×
بین الملل
شناسه خبر : 276379
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 14:06
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند

کرملین:

روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند

سخنگوی کرملین ادعای آمریکا درباره انجام آزمایش‌های هسته‌ای توسط روسیه و چین را رد کرد و تأکید کرد هیچ‌یک از این کشورها توافق تعلیق آزمایش‌ها را نقض نکرده‌اند. این اظهارات در حالی مطرح شد که واشنگتن از احتمال بازگشت به آزمایش‌های هسته‌ای «بر مبنای برابری» سخن گفته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد که روسیه و چین هیچ‌گونه آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند. وی ادعای طرف آمریکایی درباره وجود داده‌های جدید پیرامون آزمایش‌های هسته‌ای زیرزمینی که گویا در ماه ژوئن سال 2020 در چین انجام شده بود را رد کرد.

پسکوف گفت: «در ایالات متحده اظهاراتی درباره خروج از توافقات مربوط به توقف  آزمایش‌های هسته‌ای مطرح شده و ادعا شده که این تعلیق آزمایش‌های هسته‌ای توسط چینی‌ها و روس‌ها نقض شده است. در حالی‌که اصلا چنین نیست. طرف چینی‌ و روسیه این توافق را نقض نکرده‌اند.»

وی یادآور شد که مقامات پکن نیز به‌طور قاطع اتهامات آمریکا در خصوص نقض این توافق را رد کرده است.

کریستوفر یو، مشاور وزیر امور خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات و عدم گسترش یک روز قبل اشاره کرد که ایالات متحده به انجام آزمایش‌های هسته‌ای «بر مبنای برابری» با روسیه و چین بازخواهد گشت. او گفت: «همان‌طور که رئیس‌جمهور دونالد ترامپ اعلام کرده، ایالات متحده به انجام این نوع آزمایش‌ها "بر مبنای برابری با روسیه و چین" بازخواهد گشت.»

روسیه به ازسرگیری همکاری با آمریکا علاقه‌مند است

دبیر مطبوعاتی ولادیمیر پوتین اشاره کرد که روسیه همچنان به ازسرگیری همکاری‌های تجاری-اقتصادی و سرمایه‌گذاری با ایالات متحده علاقه‌مند است. دیمیتری پسکوف در  یک مصاحبه تلویزیونی و در واکنش به گزارش مجله "اکونومیست" گفت: «مسکو علاقه‌مندی خود را به ازسرگیری همکاری‌های تجاری-اقتصادی و سرمایه‌گذاری با آمریکا حفظ کرده است.»

در این مقاله نشریه آمریکایی یادآور شده که طرف آمریکایی طی شش ماه گذشته به‌طور فعال سناریوی احتمالی لغو تحریم‌های ضدروسی و آمادگی برای اتخاذ چنین تصمیمی را بررسی کرده است. پسکوف افزود که همکاری تجاری-اقتصادی میان روسیه و ایالات متحده می‌تواند واقعاً برای هر دو طرف سودمند باشد.

روسیه موضوع کوبا را با طرف آمریکایی بررسی نمی‌کند

 سخنگوی کرملین همچنین اعلام کرد که مسکو مسئله کوبا را با طرف آمریکایی بررسی نمی‌کند.  او در پاسخ به به این سئوال که آیا موضوع کوبا با آمریکایی‌ها مطرح می‌شود، گفت: «خیر.»

پسکوف در عین حال تأکید کرد: «ما روابط دوجانبه روسیه و کوبا را داریم، این روابط برای ما بسیار مهم است و ما آن‌ها را به‌طور همه‌جانبه توسعه می‌دهیم.»

سخنگوی کرملین تأیید کرد که «وضعیت دشوار پیرامون این جزیره» در دیدار ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با وزیر امور خارجه کوبا که روز چهارشنبه چندین دیدار در مسکو انجام داده، مورد بررسی قرار گرفت. وی گفت: «گفت‌وگوهای جدی پیش‌تر انجام شده  و دیدار با پوتین در این مجموعه دیدارها، نشست پایانی و مهم‌ترین آن‌ها بود.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اواخر ژانویه فرمانی را امضا کرد که به ایالات متحده اجازه می‌دهد بر واردات از کشورهایی که نفت به کوبا عرضه می‌کنند، تعرفه وضع کند. وی همچنین با استناد به تهدیدی که به‌زعم او از جانب کوبا متوجه امنیت ملی آمریکا است، وضعیت اضطراری اعلام کرد. دولت کوبا اعلام کرد که ایالات متحده با استفاده از محاصره انرژی در پی خفه کردن اقتصاد این کشور کارائیبی و غیرقابل‌تحمل کردن شرایط زندگی برای مردم آن است.


نظرات

آخرین اخبار
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
معاون وزیر آموزش و پرورش از جبران افت تحصیلی ابتداییها در بستر مجازی خبر داد
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای
هشدار پکن به واشنگتن درباره مسئله تایوان
این غذاها خطر سرطان روده را کاهش می‌دهند
اختلاف در واشنگتن بر سر قانونی بودن جنگ با ایران
آمریکا ناوگان کمک‌رسانی به غزه را محکوم کرد
واکنش رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین به پیشنهاد دست دادن با مقام اسرائیلی + فیلم
ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به‌زودی تصمیم مهمی درباره ایران اتخاذ می‌کند
جهان هر ماه 750 میلیون بشکه نفت را در هرمز از دست می‌دهد
نوراینفو | نکاتی برای بالا بردن امنیت گوشی هوشمند
ایروانی: ادعاهای مطرح‌شده علیه ایران بی‌اساس است
9 نشانه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
چرا ابتلا به سرطان روده بزرگ در جهان افزایش پیدا کرده است؟
آیا بستن چشم‌ها باعث تقویت شنوایی می‌شود؟
اتحادیه اروپا از میزان واقعی ذخایر سوخت بی‌اطلاع است
اکونومیست: نفت ممکن است به 200 دلار برسد
برتری ناتینگهام مقابل استون‌ویلا در جدال تمام‌انگلیسی لیگ اروپا
درخواست اسپانیا از اتحادیه اروپا برای تعلیق توافق شراکت با اسرائیل
درخواست سازمان ملل برای واکنش فوری اروپا به توقیف ناوگان الصمود
واکنش تند ایتالیا به اقدام اسرائیل علیه کشتی‌های بشردوستانه
احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا
لیلاز: سعی کردیم جلوی جنگ را بگیریم و نشد/محاصره دریایی قابل مدیریت است
دیدار و گفت و گو وزیران خارجه عمان و فرانسه درباره آخرین تحولات منطقه