×
اجتماعی
شناسه خبر : 276160
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 14:26
معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم‌نواز خواهد بود

معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم‌نواز خواهد بود

معاون شهردار تهران از افتتاح ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) در فروردین 1405 با معماری چشم‌نواز خبر داد و جزئیاتی از توسعه ناوگان و خطوط مترو را اعلام کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تهران از افتتاح ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) با طراحی و معماری شاخص در فروردین 1405 خبر داد. این ایستگاه با الگوبرداری از تجربه موفق ایستگاه‌های ایستگاه مترو مریم مقدس(س) و ایستگاه مترو سرباز ساخته می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، محسن هرمزی در گفت‌وگو با برنامه «ایستگاه شهر» رادیو تهران اظهار کرد:

"رخدادهای ویژه‌ای در این دوره مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل رخ داده است. پایه برقی سازی و افزایش ناوگان را گذاشتیم. سند سیاهه انتشار منابع آلایندگی شهر تهران را هم طبق درخواست مردم برای کاهش آلودگی هوا رونمایی کردیم. این کار زمین‌مانده‌ای بود که آن را احیا کردیم و کار را با کمک مجموعه‌های دانشگاهی به نتیجه رساندیم. این سند راهنمایی برای مدیران و تصمیم‌گیران است که چطور با آلودگی هوا برخورد داشته باشند و تمرکز را بر کدام بخش‌ها بگذارند."

افزایش ظرفیت سنجش آلودگی هوا و تمرکز بر منابع ثابت

معاون شهردار تهران در ادامه افزود:"به علاوه 6 ایستگاه نیز به مجموعه سنجش آلودگی هوای شهر افزودیم و در این بخش 30درصد افزایش ظرفیت ایجاد کردیم. سیاهه انتشاری که به تازگی رونمایی شده نشان داده نباید همه توجه‌ها صرفا به خودروهای شخصی باشد. بررسی‌ها نشان می‌دهد نیروگاه‌ها پالایشگاه‌ها و حتی کشاورزی حوالی شهر، جزو منابع آلاینده شهر تهران هستند. امیدواریم این منابع، پایه تصمیمات صحیح در این عرصه شود. می‌دانید که تنها راه حل آلودگی هوا تعطیلی شهر نیست. نباید نسخه واحد پیچید و به همه موضوعات توجه شود. در این دوره ریشه‌ای موضوع آلودگی هوا را بررسی کردیم و دیدیم منابع ثابت نقش به سزایی در کاهش کیفیت دارند. از سویی موضوع برقی سازی ناوگان هم پیگیری شد و به نتیجه رسید."

رونمایی از اتوبوس‌های برقی و افزایش ناوگان به بیش از 2200 دستگاه

هرمزی همچنین درباره توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی گفت:"در ادامه نهضت افزایش ناوگان، شنبه هفته آینده از اتوبوس‌های برقی جدید و اتوبوس‌های بی آرتی جدید رونمایی می‌شود که آمار اتوبوس‌های نو را به بالای 2200 دستگاه طی 4 سال می‌رساند و این طی تاریخ مدیریت شهری بی‌نظیر است. از سویی بزرگترین ایستگاه شارژ خودروهای برقی تهران را در کیانشهر افتتاح خواهیم کرد که در ساعاتی عمومی و در ساعاتی مختض وسایل برقی شهرداری است."

تحویل 40 کیلومتر خط مترو و 21 ایستگاه جدید

معاون شهردار تهران در خصوص توسعه مترو اعلام کرد:"موضوع دیگر توسعه خطوط متروی تهران است که طی این دوره ما 40 کیلومتر خط و 21 ایستگاه تحویل مردم تهران دادیم. ایستگاه بیست و دوم نیز ورزشگاه تختی خواهد بود که تعداد ایستگاه‌های حاضر را به 163 ایستگاه خواهد رسید و این افتتاح در اسفند ماه خواهد بود. به این ترتیب پرونده خطوط هفت‌گانه متروی تهران پس از سال‌ها بسته خواهد شد."

وی ادامه داد:"خطوط 8، 9، 10 و 11 را نیز آغاز کرده‌ایم. خط 10 در حال حاضر با دو دستگاه حفار مکانیزه در حال پیش روی است و 2.3 کیلومتر حفاری داشته است. در بقیه خطوط هم حفاری و ساخت را کلید زده ایم. اینها همه نوید می‌دهد که زیر بار حجم سنگینی از ساخت مترو رفته‌‎ایم. از سویی در بخش تمرکز بر توسعه ناوگان هم 1184 واگن را قرارداد بستیم تا آنها را هم ظرف سال‌های پیش رو وارد شبکه مترو کنیم."

