×
سیاسی
شناسه خبر : 276249
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 22:16
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است

رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است

رئیس‌جمهور با تأکید بر پایان دادن به وضعیت مدارس کانکسی، «عدالت آموزشی» را نه یک هزینه، بلکه سرمایه‌گذاری راهبردی برای تکیه بر توانمندی‌های درونی کشور توصیف کرد و گفت: دولت از وعده‌های غیرقابل تحقق پرهیز می‌کند و آنچه در توان دارد با اخلاص در خدم ت مردم قرار خواهد داد.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، شامگاه امروز چهارشنبه ۲۹ بهمن‌ ۱۴۰۴ در جریان نوزدهمین سفر استانی خود به لرستان، در نشست «توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم»، با قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در مسیر توسعه عدالت آموزشی، تصریح کرد: راه‌حل بسیاری از مشکلات کشور در بازگشت به توانمندی‌های درونی و اتکای عملی به ظرفیت‌های ملی نهفته است. وی با تأکید بر اینکه دستاوردهای اخیر حاصل اراده و همت مردم و فرهنگیان است، افزود: آنچه به دست آمده نتیجه باور و اقدام شماست و بی‌تردید می‌توان گام‌های بزرگ‌تری نیز برداشت.

رئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت شناخت دقیق ظرفیت‌ها و منابع کشور، خاطرنشان کرد: جهت‌گیری صحیح زمانی حاصل می‌شود که بدانیم چه در اختیار داریم و چگونه باید از آن بهره بگیریم. وی با الهام از اشعار حکیمانه، بر لزوم تغییر نگرش، نوآوری در عمل و پرهیز از تکرار مسیرهای ناکارآمد تأکید کرد و گفت: اگر اراده کنیم، راه گشوده خواهد شد و بنا بر آیات قرآن وعده الهی «وَالَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا» چراغ مسیر ماست.

پزشکیان با بیان اینکه فرزندان این سرزمین ارزشمندترین سرمایه‌های کشورند، اظهار داشت: کودکان و نوجوانان ما گران‌بهاتر از هر منبع طبیعی‌اند. اگر ذهن، فکر و مهارت آنان به‌درستی پرورش یابد، هیچ مانعی در برابر پیشرفت کشور باقی نخواهد ماند. آموزش صحیح از سال‌های نخست زندگی، می‌تواند نسلی توانمند، خودباور و آینده‌ساز تربیت کند.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به برخی فضاسازی‌های ناامیدکننده، تصریح کرد: آینده را دیگران برای ما نمی‌سازند؛ این ما هستیم که با ایستادگی، تلاش و هم‌افزایی، آینده مطلوب خود را رقم خواهیم زد. تسلیم در برابر مشکلات به معنای واگذاری سرنوشت به دیگران است، اما ایستادگی، زمینه‌ساز ساختن فردایی درشان ملت ایران خواهد بود.

پزشکیان با قدردانی ویژه از والدین و خیرینی که با وجود محدودیت‌های مالی در مسیر مدرسه‌سازی گام برداشته‌اند، این اقدام را ارزشی فراتر از محاسبات مادی دانست و تأکید کرد: مدرسه‌سازی تنها ساخت یک ساختمان نیست، بلکه پایه‌گذاری آینده‌ای روشن برای کشور است.

رئیس جمهور با اشاره به طراحی برنامه‌های تکمیلی برای تجهیز مدارس با مشارکت مردمی و خیرین، تصریح کرد: منابع دولت محدود است و ایجاد توقعات فراتر از ظرفیت‌ها می‌تواند به نارضایتی منجر شود؛ از این‌رو رویکرد دولت، تکیه بر مشارکت عمومی، شفافیت و حرکت گام‌به‌گام بر اساس توان واقعی کشور است.

پزشکیان خاطرنشان کرد: آنچه اهمیت دارد صرفاً ساخت فضا نیست، بلکه ارتقای کیفیت آموزشی است. هر معلم می‌تواند با شیوه‌ای نوآورانه، نقشی ماندگار در تربیت نسل آینده ایفا کند. وی با اشاره به تجربه شخصی خود از تأثیر عمیق منش و رفتار معلمان بر زندگی انسان‌ها، تأکید کرد: گاه یک رفتار و منش تربیتی بیش از ده‌ها درس در ذهن و جان دانش‌آموزان ماندگار می‌شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به سال‌ها وجود مدارس کانکسی و کمبود فضاهای آموزشی، اعلام کرد: تصمیم گرفته‌ایم این وضعیت را پایان دهیم. تجربه نشان داده است هر جا مردم، خیرین و نهادهای مردمی به میدان آمده‌اند، کارها با سرعت و کیفیت بیشتری پیش رفته است. با تداوم این مشارکت گسترده، روند مدرسه‌سازی و تجهیز مدارس با قدرت ادامه خواهد یافت.

پزشکیان تأکید کرد: هدف نهایی صرفاً ساخت مدرسه نیست، بلکه ایجاد فضایی برای تربیت نسلی آگاه، توانمند و مؤمن به آبادانی کشور است؛ نسلی که آینده را با اتکا به خود و بدون چشم‌داشت به بیگانگان خواهد ساخت.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت گفت‌وگو، همدلی و همکاری ملی، اظهار داشت: کشور زمانی به قدرتی شکست‌ناپذیر تبدیل می‌شود که توانمندی‌های متنوع افراد در کنار یکدیگر قرار گیرد. وی با اشاره به رویکردهای نوین آموزشی در دانشگاه‌های نسل چهارم و پنجم در جهان، بر اهمیت کار تیمی، تلفیق مهارت‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های گوناگون تأکید کرد.

