×
اجتماعی
شناسه خبر : 276370
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 14:09
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است

آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است

سخنگوی آبفای تهران اعلام کرد که پایتخت پنج ماه از سال آبی را با بارندگی کمتر از 80 میلی‌متر پشت سر گذاشته و اکنون با کسری 200 میلی‌متر مواجه است. او بر ضرورت مدیریت مصرف در ماه پایانی سال آبی و همکاری شهروندان برای جلوگیری از هدررفت آب تأکید کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سخنگوی آبفای تهران گفت:تهران پنج ماه از سال آبی را با بارندگی کمتر از ۸۰ میلی‌متر پشت سر گذاشته است.

سخنگوی آبفای تهران گفت:تهران پنج ماه از سال آبی را با بارندگی کمتر از ۸۰ میلی‌متر پشت سر گذاشته و اکنون با ۲۰۰ میلی‌متر کسری در مقایسه با شرایط ایده‌آل مواجه است؛ شرایطی که، اسفند را به مقطعی سرنوشت‌ساز تبدیل کرده است.

بهنام بخشی اعلام کرد: تنها در یک روز و با همکاری خبرگزاری‌ها و همراهی مردم، ۷۰ هزار مترمکعب معادل ۷۰ میلیون لیتر آب در تهران صرفه‌جویی شده است.

وی با اشاره به وضع منابع آبی افزود: پنج ماه از سال آبی سپری شده، اما میزان بارندگی هنوز به ۸۰ میلی‌متر نرسیده و در مقایسه با شرایط مطلوب، با کسری ۲۰۰ میلی‌متری مواجه هستیم.

به گفته او، یک ماه پایانی سال آبی برای تهران بسیار سرنوشت‌ساز است و اگر خانه‌تکانی‌ها بدون مدیریت و حساب‌وکتاب انجام شود، شرایط دشوارتر خواهد شد.

سخنگوی آبفای تهران پیش‌بینی کرد: تعداد مشترکان خوش‌مصرف به ۴۰ درصد برسد و گفت: در حال حاضر از هر ۱۰ مشترک تهرانی، ۴ نفر خوش‌مصرف هستند. به گفته وی، میزان صرفه‌جویی انجام‌شده معادل یک و نیم برابر حجم سد لتیان بوده، اما همچنان ۶۰ درصد مشترکان بدمصرف‌اند و از سهم خوش‌مصرف‌ها استفاده می‌کنند.

وی همچنین از قدردانی از مشترکانی خبر داد که چهار دوره متوالی در گروه خوش‌مصرف‌ها قرار داشته‌اند.

بخشی یکی از دلایل پرمصرفی آب را در دسترس بودن آسان آن دانست و تأکید کرد: شهروندان می‌توانند فقط با تماس با شماره ۱۲۲، درخواست نصب کاهنده‌های مصرف آب را ثبت کنند. این تجهیزات به‌صورت رایگان نصب می‌شود و هزینه آن در ۱۲ قسط ۴۵ هزار تومانی دریافت خواهد شد.

وی با بیان نمونه‌ای از هدررفت آب گفت: شیری که در هر دقیقه ۶۰ چکه داشته باشد، در ۲۴ ساعت حدود ۲۰ لیتر و در یک ماه نزدیک به ۶۰۰ لیتر آب هدر می‌دهد؛ در حالی‌که با تعویض یک واشر ساده می‌توان از این میزان اتلاف جلوگیری کرد.

سخنگوی آبفای تهران همچنین به رکورد مصرف لحظه‌ای آب در سال گذشته اشاره کرد و گفت: لحظه تحویل سال گذشته مصرف آب تهران به ۵۸ هزار لیتر در ثانیه رسید که امیدواریم امسال تکرار نشود. با این حال خبر امیدوارکننده این است که مردم تهران به‌طور متوسط امسال ۴ هزار لیتر در ثانیه کمتر از سال گذشته آب مصرف کرده‌اند.


اخبار مرتبط
هشدار آبفا درباره وضعیت منابع آبی پایتخت
دوشنبه 1405/02/14 ساعت 09:39
هشدار آبفا درباره وضعیت منابع آبی پایتخت
سخنگوی آبفای تهران از اعمال محدودیت برای مشترکان پرمصرف پس از اخطار خبر داد و اعلام کرد چاه‌های آب شرب شهرداری برای تقویت شبکه آبرسانی پایتخت به‌کار گرفته می‌شوند.
بررسی اصول یک خانه تکانی ایمن
پنج‌شنبه 1404/12/07 ساعت 04:01
بررسی اصول یک خانه تکانی ایمن
با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و انجام سنت خانه‌تکانی، خانواده‌ها ساعت‌های طولانی را صرف نظافت، جابه‌جایی وسایل و شست‌وشو می‌کنند. فعالیت‌هایی که اگر بدون رعایت اصول ایمنی انجام شود، می‌تواند منجر به آسیب‌های اسکلتی عضلانی شود.
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 18:06
هشدار آبفای کشور:
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به رشد ناگهانی مصرف آب در روزهای پایانی سال و ایام خانه‌تکانی هشدار داد و از شهروندان خواست با پرهیز از شست‌وشوی حیاط، معابر، خودرو و فرش با آب شرب، به‌ویژه در ساعات اوج مصرف و همچنین تقسیم زمان خانه‌تکانی در چند روز، از افت فشار و اختلال در تأمین پایدار آب جلوگیری کنند.
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 10:04
معاون اجرایی رئیس‌جمهور اعلام کرد :
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
معاون اجرایی رئیس‌جمهور اعلام کرد لرستان با چالش‌های جدی آب و بازماندگان از تحصیل مواجه است؛ 17 هزار دانش‌آموز از مدرسه بازمانده و برداشت بیش از 727 میلیون مترمکعب آب زیرزمینی نیازمند مدیریت جدی است. دولت با اختصاص 52 هزار میلیارد تومان در پی توسعه استان است.
ادامه افت فشار آب در تهران
دوشنبه 1404/11/27 ساعت 22:30
ادامه افت فشار آب در تهران
سخنگوی آبفای تهران گفت: با توجه به شرایط کم‌بارشی‌های چند سال اخیر و لزوم مدیریت مصرف، در سه ماه اخیر برنامه افت فشار شبانه در تهران اجرا و هر منطقه تنها یک شب در میان افت فشار آب دارد.
نظرات

