×
اجتماعی
شناسه خبر : 276169
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 15:02
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود

نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود

معاون امور اقتصادی استاندار تهران از آغاز نمایشگاه‌های بهاره از 5 تا 17 اسفند خبر داد و اعلام کرد پویش کاهش اجاره واحدهای تجاری نیز اجرا می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: حشمت اله عسگری با اشاره به اینکه نمایشگاه‌های بهاره از ۵ تا ۱۷ اسفند در تمام استان به ویژه شهر تهران به مدت ۱۲ روز برپا می‌شود، افزود: در همه نمایشگاه‌ها انواع کالاها مثل کالاهای اساسی و کالابرگ عرضه می‌شود و واحدهای بازرسی در تمام نمایشگاه‌ها مستقر هستند.

وی افزود: همچنین برنامه ریزی کردیم که این نمایشگاه‌ها به واحدهای صنفی دیگر آسیب نزنند و تا قبل از نوروز این نمایشگاه تمام شوند و آنها نیز فروش خود را داشته باشند.

معاون استاندار تهران ادامه داد: برخی اتحادیه‌ها نیز قرار است فروش‌های فوق العاده‌ای برگزار کنند که در کنار نمایشگاه‌ها خواهند بود.

عسگری درباره اجرای طرح کالابرگ در استان تهران گفت: وقتی سال ۸۹ قیمت نان اصلاح شد و یارانه‌ای برای آن در نظر گرفته شد این مبلغ حتی با تغییر در قیمت ارز نیز هیچ افزایشی پیدا نکرد. همچنین سال ۱۴۰۱ نیز مبلغی به آن اضافه شد که دوباره در سال های بعد تغییری نکرد و این مسئله گلایه مردم بود که چرا نرخ ارز تغییر می‌کند؛ اما مبلغ یارانه خیر که آن موقع سیاست دولت آنگونه بود. 

وی در ادامه در پاسخ به سوال افرادی که می گویند با مبلغ نفری یک میلیون تومان چه کالایی می‌توان خرید؟ گفت: دولت قرار نیست کل هزینه کالاها را پرداخت کند و در واقع یارانه فقط برای تأمین بخشی از افزایش هزینه‌هاست که تقبل می کند؛ نه کل هزینه‌های تأمین کالاهای اساسی.

عسگری گفت: دولت مصوبه‌ای داشت در جهت تسریع تأمین موجودی بازار برای تأمین کالاهای اساسی از طریق وارادات که خوشبختانه این مصوبه بسیار تاثیرگذار بود و استان تهران در حال حاضر مقصد بسیاری از کالاها از مرزهاست و بخش قابل توجه مسئله تأمین برنج و سایرکالاها به خاطر همین مصوبه است و به طور مثال برای ماه‌ها برنج پاکستانی که مورد علاقه مردم بود موجود نبود و فقط برنج هندی داشتیم؛ اما در حال حاضر به وفور برنج پاکستانی در بازارها موجود است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تأکید بر اینکه موضوعات تنظیم بازار در استان تهران به خاطر حساسیت‌ها و تاثیرگذاری هایی که بر کل کشور دارد با دقت و وسواس بیشتری دنبال می‌شود، افزود: در حوزه بازار در سال‌های اخیر با یک رکود نسبی مواجه بودیم و این رکود بعضا با حوادث مختلف مثل جنگ ۱۲ روزه در خرداد و دی ماه مضاعف شد و رکود را مخصوصا در محصولات خارجی شدیدتر کرد.

عسگری گفت: در حال حاضر تلاش می‌کنیم برنامه‌های ما در روزهای پایانی سال در اسفند ماه رونق پیدا کند.

وی ادامه داد: موضوع اجاره یک موضوع بسیار مهم در استان تهران است؛ زیرا بیشتر واحدهای صنفی جزو واحدهای غیردولتی هستند. پویشی در هفته‌های اخیر راه‌اندازی کردیم که اجاره واحدهای تجاری کاهش پیدا کند که از این طریق واحدها نیز بتوانند کالاها را با قیمت‌های مناسب تری به مردم عرضه کنند.

عسگری گفت: لذا این پویش با قدرت در حال انجام کار است و تعامل خوبی با شهرداری تهران و بنیاد مستضفعان و اوقاف که مالک بیشتر بازار هستند برقرار است تا بتوانیم شب عید را با رونق بیشتری سپری کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران ادامه داد: مبالغ این تخفیف اجاره بها متفاوت است و حتی برخی واحدها اعلام کرده‌اند که کل اجاره اسفند ماه را از مستاجران دریافت نخواهند کرد.

وی افزود: من از همه درخواست می‌کنم که اگر واحد تجاری خود را اجاره داده‌اند تا جایی که می‌توانند کمک کنند تا هزینه اجاره بها در اسفند ماه کاهش پیدا کند. همچنین واحدهایی که در اختیار دولت هستند نیز قرار است به صورت رایگان خدمات ارائه دهند.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش