×
اجتماعی
شناسه خبر : 276116
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 10:46
186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند

186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شدند

186 معلم ایرانی به مدارس خارج از کشور اعزام شده‌اند و وزارت آموزش و پرورش با استفاده از فازهای مختلف اعزام و پویش جهاد علمی، تلاش می‌کند کیفیت آموزش و شرایط رقابتی برای دانش‌آموزان خارج از کشور را ارتقا دهد.

نورنیور-گروه اجتماعی: محمد سلیمی، رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش و پرورش، اعلام کرد که تقریباً در آبان‌ماه امسال اعزام‌ها تکمیل شد و در حال حاضر ۱۸۶ معلم مأمور اعزامی، که حقوق ارزی دریافت می‌کنند، در مدارس ایرانی خارج از کشور فعالیت دارند. برخی از این معلمان، همسرانشان نیز نیروهای رسمی آموزش و پرورش هستند که به صورت تبعی در مدارس خارج از کشور مشغول همکاری‌اند. در کشورهایی که امکان دریافت سریع ویزا وجود نداشت، از نیروهای دریافت ریالی استفاده شده است.

فرآیند انتخاب و کیفی‌سازی معلمان اعزامی

سلیمی با تأکید بر کیفی‌سازی فعالیت‌ها گفت: «ساماندهی نیروی انسانی جزو فعالیت‌های اصلی ماست، اما کمیت بدون کیفیت ما را به اهداف اسناد بالادستی نمی‌رساند.»

وی افزود: ۱۴ هزار نفر از همکاران فرهنگی در آزمون سازمان سنجش شرکت کردند و از این تعداد، ۱۲۰۰ نفر به همراه خانواده‌هایشان در شرایط اضطراری جنگ برای ارزیابی دعوت شدند. مستندات آنان در زمینه آشنایی با زبان، روش‌های تدریس، فناوری‌های نوین، روش‌های کلاس‌داری و دیپلماسی آموزشی بررسی شد.

اعزام فاز اول و دوم معلمان

سلیمی توضیح داد که معلمان متخصص و واجد شرایط به مدارس خارج از کشور اعزام شده‌اند. برخی در فاز اول سال جاری و برخی دیگر در فاز دوم طی دو سال آینده به این مدارس اعزام خواهند شد.

پژوهش و استفاده از ظرفیت معلمان

وی درباره استفاده از ظرفیت این معلمان گفت: «برنامه ویژه‌ای برای پژوهش درباره سیستم‌های آموزشی کشور‌های میزبان داریم. دوره‌های آموزشی برای انواع پژوهش‌ها شامل درس‌پژوهی و پژوهش‌های فوری برگزار شده و محورهایی برای آنان تعیین شده است، از جمله بررسی فرآیند فعالیت‌ها و عملکرد معلمان کشور میزبان.»

مدارس ایرانی در خارج از کشور و آموزش از راه دور

رئیس مرکز امور بین‌الملل وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که مدارس ایرانی در حدود ۲۵ کشور دایر هستند. در کشورهایی که مدرسه نداریم، فضایی برای آموزش از راه دور فراهم شده و دانش‌آموزان در ایام امتحانات به نمایندگی‌های وزارت آموزش و پرورش مراجعه می‌کنند.

وی افزود: «در خرداد سال گذشته، در حدود ۹۴ کشور امتحانات نهایی برگزار شد که تقریباً ۴۸ کشور آن در نمایندگی‌ها بود.»

چالش‌ها و راهکارها

سلیمی یکی از چالش‌های مهم را برگزاری امتحانات نهایی برای دانش‌آموزان خارج از کشور دانست و گفت: «کیفیت آموزش ما در مدارس خارج از کشور پایین نیست، اما در برخی کشورها به دلیل محدودیت تعداد دانش‌آموزان، امکان اعزام نیروی متخصص در تمام رشته‌ها وجود ندارد.»

وی ادامه داد: «امسال با استفاده از ظرفیت دبیرستان ماندگار البرز، پویش جهاد علمی برای تمام مدارس خارج از کشور راه‌اندازی شد تا دانش‌آموزان بتوانند به صورت تعاملی با این مجموعه وارد تحصیل شوند و اشکالات درسی خود را برطرف کنند.»

استانداردهای آموزشی و امتحانات نهایی

سلیمی گفت: «در مدارس سفارت، دانش‌آموزان با توجه به برنامه درسی ایران تحصیل می‌کنند و در هنگام فارغ‌التحصیلی استانداردهای دوگانه نداریم.» وی درباره نگرانی دانش‌آموزان از امتحانات نهایی افزود: «برخی ممکن است نخواهند به ایران برگردند، به همین دلیل برای تسهیل رقابت آنان با همتایان بین‌المللی، نامه‌ای به مرکز سنجش نوشته‌ایم.»

رئیس مرکز امور بین‌الملل وزارت آموزش و پرورش در پایان توضیح داد: «جزئیات طرح به مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت ارائه شده است و فرآیند اجرا زمان‌بر است، اما تلاش می‌کنیم شرایط رقابت بهتری برای این دانش‌آموزان فراهم شود.»


نظرات

آخرین اخبار
پیکر مطهر شهید دریابان تنگسیری در آبادان تدفین می‌شود
اعتراف ارتش اسرائیل به کشته شدن 4 نظامی در نبرد جنوب لبنان
آریا یوسفی: تیم ملی در جام جهانی افتخارآفرینی می‌کند
عاملان حمله لانچری به یک نهاد در تهران اعدام شدند
تعیین زمان جلسه انتخاب رئیس‌جمهور عراق در پارلمان
قدردانی رئیس‌جمهور از ایستادگی مردم عراق در کنار ایران
همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی مجازات اعدام دارد
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ترخیص بیش از 2.2 میلیون تن کالای اساسی از گمرکات کشور
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 11 فروردین 1405+جدول
موج 88 وعده صادق اجرا شد/ضربات مهلک سپاه به اهداف تروریست‌های آمریکایی- صهیونی
دولت در تأمین نیازهای اساسی کشور بدون اختلال تلاش می‌کند
نزدیکتر بیایید؛ کلاه سبزها مشتاقانه در انتظارتان هستند!
نزدیک تر بیایید.... منتظرتان هستیم
پیام تسلیت رئیس سازمان محیط‌زیست در پی شهادت نیروهای منابع طبیعی
جنایات دشمنان بر رسوایی آن‌ها می‌افزاید
اعلام انجام پنج عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
دشمنان آرزوی تسلط بر تنگه هرمز را به گور می‌برند/پای هر متجاوزی را قطع می‌کنیم
دفاع مقدس سه ‌هزار ساله
چرخه فضیلت‌مند امنیت ملی و پیشرفت اقتصادی
توضیح شرکت توزیع برق تهران درباره اختلال صبحگاهی
ارائه 25 هزار خدمت فوری و شناسایی بیش از هزار پرونده سایبری در یک ماه
حمله پهپادی به نفتکش کویتی در نزدیکی دوبی
جهاد کشاورزی تهران: مرغ در بازار به اندازه کافی موجود است
سیاست نامه | وقتی دشمن سیاست عقلانی را ترور کرد
اخراج یک دیپلمات بریتانیایی به اتهام جاسوسی در روسیه
افزایش 40درصدی آمار اهدای خون در 10 روز اول جنگ
سازمان هواشناسی اعلام کرد: باران و برف در اکثر مناطق کشور
محبوبیت ترامپ به کمتر از 40 درصد رسید
سناتور روس: ایران بارها قربانی تجاوز آمریکا یا اسرائیل شد،‌ اما کسی جرأت حمله به کره شمالی
امتحانات هماهنگ کشوری دوره متوسطه اول لغو شد/اعلام زمان جدید برگزاری امتحانات
روسیه: آژانس اتمی به‌دلیل تهدیدات آمریکا حملات ژوئن 2025 به ایران را محکوم نکرد
مِرتس و الشرع: بمباران ایران تغییری در حاکمیت ایجاد نمی‌کند و راهگشا نیست
پیام فرمانده اسبق نیروی دریایی سپاه در پی شهادت سردار تنگسیری
سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه در دولت آمریکا: واشنگتن همچنان به دنبال گفت وگو با ایران است
جزئیات قطعی موقت برق در برخی مناطق تهران اعلام شد/برق مناطق شرق تهران وصل شد
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی تلفات این رژیم در جنگ رمضان را اعلام کرد
فایننشال تایمز: ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
رضا نصری: اگر ترامپ تهدیدش در «جنگ زیرساخت‌ها» را عملی کند...
پیام مجلس خبرگان رهبری در پی شهادت دریابان تنگسیری
سناتور آمریکایی: پیش از اینکه هزینه‌ها گران‌تر از این شود باید جنگ با ایران را تمام کنیم
ادعای وال استریت ژورنال: ترامپ حاضر به پایان جنگ است
اعلام وضعیت هشدار در عربستان/ فعال شدن آژیر خطر در استان «الخرج»
اتحادیه اروپا از مشارکت در هر ماموریت احتمالی در تنگه هرمز خودداری کرد
مجری مطرح فاکس‌نیوز شبکه حامی ترامپ: آیا ترامپ از عواقب سنگین جنگ با ایران آگاه بود؟
سناتور آمریکایی: کنگره به جنگ با ایران پایان دهد
وزیر کشور: دریابان تنگسیری در راه اعتلای نام ایران ثابت‌قدم بود
مسدود شدن صفحه سردار قاآنی پس از انتشار نخستین پیام در شبکه ایکس
شوک نفتی تنگه هرمز در غرب تازه شروع به حرکت کرد
حمله جدید آمریکا به مقر حشد شعبی در دو استان عراق