×
سیاسی
شناسه خبر : 276131
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 11:39
رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود

رزمایش دریایی ایران و روسیه فردا آغاز می‌شود

رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا در دریای عمان و منطقه شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود. این مانور با هدف ارتقاء توان رزمی و هم‌افزایی عملیاتی نیروهای دریایی دو کشور انجام خواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر دریادار دوم حسن مقصودلو سخنگوی رزمایش مرکب دریایی نیروهای دریایی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه گفت: این رزمایش به میزبانی منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش در بندرعباس انجام می شود و هدف اصلی آن ارتقای امنیت و تعاملات پایدار دریانوردی در دریای عمان و شمال اقیانوس هند است.

وی افزود: توسعه همکاری‌های مشترک دریایی و تقویت روابط میان نیروهای دریایی دو کشور در طراحی و اجرای عملیات‌های مرکب از دیگر اهداف این رزمایش است.

سخنگوی رزمایش اظهار کرد: ایجاد همگرایی و هماهنگی در اقدامات مشترک برای مقابله با فعالیت‌های تهدیدکننده امنیت و ایمنی دریایی، به‌ویژه در حوزه حفاظت از کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها و همچنین مبارزه با تروریسم دریایی، از محورهای اصلی این تمرین مشترک به شمار می‌رود.

مقصودلو تاکید کرد: این رزمایش همچنین با هدف تعمیق روابط دوستانه، افزایش همکاری‌های منطقه‌ای با اولویت کشورهای همسایه و تقویت نقش کشورهای منطقه در تأمین و برقراری امنیت دریایی و دریانوردی برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: برگزاری این رزمایش در کنار سایر تمرین‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، بیانگر توجه دو کشور به تحولات جاری در دریای عمان، و شمال اقیانوس هند بوده و نشان‌دهنده تعهد طرفین به تقویت همکاری‌های دریایی، مقابله با یک‌جانبه‌گرایی و حمایت از امنیت تجارت دریایی در این منطقه است.

فرمانده ناوگروه روسیه: آمادگی داریم در هر منطقه‌ای رزمایش‌های مشترک برگزار کنیم

ناخدایکم «الکسی سرگیف» فرمانده ناوگروه روسیه نیز با ابراز خرسندی از حضور در شهر بندرعباس، از میزبانی و مهمان‌نوازی جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد.

وی با تأکید بر روابط دوستانه و نزدیک میان دو طرف، افزود: سطح تعاملات و همکاری‌های موجود نشان می‌دهد که می‌توانیم در کنار یکدیگر بسیاری از مسائل و چالش‌های دریایی و ساحلی را مدیریت و حل‌وفصل کنیم.

فرمانده ناوگروه نیروی دریایی فدراسیون روسیه، گفت: آمادگی داریم در هر منطقه‌ای رزمایش‌های مشترک برگزار کنیم؛ از جمله تمرین‌ها و آیتم‌های تخصصی نظیر عملیات مقابله با تروریسم دریایی که توسط ناوها و قایق‌های دو طرف اجرا می‌شود.


