×
اجتماعی
شناسه خبر : 276453
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 20:01
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران

فناوران بخوانند

اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فراخوان اعطای تسهیلات تا سقف 40 میلیارد تومان به شرکت‌های فناور در 11 استان را منتشر کرد؛ هدف، افزایش تولید، اشتغال و تقویت اقتصاد دانش‌بنیان در مناطق کمتر برخوردار است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در راستای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» و اجرای سیاست‌های دولت چهاردهم برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، دومین فراخوان عمومی محدود اعطای تسهیلات حمایت از تولید و اشتغال از محل تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد.

این فراخوان با هدف حمایت از رشد تولید و ایجاد اشتغال پایدار در کشور و در چارچوب اجرای دستورالعمل تبصره (۲) قانون بودجه، نسبت به دریافت و ارزیابی طرح‌های فناورانه متقاضیان اخذ تسهیلات حمایت از تولید و اشتغال به صورت سرمایه ثابت و سرمایه در گردش از محل منابع استانی اقدام می‌کند.

شرایط و ضوابط فراخوان/مهلت ثبت نام شرکت ها تا ۵ اسفند ۱۴۰۴

بر اساس اعلام معاونت علمی، شرکت‌های متقاضی می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمت به نشانی khedmat.isti.ir و تکمیل کاربرگ مربوطه به همراه مستندات لازم، از تاریخ ۲۷ بهمن‌ماه تا ۵ اسفندماه ۱۴۰۴ در این فراخوان ثبت‌نام کنند.

شایان ذکر است این مهلت به محض تخصیص منابع موجود، پایان خواهد یافت و متقاضیان باید توجه داشته باشند که طرح‌های مصوب جهت دریافت تسهیلات به بانک ملت به عنوان موسسه عامل معرفی می‌شوند. بنابراین احراز شرایط اعتباری بانکی و تامین تضامین و وثائق متناسب با میزان تسهیلات درخواستی ضروری است.

همچنین شرکت‌هایی که پیش از این موفق به دریافت تسهیلات از منابع تبصره ۱۸ معاونت علمی شده‌اند، می‌بایست مجدداً درخواست خود را از طریق سامانه خدمت جهت طی فرآیند ارزیابی ارسال نمایند.

تسهیلات سرمایه ثابت و نرخ سود در مناطق غیربرخوردار

بر اساس اعلام این فراخوان، متقاضیان تسهیلات سرمایه ثابت در استان‌های آذربایجان غربی، اردبیل، خراسان شمالی، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، قزوین، قم، زنجان، کرمانشاه، لرستان و هرمزگان می‌توانند برای دریافت تسهیلات اقدام کنند.

حداقل تسهیلات برای این بخش ۵ میلیارد تومان (۳ میلیارد تومان در مناطق محروم و کمتر برخوردار) و حداکثر آن ۴۰ میلیارد تومان از محل منابع استانی تعیین شده است. حداکثر زمان بهره‌برداری برای طرح‌ها ۲ سال در نظر گرفته شده و متقاضیان صرفاً اشخاص حقوقی هستند.

نرخ سود تسهیلات برای طرح‌های واقع در مناطق غیربرخوردار از اشتغال، محروم و کمتر توسعه یافته و مرزی ۱۶ درصد و برای مناطق برخوردار ۱۸ درصد تعیین شده است. دوره بازگشت تسهیلات برای طرح‌های ایجادی و تکمیلی حداکثر ۷ سال و برای طرح‌های توسعه‌ای حداکثر ۵ سال خواهد بود.

۱۱ استان کشور مشمول دریافت تسهیلات سرمایه در گردش

در بخش تسهیلات سرمایه در گردش نیز همان ۱۱ استان مشمول دریافت تسهیلات هستند. حداقل تسهیلات ۳ میلیارد تومان (۲ میلیارد تومان در مناطق محروم) و حداکثر آن معادل ۹۰ درصد درآمد عملیاتی شرکت در سال ۱۴۰۳ تا سقف ۴۰ میلیارد تومان تعیین شده است.

شرکت‌های متقاضی باید از پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصد (در حال بهره‌برداری) برخوردار باشند. نرخ سود این تسهیلات برای مناطق غیر برخوردار ۱۹ درصد و برای مناطق برخوردار ۲۲ درصد با دوره بازگشت حداکثر یک ساله خواهد بود.

شرایط عمومی متقاضیان/ الزام برای عدم بدهی معوق و چک برگشتی

بر اساس اعلام معاونت علمی، متقاضیان باید از نوع شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور باشند. البته در استان‌های دارای ظرفیت دانش‌بنیانی کمتر و یا خالی ماندن ظرفیت منابع، طرح‌های فناورانه سایر شرکت‌ها نیز مورد حمایت قرار می‌گیرند.

از دیگر شرایط الزامی می‌توان به عدم دریافت تسهیلات تبصره (۱۸) سرمایه ثابت یا سرمایه در گردش در دوره‌های گذشته از معاونت علمی یا سایر دستگاه‌های دولتی، نسبت مالکانه حداقل ۱۵ درصد، عدم بدهی معوق و چک برگشتی و دارا بودن سایر شرایط دریافت تسهیلات بانکی وفق مقررات بانک مرکزی اشاره کرد.

