×
اجتماعی
شناسه خبر : 276338
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 11:14
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها

رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها

تحقیقات جدید نشان می‌دهد پیروی از رژیم گیاهخواری کم‌چرب، حتی بدون محدود کردن کالری یا کربوهیدرات، می‌تواند مصرف انسولین را تا 28 درصد کاهش دهد، حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و کنترل قند خون و سطح کلسترول را در افراد مبتلا به دیابت نوع یک ارتقا دهد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رژیم گیاهخواری کم‌چرب، حتی بدون محدود کردن کالری یا کربوهیدرات می‌تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع یک کمک کند.

به نقل از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج یک مطالعه‌ نشان می‌دهد پیروی از رژیم گیاهخواری کم‌چرب، حتی بدون محدود کردن کالری یا کربوهیدرات، می‌تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع یک کمک کند تا مصرف انسولین و هزینه‌های مرتبط با آن را کاهش دهند.

انسولین هورمونی است که گلوکز (قند) را از جریان خون به عضلات و کبد منتقل می‌کند تا در آنجا برای تولید انرژی مورد استفاده قرار گیرد. از آنجا که بدن افراد مبتلا به دیابت نوع یک، انسولین کافی تولید نمی‌کنند، این افراد باید به‌طور منظم انسولین تزریق کنند. برخی از افراد حتی به انسولین بیشتری نیاز دارند اگر دچار مقاومت به انسولین شوند؛ حالتی که در آن سلول‌های بدن به درستی به این هورمون پاسخ نمی‌دهند و در نتیجه قند در خون باقی می‌ماند. تحقیقات نشان داده‌اند که چربی رژیم غذایی نقش مهمی در مقاومت به انسولین دارد، زیرا مقادیر بالای چربی می‌تواند ورود گلوکز به سلول‌ها را دشوار کند.

این پژوهش، که یک تحلیل ثانویه از مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۴ است، اثر رژیم گیاهخواری کم چرب را در مقایسه با رژیم کنترل‌شده بر اساس اندازه وعده‌ها بر مصرف انسولین و هزینه‌های آن در افراد مبتلا به دیابت نوع یک بررسی کرده است. نتیجه نشان داد که مقدار کل انسولین مصرفی در گروه گیاهخوار به‌طور میانگین ۲۸ درصد (معادل ۱۲٫۱ واحد در روز) کاهش یافته است؛ در حالی که در گروه کنترل تغییری مشاهده نشد.

کاهش مصرف انسولین در گروه گیاهخوار، شاید ناشی از بهبود حساسیت به انسولین است؛ یعنی نحوه پاسخ‌دهی بدن به انسولین. هزینه کل انسولین در گروه گیاهخوار ۲۷ درصد یا به‌طور میانگین ۱٫۰۸ دلار در روز کاهش یافته است، در حالی که در گروه کنترل تغییری دیده نشد.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مطالعه سال ۲۰۲۴ نشان داد رژیم گیاهخواری علاوه بر این موجب کاهش میانگین وزن به میزان ۱۱ پوند (5 کیلوگرم )، بهبود حساسیت به انسولین و کنترل قند خون و بهبود سطح کلسترول و عملکرد کلیه در بیماران دیابت نوع یک می‌شود.


اخبار مرتبط
کشف درمان بهبود زخم‌های التیام‌ناپذیر برای جلوگیری از قطع عضو
پنج‌شنبه 1404/12/07 ساعت 03:03
کشف درمان بهبود زخم‌های التیام‌ناپذیر برای جلوگیری از قطع عضو
پیری جمعیت و افزایش دیابت باعث شده زخم‌های مزمن(زخم‌هایی که چند ماه طول می‌کشد تا بهبود یابند) به یک بحران جهانی تبدیل شوند؛ زخم‌هایی که از هر پنج مورد، یکی به قطع عضو منجر می‌شود.
دیابت نوع 2 را با این 8 روش ساده درمان کنید
سه‌شنبه 1404/12/05 ساعت 15:25
دیابت نوع 2 را با این 8 روش ساده درمان کنید
دیابت نوع 2 یک بیماری مزمن است که بر نحوه سوخت و ساز بدن قند (گلوکز) که منبع اصلی انرژی بدن است، تأثیر می‌گذارد. این یک بیماری جدی است که در صورت عدم مدیریت صحیح می‌تواند منجر به عوارض متعددی شود. خوشبختانه، چندین روش درمانی برای کمک به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 وجود دارد که شرایط خود را مدیریت کنند و زندگی سالمی داشته باشند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 08:44
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
معاون دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به نقش روزه در پاکسازی بدن، توصیه‌هایی برای پیشگیری از عطش، خشکی پوست و یبوست ارائه کرد. مصرف عرقیات خنک مانند کاسنی و شاتره، خاکشیر، تخم خرفه و پرهیز از غذاهای سنگین در افطار از مهم‌ترین راهکارهای پیشنهادی برای روزه‌داری سالم عنوان شده است.
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 02:02
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
یافته‌های یک مطالعه جدید تایید می‌کند رژیم «فستینگ» در یک بازه هشت ساعته می‌تواند به طور قابل‌توجهی علائم بیماری کرون را کاهش دهد.
نظرات

آخرین اخبار
آغاز موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/سرنگونی پهپاد اسرائیل
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس
پیام دفتر آیت‌الله سیستانی در پی انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای
مخبر: ملت ما به دشمن پاسخ سخت می‌دهد
سهیلی: ترامپ، درهای چاه فاضلاب ما به روی تو باز است نه چاه نفت!
ترامپ مسوولیت فاجعه مدرسه میناب را نپذیرفت!
شهادت جمعی از مدافعان امنیت در حملات تروریستی به ایست‌های بازرسی تهران
پیکر مطهر فرزند قهرمان خوزستان "دریاسالار شهید علی شمخانی" در اهواز تشییع می شود+ جزییات
رفع اختلال نسخه موبایلی بانک ملی/فردا در دسترس