×
سیاسی
شناسه خبر : 276182
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 15:46
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد

پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد

رئیس جمهور بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای اجرای دقیق برنامه جامع همکاری‌های راهبردی با روسیه تأکید کرد و از جهش در روابط دو کشور خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404 در دیدار با سرگئی سیویلف وزیر انرژی فدراسیون روسیه و هیئت همراه، سطح روابط تهران–مسکو را در دوره جدید همکاری‌ها بسیار ممتاز و‌ رو به گسترش توصیف و از شتاب‌گیری تعاملات دوجانبه ابراز خرسندی کرد.

رئیس‌جمهور با اشاره به برگزاری جلسات متعدد خود با ولادیمیر پوتین از ابتدای آغاز به کار دولت چهاردهم، اظهار داشت: در تمامی دیدارهای صورت‌گرفته، تصمیمات مهم و راهبردی اتخاذ شده که منافع مشترک دو کشور و دو ملت را تأمین می‌کند و افق‌های جدیدی پیش‌روی مناسبات تهران و مسکو گشوده است.

دکتر پزشکیان با تأکید بر عزم جدی جمهوری اسلامی ایران برای اجرای برنامه جامع همکاری‌های راهبردی دو کشور افزود: مصمم هستیم این سند را با قدرت، سرعت و دقت عملیاتی کنیم. در تمامی حوزه‌های مورد توافق از جمله حمل‌ونقل، انرژی، نفت و گاز، کشاورزی و محصولات غذایی، همکاری‌های دفاعی و امنیتی، روند اجرا با شتاب مطلوبی در حال پیگیری است.

رئیس جمهور تصریح کرد: شخصاً به‌صورت هفتگی روند پیشرفت توافقات را دنبال می‌کنم و وزرای نفت، جهاد کشاورزی و نیرو نیز به‌طور ویژه مأموریت پیگیری و تسریع در اجرای تعهدات مشترک را بر عهده دارند.

دکتر پزشکیان تکمیل پروژه‌های مشترک به‌ویژه در حوزه کریدورهای ترانزیتی را زمینه‌ساز گشایش فصلی نوین و جهشی در مناسبات همه‌جانبه دو کشور دانست و اظهار امیدواری کرد توسعه تعاملات گسترده ایران و روسیه، آثار مثبت و پایداری بر اقتصاد منطقه بر جای گذارد.

رئیس با اشاره به رویکردهای یکجانبه‌گرایانه برخی قدرت‌ها تأکید کرد: کشورهای منطقه باید مناسبات خود را چنان گسترش دهند که نیازی به مداخله بازیگران فرامنطقه‌ای برای تعیین تکلیف در امور این منطقه نداشته باشند.

در این دیدار، وزیر انرژی روسیه نیز ضمن ابلاغ سلام گرم رئیس‌جمهور این کشور به دکتر پزشکیان، گزارشی از برگزاری نوزدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور ارائه و نتایج آن را مثبت و ثمربخش عنوان کرد.

سرگئی سیویلف با بیان اینکه سال گذشته میلادی در روابط تهران–مسکو سالی پربار بوده است، مهم‌ترین دستاورد این دوره را تحکیم پیوندهای دوستانه و توسعه همکاری‌های مشترک دانست و تصریح کرد: رئیس‌جمهور روسیه روابط با جمهوری اسلامی ایران را برای کشورش بسیار مهم ارزیابی می‌کند.

 وی همچنین مراتب همدردی عمیق دولت و ملت روسیه را با دولت و ملت ایران در پی حوادث اخیر و جان‌باختن شماری از شهروندان ایرانی ابراز داشت.

وزیر انرژی روسیه با بیان اینکه ما اطمینان داریم این حوادث با طراحی مخالفان انجام شده تصریح کرد: روسیه همکاری‌ها و ارتباطات گسترده خود با ایران را تداوم خواهد داد و با صراحت اعلام می‌کنیم هیچ‌کس قادر نخواهد بود در روابط راهبردی ایران و روسیه خللی ایجاد کند.


اخبار مرتبط
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 09:02
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
معاون وزیر نفت با اعلام نهایی شدن بخش‌های فنی و قراردادی تفاهم‌نامه گازی ایران و روسیه گفت تنها دو موضوع «قیمت» و «مکانیزم پرداخت» باقی مانده است. به گفته مدیرعامل شرکت ملی گاز، واردات احتمالی گاز از شمال می‌تواند به تعادل شبکه کمک کند و در صورت نهایی شدن، اولویت مصرف آن بخش‌های مولد و صنعتی خواهد بود.
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 21:17
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
رئیس جمهور گفت: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند. بزرگترین «ظلم» طبق آموزه‌های قرآنی، اصرار بر مسیر غلط بر پایه ناآگاهی است. تحول زمانی آغاز می‌شود که ما از تعصبات شخصی عبور کنیم و به گفتگوی منطقی و شواهد متقن علمی تن دهیم.
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 11:39
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا در دریای عمان و منطقه شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود. این مانور با هدف ارتقاء توان رزمی و هم‌افزایی عملیاتی نیروهای دریایی دو کشور انجام خواهد شد.
افزایش ظرفیت تبادل کالا میان ایران و روسیه به بیش از 2 هزار قلم
دوشنبه 1404/11/27 ساعت 14:09
افزایش ظرفیت تبادل کالا میان ایران و روسیه به بیش از 2 هزار قلم
دبیر روسی کمیسیون مشترک اقتصادی اعلام کرد امکان مبادله بیش از 2 هزار قلم کالا و خدمات میان ایران و روسیه وجود دارد و حجم تجارت دو کشور به 4.7 میلیارد دلار رسیده است.
نظرات

آخرین اخبار
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ انهدام یک فروندپهپاد لوکاس/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم
واکنش سینا حجازی نسبت به شهادت دانش‌آموزان میناب
اخراج کارگران از شرکت‌های انگلیس به دلیل گرانی انرژی
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق با احتمال تگرگ در شمال تهران
سفرهای زمینی عتبات در جریان است
روسیه: جای تعجب نیست که ایران می خواهد از ان‌پی‌تی خارج شود
پاسخ رهبر معظم انقلاب به پیام تسلیت و بیعت دبیرکل حزب الله لبنان
خسارت 200 میلیارد دلاری جنگ ایران به کشورهای عربی خلیج فارس
قیمت بنزین و گازوئیل در امارات 30 تا 70 درصد افزایش یافت
محکومیت سفارت روسیه در حملات نزدیک کلیسای ارتدکس در تهران
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد