک و برنامه قطعی برق ایلام امروز چهارشنبه 7 مرداد
زمان برگزاری امتحانات نهایی معوق پایه دوازدهم در 4 استان جنوبی اعلام شد
برنامه قطعی برق قم امروز چهارشنبه 7 مرداد اعلام شد
وقت چرخش راهبردی صدا و سیما
گرمای هوا آلودگی سمی را دو برابر می‌کند
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در آزادراه قزوین–کرج–تهران
لایحه مقابله با جنایات بین‌المللی؛ تجلی عدالت کیفری ملی
پشت نقاب دیپلماسی؛ اتاق عملیات جدید علیه تهران
نشنال اینترست: آمریکا در برابر ایران به اهداف راهبردی خود نرسید
اولیانوف: اوکراین پس از هشدارهای ایران از موضع اولیه خود عقب‌نشینی کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز چهارشنبه 7 مرداد 1405
حملات موشکی ایران به پایگاههای آمریکا در اردن؛ سه نفتکش متخلف هدف قرار گرفتند
اقتصادنگار | آیا گران شدن بنزین مصرف و قاچاق آن را کم می‌کند؟
بازگشت پیکر شهید خلبان سوخو 24 به میهن؛روایت ارتش از شجاعت خلبان کاظمی
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 7 مرداد 1405+ وضعیت استانها
آسم و آلرژی در کودکان را با سرماخوردگی اشتباه نگیرید
روش‌های طلایی برای محافظت از پوست در پیاده روی اربعین
غذای ناسالم عامل مرگ 1.5 میلیون نفر در جهان
نمک زیاد،قاتل خاموش سلامت ایرانی‌ها/توصیه‌هایی برای کاهش مصرف
خطرات بهداشتیِ یک مُد پرطرفدار
جزئیات طرح جدید بهزیستی برای کمک به خانواده‌های دارای چندقلو
عراقچی در تماس وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود
عربستان مدعی رهگیری پهپادهای مهاجم به تأسیسات نفتی شد
آژانس بین‌المللی انرژی: بحران خاورمیانه امنیت انرژی جهان را تهدید می‌کند
حملات پهپادی به اربیل و سلیمانیه
آتش‌بس ایران و آمریکا؛ موضوع گفت‌وگوی وزیران خارجه اردن و پاکستان
پهپادهای ناشناس؛ چالش امنیتی جدید برای اسرائیل
تاکید نوری قزلجه بر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی
اولین واکنش وزیر خارجه اوکراین پس از حمله به شناور ایرانی؛ پیام مهم به عراقچی چه بود؟
نیمی از ناوگان حمل‌ونقل عمومی راهی مرز مهران شد
پشت‌پرده دیدار ترامپ و زلنسکی؛ آمریکا و اوکراین به‌دنبال تولید مشترک پاتریوت
مذاکره چین با یمن برای عبور از دریای سرخ
نشست محرمانه تل‌آویو و ابوظبی درباره ایران
پوتین: تحریم‌های غرب علیه روسیه شکست خورده است
ادعای ارتش تروریستی آمریکا درباره محاصره دریایی و تداوم رویکرد خصمانه علیه ایران
امضای اسناد همکاری میان عراق و ترکیه
هشدار سازمان ملل درباره بحران کرانه باختری و غزه
جدیدترین اخبار استقلال؛ بررسی مسائل مالی و نقل‌وانتقالات در نشست هیأت‌مدیره