×
بین الملل
شناسه خبر : 276310
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 09:33
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی

کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی

در جریان عملیاتی در شرق خان‌یونس در جنوب نوار غزه، یک نظامی 21 ساله اسرائیلی بر اثر تیراندازی نیروهای خودی کشته شد. ارتش اسرائیل ضمن تایید این حادثه اعلام کرده تحقیقات درباره جزئیات آن آغاز شده است. این رخداد در شرایطی اتفاق افتاده که تنش‌ها و فشار روانی در میان نیروهای حاضر در غزه افزایش یافته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک نظامی اسرائیلی در شهر خان‌یونس در جنوب نوار غزه بر اثر اصابت گلوله از سوی نیروهای ارتش این رژیم کشته شد.

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که گروهبان یکم «عفری یافی» ۲۱ ساله، عضو یگان شناسایی وابسته به تیپ چترباز، در خان‌ یونس کشته شده است اما از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

در این زمینه سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این نظامی به‌ اشتباه و بر اثر تیراندازی نیروهای ارتش اسرائیل جان کشته شده است.

این رسانه رژیم صهیونیستی افزود که ارتش اسرائیل تحقیقاتی را درباره چگونگی وقوع این حادثه آغاز کرده است.

همچنین در این زمینه، خبرگزاری فلسطینی «معا» با استناد به رسانه های رژیم صهیونیستی، جزئیات بیشتری از کشته شدن گروهبان یکم «عفری یافی» در عملیاتی نظامی در شرق خان‌ یونس منتشر کرد.

معا به نقل از روزنامه «یدیعوت آحارونوت» افزود که والدین این نظامی اسرائیلی کشته‌ شده گفتند که از کابینه اسرائیل به خاطر قرار دادن فرزندانشان در موقعیت‌ های غیرمنطقی و غیرضروری، بسیار خشمگین هستند.

خانواده این نظامی رژیم صهیونیستی در بیانیه خود تاکید کردند که در شوک شدیدی به سر می‌برند و این حادثه‌ جدید، پرده از تلفات ناشی از آتش به خودی در صفوف ارتش اسرائیل در جریان عملیات‌های مداوم در نوار غزه بر می‌دارد.

بر اساس تحقیقات اولیه ارتش رژیم صهیونیستی که توسط روزنامه یدیعوت آحارونوت منتشر شد، این نظامی رژیم اسرائیل، شب گذشته بر اثر خطا در شناسایی و بر اثر تیراندازی سلاح‌های سبک از سوی نیروهای اسرائیلی که در حال انجام عملیات مهندسی برای تخریب ساختمان‌ها در منطقه خان یونس بودند، به هلاکت رسید.

این حادثه در جریان یک عملیات شبانه در شرق خان‌ یونس و در نزدیکی منطقه حائل مرزی با غزه و در صفوف تیپ چتربازان که حدود یک هفته پیش به این منطقه اعزام شده بودند، اتفاق افتاد.

به باور ناظران رژیم صهیونیستی، به رغم اعلام آتش‌بس و صحبت‌ درباره مسیرهای سیاسی جدید، تداوم حضور نیروهای اشغالگر اسرائیل در داخل نوار غزه، فشار روانی و تنش را در میان نظامیان این رژیم افزایش داده است.

این اتفاقات در حالی رخ می‌ دهد که صحبت‌ درباره برنامه های سیاسی مرتبط با طرح صلح پیشنهادی «دونالد ترامپ» برای غزه، موجب سردرگمی بیشتر برخی یگان های رزمی رژیم صهیونیستی درباره ماموریت‌ها و اهداف آینده‌شان شده است.

بر اساس آمار رسمی ارتش اسرائیل، از آغاز جنگ ویرانگر نسل کشی در غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ ( ۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون، ۹۲۵ نظامی این رژیم کشته شده‌اند که از این تعداد، ۴۷۱ نفر در عملیات زمینی در غزه به هلاکت رسیده اند.

بر اساس این گزارش، همچنین ۶۴۲۰ نظامی رژیم صهیونیستی نیز زخمی شده‌اند که ۳۰۰۴ نفر آنها در جریان درگیری‌های زمینی در غزه زخمی شده اند.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی بیاورد.

جنبش مقاومت اسلامی حماس روز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در نوار غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز ظهر جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ به صورت رسمی از اجرایی شدن آتش‌بس در نوار غزه خبر داد اما همچنان به کارشکنی در اجرای آن ادامه می‌دهد.

تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه با حمایت آمریکا علاوه بر نسل‌کشی فلسطینی‌ها، ویرانی گسترده‌ای بر جای گذاشت که منجر به نابودی ۹۰ درصد زیرساخت‌های نوار غزه شده است و سازمان ملل متحد هزینه بازسازی این خسارت‌ها را حدود ۷۰ میلیارد دلار برآورد کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
چراغ‌های روشن شبانه و تغییرات پنهان در قلب انسان
نابودی تومورهای روده بزرک با پروبیوتیک مهندسی‌شده
ایران چگونه آمریکا را در تله تشدید انداخت؟
زنگ خطر آلزایمر در ایران؛ 1.5 میلیون مبتلا و تغییر سن ابتلا پس از کرونا
کسب‌وکارهای آمریکا در شوک زنجیره تأمین؛ بحرانی پیچیده‌تر از دوران کرونا
منشأ اضطراب کودکان در شروع سال تحصیلی چیست و چگونه آن را مدیریت کنیم؟
عراقچی به نیویورک رسید؛ آغاز برنامه‌های ایران در مجمع عمومی سازمان ملل
رایزنی وزیران خارجه مصر و پاکستان درباره ایران، منطقه و همکاری‌های دوجانبه
حماس: به توافق آتش‌بس پایبندیم؛ نقض‌ها همچنان ادامه دارد
وزارت خارجه یمن: اقدامات عربستان امنیت و ثبات یمن را هدف گرفته است
افغانستان، کاردار پاکستان را احضار کرد
جدول خاموشی برق کرمانشاه برای سه‌شنبه 31 شهریور اعلام شد؛ برنامه جوانرود و اسلام‌آباد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 30 شهریور 1405؛ سکه امامی 3.6 میلیون تومان ارزان شد
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز دوشنبه 30 شهریور ؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
سرلشکر ایزدی: توان موشکی، پهپادی و پدافندی ایران در حال تقویت است
ضرورت عبور از توافق چارچوب
حزب‌الله عراق در سوگ آیت‌الله شبیری زنجانی؛ میراث علمی او ماندگار است
شورش رسانه‌های آمریکا علیه ترامپ؛ پوشش رئیس‌جمهور متوقف شد
ارتحال آیت الله شبیری زنجانی ضایعه اسفبار دینی و فرهنگی است
توصیه‌های آزمون و رضاییان به نوجوانان؛ از خواب و تغذیه تا آینده‌نگری
جنایت جنگی علیه جنوب لبنان؛ حمله با بمب‌های فسفری
جزییات جدید از وضعیت شیوع کرونا وآنفولانزا در ایران/ وزارت بهداشت هشدار داد
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛ هشدار درباره هرمز، نفت 100 دلاری و سفر مقام پاکستانی
کمبود گازوئیل اقتصاد جهان را تحت فشار می‌گذارد؛ چشم‌انداز بازار تا 2027
بازار طلا آماده نوسان شد؛ دلار 230 هزار تومانی سرنوشت‌ساز می‌شود؟
وزیر اقتصاد: آغاز اصلاح ساختار 30 بانک
10 غایب بزرگ تیم ملی؛ آیا زنگ تغییر نسل در فوتبال ایران به صدا درآمده است؟
پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه 31 شهریور 1405؛ دلار در کمین شکست مرز 230 هزار تومان
دیپلماسی چین در قبال ایران و اوکراین
رایزنی وزیران خارجه پاکستان و فرانسه در نیویورک؛ محوریت ایران و فلسطین
دو مصدوم در واژگونی آمبولانس در محور ایلام-مهران
«کووید 19» چگونه فعال شد؟
نگرانی شدید سازمان ملل درباره یمن؛ احتمال گسترش دوباره درگیری‌ها
درخواست ترکیه از آمریکا برای پایان سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل
سقوط مرگبار بالگرد در آمریکا؛ دو نفر کشته شدند
سپاه: وحدت و ایستادگی میراث راهبردی دفاع مقدس است
شکست حزب دموکرات مسیحی به رهبری مرتس
تمرین تیم ملی با حضور لژیونرها داغ شد؛ آزمون و طارمی آمدند + فیلم
دولت چهاردهم علیه مقررات زائد؛ 90 هزار مقرره در کشور شناسایی شد
شروع عصر زیدان در فرانسه با یک خاطره ویژه از امباپه
مسکو: روسیه نه اروپا را تهدید می‌کند و نه از کسی باج می‌گیرد
سخنگوی قوه قضائیه: برای تنگه هرمز باید یک نظام حقوقی شکل بگیرد
جزئیات متفاوت از شیوه فیلم‌سازی اصغر فرهادی؛ اهمیت صدا در سینمای ایران
پزشکیان: اقدامات آمریکا زمینه‌ساز افزایش همگرایی میان کشورهای اسلامی شده است
جزییات و زمان افزایش یارانه حکمت بازنشستگان نیروهای مسلح اعلام شد
بازسازی 100 مدرسه در سیستان‌وبلوچستان و هرمزگان توسط ارتش
اطلاعیه مهم درباره آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا
راه‌اندازی تیم‌های واکنش سریع برای حفاظت اضطراری از زیگورات چغازنبیل
آیت الله مکارم‌شیرازی: فقدان آیت الله شبیری زنجانی ضایعه‌ای سنگین برای جامعه مؤمنان است
فهرست شایعات و اخبار تکذیب‌شده 24 ساعت گذشته