×
سیاسی
شناسه خبر : 276388
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 14:35
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»

معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد:

افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به دوره موسوم به «جنگ 12 روزه»، این ظرفیت‌ها را پشتوانه‌ای مهم برای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای دانست. وی همچنین بر ضرورت تقویت سرمایه اجتماعی و گسترش گفت‌وگو با نخبگان تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: نشست محمدرضا عارف با اعضای مجمع وزرای ادوار، در ادامه دیدارهای منظم وی با نخبگان کشور برگزار شد؛ نشستی که محور اصلی آن بررسی راهکارهای عملی برای تقویت سرمایه اجتماعی و بهبود رابطه میان حاکمیت و مردم بود.

معاون اول رئیس‌جمهور در این جلسه با تأکید بر رویکرد دولت چهاردهم در گسترش گفت‌وگو با نخبگان، اظهار کرد: بهره‌گیری از تجربه‌ها و دیدگاه‌های مدیران ادوار مختلف، به‌ویژه در قالب تشکل‌هایی مانند مجمع وزرای ادوار، از برنامه‌های جدی دولت برای ارتقای کیفیت تصمیم‌گیری و افزایش کارآمدی است.

عارف افزود: گفت‌وگو و همفکری با نخبگان نه یک اقدام مقطعی، بلکه بخشی از مسیر اصلاح و تقویت حکمرانی است و می‌تواند به بازسازی اعتماد عمومی و تقویت سرمایه اجتماعی منجر شود.

تأکید بر رویکرد همدلانه در قبال حوادث دی‌ماه

وی با اشاره به اقدامات دولت در قبال حوادث دی‌ماه، انتشار اسامی جان‌باختگان و برگزاری مراسم چهلم آنان را اقدامی کم‌سابقه توصیف کرد و گفت: مقامات ارشد دولتی و معاونان رئیس‌جمهور با حضور در منازل خانواده‌های جان‌باختگان و آسیب‌دیدگان، ضمن ابراز همدردی، از آنان دلجویی کردند.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: دولت در کنار رسیدگی به ابعاد مختلف این حوادث، تلاش کرده است رویکردی مسئولانه و مبتنی بر همدلی اجتماعی را دنبال کند.

مذاکرات غیرمستقیم در چارچوب سیاست‌های کلان کشور

عارف با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران در این روند در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند.

به گفته وی، آمادگی اقتصادی و نظامی کشور در مقایسه با دوره موسوم به «جنگ ۱۲روزه» افزایش یافته و این ظرفیت‌ها پشتوانه‌ای مهم برای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: شرایط کنونی کشور با روزهای ابتدایی آن مقطع قابل مقایسه نیست.

طرح پیشنهادهای کارشناسی برای تقویت سرمایه اجتماعی

در ادامه نشست، اعضای مجمع وزرای ادوار دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را در زمینه تحلیل حوادث دی‌ماه، روند مذاکرات غیرمستقیم، تقویت ارتباط دولت با بدنه نخبگانی، ارائه راهکارهای عملی برای بهبود معیشت مردم و افزایش سرمایه اجتماعی مطرح کردند.

حاضران بر ضرورت شفافیت، پاسخ‌گویی و استمرار گفت‌وگو میان حاکمیت و جامعه به‌عنوان پیش‌نیازهای بازسازی اعتماد عمومی تأکید کردند.

ارائه گزارش تحلیلی از وضعیت اجتماعی کشور

در این نشست، سید محمد بطحایی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور نیز گزارشی تحلیلی ـ سیاستی از وضعیت اجتماعی ایران ارائه کرد و با بررسی عوامل مؤثر بر نارضایتی‌های اجتماعی، بر اجرای برنامه‌های عملی برای کاهش شکاف‌های اجتماعی و ترمیم سرمایه اجتماعی تأکید کرد.

این نشست در چارچوب برنامه دیدارهای منظم معاون اول رئیس‌جمهور با نخبگان برگزار شد؛ برنامه‌ای که با هدف تقویت گفت‌وگوی ملی، افزایش کارآمدی تصمیم‌ها و بهبود رابطه حاکمیت و مردم دنبال می‌شود.

در این نشست، جمعی از اعضای مجمع وزرای ادوار از جمله سیدرضا صالحی‌امیری، غلامرضا شافعی، مصطفی پورمحمدی، علی‌اکبر صالحی، سید مصطفی هاشمی‌طبا، عبدالحسین وهاجی، معصومه ابتکار، سید محمد بطحایی، محسن مهرعلیزاده، مهدی معتضدیان و حسن عابدی‌جعفری حضور داشتند.


اخبار مرتبط
افق جنگ
یکشنبه 1405/02/27 ساعت 10:05
سعدالله زارعی:
افق جنگ
جنگ 12 روزه با این انگاره صهیونیست‌ها راه افتاد که حملات متمرکز هوائی و زدن مسئولان ارشد نظام و زیرساخت‌های موشکی و نیروهای فعال ایران در این عرصه‌، جمهوری اسلامی را یا به‌طور کلی ساقط می‌کند یا در حدی ضعیف می‌نماید که برای بقاء به هر فرمول محدود‌کننده‌ای تن می‌دهد.
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 15:48
معاون اول رئیس‌جمهور:
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در نشست مجمع وزرای ادوار تأکید کرد که ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» را دنبال می‌کند. وی همچنین بر تقویت سرمایه اجتماعی، شفافیت، پاسخ‌گویی و گفت‌وگوی مستمر با نخبگان تأکید کرد.
تاکید عارف بر تقویت تقسیم کار ملی برای بهبود معیشت مردم
دوشنبه 1404/11/27 ساعت 19:25
تاکید عارف بر تقویت تقسیم کار ملی برای بهبود معیشت مردم
معاون اول رئیس‌جمهور در سومین نشست نهادهای اجتماعی–اقتصادی اعلام کرد این نهادها بازوی اجرایی دولت برای حل مشکلات معیشتی مردم، رفع ناترازی‌ها و تأمین پایدار کالاهای اساسی و امنیت غذایی هستند.
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ترامپ گرفتار میان سه گزینه دشوار در قبال ایران
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو
فردا بلیت سینما برای چه کسانی رایگان است؟
پزشکیان: حمایت‌های معیشتی باید هدفمند باشد/ مدیریت مصرف یک ضرورت ملی است
نورنما | نفس گیرترین نقطه اورست اینجاست
شرط بازگشایی نماد شرکت‌های آسیب‌دیده در بورس اعلام شد
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران