×
بین الملل
شناسه خبر : 276397
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 15:07
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین

بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین

پلیس انگلیس صبح پنج‌شنبه با یورش به عمارت ساندرینگهام، اندرو مونتباتن-ویندزور، برادر کوچکتر پادشاه بریتانیا و شاهزاده سابق، را در ارتباط با پرونده جنسی جفری اپستین بازداشت کرد. تحقیقات درباره سوء رفتار در مناصب دولتی و ارتباط او با قربانیان ادامه دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: پلیس انگلیس با یورش به عمارت خانواده سلطنتی بریتانیا در ساندرینگهام، برادر کوچکتر پادشاه بریتانیا را بازداشت کرد.

تصاویر منتشر شده از صبح امروز (پنج‌شنبه) از محوطه عمارت خانواده سلطنتی بریتانیا در ساندرینگهام، واقع در نورفولک در شرق این کشور نشان می‌دهد که «اندرو مونتباتن-ویندزور» برادر کوچکتر پادشاه انگلیس که درگیر رسوایی‌های جنسی متعدد مرتبط با پرونده جفری اپستین است، توسط پلیس بازداشت شده است.

روزنامه گاردین با اعلام این خبر گزارش داد که او به ظن سوء رفتار در مناصب دولتی، اکنون در بازداشت به سر می‌برد.

جستجوها درباره او در آدرس‌هایی در برکشایر و نورفولک در حال انجام است.

«الیور رایت» معاون رئیس پلیس انگلیس گفت: «پس از یک ارزیابی کامل، اکنون تحقیقاتی را در مورد ادعای سوء رفتار در مناصب دولتی آغاز کرده‌ایم.»

وی ادامه داد: «مهم است که ما در حین همکاری با شرکای خود برای بررسی این تخلف ادعایی، از یکپارچگی و بی‌طرفی تحقیقات خود محافظت کنیم. ما منافع عمومی قابل توجه در این پرونده را درک می‌کنیم و در زمان مناسب به‌روزرسانی‌هایی را ارائه خواهیم داد.»

بنا بر این گزارش، پلیس در حال بررسی اتهاماتی مبنی بر این است که مونتباتن ویندزور که قبلاً با نام شاهزاده اندرو شناخته می‌شد، در زمانی که فرستاده تجاری بریتانیا بود، اطلاعات حساسی را با «جفری اپستین» مجرم جنسی محکوم‌شده به اشتراک گذاشته است.

همچنین اسناد منتشر شده از سوی وزارت دادگستری ایالات متحده، حاکی از ارتباط نزدیک این شاهزاده سابق با اپستین و اقدامات غیراخلاقی او است. اندرو، برادر کوچکتر چارلز، پادشاه بریتانیاست. 

در همین حال، رسوایی پرونده اپستین با ورود نام شاهزاده سابق، سلطنت بریتانیا را با بحرانی کم‌سابقه روبه‌رو کرده و پیشتر یک قانونگذار آمریکایی خواستار پاسخگویی پادشاه بریتانیا درباره آگاهی و نقش احتمالی خاندان سلطنتی شده است.

ابعاد پرونده اپستین، میلیاردر آمریکایی، به‌عنوان گرداننده حلقه فساد جنسی و کودک‌آزاری، هر روز ابعاد تازه‌ای به خود گرفته و پای شخصیت‌های جهانی بیشتری را به این ماجرا باز می‌کند. 

اندرو، با وجود ده‌ها مورد عکس و فیلم و سایر مدارک، اتهامات در ارتباط با پرونده جفری اپستین را رد کرده است. با این حال، مدارک حاکی از ارتباط او با دختران زیر سن قانونی است. همچنین او، اپستین و چندین دختر را به کاخ باکینگهام و عمارت بالمورال دعوت کرده بود و آنها در کنار اندرو، در اقامتگاه «ساندرینگهام» عکس دارند.

پیشتر شاهزاده «ویلیام» ولیعهد بریتانیا و همسرش، با ابراز همدردی با قربانیان این پرونده فجیع، آمادگی خود را برای همکاری با پلیس اعلام کردند.

اندرو، عموی ولیعهد بریتانیاست و رسوایی‌های متعدد او باعث دلزدگی دوچندان مردم بریتانیا از سلطنتی شده است که اعضایش، با مالیات هنگفت رای‌دهندگان ارتزاق می‌کنند. این رسوایی همچنین دولت «کر استارمر» نخست‌وزیر بریتانیا را هم به دردسر انداخته و تاکنون چند تن از کارکنان او استعفا داده و خودش با فشار برای استعفا روبروست.