اخبار مرتبط
حضور ناوشکن دنا در رژه رزمایش دریایی میلان در هند
دوشنبه 1404/12/04 ساعت 11:27
حضور ناوشکن دنا در رژه رزمایش دریایی میلان در هند
ناوشکن جمهوری اسلامی ایران دنا در رزمایش بزرگ و بین‌المللی «میلان 2026» که با حضور 72 کشور جهان، به میزبانی نیروی دریایی هند برگزار شد حضور پیدا کرد.
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 15:13
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه با اشاره به تشدید تنش‌ها در منطقه، اعلام کرد روسیه به توسعه روابط خود با ایران ادامه می‌دهد و رزمایش دریایی مشترک دو کشور از قبل برنامه‌ریزی شده بود. وی تأکید کرد حل‌وفصل اوضاع پیرامون ایران باید از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک دنبال شود.
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 14:10
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
در ادامه رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه، تیم‌های عملیات ویژه نیروی دریایی ارتش، سپاه پاسداران و فدراسیون روسیه سناریوی آزادسازی کشتی ربوده‌شده را با موفقیت اجرا کردند. در این تمرین، یگان‌های شناور و پروازی و ناوشکن «الوند» در عملیات شناسایی و دستگیری دزدان دریایی مشارکت داشتند.
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 13:53
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
سخنگوی کرملین با تأکید بر ضرورت اولویت دادن به ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک در پرونده ایران، اعلام کرد مسکو انتظار دارد مذاکرات برای حل‌وفصل اوضاع پیرامون ایران غالب شود. وی همچنین از همه طرف‌های منطقه خواست خویشتنداری کنند و از ادامه روابط روسیه با تهران خبر داد.
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 10:28
نور نیوز رزمایش مشترک ایران و روسیه را بررسی می‌کند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
پهلوگیری ناو بالگردبر روسی در بندرعباس و برگزاری رزمایش مشترک ایران و روسیه، صرفا یک تمرین نظامی نیست؛ این رویداد پیامی راهبردی درباره گذار از امنیت وارداتی به امنیت بومی و نشانه‌ای از تغییر موازنه قدرت در دریای عمان و شمال اقیانوس هند است.
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
پنج‌شنبه 1404/11/30 ساعت 08:34
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
خبرگزاری رویترز گزارش داد ایران با صدور اطلاعیه هوانوردی (NOTAM) اعلام کرده است که قصد دارد روز پنجشنبه در بازه زمانی 03:30 تا 13:30 به وقت گرینویچ در مناطقی از جنوب کشور پرتاب‌های موشکی انجام دهد. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که تهران طی روزهای اخیر رزمایش دریایی در تنگه هرمز برگزار کرده و قرار است رزمایش مشترکی نیز با روسیه برگزار کند.
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 22:41
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: به گفته کشور میانجی و طرف‌های مذاکرات، گفت‌وگوهای ایران و آمریکا پیشرفت ملموسی در زمینه تعیین مبانی کلی برای ادامه گفت‌وگوها داشته است اما این به معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست.
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 15:46
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
رئیس جمهور بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای اجرای دقیق برنامه جامع همکاری‌های راهبردی با روسیه تأکید کرد و از جهش در روابط دو کشور خبر داد.
آغاز رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» توسط نیروی دریایی سپاه
دوشنبه 1404/11/27 ساعت 14:33
آغاز رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» توسط نیروی دریایی سپاه
رزمایش ترکیبی، گرم و هدفمند «کنترل هوشمند تنگه هرمز» با محوریت نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تحت نظارت مستقیم فرماندهی کل سپاه در منطقه راهبردی تنگه هرمز در حال برگزاری است؛ رزمایشی که با هدف ارتقای آمادگی عملیاتی و مقابله با تهدیدات احتمالی طراحی شده است.
نظرات

آخرین اخبار
اروپا نسخه جدیدی برای فضای مجازی نوجوانان می‌پیچد
حمله پهپادی به 2 قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد
ترور عالم اهل سنت در زاهدان
فرونشست، سیل و زلزله؛ اطلس جدید مخاطرات ایران آماده انتشار شد
عارف: شورای هنر و ادب در دولت چهاردهم تشکیل می‌شود
دیدار مدیران روس‌اتم و آژانس در وین؛ ایمنی نیروگاه زاپوریژیا بررسی شد
آمریکا مخالف غنی‌سازی در عربستان؛ ریاض از کشف ذخایر اورانیوم خبر داد
واردات خودرو از مناطق آزاد با 20 درصد تخفیف
معاون وزیر راه درباره بحران مسکن: بدمسکنی و کاهش قدرت خرید در صدر مشکلات
واکنش باشگاه دهوک به شایعه اخراج یحیی گل‌محمدی
تهدید صریح دولت صنعا علیه عربستان در پی حملات به یمن
مرشایمر: جنگ ایران کمک تسلیحات آمریکا به اوکراین را کاهش داد
محدوده قطعی برق گیلان فردا سه‌شنبه 24 شهریور
هشدار معاون وزیر بهداشت: ولادت و ازدواج در کشور کاهش یافته است
نسخه جدید رئیس کل بانک مرکزی برای مهار موتورهای تورم‌زا و شوک‌های خارجی
حمله به نیروهای وابسته به عربستان در صحرای الجوف یمن
فروش 30 میلیاردی سینما در سه روز نیم‌بها؛ «استخر» و «زنده شور» رکورد زدند
جزئیات قطعی برق استان البرز برای فردا سه‌شنبه 24 شهریور
گوترش خواستار تقویت نقش آژانس در راستی‌آزمایی برنامه هسته‌ای ایران شد
برنامه قطعی برق تهران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
رویترز: تجهیزات نفتی دست‌دوم آمریکا راهی ونزوئلا شد
3 جوان گلستانی در یک قدمی قصاص بخشیده شدند
پسکوف: بی‌ثباتی در خلیج فارس بازار جهانی نفت را تهدید می‌کند
زمانبندی قطعی برق مازندران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
شوک جدید به بازار گاز اروپا؛ قیمت‌ها بیش از 5 درصد افزایش یافت
نظرسنجی فاکس‌نیوز: 65 درصد رأی‌دهندگان به ترامپ از او ناراضی‌اند
نورنما | کشف اجساد از کشتی مسافربری سوخته در فیلیپین