تمرکز بر معماری شاخص در ایستگاه‌های مترو

هرمزی در پایان تأکید کرد:"تمرکز بر فرهنگ و محور معماری و نما نیز از دیگر جلوه‌های کار در مدیریت شهری ششم و بخش حمل ونقل بوده است که ایستگاه‌های مریم مقدس(س) و سرباز نمونه‌‌ای از آن بود. عیدی دیگر نیز ایستگاه حرم حضرت عبدالعظیم(ع) هم با معماری فوق‌العاده چشم نوازی در حال انجام است تا کار فاخر و درخور توجهی به مردم ارائه کنیم."

ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) در محدوده شهرری و در مجاورت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود با بهره‌برداری از آن، دسترسی زائران و شهروندان به این منطقه تسهیل شود.


نظرات

آخرین اخبار
برنهام تشکیل دولت جدید انگلیس را آغاز کرد
تحولات منطقه و اقتصاد؛ محور سفر هیئت ایرانی به پاکستان
تنها بازیکن آرژانتین که جوانمردانه رفتار کرد
سازمان ملل خواستار کاهش فوری تنش‌ها در منطقه شد
اطلاعیه درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم
المشاط: محاصره دریایی عربستان پاسخ به ادامه محاصره یمن است
ادعای جنجالی نماینده اردنی درباره نظامیان آمریکایی
جزئیات حملات دشمن جنایتکار آمریکایی به کشور/صدای پاسخ نیروهای مسلح ایران در اردن شنیده شد
برد پرگل هاکی ایران مقابل عراق در آسیا
درخواست قانونگذاران دموکرات آمریکا برای توقف جنگ علیه ایران
تحلیلگر سابق سیا: آمریکا توان حمله زمینی به جزایر ایران را ندارد
ادامه ناامنی و خشونت در آمریکا؛ 9 کشته و زخمی در حادثه تیراندازی
تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
منابع مالی بازسازی خوزستان تأمین شد
گزافه گویی جدید ترامپ علیه ایران
روسیه، اوکراین را مسئول حمله پهپادی به خط لوله خزر دانست
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 29 تیر 1405
انتقام یا اعتراف؛ کدام آمریکا را رسواتر کرد؟
روسیه: آماده فراهم کردن بستر گفت‌وگوی ایران و کشورهای عربی هستیم
باب‌المندب؛ اهرم فشار جدید صنعا علیه ریاض
ایجاد مسیرهای جدید پرواز اربعین
نماینده پارلمان عراق: خروج آمریکا شرط ثبات منطقه است
مشکل آتش‌بس دقیقاً اینجاست
الزیدی درباره سفرش به تهران با سفیر ایران گفت‌وگو کرد
وزش باد کیفیت هوای تهران را ناسالم کرد
زاخارووا: اوکراین به‌دنبال بی‌ثبات کردن بازارهای جهانی نفت است
روسیه ورود بدون ویزای شهروندان چینی را تا 2027 تمدید کرد
پزشکیان: حل مشکلات کشور بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
نخست‌وزیر جدید انگلیس: حمایت از اوکراین تغییر نمی‌کند
شهادت ستوان دوم مهداد پاشایی در حمله آمریکای جنایتکار به تبریز
ادعای روسیه درباره برنامه هسته‌ای آلمان
آتش‌سوزی منزل مسکونی در بندرعباس 6 قربانی گرفت
عارف: ایران باید در جمع 10 کشور برتر هوش مصنوعی قرار گیرد
رضایت از تصمیم ترامپ برای حمله به ایران به منفی 30 درصد رسیده است
ضربات سنگین نیروی دریایی سپاه در موج 23 عملیات نصر2 به دشمن متجاوز آمریکایی
سخنگوی دولت: شایعات پیرامون افزایش قیمت بنزین کذب است
مسکو و پیونگ‌یانگ بر تعمیق همکاری‌های راهبردی تأکید کردند
تصمیم‌های سیاسی باید پیوست اقتصادی داشته باشند
حادثه دریایی در سواحل عمان
آغاز اجرای طرح آزمایشی توافق لبنان و اسرائیل با نظارت آمریکا
شومر: ترامپ فاسدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
نورنما | حال و هوای مسیر پیاده روی اربعین از بصره تا کربلا
بی‌اطلاعی وزارت ورزش از پاداش 350 میلیاردی تیم ملی فوتبال
سرکنسول جدید ایران در طرابوزان معرفی شد
محدودیت صادرات خرما برداشته شد
پیشنهاد بزرگ ایتالیا به گواردیولا
همتی: اصلاح سیاست ارزی و برخورد با بانک‌های ناسالم در اولویت است
سخنگوی دولت وارد هرمزگان شد
پرسپولیس قرارداد عمری را تمدید کرد
سخنگوی ارتش: تداوم جنگ برای رسیدن به بازدارندگی کامل است