×
بین الملل
شناسه خبر : 276379
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 14:06
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند

کرملین:

روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند

سخنگوی کرملین ادعای آمریکا درباره انجام آزمایش‌های هسته‌ای توسط روسیه و چین را رد کرد و تأکید کرد هیچ‌یک از این کشورها توافق تعلیق آزمایش‌ها را نقض نکرده‌اند. این اظهارات در حالی مطرح شد که واشنگتن از احتمال بازگشت به آزمایش‌های هسته‌ای «بر مبنای برابری» سخن گفته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد که روسیه و چین هیچ‌گونه آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند. وی ادعای طرف آمریکایی درباره وجود داده‌های جدید پیرامون آزمایش‌های هسته‌ای زیرزمینی که گویا در ماه ژوئن سال 2020 در چین انجام شده بود را رد کرد.

پسکوف گفت: «در ایالات متحده اظهاراتی درباره خروج از توافقات مربوط به توقف  آزمایش‌های هسته‌ای مطرح شده و ادعا شده که این تعلیق آزمایش‌های هسته‌ای توسط چینی‌ها و روس‌ها نقض شده است. در حالی‌که اصلا چنین نیست. طرف چینی‌ و روسیه این توافق را نقض نکرده‌اند.»

وی یادآور شد که مقامات پکن نیز به‌طور قاطع اتهامات آمریکا در خصوص نقض این توافق را رد کرده است.

کریستوفر یو، مشاور وزیر امور خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات و عدم گسترش یک روز قبل اشاره کرد که ایالات متحده به انجام آزمایش‌های هسته‌ای «بر مبنای برابری» با روسیه و چین بازخواهد گشت. او گفت: «همان‌طور که رئیس‌جمهور دونالد ترامپ اعلام کرده، ایالات متحده به انجام این نوع آزمایش‌ها "بر مبنای برابری با روسیه و چین" بازخواهد گشت.»

روسیه به ازسرگیری همکاری با آمریکا علاقه‌مند است

دبیر مطبوعاتی ولادیمیر پوتین اشاره کرد که روسیه همچنان به ازسرگیری همکاری‌های تجاری-اقتصادی و سرمایه‌گذاری با ایالات متحده علاقه‌مند است. دیمیتری پسکوف در  یک مصاحبه تلویزیونی و در واکنش به گزارش مجله "اکونومیست" گفت: «مسکو علاقه‌مندی خود را به ازسرگیری همکاری‌های تجاری-اقتصادی و سرمایه‌گذاری با آمریکا حفظ کرده است.»

در این مقاله نشریه آمریکایی یادآور شده که طرف آمریکایی طی شش ماه گذشته به‌طور فعال سناریوی احتمالی لغو تحریم‌های ضدروسی و آمادگی برای اتخاذ چنین تصمیمی را بررسی کرده است. پسکوف افزود که همکاری تجاری-اقتصادی میان روسیه و ایالات متحده می‌تواند واقعاً برای هر دو طرف سودمند باشد.

روسیه موضوع کوبا را با طرف آمریکایی بررسی نمی‌کند

 سخنگوی کرملین همچنین اعلام کرد که مسکو مسئله کوبا را با طرف آمریکایی بررسی نمی‌کند.  او در پاسخ به به این سئوال که آیا موضوع کوبا با آمریکایی‌ها مطرح می‌شود، گفت: «خیر.»

پسکوف در عین حال تأکید کرد: «ما روابط دوجانبه روسیه و کوبا را داریم، این روابط برای ما بسیار مهم است و ما آن‌ها را به‌طور همه‌جانبه توسعه می‌دهیم.»

سخنگوی کرملین تأیید کرد که «وضعیت دشوار پیرامون این جزیره» در دیدار ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با وزیر امور خارجه کوبا که روز چهارشنبه چندین دیدار در مسکو انجام داده، مورد بررسی قرار گرفت. وی گفت: «گفت‌وگوهای جدی پیش‌تر انجام شده  و دیدار با پوتین در این مجموعه دیدارها، نشست پایانی و مهم‌ترین آن‌ها بود.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اواخر ژانویه فرمانی را امضا کرد که به ایالات متحده اجازه می‌دهد بر واردات از کشورهایی که نفت به کوبا عرضه می‌کنند، تعرفه وضع کند. وی همچنین با استناد به تهدیدی که به‌زعم او از جانب کوبا متوجه امنیت ملی آمریکا است، وضعیت اضطراری اعلام کرد. دولت کوبا اعلام کرد که ایالات متحده با استفاده از محاصره انرژی در پی خفه کردن اقتصاد این کشور کارائیبی و غیرقابل‌تحمل کردن شرایط زندگی برای مردم آن است.


نظرات

آخرین اخبار
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
موج جدید داوطلبان بسیجی در ایست‌های بازرسی
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند