×
اجتماعی
شناسه خبر : 276399
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 15:14
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده

پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زرد، از وزش باد نسبتا شدید تا شدید در نیمه شمالی و باد شدید تا خیلی شدید همراه با گردوخاک در مناطق جنوبی و مرکزی استان طی فردا (اول اسفند) خبر داد. احتمال سقوط اجسام، آسیب به سازه‌های موقت و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد نسبتا شدید تا شدید در استان طی فردا (اول اسفندماه) خبر داد.

اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی احتمال سقوط بعضی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داریست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، امکان گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا و شعاع دید به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی، احتمال وقوع طوفان و گردوخاک به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها، امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها، خطر سقوط بهمن در ارتفاعات بالادست و نزدیک قله‌ها و خطر سقوط سنگ در نواحی کوهستانی وجود دارد.

سازمان هواشناسی به منظور پیشگیری از آسیب‌های احتمالی احتیاط در عبورومرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها، دکل‌ها و داربست‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیماهای سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها، احتیاط کامل در انجام امور عمرانی، احتیاط در نواحی کوهستانی و پرهیز از صعود به قله‌ها را توصیه می‌کند. 

به گزارش ایسنا، هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

همچنین آسمان تهران فردا (اول اسفند) کمی ابری تا نیمه‌ابری، گاهی بارش پراکنده و به‌تدریج کاهش ابر، در بعضی ساعت‌ها ورزش باد شدید و با  احتمال گردوخاک با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد و طی شنبه (۲ اسفند) صاف و در بعضی ساعت‌ها وزش باد ملایم با کم‌ترین دمای ۱۰ و بیش‌ترین دمای ۲۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 


اخبار مرتبط
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 13:05
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
مدیرکل هواشناسی استان البرز با اعلام هشدار سطح نارنجی از وزش تندباد و خیزش گردوخاک از عصر امروز تا فردا خبر داد. شهروندان از ترددهای غیرضروری، فعالیت‌های هوایی و پارک خودرو در حاشیه سازه‌های نیمه‌کاره خودداری کنند و اقدامات ایمنی لازم را رعایت کنند.
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 11:11
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار دارد. شاخص آلاینده هوای پایتخت ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون با میانگین 111 است. این شرایط به ویژه برای بیماران قلبی و تنفسی خطرناک است.
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 08:08
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
با ورود سامانه بارشی جدید به کشور، امروز استان‌های شمال‌غرب و غرب شاهد افزایش وزش باد، کاهش نسبی دما و رگبار باران خواهند بود و در ارتفاعات بارش برف دور از انتظار نیست. فردا نیز بارندگی همراه با رعدوبرق و افت دما به شرق مازندران، گلستان و خراسان‌های شمالی و رضوی می‌رسد.
نظرات

آخرین اخبار
نیمه دوم /انگلیس (4) - فرانسه (3)
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
حمله آمریکا به حوالی سیریک/تکذیب تخلیه خارگ/ممنوعیت تردد غیرضروری در هرمزگان
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان
اسرائیل هیوم: ترامپ تمایلی به دیدار با نتانیاهو ندارد
خیبر مدافع ذوب‌آهن را جذب کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند
کمیته بین‌المللی المپیک قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد!
تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد
ایران در سید سوم فوتبال آسیایی ناگویا قرار گرفت
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
پشت پرده اعترافات ونس؛ سیاست یا عملیات روانی؟
بقائی:آمریکا با حمله به غیرنظامیان جنایت جنگی مرتکب شد
پخش رقابت فرانسه و انگلیس برای برنز جام جهانی از شبکه سه
هشدار یک مقام نظامی درباره پیامدهای حمله آمریکا به زیرساخت‌های ایران
لاوروف و امارات خواستار توقف درگیری‌ها در تنگه هرمز شدند