مدارک لازم برای ثبت‌نام شامل تکمیل کاربرگ درخواست تسهیلات (قابل دانلود در سامانه خدمت)، ارائه اظهارنامه یا صورت مالی حسابرسی‌شده سال ۱۴۰۳، ارائه طرح توجیهی فنی و اقتصادی، جواز کسب و کار یا جواز تاسیس یا جواز توسعه (برای سرمایه ثابت) و پروانه بهره‌برداری (برای سرمایه در گردش) است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند به سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به نشانی khedmat.isti.ir مراجعه کنند.

در صورت عدم اتمام منابع، فراخوان‌های بعدی از طریق وبگاه معاونت علمی به نشانی www.isti.ir اطلاع‌رسانی خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 22 شهریور؛ ساعت بازی والیبال ایران و ژاپن
راز فرار سلول‌های سرطانی از دست سلول‌های ایمنی
آنچه درباره سنجد باید بدانید
دنگی را باید از حیاط خانه‌ها کنترل کنیم
لزوم تغییر روایت درباره خودکشی
فرصت رصد ستاره‌ای نزدیک که در حال انفجار است
درس مهم ال‌نینو برای مقابله با تغییرات اقلیمی
هشدار 25 برنده برتر مدال فیلدز درباره ورود هوش مصنوعی به ریاضیات
گفت‌ وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه درباره تحولات منطقه‌ای
گفت‌‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق درباره تجولات منطقه‌ای
پیکر شهید اسلام کاک‌درویشی با حضور گسترده مردم تشییع شد
وزیر خارجه اسلواکی: امنیت اروپا بدون روسیه غیرممکن است
واکنش فرماندار به تخریب بنای تاریخی سبزوار
تفاهم‌نامه 3 همتی بانک ملی و وزارت میراث فرهنگی امضا شد
بقایی: قدرت دیپلماسی به پشتوانه مردم و میدان است
حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک
ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری: یکشنبه 22 شهریورماه نخستین روز ماه ربیع‌ااثانی است
جایزه بزرگ ونیز به «زن ناشناس» رسید
نورنما | تجمع اعتراضی 30 ربات انسان نما و چهارپا
رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی: جنگ علیه ایران غیرقانونی بود
تأکید رئیس‌جمهور بر ضرورت هوشیاری و حفظ وحدت در میان کشورهای اسلامی
آخرین وضعیت تردد ایرانی‌ها در مرزها پس از بسته‌شدن شلمچه، چزابه و بصره
هشدار دریایی در هرمزگان؛ دریا مواج می‌شود
آتش‌سوزی یک خانه در سرپل‌ذهاب
فرار از شکست در سن‌سیرو
تصادف زنجیره‌ای در یاسوج؛6 نفر جان باختند
صنعت نفت آبادان 1-2 چادرملو اردکان/ پایان شیرین برای یزدی‌ها
پیشروی یمنی‌ها؛ سناریوی کابوس‌وار برای عربستان
تصویربرداری «ده پهلوان» حسن فتحی آغاز شد
یمن از موضع بریکس درباره صلح استقبال کرد
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 22 شهریور 1405
ایران 3 - 1 استرالیا؛کسب سهمیه جهانی و نبرد برای سهمیه المپیک در فینال + فیلم خلاصه بازی
گزارش تصویری| سفر رئیس‌جمهور به هند برای شرکت در اجلاس بریکس
تأکید صنعا بر تامین امنیت کشتیرانی
دیدار رئیس‌جمهور با ولیعهد ابوظبی در چه شرایطی برگزار شد؟
حملات هوایی عربستان به 7 استان یمن؛ 129 حمله در 48 ساعت
تحولاتی در مسیر یک تحول!
زلنسکی: اوکراین با کمبود موشک پاتریوت روبه‌روست
ترافیک 7 کیلومتری در خروجی مرزن‌آباد
جدول برنامه خاموشی فارس فردا 22 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
73 کشتی در 2 روز از باب‌المندب عبور کردند
فراخوان جشن پیروزی انصارالله در تهران
تازه‌ترین رایزنی ایران و عمان درباره تحولات منطقه
تعیین تکلیف 4 پرونده کثیرالشاکی کلاهبرداری
رئیس‌جمهور ایرلند خطاب به ترامپ: عادی‌سازی جنگ و نسل‌کشی قابل‌قبول نیست
نورویدئو | هرمز ورق را برگرداند ؛ آمریکا در محاصره ابتکار ایران
رئیس کل دادگستری استان تهران: پیگیری حقوقی جنایات جنگی ادامه دارد
طرح صهیونیست‌ها برای مهار ترکیه
وزیر ارتباطات: محدودیت‌های IPv6 تعیین تکلیف شود
فارن افرز: ضرورت بازنگری سیاست‌های آمریکایی در قبال ایران