آخرین اخبار
ترافیک سنگین در جاده‌های شمال
آنروا با چالش های پیچیده مواجه است
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد
وزیر جهاد: امنیت غذایی جهان نباید گروگان اقدامات یک‌جانبه شود
جزئیات توافق 12 میلیارد دلاری با قطر؛ از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده تا خط اعتباری جدید
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات
24 خرداد؛ آغاز مهلت رفع نقص دستیاری+ اعلام زمان آزمون
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی درگذشت/ دبیر انجمن مجسمه‌سازان درباره او می گوید
ادعای تلگراف: ترامپ به‌دنبال امضای تفاهم با ایران پیش از نشست گروه هفت است
سخنگوی وزارت خارجه: تفاهم نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
پیام طارمی در آستانه سفر به آمریکا : ورزش را از سیاست جدا کنید
ادعای جنجالی برادرزاده ترامپ درباره وضعیت سلامت ذهنی او
اکران «نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج)
سرمربی سابق پرسپولیس هدایت دهوک عراق را برعهده گرفت
حزب‌الله: توافق احتمالی ایران و آمریکا مسیر لبنان را تغییر می‌دهد
برای اولین بار محکومان به اعدام نیز مشمول عفو رهبری شدند
واکنش ستاد حقوق بشر به تخریب زیرساخت‌های آب در جنوب کشور
تلف شدن آهوهای ایرانی در تجاوز آمریکا به جزیره خارک
دیدار غریب آبادی با سفیران چین و روسیه در تهران
نورنما | جزیره مارو، ناشناخته ای زیبا در هرمزگان!
23 استان درگیر تنش آبی هستند
مجموعه پیراهن‌های جام جهانی با نام کودک شهید فلسطینی رونمایی شد
جزئیات جلسات ویژه برای تسریع اعلام نتایج کنکور و دانشجو-معلم
نخست‌وزیر پاکستان: 24 ساعت آینده توافق تاریخی امضا می‌شود
نبض جهان در نیروگاه‌ها می‌تپد؛ اما قلب انرژی کجاست؟
«هلیا» یوزپلنگ آسیایی وارد استان سمنان شده است
مقامات بصره: خوزستان بهترین شریک اقتصادی ماست
خبر جدید از اردوی ایران؛ چهار ویزای جدید برای سفر به آمریکا صادر شد
نورویدئو | ایران یکسال پس از آن دوازده روز
قیمت نقره امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
«آن‌سوی تیترها»؛ روایت ناگفته ترور دانشمندان هسته‌ای ایران
وزیر نیرو: با صرفه‌جویی مردم، جیره‌بندی آب نخواهیم داشت
مصر و پاکستان به نتایج سازنده مذاکرات ایران و آمریکا امیدوار شدند
مرگ روزانه 53 نفر در تصادفات؛ چه شهرهایی در صدر تلفات جاده‌ای قرار دارند؟
قالیباف: تا پای جان برای پیروزی نهایی ایران ایستاده‌ایم
پیش‌بینی هواشناسی تا پایان تیر؛ گرمای بالاتر از نرمال در راه است
نوراینفو | از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
این روزها ورود کالاهای اساسی به کشور چگونه انجام می‌شود؟
از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
توانیر: برق مشترکان پرمصرف بدون اغماض قطع می‌شود
تغییرات جدید در کنکور؛آزمون جامع جایگزین امتحانات تأثیرگذار می‌شود؟
اطلاعیه سپاه اصفهان درباره انفجار کنترل‌شده در محدوده مبارکه
وزش باد شدید و گردوخاک در تهران تا کی ادامه دارد؟
تابلوی سبز بورس تهران؛ ثبت رکورد جدید در بازار سهام
جزئیات اختلال گسترده در 4 بانک کشور؛ احتمال حمله سایبری
ضرب‌الاجل جدید جمهوری‌خواهان به ترامپ برای پایان جنگ
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 23 خرداد 1405 +جدول