×
اجتماعی
شناسه خبر : 276453
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 20:01
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران

فناوران بخوانند

اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فراخوان اعطای تسهیلات تا سقف 40 میلیارد تومان به شرکت‌های فناور در 11 استان را منتشر کرد؛ هدف، افزایش تولید، اشتغال و تقویت اقتصاد دانش‌بنیان در مناطق کمتر برخوردار است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در راستای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» و اجرای سیاست‌های دولت چهاردهم برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، دومین فراخوان عمومی محدود اعطای تسهیلات حمایت از تولید و اشتغال از محل تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد.

این فراخوان با هدف حمایت از رشد تولید و ایجاد اشتغال پایدار در کشور و در چارچوب اجرای دستورالعمل تبصره (۲) قانون بودجه، نسبت به دریافت و ارزیابی طرح‌های فناورانه متقاضیان اخذ تسهیلات حمایت از تولید و اشتغال به صورت سرمایه ثابت و سرمایه در گردش از محل منابع استانی اقدام می‌کند.

شرایط و ضوابط فراخوان/مهلت ثبت نام شرکت ها تا ۵ اسفند ۱۴۰۴

بر اساس اعلام معاونت علمی، شرکت‌های متقاضی می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمت به نشانی khedmat.isti.ir و تکمیل کاربرگ مربوطه به همراه مستندات لازم، از تاریخ ۲۷ بهمن‌ماه تا ۵ اسفندماه ۱۴۰۴ در این فراخوان ثبت‌نام کنند.

شایان ذکر است این مهلت به محض تخصیص منابع موجود، پایان خواهد یافت و متقاضیان باید توجه داشته باشند که طرح‌های مصوب جهت دریافت تسهیلات به بانک ملت به عنوان موسسه عامل معرفی می‌شوند. بنابراین احراز شرایط اعتباری بانکی و تامین تضامین و وثائق متناسب با میزان تسهیلات درخواستی ضروری است.

همچنین شرکت‌هایی که پیش از این موفق به دریافت تسهیلات از منابع تبصره ۱۸ معاونت علمی شده‌اند، می‌بایست مجدداً درخواست خود را از طریق سامانه خدمت جهت طی فرآیند ارزیابی ارسال نمایند.

تسهیلات سرمایه ثابت و نرخ سود در مناطق غیربرخوردار

بر اساس اعلام این فراخوان، متقاضیان تسهیلات سرمایه ثابت در استان‌های آذربایجان غربی، اردبیل، خراسان شمالی، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، قزوین، قم، زنجان، کرمانشاه، لرستان و هرمزگان می‌توانند برای دریافت تسهیلات اقدام کنند.

حداقل تسهیلات برای این بخش ۵ میلیارد تومان (۳ میلیارد تومان در مناطق محروم و کمتر برخوردار) و حداکثر آن ۴۰ میلیارد تومان از محل منابع استانی تعیین شده است. حداکثر زمان بهره‌برداری برای طرح‌ها ۲ سال در نظر گرفته شده و متقاضیان صرفاً اشخاص حقوقی هستند.

نرخ سود تسهیلات برای طرح‌های واقع در مناطق غیربرخوردار از اشتغال، محروم و کمتر توسعه یافته و مرزی ۱۶ درصد و برای مناطق برخوردار ۱۸ درصد تعیین شده است. دوره بازگشت تسهیلات برای طرح‌های ایجادی و تکمیلی حداکثر ۷ سال و برای طرح‌های توسعه‌ای حداکثر ۵ سال خواهد بود.

۱۱ استان کشور مشمول دریافت تسهیلات سرمایه در گردش

در بخش تسهیلات سرمایه در گردش نیز همان ۱۱ استان مشمول دریافت تسهیلات هستند. حداقل تسهیلات ۳ میلیارد تومان (۲ میلیارد تومان در مناطق محروم) و حداکثر آن معادل ۹۰ درصد درآمد عملیاتی شرکت در سال ۱۴۰۳ تا سقف ۴۰ میلیارد تومان تعیین شده است.

شرکت‌های متقاضی باید از پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصد (در حال بهره‌برداری) برخوردار باشند. نرخ سود این تسهیلات برای مناطق غیر برخوردار ۱۹ درصد و برای مناطق برخوردار ۲۲ درصد با دوره بازگشت حداکثر یک ساله خواهد بود.

شرایط عمومی متقاضیان/ الزام برای عدم بدهی معوق و چک برگشتی

بر اساس اعلام معاونت علمی، متقاضیان باید از نوع شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور باشند. البته در استان‌های دارای ظرفیت دانش‌بنیانی کمتر و یا خالی ماندن ظرفیت منابع، طرح‌های فناورانه سایر شرکت‌ها نیز مورد حمایت قرار می‌گیرند.

از دیگر شرایط الزامی می‌توان به عدم دریافت تسهیلات تبصره (۱۸) سرمایه ثابت یا سرمایه در گردش در دوره‌های گذشته از معاونت علمی یا سایر دستگاه‌های دولتی، نسبت مالکانه حداقل ۱۵ درصد، عدم بدهی معوق و چک برگشتی و دارا بودن سایر شرایط دریافت تسهیلات بانکی وفق مقررات بانک مرکزی اشاره کرد.

