×
بین الملل
شناسه خبر : 276180
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 15:56
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید

پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید

سخنگوی کرملین با این اظهارات از رسانه‌ها و تحلیلگران خواست از پیش‌داوری درباره نتیجه مذاکرات خودداری کنند و روند گفت‌وگوها را به‌صورت صبرآمیز دنبال کنند، چرا که نتیجه نهایی هنوز مشخص نیست.

نورنیوز-گروه بین الملل: دیمیتری پسکوف روز چهارشنبه در پاسخ به پرسشی درباره گزارش رسانه‌های آمریکایی درباره پیشنهاد واشنگتن به تهران برای تحویل اورانیوم غنی‌شده ایران برای ذخیره‌سازی در خاورمیانه افزود: روسیه پیش از این با طرح پیشنهادی، آمادگی خود را برای پذیرش اورانیوم غنی‌شده ایران اعلام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: هر چیز دیگری موضوع بحث بین ایرانی‌ها و آمریکایی‌ها است؛ مذاکرات این دو کشور در حال انجام است، بنابراین پیش‌بینی نتیجه به سختی درست خواهد بود.

دور دوم مذاکرات هسته‌ای در ژنو روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ پس از ۴۸ ساعت رایزنی‌های فشرده دیپلماتیک در حالی به پایان رسید که مذاکره‌کنندگان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا بر سر «یک سری اصول راهنما» به موافقت کلی رسیدند و روند نزدیک کردن مواضع برای کار روی متن‌های یک توافق احتمالی وارد مرحله تازه‌ای شد.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در پایان دور دوم مذاکرات هسته‌ای گفت که در این نشست «ایده‌های مختلفی مطرح شد و به صورت جدی مورد بحث قرار گرفت» و در نهایت «بر سر یک سری اصول راهنما توانستیم یک موافقت کلی پیدا کنیم.»

وی افزود که مسیر گفت‌وگوها از این پس بر پایه همین اصول دنبال خواهد شد و «وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد.»

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگری درباره روز دوم مذاکرات سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا در ژنو نیز گفت:‌ هیأت روسی حاضر در این  مذاکرات، گزارش‌های خود را مستقیما به ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه ارائه می‌کند اما هنوز برای ارزیابی نتایج، زود است.

پسکوف در ادامه از اظهار نظر در مورد اینکه آیا دیدار احتمالی بین پوتین و ولادیمیر زلنسکی رؤسای جمهور روسیه و اوکراین در طول مذاکرات ژنو مورد بحث قرار گرفته است یا خیر، خودداری کرد.

وی در این باره گفت:‌ مذاکرات در روز دوم در حال انجام است، اگر طرفین به توافقی دست یابند، ولادیمیر مدینسکی مذاکره کننده ارشد ما در ژنو، آن را با رسانه‌ها به اشتراک خواهد گذاشت.

دومین روز مذاکرات سه‌جانبه درباره حل و فصل بحران اوکراین در ژنو صبح امروز (چهارشنبه) پشت درهای بسته آغاز شد.

دور نخست این مذاکرات به مدت ۶ ساعت در قالب‌های روسیه – آمریکا، روسیه – اوکراین و روسیه – آمریکا – اوکراین برگزار شد. یک منبع به این خبرگزاری دولتی روسیه گفت که جلسات در روز نخست،‌ پرتنش بوده است.

بنا بر این گزارش، طرفین مذاکرات در پایان روز نخست مذاکرات با پایتخت‌های خود مشورت‌هایی انجام داده‌اند و آماده هستند تا به کار جدی ادامه دهند.

بر این اساس، روز نخست مذاکرات بسیار فشرده بود و در پایان آن، ولادیمیر مدینسکی دستیار رئیس‌جمهور روسیه و رئیس هیأت روسی، اظهارنظر مطبوعاتی در این زمینه نداشت.

با این حال،‌ ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه درباره مذاکرات ژنو گفت: هر گامی که بتواند منجر به حل و فصل اوضاع شود، از اهمیت زیادی برخوردار است.

استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس جمهور ایالات متحده، پس از اولین روز مذاکرات سه‌جانبه در ژنو، از پیشرفت قابل توجه در مذاکرات مربوط به حل و فصل اوکراین خبر داد.

رستم عمروف دبیر شورای امنیت اوکراین و رئیس هیأت کی یف در این مذاکرات نیز اعلام کرد که گروه‌های سیاسی و نظامی امروز چهارشنبه به کار خود برای دور جدید مذاکرات ادامه خواهند داد.

روسیه با محاصره کوبا مخالف است

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگری درباره وضعیت فشار و تهدید آمریکا علیه کوبا نیز گفت: روسیه همواره مانند بسیاری از کشورهای جهان با محاصره این جزیره مخالف است.

وی با اشاره به دیدار قریب‌الوقوع وزیر امور خارجه کوبا با پوتین اظهار داشت:‌ روسیه برای روابط خود با کوبا ارزش قائل است؛ ما قصد داریم این روابط را - البته در دوران سخت - با ارائه کمک‌های مناسب به دوستانمان، بیشتر توسعه دهیم.

پسکوف ادامه داد: روسیه معتقد نیست که حمایت از کوبا مانع تماس با ایالات متحده در مورد اوکراین شود، زیرا این دو موضوع با یکدیگر مرتبط نیستند.

تحریم‌های اوکراین علیه لوکاشنکو

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسشی درباره تحریم‌های اوکراین علیه الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس نیز گفت:‌ من اظهار نظر در این مورد را دشوار می‌دانم. احتمالاً باید این سوال را خطاب به مقامات اوکراین مطرح کنید.

پیش از این، زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که بسته‌ای از تحریم‌ها علیه لوکاشنکو اعمال شده است. او توضیح داد که این اقدام به دلیل همکاری مینسک با مسکو، به ویژه استقرار سامانه موشکی اورشنیک روسیه در بلاروس، صورت گرفته است.

بسته تحریم‌ها شامل ممنوعیت ورود به اوکراین، مسدود کردن دارایی‌ها در خاک این کشور و ممنوعیت انتقال آنها از کشور، توقف عملیات تجاری، تعلیق اجرای تعهدات اقتصادی و مالی، لغو مجوزها، ممنوعیت مشارکت در خصوصی‌سازی املاک دولتی، خرید زمین و تدارکات دفاعی، فسخ توافق‌نامه‌های تجاری و برنامه‌های صنعتی و لغو دائمی جوایز دولتی است.

بنا بر گزارش این رسانه روس، زلنسکی مرتباً احکامی را برای اعمال تحریم علیه اشخاص حقیقی و حقوقی روسی و همچنین شهروندان اوکراین و سایر کشورهایی که کی‌یف آنها را به همکاری با روسیه متهم می‌کند، امضا می‌کند. وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها فهرست تحریم‌ها را تهیه و پیشنهادهایی ارائه می‌دهند و سپس شورای امنیت و دفاع ملی اوکراین تصمیمات مربوطه را اتخاذ می‌کند. خبرگزاری تاس در ادامه نوشت: «کی‌یف دائماً پیشنهادهای تحریمی خود را به کشورهای غربی تحمیل می‌کند.»

نه روسیه و نه چین، هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند

پسکوف در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات منابع آمریکایی نیز گفت: ما اشارات زیادی به انجام نوعی آزمایش شنیده‌ایم و آنها هم به فدراسیون روسیه و هم چین اشاره کرده‌اند و حال آنکه نه مسکو و نه پکن هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند.

وی یادآور شد که این اظهارات از سوی چین نیز رد شده است. 


اخبار مرتبط
پسکوف: بازدارندگی هسته‌ای همچنان سنگ بنای امنیت جهانی باقی مانده است
چهارشنبه 1404/12/13 ساعت 17:53
پسکوف: بازدارندگی هسته‌ای همچنان سنگ بنای امنیت جهانی باقی مانده است
سخنگوی کرملین در رابطه با موضوع بازدارندگی هسته‌ای بیان داشت: «در حقیقت بازدارندگی هسته‌ای همچنان سنگ بنای امنیت جهانی باقی مانده است. این شدیدا مهم است.»
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 08:35
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
در حالی که دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو برگزار شد، مخالفت‌ها در داخل ایالات متحده با رویکردهای تقابلی علیه تهران ادامه دارد. یک نماینده کنگره با انتقاد از سیاست‌های جنگ‌طلبانه، تاکید کرد مردم آمریکا خواهان ورود به جنگی تازه با ایران نیستند؛ موضعی که می‌تواند بر فضای سیاسی واشنگتن تاثیرگذار باشد.
پسکوف اظهارات زلنسکی را بی‌ادبانه و پرخاشگرانه دانست
پنج‌شنبه 1404/10/04 ساعت 16:14
پسکوف اظهارات زلنسکی را بی‌ادبانه و پرخاشگرانه دانست
کرملین با ادبیاتی تند به اظهارات اخیر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین واکنش نشان داد و سخنگوی ریاست جمهوری روسیه این سخنان را «عجیب، بی‌ادبانه و پرخاشگرانه» توصیف کرد و در عین حال، توانایی زلنسکی در اتخاذ تصمیمات منطقی برای حل و فصل مسائل را زیر سوال برد.
پسکوف: روسیه هیچ نسخه رسمی از طرح 28‌بندی آمریکا دریافت نکرده است
جمعه 1404/08/30 ساعت 18:36
پسکوف: روسیه هیچ نسخه رسمی از طرح 28‌بندی آمریکا دریافت نکرده است
سخنگوی کرملین اعلام کرد روسیه هیچ نسخه رسمی از طرح 28‌بندی آمریکا برای حل‌وفصل جنگ اوکراین دریافت نکرده و همه اطلاعات موجود تنها از رسانه‌های غربی به دست رسیده است.
نظرات

