×
سیاسی
شناسه خبر : 276388
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 14:35
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»

معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد:

افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به دوره موسوم به «جنگ 12 روزه»، این ظرفیت‌ها را پشتوانه‌ای مهم برای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای دانست. وی همچنین بر ضرورت تقویت سرمایه اجتماعی و گسترش گفت‌وگو با نخبگان تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: نشست محمدرضا عارف با اعضای مجمع وزرای ادوار، در ادامه دیدارهای منظم وی با نخبگان کشور برگزار شد؛ نشستی که محور اصلی آن بررسی راهکارهای عملی برای تقویت سرمایه اجتماعی و بهبود رابطه میان حاکمیت و مردم بود.

معاون اول رئیس‌جمهور در این جلسه با تأکید بر رویکرد دولت چهاردهم در گسترش گفت‌وگو با نخبگان، اظهار کرد: بهره‌گیری از تجربه‌ها و دیدگاه‌های مدیران ادوار مختلف، به‌ویژه در قالب تشکل‌هایی مانند مجمع وزرای ادوار، از برنامه‌های جدی دولت برای ارتقای کیفیت تصمیم‌گیری و افزایش کارآمدی است.

عارف افزود: گفت‌وگو و همفکری با نخبگان نه یک اقدام مقطعی، بلکه بخشی از مسیر اصلاح و تقویت حکمرانی است و می‌تواند به بازسازی اعتماد عمومی و تقویت سرمایه اجتماعی منجر شود.

تأکید بر رویکرد همدلانه در قبال حوادث دی‌ماه

وی با اشاره به اقدامات دولت در قبال حوادث دی‌ماه، انتشار اسامی جان‌باختگان و برگزاری مراسم چهلم آنان را اقدامی کم‌سابقه توصیف کرد و گفت: مقامات ارشد دولتی و معاونان رئیس‌جمهور با حضور در منازل خانواده‌های جان‌باختگان و آسیب‌دیدگان، ضمن ابراز همدردی، از آنان دلجویی کردند.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: دولت در کنار رسیدگی به ابعاد مختلف این حوادث، تلاش کرده است رویکردی مسئولانه و مبتنی بر همدلی اجتماعی را دنبال کند.

مذاکرات غیرمستقیم در چارچوب سیاست‌های کلان کشور

عارف با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران در این روند در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند.

به گفته وی، آمادگی اقتصادی و نظامی کشور در مقایسه با دوره موسوم به «جنگ ۱۲روزه» افزایش یافته و این ظرفیت‌ها پشتوانه‌ای مهم برای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: شرایط کنونی کشور با روزهای ابتدایی آن مقطع قابل مقایسه نیست.

طرح پیشنهادهای کارشناسی برای تقویت سرمایه اجتماعی

در ادامه نشست، اعضای مجمع وزرای ادوار دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را در زمینه تحلیل حوادث دی‌ماه، روند مذاکرات غیرمستقیم، تقویت ارتباط دولت با بدنه نخبگانی، ارائه راهکارهای عملی برای بهبود معیشت مردم و افزایش سرمایه اجتماعی مطرح کردند.

حاضران بر ضرورت شفافیت، پاسخ‌گویی و استمرار گفت‌وگو میان حاکمیت و جامعه به‌عنوان پیش‌نیازهای بازسازی اعتماد عمومی تأکید کردند.

ارائه گزارش تحلیلی از وضعیت اجتماعی کشور

در این نشست، سید محمد بطحایی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور نیز گزارشی تحلیلی ـ سیاستی از وضعیت اجتماعی ایران ارائه کرد و با بررسی عوامل مؤثر بر نارضایتی‌های اجتماعی، بر اجرای برنامه‌های عملی برای کاهش شکاف‌های اجتماعی و ترمیم سرمایه اجتماعی تأکید کرد.

این نشست در چارچوب برنامه دیدارهای منظم معاون اول رئیس‌جمهور با نخبگان برگزار شد؛ برنامه‌ای که با هدف تقویت گفت‌وگوی ملی، افزایش کارآمدی تصمیم‌ها و بهبود رابطه حاکمیت و مردم دنبال می‌شود.

در این نشست، جمعی از اعضای مجمع وزرای ادوار از جمله سیدرضا صالحی‌امیری، غلامرضا شافعی، مصطفی پورمحمدی، علی‌اکبر صالحی، سید مصطفی هاشمی‌طبا، عبدالحسین وهاجی، معصومه ابتکار، سید محمد بطحایی، محسن مهرعلیزاده، مهدی معتضدیان و حسن عابدی‌جعفری حضور داشتند.


اخبار مرتبط
افق جنگ
یکشنبه 1405/02/27 ساعت 10:05
سعدالله زارعی:
افق جنگ
جنگ 12 روزه با این انگاره صهیونیست‌ها راه افتاد که حملات متمرکز هوائی و زدن مسئولان ارشد نظام و زیرساخت‌های موشکی و نیروهای فعال ایران در این عرصه‌، جمهوری اسلامی را یا به‌طور کلی ساقط می‌کند یا در حدی ضعیف می‌نماید که برای بقاء به هر فرمول محدود‌کننده‌ای تن می‌دهد.
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 15:48
معاون اول رئیس‌جمهور:
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در نشست مجمع وزرای ادوار تأکید کرد که ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» را دنبال می‌کند. وی همچنین بر تقویت سرمایه اجتماعی، شفافیت، پاسخ‌گویی و گفت‌وگوی مستمر با نخبگان تأکید کرد.
تاکید عارف بر تقویت تقسیم کار ملی برای بهبود معیشت مردم
دوشنبه 1404/11/27 ساعت 19:25
تاکید عارف بر تقویت تقسیم کار ملی برای بهبود معیشت مردم
معاون اول رئیس‌جمهور در سومین نشست نهادهای اجتماعی–اقتصادی اعلام کرد این نهادها بازوی اجرایی دولت برای حل مشکلات معیشتی مردم، رفع ناترازی‌ها و تأمین پایدار کالاهای اساسی و امنیت غذایی هستند.
نظرات

آخرین اخبار
نیمه دوم /انگلیس (4) - فرانسه (3)
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
حمله آمریکا به حوالی سیریک/تکذیب تخلیه خارگ/ممنوعیت تردد غیرضروری در هرمزگان
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان
اسرائیل هیوم: ترامپ تمایلی به دیدار با نتانیاهو ندارد
خیبر مدافع ذوب‌آهن را جذب کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند
کمیته بین‌المللی المپیک قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد!
تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد
ایران در سید سوم فوتبال آسیایی ناگویا قرار گرفت
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
پشت پرده اعترافات ونس؛ سیاست یا عملیات روانی؟
بقائی:آمریکا با حمله به غیرنظامیان جنایت جنگی مرتکب شد
پخش رقابت فرانسه و انگلیس برای برنز جام جهانی از شبکه سه
هشدار یک مقام نظامی درباره پیامدهای حمله آمریکا به زیرساخت‌های ایران
لاوروف و امارات خواستار توقف درگیری‌ها در تنگه هرمز شدند