مدارک لازم برای ثبت‌نام شامل تکمیل کاربرگ درخواست تسهیلات (قابل دانلود در سامانه خدمت)، ارائه اظهارنامه یا صورت مالی حسابرسی‌شده سال ۱۴۰۳، ارائه طرح توجیهی فنی و اقتصادی، جواز کسب و کار یا جواز تاسیس یا جواز توسعه (برای سرمایه ثابت) و پروانه بهره‌برداری (برای سرمایه در گردش) است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند به سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به نشانی khedmat.isti.ir مراجعه کنند.

در صورت عدم اتمام منابع، فراخوان‌های بعدی از طریق وبگاه معاونت علمی به نشانی www.isti.ir اطلاع‌رسانی خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
شانس 2 طلا و یک برنز تیم محمد بنا در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا
میدری: الگوهای موفق اقتصادی استان‌ها در سراسر کشور اجرا می شود
مقام مسئول در مجلس: نظر مشاوران رئیس لزوما اعلام موضع رئیس مجلس نیست
واکنش نخست وزیر پاکستان به تمدید آتش‌بس از سوی ترامپ
رسانه‌های عبری: تمدید آتش‌بس با ایران «هدیه» ترامپ به نتانیاهو و اسرائیل است
در صورت هر گونه اقدام علیه ایران، آماده هجوم به اهداف از پیش تعیین شده هستیم
هشدار جنبش نجباء؛ نبرد آینده متفاوت خواهد بود
اعلام نرخ جدید عوارض واردات گوشت قرمز
نرخ خرید گندم 48 هزار و500 تومان تعیین شد
وزیر آموزش و پرورش: مدارس همچنان غیر حضوری است
ترامپ آتش بس با ایران را تمدید کرد
ایران: حمله به کشتی «توسکا» نقض صریح و اساسی آتش‌بس 8 آوریل است
کشتی‌گیر ترک رکورد زد
حاجی‌بابایی: مذاکره در سایه تهدید امکان‌پذیر نیست
پاسخ موشکی حزب‌الله به نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی
کشف استارلینک در یک واحد تجاری در تهران
ایروانی تاکید کرد: لغو محاصره دریایی شرط آغاز مجدد مذاکرات است
بیرانوند: به‌دلیل علاقه شخصی در تجمعات شبانه شرکت می‌کنم
تاکید ولید جنبلاط بر بازگشت به توافق آتش‌بس با فرمول جدید
قیام علیه استبداد رسانه‌ای جهان، از تونل‌های غزه تا انیمیشن‌های لگویی
مرور وضعیت پرسپولیس در جلسه آنلاین اوسمار و حدادی
تنگه هرمز برگ برنده اصلی ایران در مذاکرات با آمریکا
سفارت ایران در اتریش: اظهارات جدید اتحادیه اروپا رقت‌انگیز است
افزایش بی‌سابقه قیمت برق در آمریکا
سی ان ان: ذخایر موشکی ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران کاهش یافته است
سردار موسوی: اگر از کشورهای همسایه به ایران حمله شود باید با تولید نفت خداحافظی کنند
آیا ژاپن به ابزار جدید آمریکا در بحران‌ها تبدیل می‌شود؟
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
شکستن محاصره دریایی آمریکا از سوی 34 نفتکش مرتبط با ایران
ارتش لبنان: خاک لبنان را پس می گیریم
عراقچی: ایران می‌داند چگونه با محدودیت‌ها مقابله و از خود دفاع کند
اذعان ترامپ به نگرانی از متغیر «زمان» به نفع ایران
شرط هیات ایرانی برای رفتن به اسلام آباد چیست؟
راهزنی دریایی دوباره ارتش تروریستی آمریکا در اقیانوس
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محلی؛ مساجد محور سازماندهی اجتماعی
جزئیات جدیدی از زمان اجرای مرحله سوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ماجرای اعدام 8 زن ایرانی چه بود؟
تمرینات تیم فوتبال استقلال تعطیل شد
قیمت نفت برنت صعودی شد
اتحادیه اروپا: برگزاری دور دوم مذاکرات اسلام‌آباد ضروری است
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 1 اردیبهشت 1405
برپایی دومین تمرین تاکتیکی ملی‌پوشان زیر نظر قلعه‌نویی
پنیر سر تله موش رایگان است اما مرگبار!
بقائی: تاکنون تصمیمی برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد گرفته نشده است
پیام رهبر انقلاب به اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
چین: ادعای آمریکا دروغ است
خلافی 350 میلیونی یک پژو 405 در ابهر!
پکن: زیاده خواهی آمریکا علت اصلی بن بست در مذاکرات با ایران است
واکنش بی‌ادبانه ترامپ به جدایی تیم کوک از شرکت اپل
افزایش حقوق در برخی واحدها توافقی شد+ جزئیات