در بخش پایانی این نشست، پزشکیان با اشاره به تلاش‌های دولت برای رفع موانع، بهبود شرایط معیشتی و تقویت ثبات در کشور، گفت: برنامه‌ریزی و حرکت‌رو به جلو نیازمند ثبات است و دولت با تمام توان در این مسیر گام برمی‌دارد. دولت از وعده‌های غیرقابل تحقق پرهیز می‌کند و آنچه در توان دارد با اخلاص در خدمت مردم قرار خواهد داد.

رئیس‌جمهور در پایان با قدردانی مجدد از فرهنگیان، خیرین و فعالان نهضت توسعه عدالت آموزشی، ابراز امیدواری کرد با همدلی و مشارکت همگانی، مسیر آبادانی کشور با شتاب بیشتری ادامه یابد و ایران اسلامی به جایگاهی درخورشان ملت بزرگ خود دست یابد.


نظرات

آخرین اخبار
تک ضرب | خیز قهرمانان ایران برای درخشش در «ناگویا»
وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل تهدید اصلی منطقه است
ادعای ترامپ درباره تماس مستقیم ایران با آمریکا
کی‌یف زیر حملات موشکی روسیه؛ 10 انفجار پایتخت اوکراین را لرزاند
پیام عراقچی پس از سفر به چین؛ تصمیم‌های امروز بر آینده منطقه اثر می‌گذارد
وزیر صمت میزان تعرفه خودروهای برقی را اعلام کرد
خبر بد برای استقلال؛ فرعباسی بازی با تراکتور را از دست داد
مسی تاریخ‌ساز شد؛ جام 48 ، قهرمانی اینتر میامی و صدمین گل ستاره آرژانتینی
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنج شنبه 26 شهریور 1405+ جدول پخش
وقتی ربات‌ها ربات می‌سازند/ چشم‌انداز ارتش رباتی
امیدهای تازه برای غربالگری آلزایمر
انار؛ میوه‌ای پاییزی یا گنجینه‌ای از ترکیبات دارویی؟
جرد کوشنر؛ چهره‌ای که سیاست آمریکا را به دنیای سرمایه پیوند زد
بلایی که فوتبال آمریکایی بر سر بازیکنان می‌آورد
نورویدئو | دویستمین شب؛ وقتی خیابان به سنگر تاب‌آوری تبدیل شد
امضای گوگل پای بزرگ‌ترین قرارداد حذف کربن
داور زن ایرانی در رقابت‌های بسکتبال ناگویا سوت می‌زند
استقلالی‌ها پس از دیدار با السد راهی ناگویا شدند
ارتش یمن: یک پهپاد سعودی RQ-20 سرنگون شد
نوری المالکی: عراق خواهان روابط متوازن با همه کشورهاست
رئیس اتاق اصناف رامسر بازداشت شد
الیور استون: آمریکا تشنه جنگ است
دیدار پاریسی عبدالله دوم و جوزف عون برای حمایت از ارتش لبنان!
باغ 70 ساله شیراز جان دوباره گرفت؛ «باغ زندگی» میزبان شهروندان شد
احضار کاردار هند در پاکستان پس از برخورد شناورهای دریایی دو کشور
خودروهای برقی با تعرفه 4 درصدی وارد می‌شوند
ادعای عجیب ونس در حمایت از ترامپ
مخالفت قانونگذار ارشد آمریکایی با فروش بمب 2 هزار پوندی به رژیم صهیونیستی
14 هزار کلاس درس در آستانه مهر آماده بهره‌برداری می‌شود
ظفرقندی: باید مسیر نظام سلامت را از درمان به پیشگیری تغییر دهیم
سیل مرگبار نپال؛ شمار قربانیان از 1400 نفر عبور کرد
کلاهبرداری با قرعه‌کشی جعلی خودرو؛ 80 نفر قربانی یک آگهی اینستاگرامی شدند
پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
قائم‌پناه: دولت برنامه‌ای برای بنزین 80 هزار تومانی ندارد
بازگشایی آخرین گذرگاه مرزی عراق با ایران
واکنش یمن به ادعای عربستان درباره مکه؛ چه کسی پرده کعبه را به اپستین داد؟
بهروزآذر: حجاب با برخورد فیزیکی اصلاح نمی‌شود
سرلشکر عبداللهی: اتحاد مردم قدرت ملی را افزایش داده است
سیمئونه، توپ طلا را به «مسی» داد!
وعده پایان چند هفته‌ای؛ جنگ ترامپ به هفت ماه رسید
رهگیری جنگنده‌های عربستان در عملیات موفق پدافندی یمن
نواف سلام در چه شرایطی رأی اعتماد گرفت؟
عیادت پزشکیان از موسوی گرمارودی در آستانه روز شعر و ادب فارسی
وزیر دارایی ترکیه: جنگ علیه ایران تورم را افزایش داده است
حملات توپخانه‌ای و پهپادی سعودی علیه یمنی‌ها
دور جدید پرداخت مطالبات گندمکاران آغاز شد
پوتین: رای دادن در انتخابات، سهم مشترک همه در پیروزی روسیه خواهد بود
سفیر ایران در سازمان ملل: تعامل بین‌المللی با مقامات افغانستان ضروری است
رکوردشکنی ناتوانی شرکت‌های آمریکایی در بازپرداخت وام‌ها
انصارالله: سقوط جنگنده سعودی پرده از واقعیت‌ها برداشت