اخبار مرتبط
نخست وزیر سابق نروژ به خاطر اپستین خودکشی کرد
سه‌شنبه 1404/12/05 ساعت 23:09
نخست وزیر سابق نروژ به خاطر اپستین خودکشی کرد
توربیورن یاگلند، نخست وزیر سابق نروژ پس از افشای اطلاعات درباره ارتباطش با اپستین خودکشی کرد.
انتشار اسناد اپستین؛ چالش تازه کاخ سفید و دولت ترامپ
دوشنبه 1404/12/04 ساعت 10:17
انتشار اسناد اپستین؛ چالش تازه کاخ سفید و دولت ترامپ
انتشار اسناد اپستین بار دیگر کاخ سفید را در بحران قرار داده و دولت ترامپ با واکنش‌های سیاسی و رسانه‌ای گسترده روبه‌رو شده است.
بورتنیکوف: بریتانیا در سوءقصد به معاون اطلاعات نظامی روسیه دخالت داشت
دوشنبه 1404/12/04 ساعت 08:38
بورتنیکوف: بریتانیا در سوءقصد به معاون اطلاعات نظامی روسیه دخالت داشت
الکساندر بورتنیکوف، مدیر سرویس امنیت فدرال روسیه، تأیید کرد که تحقیقات، دخالت بریتانیا در سوءقصد به جان ولادیمیر الکسیف معاون اطلاعات نظامی این کشور را آشکار کرده است.
افشاگری جدید در پرونده جفری اپستین و ردپای رژیم صهیونیستی
شنبه 1404/12/02 ساعت 14:44
افشاگری جدید در پرونده جفری اپستین و ردپای رژیم صهیونیستی
یک رسانه تحقیقاتی مستقر در واشنگتن افشا کرد که سامانه امنیتی خانه «جفری اپستین» در منهتن تحت نظارت مقام‌های اسرائیلی راه‌اندازی شده بود.
ردپای زلنسکی و زنش در  پرونده جزیره اپستین
جمعه 1404/12/01 ساعت 17:49
ردپای زلنسکی و زنش در پرونده جزیره اپستین
یکی از قانونگذاران اوکراینی از حزب اپوزیسیون «برای زندگی» گفت زلنسکی و همسرش به شکل بدبینانه‌ای در قاچاق زنان و کودکان از طریق طرح‌های جفری اپستین، مجرم جنسی دست داشتند.
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 18:51
چارلز سوم:
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
چارلز سوم، پادشاه انگلیس، در بیانیه‌ای رسمی از دستگیری برادر کوچکترش اندرو مونتباتن-ویندزور (معروف به پرنس اندرو سابق) به اتهام سوءرفتار در مناصب دولتی مرتبط با پرونده جفری اپستین، ابراز «نگرانی عمیق» کرد.
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 14:13
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
افشای اسناد جدید درباره پرونده جفری اپستین، بار دیگر نقش خاندان سلطنتی و سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس در شبکه‌های سازمان‌یافته تجاوز جنسی به کودکان را برجسته کرده است؛ پرونده‌ای که از کینکورا تا امروز، با پنهان‌کاری، مصونیت و سرکوب حقیقت همراه بوده است.
نظرات

آخرین اخبار
حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت
کالابرگ کدام خانوارها فردا شارژ می‌شود؟
مرگ تلخ 15 نوزاد در آتش‌سوزی بیمارستان؛ انفجار مخزن گاز کولر حادثه آفرید
آداب نقد مؤثر
اتهام جنجالی سناتور دموکرات به ترامپ؛ «از جنگ ایران پول به جیب می‌زند»
قیمت خودرو امروز 4 شهریور 1405؛ جهش سنگین قیمت تارا، شاهین و اکستریم + جدول
هشدار پلیس به مسافران شمال؛ این جاده‌ها تا 9 شهریور محدودیت تردد دارند
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405 از فردا آغاز می‌شود + جزئیات و زمان‌بندی کامل
جدول قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 4 شهریور
فروپاشی ایران یا پیروزی‌نمایی ترامپ؟ وقتی عددها به روایت کاخ سفید نه می‌گویند
پنتاگون در دوراهی بزرگ؛ بازسازی پایگاه‌های آمریکا یا خروج از خلیج فارس؟
کنکور 1406 تغییر می‌کند؟ جزئیات ایده جدید «آزمون جامع» برای ورود به دانشگاه
برادران نجفی اعدام شدند؛ پایان کار باند «مافیای سرقت مسلحانه»
اقتصادنگار | افزایش 23 درصدی کالابرگ با نرخ تورم 66 درصدی
جایگاه علمی ایران و طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
کشف 300 هزار ماینر غیرمجاز؛ مصرف برق آنها از نیروگاه اتمی بوشهر بیشتر است
موضع صریح اسلواکی درباره غزه؛ اظهارات بن‌گویر صلح خاورمیانه را تهدید می‌کند
جدول قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 4 شهریور
جدول پخش زنده بازی‌های امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ رئال مادرید و نیوکسل روی آنتن
شوک ایران چگونه به قلب اقتصاد سیاسی آمریکا رسید؟
قطعی برق ایلام امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 4 شهریور+ وضعیت استانها
قیمت دلار امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
قیمت طلا امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق کرمان امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
برنامه قطعی برق خوزستان امروز چهارشنبه 4 شهریور+ لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
برنامه قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد+ لینک
تربیت دوقلوها؛ از مهار حسادت تا تقویت استقلال
هشدار یک متخصص ایمپلنت درباره تاثیر سیگار بر شکست درمان
وقتی کودکان قربانی محتوای نامناسب شبکه‌های اجتماعی می‌شوند
استفاده از پله‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید است
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است