آخرین اخبار
کوله پشتی میناب؛ نمادی جهانی برای ترامپیسم تبهکار
کشف 4000 تن کالای اساسی احتکاری و قاچاق
پیام تسلیت دکتر محمد مخبر در پی شهادت دریابان پاسدار شهید تنگسیری
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
برخورد پلیس با سارقان در پایتخت
پزشکیان، قالیباف، اژه‌ای و ذوالقدر در یک صف مشغول اداره کشورند
اردوغان خواستار پایان یافتن فوری درگیری‌ها در غرب آسیا شد
اعلام بسته جامع حمایتی وزارت اقتصادبرای ایرانیان مقیم امارات
ابتکار لازم برای تولید و افزایش سرمایه بانک‌ها پیش‌بینی شده است
پرداخت تسهیلات کم بهره به واحدهای صنفی خسارت دیده از جنگ در پایتخت
وزارت اطلاعات: 54 عامل دشمن در 4 استان دستگیر شدند
ارتش: پهپاد «لوکاس» دشمن در جزیره قشم ساقط شد
مخالفت پکن با حمله به تاسیسات اتمی ایران
تداوم خدمات‌رسانی ستاد سفر به مسافران نوروزی در پایتخت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
اعلام نرخ حق بیمه سلامت 1405 بر اساس دهک‌های درآمدی
ولایتی: هرگونه تجاوز زمینی، دفاع مقدس رمضان را تاریخی می‌کند
دستور عارف برای تأمین کالاهای اساسی و تسهیل ترخیص در شرایط جنگی
محکومیت جهانی اعمال محدودیت بر مسجدالاقصی و کلیسای «قیامت»
پیکر مطهر شهید دریابان تنگسیری در آبادان تدفین می‌شود
اعتراف ارتش اسرائیل به کشته شدن 4 نظامی در نبرد جنوب لبنان
آریا یوسفی: تیم ملی در جام جهانی افتخارآفرینی می‌کند
عاملان حمله لانچری به یک نهاد در تهران اعدام شدند
تعیین زمان جلسه انتخاب رئیس‌جمهور عراق در پارلمان
قدردانی رئیس‌جمهور از ایستادگی مردم عراق در کنار ایران
همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی مجازات اعدام دارد
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ترخیص بیش از 2.2 میلیون تن کالای اساسی از گمرکات کشور
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 11 فروردین 1405+جدول
دولت در تأمین نیازهای اساسی کشور بدون اختلال تلاش می‌کند
نزدیکتر بیایید؛ کلاه سبزها مشتاقانه در انتظارتان هستند!
نزدیک تر بیایید.... منتظرتان هستیم
پیام تسلیت رئیس سازمان محیط‌زیست در پی شهادت نیروهای منابع طبیعی
جنایات دشمنان بر رسوایی آن‌ها می‌افزاید
اعلام انجام پنج عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
دشمنان آرزوی تسلط بر تنگه هرمز را به گور می‌برند/پای هر متجاوزی را قطع می‌کنیم
دفاع مقدس سه ‌هزار ساله
چرخه فضیلت‌مند امنیت ملی و پیشرفت اقتصادی
توضیح شرکت توزیع برق تهران درباره اختلال صبحگاهی
ارائه 25 هزار خدمت فوری و شناسایی بیش از هزار پرونده سایبری در یک ماه
حمله پهپادی به نفتکش کویتی در نزدیکی دوبی
جهاد کشاورزی تهران: مرغ در بازار به اندازه کافی موجود است
سیاست نامه | وقتی دشمن سیاست عقلانی را ترور کرد
اخراج یک دیپلمات بریتانیایی به اتهام جاسوسی در روسیه
افزایش 40درصدی آمار اهدای خون در 10 روز اول جنگ
سازمان هواشناسی اعلام کرد: باران و برف در اکثر مناطق کشور
محبوبیت ترامپ به کمتر از 40 درصد رسید
سناتور روس: ایران بارها قربانی تجاوز آمریکا یا اسرائیل شد،‌ اما کسی جرأت حمله به کره شمالی
امتحانات هماهنگ کشوری دوره متوسطه اول لغو شد/اعلام زمان جدید برگزاری امتحانات
روسیه: آژانس اتمی به‌دلیل تهدیدات آمریکا حملات ژوئن 2025 به ایران را محکوم نکرد